- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sityupityu #95295 üzenetére
Már nem sokáig! :-D
-
RBJ
addikt
-
-
sandró60
addikt
válasz
kaposznyak #95293 üzenetére
Egy elég "régi" tévé.Factory reset-et szoktunk ajánlani,ha már minden "kötél"-ideg-szakad.
próbálj neten kutakoddni a tipusszám alapján
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Korábbi kérdés:
Adott egy le46c530f1w samsung tv. A gyerekek külső vinyóról nézik rajta a meséket.
Mostanában azonban többször lefagyott a TV. Kép és/vagy hang leáll, csak a 220-ból való kihúzás segít.Ha TV hiba, mit lehet tenni? Külső vinyó tökéletes, nincs bad sector.
-
RBJ
addikt
Lehet valamit állítani a tv ,hogy élvezhető legyen az mkv s filmek többcsatornás hangja.
Nagyon halk a beszéd a többi ordít. Nehogy már jó minőségű filmek miatt hangrendszert kelljen vegyen az ember.
asus média lejátszón keresztül megyen de mégse az igazi. -
PeterPH
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #95288 üzenetére
A C szériánál lehetett, én is 6500-ast csináltattam a 6000-ből amikor megmakkant.
-
Egy elméleti kérdésem lenne, (ne kövezzetek meg ha nagyon nagy baromság), szóval alaplapcserével fel lehet "okosítani" egy samu tv-t? Konkrétan egy 6030-as készülékről van szó, plex appot szeretnék valahogy faterék tévéjére varázsolni, és úgy akarom (szeretném) megoldani hogy ne kelljen még egy készülék + még egy távirányító, csak ezért kérdezem hogy lehetséges e.
-
Flashget
félisten
én csak érzékeltetni akartam, hogy 8db frissítés van nálam F6640-re és mindnek megegyezik a fájl neve csak számban térnek el fogalmam sincs a sorban amit kiadtak 4. miért adták ki. Fel nem raktam a tévét nem rontotta el.
Viszont mikor megvettük 2014 júniusban az elején kapásból követelte az új fw felrakását az ON TV miatt, addig nem is engedte a továbblépést.
Gyanítom akkor kerülhetett fel rá olyan samsung genyóság amiután magától frissített egyik éjszaka hiába volt kikapcsolva a keresés.. -
Fityusz
tag
Sziasztok.
Nem rég vásároltam egy Samsung 48J5100 tv-t.
A tv-t t-home beltérivel használom, ami miatt a hdmi 1 csatlakozóba van dugva.
Furcsa dolgot tapasztaltam , hogy van amikor 1 másodpercre elmegy a kép majd visszajön és mintha a forráslista újra ki lett volna választva, tehát kiírja, hogy hdmi1 1920 x 1080.
Beltéri részéről a probléma kizárva , ezt a tv csinálja. Jelenlegi verziónak 1040- t ír.Ha tudtok valamilyen megoldást erre, segítsetek. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
sandró60
addikt
Itt tedd fel a kérdésed szakenberek is vannak fórumon
-
zol84
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung P2470HD tv/monitorom.
A hdmi porton azt írja nincs jel. Laptop van rákötve, egyik este még jó volt, másnap reggel már nem akart működni. Próbáltam másik kábellel...nem jó... laptop hdmi másik tv-n jó. Próbáltam factory resetet már a tv-n, nem segített. Javítható a tv ilyenkor vagy nem éri meg? köszönöm -
PuMbA
titán
válasz
Flashget #95276 üzenetére
Abból gondolom, hogy nem frissítették az F6100-at. Ha valami olyan alap dolgot írtak volna át, mint pl. a HDMI eszközök jobb kezelése, akkor elvileg az F6100-ra is ki kellett volna adniuk
mflex: Ja, elég gáz, de mondok neked egy érdekes dolgot. A nagyszüleim legalapabb UE32EH4003 TV-je, ami nem SMART, nincs rajta Ethernet és tényleg semmit se tud, csak megy rajta a TV és van egy HDMI portja is bekapcsolt egyszer éjszaka 2-kor, szóval ennek egyébként nincs köze semmihez.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Lassan minden (trágya) terméken alap lesz a HR, vagy FR kinek, hogy tetszik.
Majd amikor operációs rendszerrel működik még a klotyó is és berohansz, de nem tudod használni, mert "kifagyott", vagy 5 percenként lehúzza magát, vagy éppen nem! Az lesz a frankó!Viccet félre, manapság, szinte szörnyű, hogy milyen gagyi szarokat nyomnak le a torkunkon és erre még normális oprendszert is képtelenek írni...SPityu tévéje egy időzített bomba, bármikor öntudatra ébredhet és akkor nekik annyi...Csak szórakozzon, hogy nem akarja lefrissíteni a kritikus állapotban lévő hatezerrnégyszázasát!
Akkor majd meglátja, de az már késő lesz! :-D
-
Flashget
félisten
Én nem tudom ezért kérdezem.
Miből állapítod meg egy kiadott fw-ről mihez adták ki, ha nem adnak hozzá leírást mert a tartalma nem publikus? Itt a két véglet F6640-re, közte még kiadtak 6db frissítést ami a vinyómon van.
Mert én ebből semmit sem tudok megkülönböztetni. Oké van amelyikről tudjuk, hogy smart kapcsán adták ki meg volt közte elrontott is és néha samygon megírták mit frissít.
2014 06. hó - T-MST12DEUC_1120.0
2016 01. hó - T-MST12DEUC_2111.1 -
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
40h6200-as tv-m van es mostanaban csinal fura dolgokat.
Gond nelkül megy az adas,es egyszercsak vagy full piros/kek/zöld kepre valt,a hang is megy tovabb.
Vagy pedig valamilyen fura arnyalatot vesz fel a tv,ahogy a kepen is latni a lilat. Csak ki-be kapcs oldja meg mind a kettöt. Gariban ezzel tudnak mit kezdeni? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
DuchessDiana #95269 üzenetére
500 GB-nek nem kellene számítani, de az 5V USB-be legyen bedugva mindenképp, ha létezik ilyen bemenet.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
DuchessDiana #95267 üzenetére
Ez mekkora HDD volt?
Mert hiába az 5V, néha az szerintem nagyon nincs meg (csak papíron), emiatt kifagy az egész rendszer, mert nem tudja felpörgetni, aztán keződik a ki-be kapcs és a többi hülyeség... -
DuchessDiana
csendes újonc
Megcsináltam este a gyári beállítások visszaállítását és kicseréltem a külső winchester usb kábelét, amit nem a tv-be tettem vissza, hanem a dvd-lejátszó usb-portjába. (visszaolvasgattam a fórumot, a külső vinyó is sokaknál okozott ilyen ki-be kapcsolgatást). Egyelőre úgy tűnik megszűnt a baj. Remélem, hogy így is marad.
Köszi még egyszer a tippeket! -
kaposznyak
aktív tag
válasz
kaposznyak #95265 üzenetére
Le is ellenőriztem a külső vinyót. Nincs bad sector.
-
greatdoki
tag
Sziasztok!
2011-es tv-m van (ue40d6510). Tavaly még nézegettem a smart funkción 3d-s youtube filmeket, valami frissítés miatt azonban már inaktív ez a funkció. Kérdésem, hogy van-e, lesz-e megoldás erre a problémára vagy a samu politikája szerint akinek régi tévéje van cserélje le.
köszönöm! -
Anubis_9
addikt
válasz
Clever0 #95261 üzenetére
Igen, közben kutakodtam és találtam egy videót róla. Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Bocs, ha OFF lesz. Szeretnék 3D-s szemüveget venni a JU7000-es TV-mhez. Ezt találtam: Samsung SSG-P51002. Nem tiszta nekem, hogy ez is gombelemmel megy? Mert a honlap azt írja, aksival megy és 150 órát bír. Utána mi van? Kuka a szemüveg? Egyáltalán jó ez a 7000-es TV-hez?
Köszi!
sixpak: köszi!
-
sixpak
nagyúr
-
Pól2
csendes tag
2016-os Samsung TV kínálat
http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1460114926&utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Samsung+2016+TV+line-up+-+Sony+XD85+now+shipping+-+Infuse+gets+major+update+for+Apple+TV+-+Sony+XD93+received+for+testing&utm_campaign=20160408_m130725882_FlatpanelsHD+-+April+8%2C+2016&utm_term=_0D_0ASamsung+2016+TV+line-up+-+full+overview
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Hol lehet hozzájutni 4K-s demó-videókhoz? Tud valaki ebben segíteni? Bemutatnám a családnak mit tud a 7000-es Samsungom.
-
sandró60
addikt
válasz
DuchessDiana #95247 üzenetére
Azért egy próbát meg ér.Szerintem,ha nem is okos akkor is lehet benne ez a beállitási lehetőség.
-
sandró60
addikt
válasz
DuchessDiana #95245 üzenetére
A #95240 hozzászólásban erről ir a topik társ.
A samu tévék elba....ott firmware okozza.kapcsold ki a tévé menűben ezt a HDMI-CEC Anynet funkciót.Lehet,hogy megoldja -
DuchessDiana
csendes újonc
Sziasztok!
Előre bocsi, mert én nem vagyok szaki, a legkevésbé nem értek a tv-hez.
Nekem Samsung UE40F6100AWXXH Led tv-m van. Pár napja tévénézés közben spontán ki-be kapcsolgat. Ilyenkor általában lekapcsolom az áramellátását, kihúzom, majd vissza az összes hdmi csatlakozást és aztán van hogy egy darabig jó lesz, van hogy újra ki-be kapcsol 10-15 perc múlva.
Egy UPC beltéri egység és egy dvd lejátszó csatlakozik hozzá hdmi-n és egy külső winchester USB-n.
Mi lehet a baja?Segítségeteket előre is köszönöm.
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Ezek közül melyiket vegyem, UE40H6400AWXXH, UE43J5500AW, UE50J5100AW, UE48J5500AW?
3D nem lényeg viszont a sportműsorok lényegesek lennének.
Előre is Köszönöm!
-
RudY
addikt
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
metrion #95232 üzenetére
Csak egy kérdés...
Az még nem merült fel benned, hogy 150 ezerért ne más mondja meg neked a frankót, amit te utána évekig használsz majd?
Fogj egy pendrive-ot, vagy kettőt, tölts rá több FHD és/vagy 4K anyagot, tesztképeket etc...
Menj be, pl az MM-be és mond a faszikámnak, hogy ennek a "15" tévének kéred a távírányítóját, utána húzzon a csába és hagyjon ott, a betanult marketing szövegére nem vagy kíváncsi...és tesztelsz, te, nem más, hanem te -
emre33
addikt
válasz
kaposznyak #95235 üzenetére
külső HDD rossz szektor?
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy le46c530f1w samsung tv. A gyerekek külső vinyóról nézik rajta a meséket.
Mostanában azonban többször lefagyott a TV. Kép és/vagy hang leáll, csak a 220-ból való kihúzás segít.Ha TV hiba, mit lehet tenni?
-
-
FiriGabi
újonc
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy mi a különbség a JU7000 és a JU7090 típus között?
Előre is köszi a választ! -
metrion
aktív tag
Sziasztok!
42-43"-os TV-ket tudnátok ajánlani, olyan 150 ezer Ft-ig?
Előre is Köszönöm!
-
htc07
addikt
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a PC-ről HDMI-n nem akarja átvenni a jelet (kiírja, hogy nincs jel, a gép pedig nem látja).
A régebbi gépemmel is ugyanez volt a baj ahogy most belegondolok, ugyanezzel a TV-vel.
LE37D550
Egyébként a TV látja a kapcsolatot (csatlakoztatottaknál mutatja, és azt írja, hogy nincs jel, nem azt, hogy ellenőrizzem a kábelt, amit akkor ír, ha ki van kapcsolva a gép).
A HDMI portok rendben vannak, pár hete chromecast adott jelet neki.
FW: 2012/10/28_001011
-
Anubis_9
addikt
Hosszú várakozás után ma megveszem "jóárasítva" a várva várt Samsung 55JU7000-es TV-m. Amint meglesz és megismerkedem velem, beszámolok a tapasztalatokról.
-
BBéci
legenda
válasz
unicumnext #95227 üzenetére
Olyanról még nem hallottam, hogy merevlemezre nem rögzített egy TV. Ott más lehet a hiba. Az 5400-as fordulatúak írási sebessége bőven elegendő, még sok is.
-
BBéci
legenda
válasz
unicumnext #95223 üzenetére
A keresővel már régen megtalálhattad volna a választ, rengetegszer volt erről szó.
Bizonyos írási sebesség a követelmény, pontos számokra nem emlékszem, valamint alapból butaságnak tartom a pendrive-ra rögzítést, ha jót akarsz, merevlemezt használj erre a célra.(#95219) hudekira0
Bármelyik LED háttérvilágítású tévén előfordul, az a ritka, amelyiken nincs bevilágítás és felhősödés. -
unicumnext
aktív tag
valaki erre nincs válasza? -
metrion
aktív tag
Sziasztok!
150.000 Ft-tól 300.000 Ft-ig mik az ajánlott modellek?
Előre is Köszönöm a segítségeteket!
-
hudekira0
tag
Sziasztok, valaki tapasztalt felhősödést a Samsung J6300-as tvn alul ? ( olyan mintha a led kicsit erősebb lenne ott és így mint ha lenne 2-2 "foga".
-
dokee78
félisten
Emlékszem korábbi szoftver verziónál volt olyan,hogy USB-ről tallózva volt olyan opció,hogy előzmények vagy ilyesmi.
Ahol a legutóbb nézett film volt.
Vagy rosszul emlékszem?H6400
-
PuMbA
titán
válasz
galaxys80 #95213 üzenetére
Számítógépeknél, konzoloknál megy RGB-ben a számolás, egyébként a videók YPbPr-ben vannak kódolva szabvány szerint, amit a gép átalakít RGB-vé
Számítógép esetén választhatsz, hogy HDMI-n RGB 16-235 vagy 0-255, illetve YPbPr menjen ki, ugyanis a videókon kívül viszont elég sok helyen RGB-vel dolgoznak a PC-k, de a konverzió jó szokott lenni, szóval gépről RGB-t érdemes kiküldeni
Már írtam, akkor van feketeszint álítás, ha RGB-t használsz
-
galaxys80
veterán
Köszönöm. Akkor még a régi időkből maradt ez meg bennem.
De, akkor mikor van lehetőség a HDMI feketeszint állítására?Az is megkevert megmondom őszintén, hogy annak idején az Xbox-on is HDMI color space: RBG-re kellett állítanom, hogy fekete valóban fekete legyen.
(#95216) PuMbA
Így már érthető valamennyire.Akkor tényleg az Xbox-os dolog kevert be nálam.
-
konwktor
tag
Valamiért pár percenként fel jön a tv-n hogy csatlakozni próbál a távkezeléshez és hogy adjam meg a kiirt pint a kezelőnek egy UE46F6500-ról van szó de már most nagyon idegesít valaki esetleg nem tudja mitől jött ez most neki???
-
galaxys80
veterán
A médialejátszón (Meder) van xvYCC bekapcsolási lehetőség.
Érdemes azt bekapcsolnom?
Ilyenkor lehet állítani a TV-n a HDMI feketeszintet. -
hudekira0
tag
Sziasztok vettem egy J3600-at
és 2 kérdésem lett vele kapcs.
1. Az 5 éves samsung smart tv-en az allsharem elbírt bármilyen videóval rosszabb wifivel is, de ennek a Samsung Smart View applikációja egy izmosabb hd filmel már akadozik 5-10 mp-ként akár, ennek az oka a rosszul optimalizálás, és orvosolható jobb routerrel illetve kábellel wifi helyett?
2. Az hogy a szokásos fps helyett 60 vagy 60 közelinek látom a képeket az a képjavító funkciói miatt van?
Ki lehet ezt a részét kapcsolni h ne tűnjön ilyen gyorsnak(folyamatosnak) vagy ink szokjak hozzá?Előre is köszönöm a válaszaitokat!
-
unicumnext
aktív tag
Sziasztok!
Mitől függ, hogy egy pendrivera/HDD-re lehet felvenni?
Eddig egy USB3 pendrivenál sikerült beállítanom a felvételt, a többinél ezt nem tudom beállítani, hogy formázzak stb, de jó lenne egy nagyobbat beszerezni, mert 16GB hamar betelik.tv típusa: HU6900
Köszi!
Next -
-
Top cat
addikt
válasz
sityupityu #95197 üzenetére
Ha meglátod egyszer ezt akkor készülj fel mert ez következik
-
Tengo
aktív tag
válasz
#94529552 #95183 üzenetére
(#95183) Pumma
Próbáltam a Game módot is, nem javít rajta. Összes HDMI-t is próbáltam, de UHD color módban csak az egyes megy, az ARC meg csak a 2-essel, így nem tudom úgy konfigurálni a bemeneteket ahogy akarom, így kb csak 1 kombináció van. Ma elviszik a szervízbe, de félek, hogy csak írnak egy szakvéleményt és visszaadják.
(#95184) PuMbA
Gépről filmet lejátszva 24hz-re átállítva teljesen jól működött. Belső lejátszón pedig bekapcsolom a kép interpolációt customban és csak 1-es beállításra rakom a judder-t. Akkor teljesen jól megjeleníti a filmet akadás nélkül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Autós topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest