- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Flashget #93393 üzenetére
Közel sem mindegyik mkv 3D szellemképes! Ráadásul 50GB-os ISO-nál is lehet szellemképes anyag. Igaz, amíg nálam volt a 3D lejátszó én ezt nem tapasztaltam, de itt többen is írták.
A felezett 3D kontra FHD 3D felbontásról meg már a múltkor leírtam az én tapasztalatomat(csalódásomat). Pedig a felbontásra én is érzékeny vagyok és a szemem is jó. Ment is vissza a lejátszó. A számtalan előnyét figyelmem kívül hagyva csak és kizárólag a megnövelt 3D felbontás miatt lett véve amit sajnos nem tudott hozni, legalább is nem olyan szinten amit elvártunk volna.
Benne van a pakliban, hogy egy jobb tévével mást tapasztaltam (tapasztaltunk) volna, de az tény, hogy itt többen is alátámasztották amit írtam.
Persze azt elismerem, és nem is vitatkozom azon, hogy mindenben jobb volt mint a belső lejátszó. Ez nem is kérdés! Csak sajnos pont abban nem hozott akkora változást ami nekünk kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest