Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
CirrMee
üzenetére
Gyakorlatilag annyira lettem volna kíváncsi, mennyiben módosítja a teljesítmény-felvételt és a hűtési igényt az integrált grafika használata.
Nem akarok feltalálni semmit, nincs konkrét célom a hűtéssel, és nem is beszéltem se saját hűtésről, se semmilyen konkrét hűtésről, igazából elméleti szinten érdekelt volna a dolog.
Még egyszer, elnézést hogy egy 8 éves prociról mertem kérdezni valamit a saját topikjában, amikor a kérdés igaz minden integrált grafikás procira is.Most konkrétan mi az a fantasztikus újdonság, amire vágysz?
Az hogy ne az ilyen válaszok legyenek a jellemzők a PH-ra...
De tudom, én vagyok a hülye hogy ilyen felmerül bennem.De hogy korrekt maradjak, nem csak leszóltál, kaptam némi infót is, miszerint ha nem használom az IGP-t, az nem sokat számít - ezt viszont köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest