- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Egér probléma
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
De nem írtad, hogy milyen SJ5000 kamerád van. Egyébként a gyártó oldalán megtalálod.
-
-
-
válasz
extremeice #4129 üzenetére
Semmi különös dolog nem kell hozzá. Valami a gépeddel lesz szerintem.
-
válasz
extremeice #4100 üzenetére
Értem, nem tudom akkor. Esetleg próbáld meg újratelepíteni az alkalmazást.
-
válasz
extremeice #4098 üzenetére
Ha már eleve rá van csatlakozva a telefon egy wifi hálózatra, akkor szerintem nem fog magától ráállni a telefon ha bekapcsolod a wifit a kamerán. Kézzel kell kiválasztani.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Balubike75 #3865 üzenetére
klassz kis videó lett.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vett mostanában valaki SJ6-ot?
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Balubike75 #3750 üzenetére
De gondolom, hogy nem biciklizés közben szoktad kézben tartani?
-
-
-
-
-
válasz
sityupityu #3723 üzenetére
Nem jó a link. Ilyen.
-
-
-
-
válasz
don pardon #3698 üzenetére
Jó.
-
-
-
Nekem nincs 5000x-em, de tudom (láttam), hogy nagyon jó felvételeket csinál, sokkal jobbat mint a 4000. Én azért választanám az SJ6-ot mert az az újabb, kb egy szinten van a 5000x-el ami később még változhat is, és vannak olyan funkciói (pl előlapi kijelző, külső mikrofon csatlakoztathatóság stb) ami az 5000x-nél nincsen.
-
-
-
-
válasz
Balubike75 #3666 üzenetére
Szerintem meg igen is opció, mivel már abban is jobb, hogy lehet külső mikrofont rákötni. Nekem mint motorosnak ez pl fontos tényező. Még ha most nem is működik jelenleg tökéletesen. A frissítésekkel viszont még rengeteg dolgot fognak javítani rajta (köztük a mikrofont is), míg az 5000x-et szerintem már annyira nem fogják foltozni.
-
válasz
Lac-coo #3664 üzenetére
Hiába produkál a tesztek szerint nagyon jó képet 4K-ban, nekem nem jön be az SJ7. A tesztek szerint amúgy gondok is vannak vele elég sok téren. Viszont az SJ6-ot szerintem kipróbálom, a 4K meg számomra nem tényező, mert nincs rá szükségem a döntő többségében motoros videóimhoz.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Kolondrum #3555 üzenetére
Kérdezz meg valakit.
De már válaszoltak is a kérdésedre.
Én csak egy általános beszámolót kértem valakitől, hogy milyen a felhasználói tapasztalat vele.(#3556) koxminator Köszi, erre voltam kíváncsi. Az az akkuidő sajnos nem valami combos.
Az sem egy jó pont, hogy a beszámolód szerint a külső mikrofon sem az igazi.
-
Egyébként használ már valaki itt SJ6-ot?
-
Én nem tudom, hogy egyébként mit vártok. Ezeket a kamerákat nem arra találták ki, hogy este videózgasson az ember vele, ez nem arra van. Ezek sportkamerák! Különböző akció és sportjelenetek megörökítésére vannak amiket általában nappal folytat az ember.
Az sem lehet kifogás, hogy autóban akarjátok menetrögzítőként használni - mert bár arra is lehet valamilyen szinten használni - de nem ez az elsődleges felhasználási terület ahova ezeket a kamerákat szánták.
Ha sötétben akartok filmezni akkor rossz helyen keresgettek.Nézzetek mást, ne akciókamerákat.
-
válasz
Balubike75 #3469 üzenetére
Hát...szerintem nem igazán lehet ezen a dolgon javítani a beállításnál.
-
válasz
Balubike75 #3467 üzenetére
Ezek a kamerák nem igazán jók sötét környezetben.
-
válasz
santa clause #3448 üzenetére
Motorozáshoz már közel egy éve én is egy hero4-et használok. Van különbség.
-
válasz
santa clause #3440 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Ugyanez a hiba megvan az SJ4000+ illetve az M10+ esetében is. Van mind a kettő, és miután bemelegedtek sajnos előjön 1-2 fehér pixel mind a kettőn.
Az egyik ismerősömnél olyan durva szinten volt jelen a "fehér mák", hogy egymás után 2 db M10+ kamerát küldött vissza. Szerintem ezek mind ilyenek, csak sokan nem veszik észre mert leginkább csak világos környezetben használják ahol nehezen vehető észre.
A haver két visszaküldött kamerájánál meg csak játszották az értetlen birkát a szervizben. Még úgy kellett külön képeket küldeni nekik a fehér pöttyökről, mert őszerintük nem látható semmi. Ugye tudjuk, hogy ki a hazai szerviz? Szánalmas banda. -
válasz
santa clause #3408 üzenetére
Valamilyen szinten egyet kell, hogy értsek veled. Az egyik ismerősöm egymás után 2 darab M10+ kamerát küldött vissza a fehér pixelek miatt. A szervizben meg még játszották az eszüket, hogy ők nem látnak semmit.
-
Sziasztok!
Bár elméletileg off a kérdésem, mert egy sj4000+ kamerával van gondom, de a hiba akár itteni kameránál is lehetne. Mitől van az, hogy kb egy hét alatt teljesen lemeríti az akkut a kamera kikapcsolt állapotban? Az akku hiba ki van zárva, mert többel is kipróbáltam is mindegyikkel ezt csinálja. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Villanyszerelés
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest