Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
maj-viktor #4749 üzenetére
Haha
Valahogy most én is azt csinálom, amit te leírtál az első bekezdésedben.
Egyébként valóban nem rossz ár érte, te is láthattad a tesztvideóban hogy annyira nem rossz. De írják is, hogy ez csak egyfajta bemutató, hogy mire lehet/kell használni ezeket a kamerákat. Kérdés, hogy kiegészítők mennyire kaphatók hozzá, szerviz stb... bár a garanciát könnyebb lehet elvileg érvényesíteni.
Közben megtaláltam a wifis verzióját:
http://www.qilive.com/en/node/273 óra a remote key, sajnos a látószögről egy szót sem ír a tehcnikai leírásban. De elég érdekes, hogy óra egy az egyben egy kijelző, és lényegében azon állítgatod a dolgokat. A felhasználói útmutatóban látni lehet a kamera hátlapját, semmi LCD kijelző, szóval egy az egyben a remote keyre vagy hagyatkozva. Érdekes lehet ha betojikVan benne magyar leírás, wow!
Illetve a tartozékok kompatibilitása esetleg más termékekkel... az mondjuk előny lenne.
Valahogy én hiányolom a pici, analóg kijelzőt az előlapról az SJ4000-ről, nem zavaró folyton forgatni a kamerát, ha változtatni akarsz a felvételen? Pl, ha víz alatt vagy mondjuk tengerben, aztán forgatni? Jó-jó tudom, ki lehet vágni utána...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Milyen egeret válasszak?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Moderátort keresek a fórumhoz!