Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
Sziasztok,
Nos rászántam magam végre én is a leszokásra, tegnap volt egy hete, hogy nem gyújtottam rá
Viszont néha nagyon rám jön, hogy elszívnék egy szálat, de eddig mindig sikerült megállni.
Meddig tart vajon ez az állapot? Mennyi időnek kell eltelnie, hogy ne is gondoljak arra, hogy "hú basszus de jól esne most egy cigi"?
A hízásnak én csak örülnék, rám férne, úgyhogy az nem zavar. Egyébként én is 24 vagyok, ez valami holtpont, hogy mindenki itt szokik le?
Amúgy én vettem egy doboz nicorette rágót, az első napokban jó volt elrágni egyet-egyet. Az utóbbi napokban azonban már nem nagyon kell, max. egyet ha bekapok egy nap. Igaz, az elején is a legtöbb 3db volt egy nap alatt, annyira nem jó, kaparja a torkomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Motoros topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Zelda Játékok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged