Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Trackball/hanyattegér topic
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4749 üzenetére
Haha
Valahogy most én is azt csinálom, amit te leírtál az első bekezdésedben.
Egyébként valóban nem rossz ár érte, te is láthattad a tesztvideóban hogy annyira nem rossz. De írják is, hogy ez csak egyfajta bemutató, hogy mire lehet/kell használni ezeket a kamerákat. Kérdés, hogy kiegészítők mennyire kaphatók hozzá, szerviz stb... bár a garanciát könnyebb lehet elvileg érvényesíteni.
Közben megtaláltam a wifis verzióját:
http://www.qilive.com/en/node/273 óra a remote key, sajnos a látószögről egy szót sem ír a tehcnikai leírásban. De elég érdekes, hogy óra egy az egyben egy kijelző, és lényegében azon állítgatod a dolgokat. A felhasználói útmutatóban látni lehet a kamera hátlapját, semmi LCD kijelző, szóval egy az egyben a remote keyre vagy hagyatkozva. Érdekes lehet ha betojikVan benne magyar leírás, wow!
Illetve a tartozékok kompatibilitása esetleg más termékekkel... az mondjuk előny lenne.
Valahogy én hiányolom a pici, analóg kijelzőt az előlapról az SJ4000-ről, nem zavaró folyton forgatni a kamerát, ha változtatni akarsz a felvételen? Pl, ha víz alatt vagy mondjuk tengerben, aztán forgatni? Jó-jó tudom, ki lehet vágni utána...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest