Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• extremeice

csendes tag

válasz #41133696 #4112 üzenetére

"1. Rákapcsolódsz a számítógépre kábellel, majd a kamerán a tárhely-et válaszd. 2. a memóriakártyát meghajtónak látja a gép, rámész jobbklikk formázás, kapsz egy üzit hogy minden törlődni fog, ok. 3. bemásolod a kívánt firmware bin-fájlt a memóriakártyára. 4. Meghajtó kiadása, majd kihúzod a kábelt a kamerából. 5. bekapcsolod a kamerát, és figyeled a kamera tetején a kék ledet, villogni fog, majd bekapcsol a kamera. 6. kikapcsolod a kamerát, majd újra vissza a gépre, és megformázod még egyszer."

Szia!
    Kérdés:
    2. SD kártyát nem veszed ki a kamerából hanem abban formázod meg, jól értem?
    Gyors formázás is jó vagy hagyjam a hosszabb módon formázni?
    Én kivettem a kamerából a kártyát és úgy formáztam és másoltam rá a bin filet és utána be a kamerába és frissített is első alkalommal. Másodszorra már nem tette.

4. A meghajtó kiadása mit jelent?

Nem baj ha szájbarágós, sőt!
    Köszi a segítsêget!

Ui: karácsonyi átadás óta használjuk a kamerát szeretjük visszanézni a videókat. Egyszer a wifit is tudtam használni utána megint nem. Ódzkodok a frissítéstől mert már így is annyi utána olvasás guglizással jár ez a téma hogy ez már túl sok szabadídőt vesz el az amúgy is kevésből.
    Off: ingyenes jó vágóprogit linkelnétek?

Új hozzászólás Aktív témák