Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazimódó
senior tag
Nem gyengén kakasabb lett a hangzás!
Kedvem meg jobb!
Szomszédok meg örülhetnek,mert most bizony ám, hogy nagyon nagy tesztelgetések folynak itt nálam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!10 fül-orr-gégészből 9 ezt ajánlja.Megkérdeztük azt az egyet amelyik nem ajánlja.
-Hát én nem ajánlom.
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
Nagyon beindult a forgalom a topicban. Hajrá!
-
vazimódó
senior tag
[link]
A lap alján lévő 13Megás file-t raktam fel.
Legelőször ezt raktam fel,még mielőtt uninstalláltam volna a régi sound blaster drivevert és creative media source-t.
Majd restart után uninstalláltam az említett régi progikat safe módban, utána pedig még az újraindítás figyelmen kívül hagyásával driver cleanerrel a megmaradó registry bejegyzéseket töröltem,majd restart normál módban, és utána jött a következő progi
[link]
amivel kicsomgoltam egy könyvtárba a [link] lap alján lévő 214Mb-os ISO-t, majd Daemon Tools-ba bemountoltam, és elindult az autostart.
Mindent feltelepítettem,semmi gond nem volt telepítés közben.
Restart windows.
[link] A lap alján lévő 39K Patch-t szintén a 7 Zip file Managerrel csomagoltam ki,majd Daemon,és bekopiztam a 2 patch filét a helyükre.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest