-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok, Samsung EH6030-as 102 cm-es tv-m van. Egy filmnézés után hirtelen elég furcsa dolgot kezdett el csinálni. Remélem valaki tud segíteni....
A következőt csinálja:
Bekapcsolás után megjelenik a Samsung logó. Ezután sötét kép és semmi. A piros led elől 4-szer villog, ezután pár másodpercre újra megjelenik a samu logó és ezt csinálja újra és újra.
Előtte semmi baja nem volt, javítva nem volt. Egyszerűen filmnézés után át szerettem volna váltani tv-re és csak fekete kép fogadott. Azóta folyamatosan csak ezt csinálja.
Valaki ha tudna segíteni nagyon megköszönném!
-
paulikg
csendes tag
Sziasztok.
Remélem jó helyre írok. Van egy T24b300iee típusú tv, ami fogja magát és tv nézés közben újraindul. Van, hogy ez először sikerül van hogy többször is megjelenik az indítási logó és csak percek múlva kapcsol vissza.
Ilyenkor a távirányító nem reagál.Mi lehet a probléma?
Felhívtuk a samsung ügyfélszolgálatot rendszer frissítést ajánlottak, elvileg van is hozzá frissebb verzió, de mikor usb-ről akarok frissíteni az írja nem található frissítő fálj.
Ez mitől lehet?
-
ada19
senior tag
Mi a véleményed a THX tune-up-ról? Alap kalibrációnak megfelel(het)?
http://www.thx.com/consumer/home-entertainment/mobile-apps/thx-tune-up-app-for-ios/
-
Dani Pécs
tag
Nálunk UPC van, és a Mediacard szolgáltatással a box is száműzhető. Szerintem jó minőségűek a HD adásaik, főleg az ismeretterjesztő csatornákon.
-
szokolov
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata Samsung UE40EH6030 WD My Cloud NAS párossal. A WD beépített DLNA szerveréhez tud kapcsolódni a tv? A tv már meg van, NAS-t most nézek. Esetleg tipp valami működő kombóra?
Köszi!
-
Flashget
félisten
1-3 hét akár. Függ az alkatrésztől van e nekik vagy rendelniük kell.
Idén módosult a törvény. Eddig 10kg alatt (készülék+talp súlya) a vevőnek kellett beszállítania a szervizbe a készüléket, idén már bekerült a jogszabályba ha nem lehet kézipoggyászként tömegközlekedési eszközön szállítani akkor a eladónak kell elvinnie a készüléket.
Eladó = ha viszonteladónál lett vásárolva akkor a samsung szerviz viszi vagy a webshop ahol vetted a tv-t.
regisztrált tv esetében házhoz mennek és 15 perc alatt cserélnek egy mainboardot egy kijelző 1 óra kb.
webshopban 1-5 hét. -
Vhiktor
nagyúr
Echo módot érdemes kikapcsolni?
-
nismoka
addikt
válasz
Vhiktor #70023 üzenetére
Nem jellemző, kb 10 évvel ezelőtt láttam olyan samsung LCD-t ami úgymond beégett mert egész nap ugyan az a kép volt rajta pc-ről. De ez már abszolúte nem jellemző. Mondjuk annak semmi köze ehhez hogy LED-es LCD vagy nem mivel nem a háttér fény (az maximum kiég
) "égett" be hanem a pixelek.
-
Vhiktor
nagyúr
Most olvasgatom a használati útmutatót.
A LED-es háttérvilágítású TV-knél is betudod égni a kép mint a plazmáknál? -
Flashget
félisten
válasz
superg #70001 üzenetére
Ebbe a topicban 4-en jeleztük idén (lehet több volt nem tudom én ennyiről tudok) akik kaptunk csereutalványt. és ez vonatkozott 2 éves készülékre és újra is.
Egyébként a törvény csak azt írja elő, hogy ugyanaz a fődarab meghibásodása után (amit már egyszer cseréltek) a vevő kérheti a készülék cseréjét. ilyenkor a vevőnek kell bizonyítani, hogy a készülék cserére szorul. Gyártó oldalán pedig a szerviz adja a szakvéleményt.
Ergo kis hercehurca mire adnak csereutalványt, de jó érvekkel és némi kitartással és kis fenyegetőzéssel elérhető a csereutalvány. -
akyyy
senior tag
meddig tarthat egy szerviz javítás?
-
bbmt
senior tag
Kérdés:
Esküszöm átnyálaztam a topikot,de csak zűrzavar támadt a buksiban
Most akkor a LED képtisztaság ki legyen kapcsolva a filmeknél vagy be?
Illetve,ha be van kapcsolva, akkor minden film lejátszása előtt, illetve ha smart-ról nézek valamit, elsötétül a képernyő majd visszajön és elkezdi a filmet vagy youtube-ot akármit..
Ez normális? -
akyyy
senior tag
na a tv-mnek annyi
akartam nézni 3d-s filmet. szépen rádugtam ahogy szoktm hdmi (vagyis már eleve rajta volt). betaloztam a filmet, lejátszó indul bekpacsolja a 3D-t a tv, és a felső része folyamatosan elkezdett villogni. nem csak a lejátszóba hanem az egész tv. ha behoztam a Source menüt, vagy csak szimplán a menüt, ott is látszódott, tehát itt gyanus volt.kiprobáltam minditv-n ha átkapcsolok 3d- ódba, vagy a smart alkalamzásnál, ott is amint bekapcsolja a 3d-t, villogni kezd.
bár néha mintha abbahagyni de szinte azonnal vissza is jön
-
ada19
senior tag
H6400 bootolás végefelé felugrik pár másodpercre a képernyő alján a Smart alkalmazáslista (ugyanaz mint a Smart Hub megnyomásakor), valamint bal alsó sarokban a mikrofon. Ez mit jelent pontosan? Boot után automatikusan Voice Commandot vár? Ki lehet ezt kapcsolni valahogy?
-
picur10
aktív tag
Na jó, megrendeltem. Majd úgyis panaszkodom, ha baj van.
-
Peddy789
őstag
válasz
picur10 #69991 üzenetére
nemár, hát ez vicc kategoria, igy kb nincs is értelme ennek az 5év gari akciónak
akkor jól értem, hogyha most megevszem a tvt az akció keretein belül, és elbaszodik 1 év mulva, az uj készülékre már csak 2évet kapom meg, nempedig a maradék 4évet, igy összesen 3év garit kaptam
ellenben ha a biztositásos amugy megvásárolható bizonyos boltokban cuccot veszi az emebr, az scere után is igyis ugyis megmarad?
tehát ez az akció nem ér annyit mintha rendesen megvásárlod a +3év biztosítást?
-
picur10
aktív tag
válasz
superg #70001 üzenetére
Nem tudom tv-k területen mennyire gyakori a csere, más műszaki cuccnál már megesett velem, hogy cseréltek javítás helyett. Nyilván nem a fenti a legjobb forgatókönyv.
(/FÉLOFF: Mivel nincs 10 kg a tv ezért nekem kell cipelnem, tuti, hogy egyenesen a Samsung szervizbe mennék, az edigital szeptember 23-a óta ül a hibás fejhallgatómon.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest