Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
metron
tag
Sziasztok,
Koszonom mindenkinek a hozzaszolast! (ugy kb. 5 oldallal ezelott Kicsit eltuntem a netkozelbol. Atgondolva a dolgot egyelore jegelem a C650 temat. Szetnezek plazma fronton inkabb.
udv.
-
metron
tag
"A plazma nem lenne túlragozás, hanem inkább remek választás. "
KOszi! Mivel projekt munkan vagyok, kulfold, ezert vmi olyan megoldas kell ami konnyen koltoztetheto ha ugy adodik. De 40" alatt sem akarok igazan.. A plazmak meg nehezek, nagyobbak. Elvileg. De "tudatos vasarlokent" beragtam a Samura, szal lehet megyek es veszek egy Pana 42-es plazmat. Csak abbol meg mar nem lehet kapni a neopdp-s nem 3D-seket nagyon. Legalabbis errefele. -
metron
tag
Elmentem megvenni a LE40C650-et. Nemetorszag, Saturn. Kisse dragabb, mint neten rendelve, de en kis naiv gondoltam, hogy de legalabb nem gond kinyitni a dobozt es megnezni a panelt, pixelhiba stb. Termeszetesen megmosolyogtak a kerest A panel verzioszamrol semmit nem tudtak es kozoltek, hogy ki nem nyitjak, de megmutatni sem tudjak, mert raktaras kiszallitas van. Azaz otthon majd megnezhetem. CSak ugy szuroprobaszeruen megneztem a kiallitott Samsungokat, volt mindenfele verzioszamu, SQ01, AA01. Ennyit arrol az urban legendrol, hogy Ny-Europaba a "tutti" tv-ket viszik
Eleg kritikus vagyok egy ceg hozzaallasaval kapcsolatban es ez a panel lutri nem tetszik, megha a C650 lenne a best buy kategoria. Egyelore felejtem az ugyet. (AMugy is inkabb plazma parti lennek, csak berelt kecoba nem akartam tulragozni a TV kerdest)HA valakit erdekel a panel kerdes akkor bovebbet itt talal. [link]
Biztos volt mar, de nehez visszakeresni ennyi hozzaszolasban. -
metron
tag
Sziasztok,
Ugy nez ki megveszem a Samu LE40C650-et
A kerdesem az lenne, hogy meger e 4-5eFt plusz penzt, hogy megnezhessem kibontva a TV-t vasarlas elott. Panellotto nelkul Termeszetesen a "jobbik" panelest hoznam el. Mit kell nezni pontosan, ahol megtalalom a jelzest az LCD panelra vonatkozolag?udv.
-
metron
tag
válasz snefftamas #9024 üzenetére
Cool Akkor lehet bizni a szerencseben..
De, hogy adhat ki egy gyarto igy egy termeket? Ugyanaz, kozben megsem ugyanaz. Ha szemmel eszreveheto a kulonbseg, akkor az mar a fogyaszto megtevesztese nem? VAgy csak naiv vagyok.. Nem volt ebbol komolyabb reklamacio eddig? -
metron
tag
válasz snefftamas #9014 üzenetére
"A01... Az mva sq01... Az spva. Ezt hívják panel lottonak kedves samsungeknal."
Ez a "panel lotto" Mo.-on igaz v. barhol a vilagon? Mi a helyzet a nemetorszagi forgalmazasokkal vagy mas EU-s orszageval. A nemet azert erdekelne foleg, mert itt vennem a le40c650-et..
-
metron
tag
Sziasztok,
Na ugy latom ebben a forumban kellett volna kezdenem
Kineztem egy Samsung LE40C650 TV-t, ahogy latom sokan dicseritek itt. Amolyan Best buy kategoria TV-t keresek.
A kerdesem az lenne, hogy probalta mar valaki ezt a TV-t Synology NAS DLNA serverevel? Ossze tudom majd loni a dolgot LAN kabelen?
Visszaolvastam, bar nem 100oldalakat, de tobben kerdeztek, hogy LE40.. vagy UE40.., azaz LED hattervilagitasu vagy norm. LCD. A valasz mindig: nem ajanlott LED technologias TV volt. De a miertet nem nagyon lattam. Szoval miert is?
A filmek mellett ezt a TV-t hasznalnam, kb 5%-ban PC-rol jatszani is. MS Flight simulator. Semmi mas jatek. Ezzel el fog menni rendesen vajh´?Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- Bestbuy játékok
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Filmvilág