Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Májusi hardverszeánsz
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Sziasztok!
Egy Samsung 32"-os F5000-essel akadt problémám. Tökéletesen működött, majd minden előzmény nélkül ma nem lehetett bekapcsolni. A piros ledje ég, távirányítóra "bekapcsol", majd a háttérvilágítása megjön, a piros ledje a végtelenségig villog. A logo nem jelenik meg a képen, a HDMI-re kötött PC képe sem jön meg. OSD nincs, távirányítóval kikapcsolható a TV. Minek a hibájára utalhat a jelenség, merre érdemes kezdeni a nézelődést javítás ügyben?
-
Spirit
őstag
Azt meg tudnátok még mondani, hogy képminőség és input lag tekintetében van-e különbség a három között?
ES5500, EH5300 és EH5000 -
Spirit
őstag
válasz
nightshadow #45759 üzenetére
Köszönöm
-
Spirit
őstag
Monitorként használok egy UE40d5000-et és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Édesapámnak is szeretnék egy 82cm-eset 90k környékén. Mivel az enyémet már nem találom sehol, így mást kellene néznem. Amennyiben nem szempont a smart funkció, de a 86db hdmi, de még az USB-ről való lejátszási képességek, úgy mi a véleményetek erről a D5000-hez képest?
Samsung UE32EH5000W 89k
Találtam még elérhető közelségben egy W nélkülit 95k-ért. Mi a különbség a kettő között? A lényeg a képminőség és az input lag(D5000-esé bőven elég) -
Spirit
őstag
Időközben én is rájöttem, kilőttem a cleartype-ot, még így a legjobb. Attól függetlenül zseniális döntés volt a megvétele. Van itthon vetítőnk, de az nappal nem az igazi, meg azt tényleg csak nagy filmezéshez szoktuk beröffenteni, ezen meg mehet orrba szájba minden.
A másik a játékok. 1-1,3m-re vagyok a tv-től, így valami csodálatos élmény. G27-es kormány+F1 2011+40"-os kijelző és lám, önkéntelenül dőlök a kanyarokban a fejemmel. Brutális. Jah, input lag tökéletes, semmi késést nem érzékelek.
A TV-t csak kipróbáltam, de még a mindigTV fullHD adásai is szörnyen festenek rajta 1-2m-ről, az IPTV SD adása meg csapnivaló ilyen közelségről. Hiába, ezek TV-ként nem magyarországra valók.
-
Spirit
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung d5000 40"-os jószágot, amit monitornak szeretnék használni.
Minden tökéletes, ha PC-nek nevezem el a bemenetet, de a betűk szélén néhol színes pixelek vannak. Olyasmi, mint anno a konvergencia-hiba. Ez beállítás beli probléma, vagy a rohadt nagy képátló miatt van és közelről nézem? -
Spirit
őstag
Sziasztok!
Elgondolkoztam azon, hogy TV-t használnék monitorként az asztali gépemhez. Volt egy 27"-os monitorom ami megfeküdt, vettem egy komolyabb 23"-asat, de nem tudom megszokni a méretét akármilyen képe is van. 32 vagy 40"-ban gondolkodom (inkább 40")
Mivel munkához, böngészéshez, filmhez, játékhoz is használnám, fontos lenne az alacsony input lag. Nincs szükségem se "okosságra" se 3D-re, még távkapcsolóra és hangszóróra se nagyon.interpolációt pc-ről is tudok, képjavítókat nem használnék.
Ennek megfelelően nem akarok 150k-nál többet költeni rá, teljesen felesleges.
Megbízható legyen és normális képe alacsony input laggal.
Ez alapján az UE40D5000-re esne a választásom.
Kérdésem az lenne, hogy van-e jobb alternatíva szerintetek erre a célra.
Válaszotokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest