Hirdetés
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Miért nincs csatornarendezés?
Ne abból indulj ki a te tévéd milyen, rengetegen vagyunk akiknek a csatorna rendezéshez szükség van egy penre,pc-re és samsung chanel editre (korábbi évjarat mint H széria), különben 3-4 óra mire átrendezi távkapcsolóval a sorrendet ahogy szeretné az ember. nem tudom mióta írsz ide, de ha ezeket nem láttad akkor keress vissza rá korábbi évekre. Évenként meg nem cseréli le az ember a tévéjét.
A H6400 képminőségben szétgyalázza azt a crt-t, de minden más tv is, minőségi FHD tartalom esetén.
Nem tudom ezt miért írtad...Törléssel nem nekem van gondom, de másoknak igen.
Nem én variálok a csatornákkal, hanem a szolgáltatóm.
Ja és ha berak egy új csatornát a samsung tv nem jelzi fórumról kell megtudnom ha kézzel rakom be szanaszét dobálja az azon muxon lévő csatornákat. Király lehet rendezni megint.
Más gyártó tévéje érdekes mód nem így tesz, de hát ez is biztos "f@szság" szerinted.Összefoglalva egy idős házaspár fiatal segítsége nélkül csupa szopás a samsung tv, ha csatorna rendezésról, hangolásról van szó nincs nete nem is tudja meg ha új csatorna jelenik meg. Persze tudom ez mind f@szság és felesleges rinya...
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.