Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flashget

félisten

válasz ΞΔGLΞ #93419 üzenetére

Miért nincs csatornarendezés?

Ne abból indulj ki a te tévéd milyen, rengetegen vagyunk akiknek a csatorna rendezéshez szükség van egy penre,pc-re és samsung chanel editre (korábbi évjarat mint H széria), különben 3-4 óra mire átrendezi távkapcsolóval a sorrendet ahogy szeretné az ember. nem tudom mióta írsz ide, de ha ezeket nem láttad akkor keress vissza rá korábbi évekre. Évenként meg nem cseréli le az ember a tévéjét.

A H6400 képminőségben szétgyalázza azt a crt-t, de minden más tv is, minőségi FHD tartalom esetén.
    Nem tudom ezt miért írtad...

Törléssel nem nekem van gondom, de másoknak igen.
    Nem én variálok a csatornákkal, hanem a szolgáltatóm.
    Ja és ha berak egy új csatornát a samsung tv nem jelzi fórumról kell megtudnom ha kézzel rakom be szanaszét dobálja az azon muxon lévő csatornákat. Király lehet rendezni megint. :W
    Más gyártó tévéje érdekes mód nem így tesz, de hát ez is biztos "f@szság" szerinted.

Összefoglalva egy idős házaspár fiatal segítsége nélkül csupa szopás a samsung tv, ha csatorna rendezésról, hangolásról van szó nincs nete nem is tudja meg ha új csatorna jelenik meg. Persze tudom ez mind f@szság és felesleges rinya...

[ Szerkesztve ]

Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák