Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
szabieable #3999 üzenetére
Jahogy te is kukáztál így már egy kamot!? Hát akkor srác... így jártál... mármint aki mobilx-es SD28-at rakott SJ4000-ra most! Legközelebb okosabban...
-
szabieable
aktív tag
válasz
maj-viktor #3995 üzenetére
Hibajelenségek alapján amúgy tök azokat produkálja mint az én verzióm
mivel én még az fw verziót se tudtam megnézni rajta így megpróbálkozom akkor sd28 fw-t rakni rá, az sj4000 nem ment. Hátha... az én téglámnak már minden mindegy
-
Real_Necro
veterán
válasz
maj-viktor #3985 üzenetére
Persze, ezért írtam, hogy van amikor jogos.
Lassan szerintem lehetne frissíteni összefoglalót, berakni új firmware-t, meg pl beszerzési forrásnak a super cheap city-t. Tudom, ott a FB, de mégis. Ha gondolod szólhatok modi havernak, bár nem tudom az ő hatásköre alá tartozik e.
Számolgattam mennyibe volt most angoloktól a kam +2 akksival meg külső töltővel. Forintra átszámítva ~29555Ft. Igazából nem tudom érdemes e így távol keletről rendelni, ha a korábban leírtak szerint mindenkinek vám és áfa alá esett a termék, azaz a 22-23eFt-os árra jött még a 27% áfa meg kis vám meg kezelési költség... kb ugyanott vagyunk (ha nem drágábban) és van, hogy 3x annyi időt kell várni rá míg megjön... a gariztatás is bonyolultabb/hosszabb mint EU-n belül.
Szerintem. -
maj-viktor
őstag
Ha "eredeti" SJ4000-ed van, akkor mi a francért mész a mobilx-hez, akik köztudottan átverve SD28-at árulnak SJ4000 néven!? (szóltunk nekik írják át... de inkább átverik a vásárlókat!)
Jóhogy "téglásítod" nem rávaló firmware-el... na erről beszéltem, az ilyenekért nem kár... (mármint az ilyen "kapkodó emberekért", aki utánaolvasás nélkül csinál valamit)
De amúgy rakj rá SJ4000-es fw-t és feléled szerintem! (annyira csak nem basztad még tönkre, hogy használhatatlan legyen) -
cs0csi
csendes tag
A wifis verzió ugyanúgy tartalmazza a kiegészítőket mint az alap sj4000?
[link] -
jasonplay
csendes tag
válasz
nbence94 #3992 üzenetére
Ha nem írják oda, hogy sd28hez van, hanem csak a legújabb firmware (+magyar menü) elküldik akkor miért ne írhattam volna rá? + honnan tudjam, hogy minden szutyok magyar cég kamut árul..
Meg beszéltem velük és azt mondták, hogy nem romolhat el emiatt de nemtudom.. de azér örülnék ha nem leugatás lenne egyből bár magyar mentalitás mindig megmarad -
nbence94
tag
válasz
jasonplay #3986 üzenetére
EZ!!! alapján döntsd el, hogy eredeti sj4000-red van, vagy másolat (sd28). ha eredeti, a fórum összefoglalóban találsz hozzá való friss firmware-t,ha fake-et kaptál, akkor máshonnan kell firmware-t beszerezned, (google a barátod, vagy a mobilx is szívesen küld. )
---szerk: most látom csak, h. 0527-es volt rajta, tehát gyakorlatilag az egyik legújabb volt rajta.tedd vissza azt. már megbocsáss de faszért nyúltál hozzá, ha nem értesz hozzá, és miért mentél a mobilx-hez ha nem onnan vetted?! istenem...
-
jasonplay
csendes tag
Sziasztok.
A mai nap reggel felraktam egy új firmwaret amit a mobilx küldött el nekem.
Ez elött nekem a 201405270ZV01 volt meg.
Úgy csináltam mint eddig, mindent letöröltem, felraktam a file-t majd vártam DE! a kék led 1mp után eltünt, majd full fekete kép.. a hangot hallani de csomoszor nyomni kell a gombot + a kikapcsolást is én döntöm el, hogy mikor legyen, mert akkor kapcsolom ki ha elengedem a gombot nem pedig magától.
Ha rákötöm az usbre mind a két led pirosan világit ( ha jól tudom a felsőnek kéknek kéne lennie )
Az usb-t nem érzékeli ez a szutyok hiába nyomkodom az OK gombot.
Probáltam az sd kártyát telóba,mp3ba berakni és egy másik firmwaret rárakni majd vissza de sikertelen eddig minden ötlet...Remélem ti tudtok valami fajta megoldást adni.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Real_Necro #3981 üzenetére
De most őszintén... ott az összefoglaló! Rohadt sok hasznos infó összegyűjtve! Így pl. vásárlások helye is! Ha frissebb infó kell neki, akkor meg olvasson vissza a kommentek között, ha nem képes erre erre a 2lépésre - jóhogy "leordítják"...
Amúgy a kínai az még mindig nettó ár... míg a belföldi / EU-s bruttó...
-
törölt tag
válasz
Real_Necro #3981 üzenetére
Hogy hogy a kínaiaktól? Ez nem az eredeti wifis verzió?
-
Real_Necro
veterán
Kicsit paprikásan kezelik itt a dolgokat, egyébként "5-10hsz"-t visszaolvasol...
Itt az új, egyelőre kínaiaktól
Meg volt egy post "kicsit" drágábban (majdnem duplájáért) jófogáson is van.
Ez a visszaolvasol dolog valahol jogos, valahol nem. Az minden esetre vicces, amikor egy 22 napos tag veri a fejét a falba...
-
Mikee868
tag
válasz
LordAxwell #3965 üzenetére
Engem is érdekelne hogy mennyi idő alatt jött meg, mert én 29-én rendeltem és azóta még semmi, pedig 8-ával bezárólag meg kellett volna jönnie. A másik hogy levélként jött, vagy csomagként hozták ki postásautóval?
-
m3ss
veterán
válasz
Real_Necro #3977 üzenetére
az szimpi amit linkeltel, 3 akkuval. sztem megrendeljuk onnan.
amugy en sztem megvarom, haverom vesz egy simat.
mikorra varhato a wifis?
biztos volt mar ez is 5000x,de nem olvasgatom a topicot -
maj-viktor
őstag
válasz
IGO PRIMO ER #3976 üzenetére
Én annyira kíváncsi lennék, hogy egy-egy nickhez milyen életkor társul... vagynemis, inkább iQ szint! Az jobb lenne!
Amúgy... ÖSSZEFOGLALÓ! (nem dísznek írtuk / írták / gyüjtőtte össze fórumtársunk) - meg visszaolvasás...
Ha ennyire nem képes valaki, az meg is érdemli, hogy szart - hibásat - kamut - fake darabot kapjon, amikor jópáran jópár tapasztalatot leírtunk - leírunk folyamatosan!Helyetted ne rendeljük meg véletlenül, sőt akkor már helyetted ne is használjuk!? O.o
-
m3ss
veterán
vki rendelt mostanaban sj4000-et? honnan erdemes venni? milyen verziot, latom vannak hamisitvanyok is...ha vkinek van akar angol akar ebay.com-os linkje ami megbizhato, megkoszonnem ha megosztana. privat is johet.
koszi -
Zozzer888
addikt
válasz
LordAxwell #3973 üzenetére
Parádés
Nekünk hétfőn adta fel, remélem 20.-a előtt ideér
-
törölt tag
válasz
szabieable #3970 üzenetére
kb. 999Ft-tól
-
Zozzer888
addikt
válasz
LordAxwell #3965 üzenetére
Mennyi idő alatt jött meg?
-
törölt tag
Sziasztok!
3D nyomtatással tudok készíteni lencsevédőt erre a kamerára, több féle műanyagból (akár flexibilisbe is) több féle színben, akár világítósban is. Egyedi feliratokkal, vagy bármilyen mintával.
Akit érdekel, pm-ben érdeklődhet, vagy itt is, de itt ritkábban olvasom.
-
szabieable
aktív tag
Lehet faragni persze, de perpill csak egy csípőfogó volt nálam
a kupakba meg kell valami vékony réteg ( nikecell esetleg ), hogy a domború rész ne karcolja az objektívet. Átmenetileg amíg nincsen "hivatalos" védőkupak rá addig házilag ez a leggyorsabb... de azért nézelődök a boltok polcain hátha van kicsit nagyobb peremű kupak ami megfelelő lehet
-
spy14
csendes tag
válasz
szabieable #3951 üzenetére
Ez kurva jó, késsel kicsit meg lehet faragni nem? Meg valami szövetet belevágni a belsejébe és tökéletes is.
-
nbence94
tag
válasz
haha ez hatalmas ötlet
mai telefonbeszélgetésem:
-Szia anya, hazafele mész boltba?
-Igen, mi kéne?
- Fittej Kakaó (wtf?)
-???? Honnan szedjek én olyat?
-Há' nemtudom, de kell. Ilyen barna dobozos fehér szivecskékkel.
- (...) Csak olyan jó?
- IGEN!!
-Minek az neked?!
-Szeretem a kakaót -
LordAxwell
senior tag
Na megjött nekem is kamerám heavends-től, eredeti, a gombok működnek, csak ahogy bekapcsoltam, le is merült, rárakhatom akkor sima iphone töltőre is tölteni?
-
TheCsory
csendes tag
Na már kapható jófogáson is: Itt
Igaz kicsit drágább de aki nem szeret külföldről rendelni, annak előnyös! -
szabzol
csendes tag
válasz
Real_Necro #3957 üzenetére
Meg is rendeltem
Ha megérkezett csinálok pár tesztet és megosztom az eredményeket. Akkuidő engem annyira nem aggaszt, ugyanis power bank-ról fogom használni hosszabb felvételeknél.
-
sambenez
addikt
válasz
Az a domború rész nehogy összekarcolja a lencse közepét arra figyelj.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Ahogy nézem kívülről meg homorú... pedig van egy jó kis pengém itt cégnél amivel simán le lehet nyisszantani a többletet.
Szabzol:
Arra nagyon kíváncsi leszek, hogy ugyanakkora akku kapacitásnál wifi használat mellett mennyire csökken a felvétel ideje.
Sambenez:
Vagy ragaszt bele valami vékony filc réteget.
-
Petyus1
tag
Végre megjött a pótakku.
- SJ4000 9 nap
- pótakku 2 hónap.
- egyszerre rendelve.Köszönöm Banggood!
-
Ricko
tag
válasz
szabieable #3953 üzenetére
Na, gyorsan le kell védetni az ötletet, mert a tejmaffia ellopja a licence-t
-
Ricko
tag
válasz
Reggeli közben jött ez a hatalmas ötlet?
-
szabzol
csendes tag
Háháá
Végre van ár is:
[link]$99,99
-
djbahool
senior tag
válasz
szabieable #3927 üzenetére
Szia!
Próbáltam volna ezt a hyperlapse-t az ffmeg használatával, de sajna nem sikerül:
A következő hibaüzit dobja a ffmpeg win64 verziója:
No such filter: setpts
Van ötleted mit ronthatok el?
mod: közbe lehet rájöttem. -
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
szabieable #3942 üzenetére
Helló ! Akkor nem érdemes max felbontáson fotózni? Akkor melyik a legideálisabb? És a Képet között úgy van különbség vagy nincs?
-
0Dani1
csendes tag
válasz
Real_Necro #3943 üzenetére
A duda az én voltam és a többieknek szólt.
Nem volt megbeszélve utvonal és az eleje meg egy csöppet késön jelezte hogy merre is megy
De tény, hogy a taxis nem lájkolt minket
-
Boonen007
őstag
válasz
szabieable #3942 üzenetére
Köszi, átállítottam 3-ra.
-
Boonen007
őstag
Volt nem rég téma arról, hogy fényképező szenzor maga az 2mpx, de felszorozza 12-re. Ez igaz vagy kamu?
-
0Dani1
csendes tag
Ami volt hozzá, a hajlitott tapadóssal
-
0Dani1
csendes tag
Sziasztok!
Imádom!
Bár ma majdnem sokkot kaptam mikor hazaértem, valszeg a macska leverte és mikor bekapcsoltam kiirta hogy tegyek be mem.kártyát... Pedig volt benne. Szerencsére egy ujraformázás megoldotta a problémát
Azt hiszem minél elöbb be kell szereznem nekem is egy táskát amibe elfér minden kiegészitővel együtt. -
oszy
veterán
válasz
Real_Necro #3925 üzenetére
Ez sem rossz!
Egy barátom a GoPro-hoz ezt vette.
-
RunTimeError
tag
Én elgondolkoztam egy ilyen világításon hozzá éjszakai felvételekhez, vagy akár eggyel kisebb változatán. A sima tokjának a tetejére talán rá is lehetne csavarozni.
-
sambenez
addikt
válasz
szabieable #3931 üzenetére
Az 58mm-es már nagyon rálóg a bekapcsológombra. A videón 52-est használnak és az is majdnem félig eltakarja.
-
szabieable
aktív tag
-
KeMa
csendes tag
válasz
IGO PRIMO ER #3910 üzenetére
Bele kell zoomolni
-
alfagyuri
tag
válasz
szabieable #3927 üzenetére
Még így gyorsan is nagy a forgalom.
Mivel csináltad a gyorsítást.(nem az autódra gondolok).
-
sambenez
addikt
válasz
szabieable #3922 üzenetére
-
maj-viktor
őstag
Az a gond, hogy mi nem csak a "kupakról beszélünk"...
Ezen felül vagy 4-5féle "cuccot mondtam - mutattam"... ezek közül egyiket sem tesztelik a videóba...
PL. a filterek vagy a kerek UVszűrős adapter...Elhiheted... pont én vagy 1000x ilyen videót megnéztem már... köztük ezt is!
-
szabieable
aktív tag
A masszívabb monopodnak van valami külön neve? Kb 3 félét láttam ebayen de ami most kéne nem találom
-az olcsó gagyi ~1000ftos kategória ami 100 centi körülire húzható
-picit drágább aminek gömbcsuklós a vége ( ezt a fajtát keresem )
-illetve egy 4k körüli aminek pántokkal állítható a hossza -
lor
tag
Mondanám amit itt az arcok irnak, hogy olvassatok vissza!
De pont a fő arcok nem olvasnak.
Valószinűleg háttal ültök a monitornak.Korábban már linkeltem: http://www.youtube.com/watch?v=c-Rv0EYRzAk
tuttobene
-
KeFe
tag
válasz
lolcopterlol #3814 üzenetére
Ha visszaküldéskor nem kértél kiviteli vámpapírokat akkor mutogathatsz te bármit visszaérkezéskor, ha megfogják levámolják. Maradjunk annyiban hogy most szerencséd volt
-
RunTimeError
tag
válasz
maj-viktor #3914 üzenetére
A jobboldali létezik vajon sj4000-re? Mert ha pl tok nélkül hordanám mondjuk zsebbe, akkor jól jönne egy ilyen lencsevédő rá, hogy ne karcolódjon.
-
maj-viktor
őstag
válasz
sambenez #3916 üzenetére
Úgyértettem, hogyha nagyobb a lencse, akkor a szilikon tágulhat annyira...
(#3917) Real_Necro
Én személyszerint Kingston párti vagyok, de ez lehet elfogultan mondom... még sosem hagytak cserben és nem 1-2 kártyát használok, legalább 10-12db van használatban, csak a saját haszálatra...
(mobil1db-tablet1db-DSLR-be vagy 4db felváltva 8-16-32-64GB-osok felváltva, rádió1db, autósrádiófmtransmitter1db, mp3lejátszók 2db, stb.-stb.)Amúgy C10 ajánlott szerintem, de C4-essel is elboldogul... márka meg... egyéni "ízlés" ki mibe bízik... de pl. Samsungot előszeretettel hamisítják (fake kamu kártya), a logó nélküliek is "gyanúsak lehetnek"... Ezért mondom, hogy bliszteres csomagolás Kingston-nal nem igazán foghatsz mellé... ezt így 10év Kingston használat után mondom...volt már Philips - Sandisk kártyám, ami megadta magát és rajta az értékes képek is elvesztek... :'(
Kingston-nal nem volt bajom sosem, és elvileg élettartam garanciát ad... bár manapság szinte minen memóriakártyára adnak vagy 5-10-20évet minimumNagyon úgyhangzik, mintha a Kingston embere lennék és reklámoznám, de nem... tényleg megvagyok vele elégedve nagyon-nagyon!
-
Real_Necro
veterán
Létezik lista arról, milyen memória kártya típusokat támogat(ajánl) a kamera, vagy megeszik mindent?
-
sambenez
addikt
válasz
Hiába szilikon ha ugyanez lesz a mérete a kis kerek abból sem jó, mert túl nagy összemenni meg a szilikon sem fog.
A kupak 23,7mm a kamerán a lencse meg 20,7mm. -
Real_Necro
veterán
válasz
Ja hogy alapból a lencsét akkor semmi nem védi. Hm... egy ilyen nekem is kelleni fog majd... Addig meg tartom fotós táskában.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Real_Necro #3912 üzenetére
Gondolom erre gondol:
Én is rendeltem ilyet + szilikon fajtát is... az talán nyúlik annyit, ha a GoProjé nagyobb/kisebb!
Meg a már említett filtereket & kerek UVszűrő adapter félét -
sambenez
addikt
válasz
Real_Necro #3912 üzenetére
A fekete kupakot.
-
sambenez
addikt
Ebben a pillanatban jött meg a gopro lencsevédő. A kis kerek ami az objektívre való, az nem jó ehhez a kamerához, ellenben a vízálló tokra való négyzetes az tökéletesen passzol. Kicsit talán szoros, de legalább nem lehet elhagyni.
Már csak a kamerára kellene valamit kitalálni. -
IGO PRIMO ER
csendes tag
Valahogy nem lehet a látószöget összébb venni? Hogy ne 170°-os legyen?
-
RunTimeError
tag
válasz
icerockk #3896 üzenetére
Rendben, a gimbalhoz való alkatrész forrása elméletileg meg is van, bár nem ugyanaz a típus mint a videóban, de jó lesz ez is. Még nem tudom mikor rendelem meg, de csak azután tudom építeni miután megjött, mert ugye annak a méreteitől függ a többi alkatrész mérete is.
A super cheap city-től rendelt kamerára tegnap este felraktam a legújabb firmware-t és minden gond nélkül fut rajta
-
nrk
tag
válasz
Real_Necro #3907 üzenetére
Szélvédő mögött teljesen mindegy milyen színű úgy is felforrósodik ha rátűz a nap. De am bent hagyni a kocsiban pár percre is bátor dolog, bár ha szereted a rizikós helyzeteket akkor simán.
-
madmike
őstag
válasz
Real_Necro #3904 üzenetére
Annyiban különbözik, hogy az egyik akksi helyett egy autós tartó van, de az nekem mindenképp kell,mert elsősorban fedélzeti kameraként szeretném használni.
Emiatt gondoltam, hogy feketét rendelek, mert ha benthagyom egy kis időre a szélvédő mögött, akkor a fekete nem annyira feltűnő és talán nagyobb eséllyel hagyják békén a kocsit.
-
milcse93
tag
Ha esetleg valakit érdekel eladósorba került egy ilyen kamera 2 aksival és a sok-sok tartozékával. 2x használtam összesen. Akit érdekel esetleg eresszen meg egy PÜ-t.
-
Real_Necro
veterán
válasz
madmike #3901 üzenetére
Nekem igazából tökéletes az ezüst, ha rózsaszín lenne, akkor írnék...
Feketét nem akartam, hogy napos helyeken ne melegedjen annyira.... de igazából tökmindegy. Én egyébként a +2 akksis verziót rendeltem, árban ugyanannyi, meg a "pattintós" monopod-ot is mellé csaptam.
Egyébként ha az előlapja olyan könnyen lepattintható, nem lehet esetleg cserélgetni?
-
madmike
őstag
válasz
Real_Necro #3898 üzenetére
ennél a super cheap citynél hogy lehet színt választani? Az autós tartós, plusz akksis verziót néztem ki, de csak szürkében találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest