- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
OverKiller
tag
Én ma úgy hajnal 1-2 körül bejutottam, játszottam 4 órát, aztán (önszántamból) bezártam az egészet és elmentem aludni. Játék közben jópárszor kiírta, hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel, de úgy fél percre rá válaszolt is rá, hogy újracsatlakozott.
Így elsőre egész tetszetős, egyetlen hibát véltem felfedezni, ez nem tudom, hogy másnál is van-e, tehát szerverprobléma, vagy optimalizálatlanság.. De 10 FPS fölé valahogy nem tudta tornázni magát a játék medium beállítások mellett sem! (A Crysis 3-mal low beállítással tartom a masszív 20-25-öt..)
Egyszer megtámadott egy UFO is, örültem neki!
front3r: Ez a globális kereskedelem amúgy milyen alapon működik? Mert letettem ezt a lerakót, szépen adom el a szenet, de az hova kerül? Ki/mi veszi meg?
Pierre75: Simán meg tudná oldani az EA, de a nyakamat teszem rá, hogy sz*rnak bele, nem túlzottan érdekli őket a dolog. BF3-nál maradva, a szerverproblémánál régebbi és hosszabb időtartamú hiba is van, és még jelenleg is fennáll. A brutális késés. Nálam azt jelzi, hogy fal mögött vagyok, az ellen meg lazán letunkol és megöl.
Nem egyszer volt már olyan is, hogy kilöttem egy tárat a srácra, kifogyott a tár, elkezdett újratölteni, és így az újratöltés felénél adta be a hit-et és meghalt.. Mondom, azt kössz! Bad Company 2 ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák

- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Suzuki topik
- Arc Raiders
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Apple MacBook
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem egyszer volt már olyan is, hogy kilöttem egy tárat a srácra, kifogyott a tár, elkezdett újratölteni, és így az újratöltés felénél adta be a hit-et és meghalt.. Mondom, azt kössz! Bad Company 2 ugyanez.