Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Papa-Het

aktív tag

válasz maj-viktor #4749 üzenetére

Haha :) Valahogy most én is azt csinálom, amit te leírtál az első bekezdésedben.

Egyébként valóban nem rossz ár érte, te is láthattad a tesztvideóban hogy annyira nem rossz. De írják is, hogy ez csak egyfajta bemutató, hogy mire lehet/kell használni ezeket a kamerákat. Kérdés, hogy kiegészítők mennyire kaphatók hozzá, szerviz stb... bár a garanciát könnyebb lehet elvileg érvényesíteni.

Közben megtaláltam a wifis verzióját:
    http://www.qilive.com/en/node/273 óra a remote key, sajnos a látószögről egy szót sem ír a tehcnikai leírásban. De elég érdekes, hogy óra egy az egyben egy kijelző, és lényegében azon állítgatod a dolgokat. A felhasználói útmutatóban látni lehet a kamera hátlapját, semmi LCD kijelző, szóval egy az egyben a remote keyre vagy hagyatkozva. Érdekes lehet ha betojik :) Van benne magyar leírás, wow! :)

Illetve a tartozékok kompatibilitása esetleg más termékekkel... az mondjuk előny lenne.

Valahogy én hiányolom a pici, analóg kijelzőt az előlapról az SJ4000-ről, nem zavaró folyton forgatni a kamerát, ha változtatni akarsz a felvételen? Pl, ha víz alatt vagy mondjuk tengerben, aztán forgatni? Jó-jó tudom, ki lehet vágni utána... :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák