Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
- Monitor hiba topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
Sopi, én meg csak megveszem azt az Audigy ES-t, amit pm-ben beszéltünk, de azt majd csak jövő vasárnap tudom hazahozni, és akkor tudok vele játszadozni, addigra remélhetőleg meglesz a Logitech X-230-asom is, és élvezkedhetek, hogy végre nem az intehrált nvidia hangkártyát és a 15 éves Bécsből hozott naggyon fos Silver music centert kell elviselni
-
zabla
aktív tag
nemértem...mindent úgy csinálok ahogy le van írva, de az uccsó restart után nem találja a drivert
nem tudja valaki honnan lehetne külön telepíteni?
-
Robaj
addikt
-
vazimódó
senior tag
Nem gyengén kakasabb lett a hangzás!
Kedvem meg jobb!
Szomszédok meg örülhetnek,mert most bizony ám, hogy nagyon nagy tesztelgetések folynak itt nálam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!10 fül-orr-gégészből 9 ezt ajánlja.Megkérdeztük azt az egyet amelyik nem ajánlja.
-Hát én nem ajánlom.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Na felment a driver és a szoftverek.
''Kicsit'' teltebb a hangzás
UI: és végre megszűnt a ''sistergés'', ill. nem szűnt meg, csak nagyobb hangerőre kell tekereni.
[Szerkesztve] -
penene
őstag
-
penene
őstag
a mélyládás az csak a topikod kapcsán jutott eszembe.
viszont a frontok már nagyon baxták a csőrömet, pont amiatt, mert nem tudom normálisan megszólaltatni a reareket, mivel CMMS2nél, és sztereosorroundnál túlvezérlődik a mélyláda, a CMMS1 meg alig visz hátra jelet, meg nem is olyan minőségit... ergo szinte olyan mintha előlről hallanám.
na mind1.ez már az én hülyeségem.
-
penene
őstag
priviben is ezt kérdeztem
a jack elosztó a kulcs.. a mélyládánál is erre voltam kiváncsi, csak nem tudtam mi az...
Úgy látszik akkor félreértettük egymást...
az ok amiért nem veszek 2x100at... mert nem szeretem kidobni a cumóimat, amit megvettem... inkább a meglévőkből fejlesztek... legalábbis szerintem azt a 2 front elosztást most megcsinálom...
akkor ilyet fogok keresni a boltban, vmi jobb minőségűt:
jack elosztó. remélem nem fog rontani a minőségen! köszi!
bár van ilyen elosztom 2 is, ha nem romlik a minőség, akkor használni fogom. köszi a helpet, és bocs a sok offtopikért.
szégyellem magam
[Szerkesztve] -
penene
őstag
nah, akkor mégiscsak van valami..
de pontosan mit is kell vegyek? Nekem elég egyszer 2*ezni a csatikat!
A frontot megduplázom, és küldöm a frontnak, meg még 2nek.
és ugyanezt szeretném megcsinálni abban az esetben ha veszek még egy mélyládát, és akkor a subcsatit kell megkétszerezni...
lehet rosszul mondtam szakmailag az kettéosztást... akkor mondom így, klónozni
köszi. és bocs! -
thaler2
senior tag
Nem lehetetlen veszel 3db jack elosztót. BEdugod a hngkariba az egyik jackelosztót. A 2.elosztót bedugod az 1. jack egyik dugójába. Ezen marad egy kimenet ide már tudsz kötni valamit. Aztán a 2.számú elosztóba megint dugsz egy 3.számú elosztót. A 2.számú elosztón igy maradt egy szabad kimenet azt tudod használni (már 2 hangfal szól) És igy tovább végigjátszva tudsz akár 4 millió hangfalat is egyszerre hallgatni, de 1x rájössz ugyis hogy ....
De most ez miért jó neked?Itt szarozol ilyen baromságokkal, ahelyett, hogy vennél 2db bazi komoly front hangfalat, egy jó 2x100as erősítővel, aztán utána be sem mernéd kapcsolni a creative szuper-ultrahighend-audiofil zizegőket...
-
penene
őstag
A satírozott részeken vannak a hangszórók, kb. asztal magasságában (+10-15 cent) a frontok a bal oldalr egy szekrény kiugróján, jobb oldalon, meg egy polcon, a másik 2 meg a kanapén.
Ha moviezok, a jobb megy hátra az asztalra a bal pedig ott a szekrénysor kiugrójára kerül.
a képről lemarad, de jobbra 1 centire van a konyhaszekrény vége, mosogató, no meg ajtó.
[Szerkesztve] -
Lui76
őstag
Játékokban nem okoz bonyodalmat ?
- Nekem vmi standard Audigy2-em van(műa csat.) ,asszem én is kipróbálom -
penene
őstag
nem az a lényeg, hogy hány csatornát osztok hány felé. én nem tudom mi a szakszerű kifejezése.
Én csak annyit szeretnék, hogy pl. a hangkártyából jövő front jelet 4-6-8 hangszórón szólaltassak meg. ilyen megoldás lehetetlen??? vennem kell hozzá külön erősítőt, aminek van több kimenete, nincs sima többszöröző összeköttetés vagy mi??
akkor az a walkmanhez vett cucc, mit csinál?
bedugom jackbe, kijön belőle 2 jack. ugyanazt hallom , mind2 sztereo marad...
most ennyire hülye vagyok, mert nem értem???
igazad lehet, de én tisztán hallom, hogy az a dugó sztereo lesz... tehát megtöbbszörözte a dolgot... -
_seth_
veterán
Nem, nem és nem. Nem akar feltelepülni
Ja és igen ez egy zacsis verzsön. -
-
penene
őstag
nem rossz
csak 1 a baj, hogy igazán minőségi zenét nem produkálnak ezek a cuccok a mélyláda nélkülTehát amolyan WCbe való zenét igen
de kell hozzá az alap..
apropó, mivel lehet kettéosztani pl. a front jelet?
mondtad, kössem frontra... de az már foglalt a frontoknak.. sima elosztóval??? (anno vettem párat walkmanhez, minőségileg hát nemtom, rontana e a dolgon, walkmanen annyit hallottam, hogy kicsit halkabb lett)
-
Egon
nagyúr
Gondolom SB0220-as Live-od van (nekem is volt ilyen).
Az a gáz, hogy ezt a kártyát elvileg csak OEM-eknek árulták (a szokásos magyar szürkeimport révén tudtad megvenni zacsis kivitelben), ami azt jelenti, hogy csak HP, Dell stb. gépekben szabadna felbukkannia, ahol a drivert az OEM biztosítja... Anno rákerestem a neten, és találtam is egy fórumot, ahol a Creative válaszolt az adott revíziójú kártya driverét firtató kérdésre: tessék kérni az OEM-től...
Ha jól emlékszem, csak az SB0060-as és az SB0100-s Live-hoz van driver a CT honlapján.
Mivel a kártya még szarul is szólt (egy 10K-s Technics fülesen zavaró alapzaja volt; egy 2K-s gagyi Philips-el hallgattam, az levágta azt a frekvenciát...), én inkább eladtam a fenébe, és vettem egy Audigy2-t. Az Audigy 2 hangminősége szerintem nagyon jó (érzek egy jókora minőségi ugrást a Live-hoz képest - mondjuk igazából szvsz az Audigy1 és a Live között volt nagy távolság ilyen szempontból; ugyanis volt Audigy1-esem is...). -
vazimódó
senior tag
Nagyon beindult a forgalom a topicban. Hajrá!
-
penene
őstag
az 5.1 az jól szól. 5.1ként is használom...
és persze mögém rakom a hangfalakat... éppen ezért kell ...
Ha gépezek és pl. PESezem, akkor nem érdekel, hogy nem 5.1, bár akkor ráteszem a kanapéra, és hallom hátulról is az örjöngést.
Igazán moviezásnál kell. És, hogy ne a konyhaasztalra kelljen tennem a balt, és a pultra a jobb hangfalat, kellene min. 1 pár hangfalállvány a sateliteknek..
Túl sokszor mondjuk úgyse kell, és ha a széken ülök a kanapé 2 szélére téve őket pont 1szélben vannak az elsőkkel, szóval az jó..
lehet hogy 5-10 fokkal eltérek a THXben configolttól, de nem érdekel...
viszont mivel folyamatosan gyűjtögetem az 5.1es DVDket, ezért lehet gyakoribb lesz a hangszóró átpakolás... mondjuk 2 mozdulat a kanapéról a konyhaasztalra tenni, de esztétikailag mégis más
Tudsz jobbat? -
vazimódó
senior tag
[link]
A lap alján lévő 13Megás file-t raktam fel.
Legelőször ezt raktam fel,még mielőtt uninstalláltam volna a régi sound blaster drivevert és creative media source-t.
Majd restart után uninstalláltam az említett régi progikat safe módban, utána pedig még az újraindítás figyelmen kívül hagyásával driver cleanerrel a megmaradó registry bejegyzéseket töröltem,majd restart normál módban, és utána jött a következő progi
[link]
amivel kicsomgoltam egy könyvtárba a [link] lap alján lévő 214Mb-os ISO-t, majd Daemon Tools-ba bemountoltam, és elindult az autostart.
Mindent feltelepítettem,semmi gond nem volt telepítés közben.
Restart windows.
[link] A lap alján lévő 39K Patch-t szintén a 7 Zip file Managerrel csomagoltam ki,majd Daemon,és bekopiztam a 2 patch filét a helyükre.
[Szerkesztve] -
thaler2
senior tag
Így viszont elveszti az értelmét a 7.1 (mondjuk nincs is). Az ilyen surround rendszereknek, az lenne a lényege, hogy kimenetek szerint elhelyezni rendesen a hangfalakat, és úgy lenne értelem filmet nézni, vagy játszani, vagy zenét hallgatni ( bár ebben az esetben lényegtelen). De így, hogy itt az egyik hangszóró ott a másik, teljesen hülyeség, annyi hogy szól 7db pittyegő meg egy mélyláda.
-
Ptech
addikt
Most akkor megy valakinek ez a softmod Live 5.1 Digital-al, v nem? Mert ha nem, akkor nem állok neki összegányolni a registryt
-
penene
őstag
nekem elég egy rúd is...
Falra nem lehet, mert olyan a szoba elrendezés.. tőlem balra erkélyajtó, jobbra falkiugró, és konyha, meg ajtó .. (talán elé még tehetném, de az asztal és székem mögött van 1 kanapé, ahonnan szoktam házimozizni, az meg pont ott van az erkélyajtó szélénél.. tehát ha ülve gépezek, akkor az a rear, ha hátraülök, akkor az a 7.1 középsője... tehát mindenképpen mobil cucc kell...)
hosszában 10-12 méterre van a fal, amire tehetném a reareket fel a konyhaszekrény mellé, de az nagyon messze van...
szóval ez egy nagy szoba, a falas megoldás nem müxik
pedig azt akartam először...
Ti audigy2-4gyel milyen CMMSt használtok???
nekem CMMS1, ami jó, mert ha CMMS2t használok, vagy sztereo sorroundot, túl erős jelet ad a mélyládának (mintha összeadódna), és dobozhangos lesz... viszont CMMS1ben a rearek jóval gagyibb jelet adnak, mint az elsők, tehát kvázi a hátsó hangosítás gagyi...
remélem a moddolással ez is megoldódik. Mert a sztereo sorround az zenehallgatásra tök jó lenne, a CMMS2 is + moviezásra, de szinte dupla jelet kap a mélyláda ilyenkor, mint normális esetben,és tiszta dobozhang lesz, CMMS1gyel meg tökéletes tömör gyönyör...
Szóval CMMS2nél, és sztereo sorroundnál hiába húzom felére a basszust mind a távirányítón, mind szoftveresen, teljesen túlvezérelt.. én nem értem miért
mintha dupla jelet küldene ilyenkor a mélyládának, aztán az fullra túlvezérli... -
Allien
veterán
Magyarul, mindegy. Ha sikerül is felrakni rá, lehet, meg sem hallom a külömbséget, még ha a kártya ki is adja magából ezeket az értékeket! Ettől függetlenül, lehet, megérne egy próbát, hátha valami másban jobb lesz? Pl. megsúgja a következő heti lotto számokat?
Illetve, ha vissza raknám a régi SB live!-t és azt moddolnám, ott már azért elvileg lehettne valami külömbséget hallani, de ha hardveressen nem támogatja az EAX-t, akkor ugye nem érek el vele semmit, márpedig az nem driver kérdése. -
_seth_
veterán
Az iso nem megy fel miután mindent leszedek, most a 2005-ös NewYear packot próbálom feltenni de ez sem akar felmenni...
Még próbálkozok vele egy kicsit igaz erre az SB Live 5.1 Digital karira még a creative honlapjáról leszdett gyári driver sem megy fel csak amit cd-n kaptam hozzá és a kx driver. -
-
Allien
veterán
-
penene
őstag
nekem t7900as hangrendszerem van, de ennek ellenére csak 5.1ben használom a cuccot, mert nem tudom hova tenni a +2 hangfalat.. (nincs állványom, és sehol nem kapok)...
vki tudna segíteni állvány ügyben offtopicban, priviben?
Creative T7900as satelitnek kellene... de sehol nem találok.. 15 ezer/párért meg nem veszek..
nem igaz hogy nincs vmi olcsóbban... 5-6kért már simán vennék. -
penene
őstag
drivecleaner linket kértem az előbb, tudtok?
köszi! -
thaler2
senior tag
Attól függ milyen rendszered van, csak normális hangfalakon fogod meghallani egy live és egy audigy4 közti különbséget. Valóban 1-2 újítással több csak eax hd, 7.1, dd+dts hardwares dekóder.
szerk.: Mondjuk a 7.1es dolognak máig nem jöttem rá, hogy mi haszna van
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Ez rendben is van, ha ''csak'' ennyi, tehát mondjuk driveressen nem turbózzák fel extra minőséget elérve. Ugyanis, nem vagyok elájulva ettől a hang cucctól. Elötte sima SB LIVE! 5.1-m volt (van a polcon), és valahogyan nem hallom az áttörést! Kivéve, hogy ez hardveressen is támogatja az EAX-t, és 7.1, tehát plussz egy műanyag foglalat, amit éppenséggel nem használok.
-
penene
őstag
aha. hát meglátjuk.
nekem érzékeny fülem van a változásra, szóval nem lesz gond
Csak el kell találnom ugyanazt a beállítást.
Mivel én nem equalizerrel dolgozom, hanem az EAX consolelal..
És ott a különböző effektek.
ott meg lehet adni minden szirszart, cut off frequencyket, azokra a különböző erősségeket, stb...
kvázi hasonló mint az equalizer. csak az equalizert pontosan értem mi miért, meg szép frekitartományok, itt meg tele van olyanokkal, amiket nem értek, de nem is kell, rock és disco zenére is megtaláltam a magamnak stimmelő beállítást, és így nem equalizerezek plusszba...
-
Allien
veterán
Egy hüle kérdés. Nekem Audigy 4 OEM van. Erre is meg lehet, gondolom csinálni, de akkor elég lehet maga a driver?
-
penene
őstag
*. Extra lépés: Telepítsd a ''YouP PAX A4 1.00'' drivert, mielőtt megcsinálod az 1. lépést, ha szeretnéd az ''Audigy2/Audigy2 ZS'' szériájú kártyádat ''Audigy 4 Pro'' -ra változtatni.
Ennek a drivernek nem látom itt a linkjét, be tudnád tenni, lehet vak vagyok
Az audigy4 ISO és patch megvan. De előtte kell ez a driver is.
köszi szépen! -
Azt tudtam, hogy Audigy SE-vel nem megy (bár ezt nem írtam, sorry), de SB Live! -al nem tudtam, hogy nem megy
. Azért még reménykedek, hogy vkinek sikerül.
Ugyanezt az ISO-t próbáltad feltenni?
A másik már nagyon elsüllyedt és másról is szólt (@Au2).
Így van, előre upgrade-elni.
A kisebb gépben már ilyen van (5.1-re használva), mint írtam, de a sajátomban /pill csak integrált van. Előtte Audigy 2ZS volt benne, csak kipurcant és gariban nem tudtak újjat adni és mivel már tudok erről a dologról, nem fogok ~12-15rugót kipengetni egy újabb Audigy 2ZS ért vagy mégtöbbet egy Audigy4 Pro-ért. Nekem ez a minőség is elég (főleg, hogy a saját gépemben csak sztereóra kell) -
c41r0^
őstag
Nekem is SB0090 hangkártyám van, azt hiszem neki is fogok esni a moddolásnak ma este.
Egy kérdés, hogy van-e többsávos EQ a driverben? Mert a gyáriban (legújabb), amit most használok hozzá csak presetek vannak, igaz így is tökéletesen be tudtam lőni (EAX - Latin preset, + basszus és magas kiemelés), de egy többsávos EQ jobb lenne. -
Robaj
addikt
SB live! 5.1 hangkarim van, kipróbáljuk
-
Örülök, hogy sikerült
!!!
Nálam minden tökéletesen működik (nem raktam fel előtte külön YouP drivert, mivel Audigy1-hez nem kell), nekem is felment elsőre, minden probléma nélkül és mint mondtam én főleg a basszuson vettem észre a változást, hogy szebb lett, jobban ''koncentrált'' vagy hogy mondjam.
Milyen kártyával csináltad? Modelszáma? műanyag/aranyozott? firewire?
[Szerkesztve] -
Milyen 20megás driver megy fel rá
?
A tiednél úgy kell, hogy lepucolod a már fennt lévő cuccait:
- szoftver eltávolítás (vezérlőpult)
- Creative mappa teljes letörlése (''C:\Program Files\Creative'' alapesetben)
- Driver Cleaner-el kipucolod a registryt (szűrő: mind a 2 Creative-os) + én nyomtam neki cab cleanert is (Driver Cleanerben van)
Utána elindítod a virtuális CD-t (ISO) és feltelepíted és kész is! Neked még a patch sem kell utána. -
-
látod ezt még nem tudom pontosan
.
De én úgy értelmeztem, hogy külön kell felrakni a YouP PAX drivert, mivel az ISO-ban nincs benne sztem, csak YouP módosítótta úgy, hogy felmenjen más karikra.
Szóval sztem azt külön le kell tölteni, felrakni és csak utána megy fel rá az Audigy 4 Pro telepítője. -
_seth_
veterán
Eddig nem sikerült moddolni. A 20 megás driver felment de az audigy 4 pro lemezéről csak a media xy progi megy fel. Megpróbálom másik driverrel
-
_seth_
veterán
Én is megpróbálom az SB Live karimat moddolni
-
Protezis
őstag
NNem tiszta teljesen a dolog: Ez a YouP PAX driver gondolom benne van az iso-ban. Ha benne van, akkor hogy kell feltelepíteni? Kicserélték az eredeti Creative drivert erre? Van külön van valahol, és kézzel kell feltelepíteni?
Bocs az értetlenkedésért, csak jó lenne ha teljesen világosak lennének számomra a lépések -
Utolsó módosítás: 2006.03.19. 19:54
SB Live!5.1/Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS szériák softmoddolása Audigy 4 Pro -ra
Volt egy topic itt, a PH-n, ami arról szólt, hogy hogy lehet Audigy2 (ZS)-re softmoddolni [link]
Nemrég vettem egy Audigy 1 karit (SB0090, mûanyag csatis) és rögtön el is kértem a haverom Audigy 2 ZS-ének driver CD-jét és megcsináltam a softmod-ot.
Nemsokkal késõbb felfedeztem külföldi fórumon, hogy van már softmod Audigy4 -re is.
Gyorsan lerángattam az Audigy 2 ZS driverét és megcsináltam Audigy4 -re.
Eredeti Audigy1 driver-szoftver nem is volt rajta, de nálam (Ozaki B5) érezhetõen szebben szólt az Audigy4 cuccaival (fõleg a mélynyomó), mint az Audigy 2 ZS cuccaival.
Itt a külföldi fórum linkje, ahol le van írva, hogy hogy kell csinálni:
[link]
Lefordítottam a külföldi fórumon lévõ szöveget (belefûzve egy másik külföldi fórum szövege + saját tapasztalataim + itteni, topic-beli tapasztalatok).
Az összes linket nem tettem be, csak azokat, ahonnan tuti lejön.
Bevezetõ
Ez a csomag ahhoz van, hogy telepítsd a Creative Audigy4 Pro programjait SB Live!/Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS szériájú hangkártyákra.
Installálás lépései
1. Indítsd el a géped csökkentett módban. Az eszközkezelõben távolítsd el a hangkártyádat (jobb klikk->Eltávolítás), de ne fogadd el az újraindítást, ha felkínálja. Ezután távolítsd el az összes Creative cuccot: 1,Vezérlõpult/Programok telepítése és törlése; 2,töröld le a Creative mappát (C:\Program Files\Creative); 3,töröld a registry bejegyzéseket ''DriverCleaner''-el ([link] (szûrõk: mind a 2db ''Creative...''-os. Utána indítsd újra a géped.
*. Extra lépés: Telepítsd a ''YouP PAX'' drivert [link] innen. Audigy1/Audigy2/Audigy2 ZS-hez ajánlott a ''PAX Audigy 4 Modified Driver - For Audigy1/2/ZS Series Only''-nál lévõ driver letöltése és felrakása. Live! 5.1-hez kötelezõ a ''Only for SBLive!''-nál lévõ driver leszedése + telepítése. (eddigi tapasztalatok alapján Audigy1-hez elég az a driver, ami a késõbb letöltendõ ISO-ban van)
2. [link] Töltsd le a lap alján lévõ, ''PAX Audigy 4 Pro ISO'' nevû tömörített fájlt, ami ISO-vá csomagolható ki a ''7-zip 4.19 beta''-val [link]. Utána csomagold ki az ISO-t a vinyódra.
3. Futtasd az ISO-t ''DAEMON Tools''-al vagy olyan szoftverrel, ami elindítja az ISO-t virtuális CD-ROM -ként.
4. Várd meg a felugró Creative ablakot. Ha nem jön elõ az ablak, akkor nyitsd meg a virtuális CD-ROM -ot és futtasd a ''\CTRun\Start.exe''-t.
5. Követsd az utasításokat, amit a Creative instalálója ad, válaszd ki, hogy ne installálja a Creative drivereket, ha megcsináltad az extra lépést az elején (egyéni instalálában találhatók meg). Folytasd mindenképpen, akkor is ha azt mondja a program, hogy nem lehetséges instalálni. Utána indítsd újra a gépet.
6. Ellenõrizd, hogy minden program instalálva van-e. Ha valamelyik közölük nem fut, csinálj egy javítást.
7. Ha Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS szériájú hangkártyád van (nem SB Live!), felléphet egy hiba: ha egyszer elindítod a ''THX Console''-t, utána a ''Speaker Settings'' és a ''Mixer'' nem használható. Javítani tudod ezt a hibát: töltsd le és csomagold ki a ''A4_Patch.rar''-t [link] (alul a ''PAX Audigy 4 Pro ISO Patch'' nevû) 2fájlba, ''SpkSet.exe'' és ''SurMixer.exe''. Utána másold a ''SpkSet.exe''-t a ''C:\Program Files\Creative\SBAudigy4\Speaker Settings\''-be és írd felül az azonos nevû fájlt. Másold a ''SurMixer.exe''-t a ''C:\Program Files\Creative\SBAudigy4\Surround Mixer''-be és írd felül az azonos nevû fájlt.
Hangkártyák, amikhez van távirányító eszköz
Audigy Platinum/Audigy2 Platinum/Audigy2 ZS Platinum/Audigy2 Platinum EX/Audigy2 ZS Platinum Pro-t használóknak szükséges instalálni a ''Creative Audigy 4 Pro update version 3.00.55''-t (20.94 MB) [link]:
- Ez a frissítés ''Creative Audigy® 4 Pro''-hoz való, több funkcionalitást biztosít a távirányítódhoz és javítja a kezelési hibákat az ''Entertainment Center'' szoftverében.
- Nem ''Audigy Platinum/Audigy2 Platinum/Audigy2 ZS Platinum/Audigy2 Platinum EX/Audigy2 ZS Platinum Pro''-t használóknak nem kell feltenni ezt a frissítést.
Jegyzet
Erõsen ajánlott a legújabb ''YouP PAX'' drivereket instalálni a módosított ''Audigy 4 Pro ISO''-val.
Itt minden szükséges letölthetõ (ezeket linkeltem be) [link].
Eddig ilyen kártyákon mûködött a softmod: (ha lesz újabb siker, mod-al szerkesztetem)
- Live! 5.1 /SB0100, mûanyag/ (szjoci, Sotho)
- Live! 5.1 Digital /SB0220, mûanyag/ (Robaj, Flashget; sikertelen: _seth_, FefeeX)
- Audigy /SB0090, mûanyag/ (Sopi, c41r0^, vgergo)
- Audigy Player /SB0092, mûanyag/ (tr00p3r)
- Audigy ES /SB0160, mûanyag/ (JoHnni)
- Audigy /SB0230, aranyozott/ (csizzah, Sopi)
- Audigy Platinum /SB, / (Tegla)
- Audigy2 /SB0240, mûanyag/ (Protezis, Lui76)
- Audigy2 Platinum EX /SB0320, aranyozott/ (Senki_Alfonz, Lacyka)
- Audigy2 ZS /SB0350, aranyozott/ (vazimódó, penene, oettinger01)
Utolsó módosítás: 2006.03.19. 19:54
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megújult a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 27% számlával! HP Omen 17 GAMER Notebook! i7-13700HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest