Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Flashget #93426 üzenetére
"a 3D kapcsán konkrétan leírták, hogy a lényegében felezett felbontású mkv meg az 50GB-os iso gyári 3D között semmi különbség sőt jobb."
Te most mi a bánatról beszélsz? Ki írt itt ilyeneket? Én nem és más sem!
Egy szóval nem mondtam soha hogy jobb lenne a felezett mkv! Annyit írtam, hogy a várva várt nagy "látványorgia" a felbontás terén baromira elmaradt amit többek között pont Te emlegetsz egyfolytában. Csak most már legalább nem tudod hozzátenni azt, hogy olyan alkot véleményt aki az életben nem próbált még külső 3D lejátszót 50GB-os ISO-val kombinálva.
Csak azt írtam le amit a párom, én, a nővérem és a sógorom együtt tapasztaltunk. De lehet, hogy nagyon benéztünk valamit mind a négyen.De érdekes módon amikor ezt leírtam legelőször, már akkor is itt többen alátámasztották mindezt.
És Te kedvedért én biztos, hogy nem fogom megváltoztatni azt a véleményemet, amit használati tapasztalat támaszt alá csak azért, mert Te nem értesz vele egyet.Tehát akkor még egyszer leírom a kedvedért:
Igen, jobb nézni egy külső 3D lejátszóról 50GB-os 3D anyagot mint felezett 3D mkv-t a tévé saját lejátszójáról! Eddig érthető!De FELBONTÁSBAN a 3D-nél valamiért igen elenyésző a különbség egy jó minőségű felezett mkv anyag kontra 50GB-os ISO között mint amit várna az ember az itt beharangozottak alapján.
Ennél érthetőbben sajnos nem tudom leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest