Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossy
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Egyik pillanatról a másikra kék halállal lehalt a gépem majd újraindítás során nem látott 2 partíciót. Azóta sem látja őket a windows. Felraktam ezt a programot EASEUS Partition Master 9.1.0 Professional Edition és látja a partíciókat és az adatokat de nem tudok hozzá meghajtó betűjelet rendelni mert azt írja a végén nem lehet a system információt frissíteni. Lemezkezelőbe is megpróbáltam ott nem látszanak a partíciók, csak a grafikus nézetben. Rákattintok ,hogy meghajtó betűjelet hozzárendelni akkor ezt a hiba üzenetet dobja ki: "A műveletet nem lehetett befejezni, mert a lemezkezelés konzolmérete, nem tükrözi az aktuális adatokat. Frissítési feladattal frissítse a nézetet. Ha a probléma továbbra is fennáll, zárja be a lemezkezelési konzolt, majd indítsa újra a lemezkezelés alkalmazást, vagy magát a számítógépet". Fizikailag szerintem még meg van az adat mert EASEUS Partition Master 9.1.0 Professional Edition látja és még a lemezkezelő is kiírja csak maga a sajátgépben nem látom. Pls valaki segítsen ennek a problémának az elhárításában! Válaszotokat előre is köszönöm!
üdv. Rossy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hikvision 512GB nvme ssd
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest