Új hozzászólás Aktív témák

• Rossy

csendes tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni! Egyik pillanatról a másikra kék halállal lehalt a gépem majd újraindítás során nem látott 2 partíciót. Azóta sem látja őket a windows. Felraktam ezt a programot EASEUS Partition Master 9.1.0 Professional Edition és látja a partíciókat és az adatokat de nem tudok hozzá meghajtó betűjelet rendelni mert azt írja a végén nem lehet a system információt frissíteni. Lemezkezelőbe is megpróbáltam ott nem látszanak a partíciók, csak a grafikus nézetben. Rákattintok ,hogy meghajtó betűjelet hozzárendelni akkor ezt a hiba üzenetet dobja ki: "A műveletet nem lehetett befejezni, mert a lemezkezelés konzolmérete, nem tükrözi az aktuális adatokat. Frissítési feladattal frissítse a nézetet. Ha a probléma továbbra is fennáll, zárja be a lemezkezelési konzolt, majd indítsa újra a lemezkezelés alkalmazást, vagy magát a számítógépet". Fizikailag szerintem még meg van az adat mert EASEUS Partition Master 9.1.0 Professional Edition látja és még a lemezkezelő is kiírja csak maga a sajátgépben nem látom. Pls valaki segítsen ennek a problémának az elhárításában! Válaszotokat előre is köszönöm!

üdv. Rossy.

Új hozzászólás Aktív témák