Hirdetés
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz Csocsesz75 #71296 üzenetére
Van egy lista amit UPC és Digi userek vezetnek, amin olyan tv-k szerepelnek amik a szolgáltatók listáján esetleg nem szerepel. Az utolsó bejegyzés is egy H6500-ra vonatkozik.
[link]az UPC és a Digi is holland tapasztalatokat másolt át.
Realme GT Master Edition
-
sooma
tag
válasz Nestor16 #71271 üzenetére
Nem tudom. Tapogatóztam a júronikszes srácnál, de ő még azt sem tudta, hogy a 20 havi kamatmentes hitelakciójuk 11. 30.-ig érvényes. Úgy kellett megmutatnom neki azt a táblát, amit majdnem felrúgott a boltban.
Szóval, ha lesz náluk is, akkor metszésben lesz a péntek, és a 20 havi móka.
-
doc
nagyúr
Ahhoz mi kell hogy a TV ki/be tudja kapcsolni a rakotott hangcuccot? HDMI, vagy megy esetleg BT-n is?
Pl egy ilyennel gondolom nem tudna, ugye?
Illetve ugyanez a kerdes a TV taviranyitojaval torteno hangeroszabalyzassal kapcsolatban
www.sony.co.uk/electronics/sound-bars/ht-ct60bt[ Szerkesztve ]
-
Csocsesz75
őstag
válasz Flashget #71294 üzenetére
Felhívtam őket kártyát hoznak, telefonos hölgy bajban volt mert ő sem találta listában a típust, azt mondta a listában szereplők kipróbáltak, biztosan működik velük.
Mondtam neki, ti meg azt mondtátok, hogy ebbe is jónak kell lennie.
ada19 köszi neked is.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Csocsesz75 #71289 üzenetére
még D szériás és C szériás tv is működik vele, nem hogy H szériás.
box után igazi megváltás lesz CI+al a kép!Realme GT Master Edition
-
ada19
senior tag
válasz Csocsesz75 #71291 üzenetére
A UPC saját videotékáját és a szolgáltató specifikus dolgokat leszámítva minden tekintetben jobban jársz. Kevesebb kütyü, kevesebb távirányító, szebb kép, jóval kényelmesebb minden.
Mégsenem
-
ada19
senior tag
-
Csocsesz75
őstag
UE48H6400 kompatibilis a UPC mediacarddal ? UPC honlapján nincs a listában, lehet csak régi a lista ?
Égyébként képminőségben egyforma a box és a kártya ? Ha nem muszáj nem akarok beltérit.
-
Batib
őstag
válasz mr.tamasbiro #71284 üzenetére
Akkor most nem értelek. Most set top boxxal akarod nézni vagy a tv saját tunerjével? Ha a tv saját tunerjével néznéd a kábeltv-t akkor válaszd a kábel opciot, de az adásod kódolt lesz hacsak nincs mediacard előfizud.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
válasz mr.tamasbiro #71285 üzenetére
Ismerős a szitu! Jó játék!
Más: UE32H5000-nek mi a service menu kódja? Nagyon érdekelne a panel típusa és az üzemóra. A monitorom sem 0 perces volt amikor vettem.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
devil-k
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #71285 üzenetére
Az 5 percen belüli gondolataidat 1 hozzászólásba írd! Köszönjük!
- mozi bolondéria -
-
válasz mr.tamasbiro #71276 üzenetére
Képes vagy visszacsomagolni és hagyod lejárni a 3 napos garit amit még a vásárlás helyén érvényesíthetsz? Én szana szét nyúztam RGB-vel meg fekete fehérrel. Amint kicsomagoltam kapta az ívet. Jó lehet addig a dobozba tudni.
Ja az más! Akkor is szar lehet! Én bnőmnél voltam így notival. Amint kitette a lábát kapta az ívet, install tesztek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dagidög
senior tag
Samsung UE40H6203-mal van valakinek saját tapasztalata? Csak a képminőség és a válaszidő érdekel, tartóssághoz tudom még túl friss modell, a többi extra nem igazán izgat.
-
Flashget
félisten
válasz Nestor16 #71273 üzenetére
Én tavaly előtt vettem 1000Ft-ért fekete péntek akcióban a Telekomtól (akkori nevén T-Mobiltól) Sony Xperia Tipo mobilt..kettőt is. Annyit bőven megértek. Előző nap és másnap ugyanezért már 30K-t kértek.
Szóval figyelni kell a fb-ot miket jelentenek be meg ezt az oldalt.[link]Egy cikk erről a fekete péntekről: Veszteségre gyúr az Extreme Digital
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Batib
őstag
válasz mr.tamasbiro #71276 üzenetére
Ha STB-t használsz akkor nem kell semmi csatikeresés, csupán a forrásnál válaszd ki a boxodat. Ez lehet HDMI vagy Scart attol függ mivel kötöd őket össze.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
sunci_02
aktív tag
Itt vagyok!
Ősök kaptak egy 48H6400-es tv-t. Gyönyörű képe van, működik minden. Nekem megfelel. Most dugó van itt mert M0-on baleset van (Dunakeszi), megyek vissza veszek még egyet.
Felismerte a szemüveget. (eggyel régebbi modell)
Kicsit fáj a fejem tőle.... lehet hogy túl közel ülök?
-
mr.tamasbiro
őstag
Megvettem egy 32 uh6200-ast az auchanba 109990-ért mínusz 15 %.
Gyorsan kipróbáltam mert karácsonyra lesz csak.
Wifit megtalálta rögtön a csatornakeresés meg nem sikerült mert amit vettem hdmi kábelt az ahogy bedugtam elengedte a forrasztás így kell venni egy másik kábelt.
Csatorna keresésnél mit kell majd kiválaszatani ha upc-s vagyok és kábeles set top boxxal.
Kábel vagy légi mert addig jutottam és akkor nem jött jel és látom,hogy a csati adta meg magát. -
vara
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok képben a TV-k terén, még csak képcsöves készülékeim vannak.
Egy kollágám el akarja adni a Samsung UEC5000qwxxh típusú 3 éves televízióját.
Érdemes ezt aTV-t megvenni?
Mi a reális ára?
Mire kell figyelni, esetleges jellemző hibái vannak-e?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Vhiktor
veterán
Teljesen jó, megfelelő samsung garanciát ad.
Más:A blur reduction és a judder reduction mire jó és melyiket érdemes állítgatni? Melyiknek van köze a szappan opera effekthez?
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
szilacus
tag
válasz sunci_02 #71263 üzenetére
Nekem 6400 van sógorom nak most vettünk 6200 ast.
Az általad felsoroltakon kívül, más a káva forgathatós a talp, menüben is vannak külömbségek.
A virtuális távirányító szerényebb, smart távirányitó nélkül szenvedés a navigálás.
Utólag hiába veszel kavics távirányítót a készülék nem tudja a mutogatós funkciót,
marad a klaviatúra ami ha gyári 18e Ft.+2 db. 3D szemcsi és már árban ott is vagy.
A média lejátszóm eddig mindent vitt, feliratot lehet időzíteni, a 6200 as nála többször eldopta a wifi kapcsolatot kábellel kellett megoldani a hálózatot.[ Szerkesztve ]
-
sunci_02
aktív tag
Köszönöm srácok. Most indulok az Auchanba és ott fogom megnézni mi mennyi.
Ősök ma kapnak egy 48H6200 az tuti. Hazahozom és letesztelem ha tetszik amit nyújt akkor holnap reggel az lesz az első veszek még egyet.
-
ada19
senior tag
válasz sunci_02 #71263 üzenetére
PC-hez monitornak egyiket sem választanám mielőtt kipróbálom, mert ilyen jellegű felhasználáshoz magas lesz az input lag. Inkább Sony.
H6400 javára van még a forgatható talp, más design, és elvileg más LCD panel, de ez függhet attól is hol gyártják és milyen méretben - valamint valaki a múltkor panaszkodott hogy H6200-on a médialejátszó rosszalkodik, ami az enyémen hibátlanul ment - persze ez nem mindenkinem szempont.
Mégsenem
-
BBéci
legenda
-
sunci_02
aktív tag
válasz #94529552 #71262 üzenetére
Az elmúlt időszakban jól átrágtam magam. Tehát a különbség a H6200 és H6400 között a szemüveg és az okos távirányító? És persze a +200Mhz.
Kérdezem én: Számít nekem a +200Mhz, ha 98%-ban monitorként, játék és PC-ről történő film lejátszás történik? (PowerDvd, ISO BD filmek)
-
-
BBéci
legenda
válasz zsolt19900 #71260 üzenetére
Ezt egyértelműen nem lehet kijelenteni. Van, amiben jobbak és adott modelltől is függ.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zsolt19900
őstag
szóval akkor a H-st tévék jobbak mint az F-esek? term. ugyan abban a típusszámban gondolkodva....?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
DougButabi
tag
válasz #94529552 #71252 üzenetére
Mélységesen fel vagyok háborodva!!
Azért a mai világban ilyet, valaki elmondja a véleményét.
Főleg egy olyan helyen, ahova azért megy az ember, hogy más véleményét olvassa.Mert ha még a Sony topikba csinált volna ilyet megbocsátható lenne.
Nagyanyám megélt két világháborút, de az azért neki is sok lenne. :-) -
BBéci
legenda
válasz Tamás34 #71253 üzenetére
Mi a bosszantó abban, hogy leírtam a tapasztalataimat, a véleményemet? Cáfold meg, ha tudod!
(#71252) Pumma
Mi volt abban a hozzászólásban Samsung ellenes? Te vagy az, aki folyamatosan LG-t és passzív 3D-t reklámozol mindegyik topikban, ebben is. Az a Samsung ellenes!
Én a médialejátszóról írtam, ami egyébként minden gyártóéra vonatkozik.
Amúgy meg jót nevettem, köszi![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
PuMbA
titán
Értem, hát nem bírtam vele az biztos. M1 híradót néztem és ha bekapcsoltam csak a LED Clear Motion elkezdett látszani, hogy néha akad a kép, aztán kikapcsoltam a Motion Plus-t és folyamatos lett a kép, ennyire azért nem szar a digitális vételünk. Bár ez lehet a TV-m Motion Plus hibája, mert mint már írtam, iszonyat gagyin működik nekem, a firmware frissítés valamit hozott, de valamit meg rontott.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Azzal elveszted az egyébként elérhető mozgóképfelbontásnak legalább a harmadát. Ha a tévéd elfelejti, akkor hibás és meg kell javíttatni!
Ha a Motion Plust kikapcsolod, nem történik interpoláció, tehát amit láttál, annak más az oka. A "képakadás" a forrásanyag miatt lehet, normális "telecine judder", amit a MP szépen elfed, elken az interpolációjával.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz nismoka #71245 üzenetére
Nekem meg ugye elfelejti minden kikapcsolás után benyomni a TV a BFI-t, úgyhogy én nem kapcsolgatom, inkább nem haszálom
BBéci: Ha kikapcsoltam a Motion Plus-t és csak a LED Clear Motion hagytam bent F sorozatban, akkor is voltak képakadási hibák, szóval az ott egy öszvér beállítás lehet, mert a BFI-n kívül mást is bekapcsol.
(#71248) BBéci: Majd ha lesz kedvem elküldjük szervízbe akkor Mivel a Motion Plus beállításon belül van a LED Clear Motion, ezért úgy értettem, hogy a két interpolálási csúszka volt 0-n, ezt jelenti a kikapcsolás
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz nismoka #71245 üzenetére
Lehet szuper a BFI és lehet kevésbé jó is, ez gyártótól és modelltől függ. Az a lényeg, hogy élből leírni és kamunak meg átverésnek nevezni súlyos hiba. Számomra az interpoláció mellékhatásai, az úgynevezett digitális artifaktok sokkal bántóbbak.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
Érdekes, hogy lementek a TV árak! Idén Májusban 180.000Ft-ért vettem 40F6500 Auchan-ban F6400 pedig 170.000Ft volt! Manapság pedig pl.: 40H6400 Auchan-ban 140.000Ft, pedig 4 magos és elég frankó távirányító van hozzá, meg a Smart része is jobban kezelhető!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
BBéci
legenda
válasz nismoka #71231 üzenetére
Igen, az, de nem kell sem félni tőle, sem elriasztani a vevőjelölteket, mert jól működik a BFI, növeli a mozgóképfelbontást, arra találták ki.
(#71232) jankopista
Az általad kinézett tévénél sincs "képminőség romlás", nem átverés a ráírt 100 Hz. Természetesen a képminősége nem azonos egy 6-os sorozatba tartozóéval, de nem a BFI miatt.(#71236) YxVs
Méretet és pozíciót talán három lépésben lehet állítgatni, színt időzítést, ha jól emlékszem, semennyire.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz nismoka #71235 üzenetére
Na ezt nem tudtam, akkor ezek szerint az 5000-res sorozaton is meg kéne lennie már a full mozgásfelbontásnak, kérdés, hogy az 5000-res sorozat BFI-je le lett-e úgy direkt butítva, hogy ne legyen meg
zsolt19900: A betűk jelölik az évszámokat: 2013 - F, 2014 - H
[ Szerkesztve ]
-
YxVs
senior tag
Egyáltalán nem???
Azt hittem ez alap...
Oké, hogy nem érdekük a médialejátszó képességeit tökéletesre csiszolni, de azért a felirat méretének és pozíciójának változtatását megoldhatták volna...szerintem ez alap lenne.
Egyre inkább úgy érzem, hogy a H6200-as lesz, és amit megspórolok ezzel, azon inkább veszek egy médialejátszót. -
sunci_02
aktív tag
Nem tudok dönteni... 48H6200 vagy 48H6400 sajna ada19 társunk nagyon messze van tőlem ~ 600km oda-vissza, az övét venném meg azonnal...
-
zsolt19900
őstag
és melyikek ezek a 2014es H-s modellek?
pl ez a 6400as tudja azt az opciót? vagy ez "csak" 2013as modell?
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
PuMbA
titán
válasz jankopista #71232 üzenetére
Mint írtam, a 6000-res sorozattól mindegyik példány tudja a teljes 1080 soros mozgásfelbontást megjeleníteni a Motion Plus opcióval A H 2014-es évjárattól pedig tesztek szerint önmagában a BFI technológával megvan az 1080 sor, tehát nem szükséges a képinterpolációt bekapcsolni hozzá, ami fantasztikusan jó egyébként. F sorozatban még nem így volt...
nismoka: Tudtommal az 5000-res sorozatban az 50Hz miatt nincs Motion Plus menüopció, tehát BFI-t se lehet beállítani Vagy a H sorozatban már van?
[ Szerkesztve ]
-
jankopista
csendes tag
Ok! Ez azért elég nagy baj a laikusokra nézve!
És akkor mi lenne az a típus, ahol már biztosan nem lesz képminőség-romlás? Vagy olyan ami tutti, olyan nincs is?
3210 > 6310 > 6610 > E65 > X3-02 > 500 > lumia 1020 > iphone 4 > iphone se > iphone 8 > iphone 13 mini > iphone 15 pro
-
nismoka
addikt
válasz jankopista #71229 üzenetére
Az a BFI féle 100Hz, nem az interpolált.
-
PuMbA
titán
válasz jankopista #71229 üzenetére
Igen, mert a 6000-res sorozatnál meg a kamu 200Hz van írva.
-
jankopista
csendes tag
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/SAMSUNG-UE40H5500-Smart-LED-telev%C3%ADzi%C3%B3,103952,505022,1244142.html?langId=-19
Elképzelhető hogy elnéztem, de itt a képfrissítés: 100 Hz nek van feltüntetve. Akkor ez átverés?
3210 > 6310 > 6610 > E65 > X3-02 > 500 > lumia 1020 > iphone 4 > iphone se > iphone 8 > iphone 13 mini > iphone 15 pro
-
PuMbA
titán
válasz jankopista #71226 üzenetére
5500 nem 100Hz-es, hanem 50-es, 100Hz csak a 6000-res sorozattól van Valószínűleg a Clear Motion Rate-t nézted, ami egy kamu marketing szám Mázgásabb lesz, mint egy 6000-res sorozatú TV-n az biztos
[ Szerkesztve ]
-
gyeniko
őstag
válasz Flashget #71225 üzenetére
Nekem a "mutyis" bemutatoterem.net a termék visszaszállításakor készpénzben erőltette a vételár visszafizetését, de addig erősködtem, hogy az ügyintéző külön engedélyt kért ahhoz, hogy ne kelljen elfogadnom a pénzt, hanem már a megrendeléskor beforgathassam azt az utód készülékbe.
[ Szerkesztve ]
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
jankopista
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni egy igen egyszerű dolgot.
Tányéros DIGI HD-s jelem a tervezet 100 Hz -s Samsung 5500 típusú tévémen, sportközvetítések közben várhatóan "mázgás" lesz-e? Vagy, mivel nem tervezek 3D-s tévét vásárolni elegendő a tűéles képhez a 100 Hz-s képfrissítés?
Előre is köszönöm a választ, mivel több emberrel is beszéltem személyesen, és igen eltérőek voltak a válaszok. Sajnos nincsen lehetőségem saját szemmel ellenőrizni mindezt. Ezért lennék kíváncsi a véleményetekre?!
Nem szeretnék rossz döntést hozni.Köszönöm előre is a válaszokat.
-
bb71
őstag
válasz dethroner #71217 üzenetére
Csak halkan mondom, hogy ha ide átolvasol, akkor egy picit átgondolod a mondandódat, én megdöbbentem, hogy H6xxx sorozatú 1 évnél fiatalabb (pár hónaposak!!!) samuk is hibásak, elég sok az én elvárásaimhoz. Ha most kellene vennem, akkor meggondolnám... hogy ilyet vegyek.
Igaz, mivel ezt veszik a legtöbben, lehet, hogy az összes hibás abban a topikban szűrődik le. Ezt elismerem.
-
Fr3eWar
őstag
válasz Flashget #71179 üzenetére
Nem úgy van az.
Bemész levásárolod, műszaki cikkre, és odamész a vevőszolgálatra hogy mégsem kéred, és visszaadják KP-ban. Ilyen tekintetben rendes az osan. Ha nem akarsz bunkónak tűnni, akkor kimész a parkolóba kibontod, sétálsz egyet, és fél órával később viszed vissza, hogy kipróbáltad, és nem olyan amilyet szeretnél.
Edigitálba egyszer álltam el a vásárlástól, 1 hónap volt mire visszadták a pénzem.
-
zsolt19900
őstag
jelenleg "még" melyik samut érdemes megvenni, mint "legkisebb" sorozatszámú? 6200, vagy inkább már minimum a 6400?
felhasználása: mindenféle tartalom sd-hdig és 3d is lenne rajta nézve, ha olyan a kedv
smart, netezés nagyon nem érdekel, szóval ha az a része lassú, akkor üsse kő
ezért kérdezem a 6200at mivel itt eléggé jó méretben elérhető, elég korrekt áron
továbbá ezért kérdezem a 6400 est, mivel kisebb, de kedvezőbb az ára is
méretre menjek inkább? a típusszámú eltérés nem sok +/- hoz, vagy nem ilyen egyszerű?
jó barátomnak 6800as szériás tvje van, azzal nagyon megvoltam elégedve, amikor néztük.... a 6200-400 sokkal "butább" annál?
samu topik ezért offba teszem: eddig úgy voltam vele, amikor tv vásárlásba kezdtem, hogy LG off.... erre egy MMes figura és a fórum rávilágítot a 671es Lg szériára, ami nagyon megtetszett és 2014es modell és állítólag elég jól össze is van rakva.... no most azzal szemben ezek a 6200 ill. 6400es samuk hol állnak?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz dethroner #71217 üzenetére
Próbáltam H szériás tévé médialejátszóját (korábban a B-től kezdve az összes évjáratét is) és a víz kivert tőle. Számomra agyrém, úgy ahogy van. Már ott elbukik, hogy kezdéskor ki kell jelölni, filmet, fényképet vagy zenét akarok lejátszani. A kadenciahelyességről pedig annyit, hogy bekapcsolt Motion Plus mellett elkenődik a szaggatás, pedig arra 24 és 23,976 fps-es filmek esetén semmi szükség. És akkor még nem beszéltünk a hangminőségről.
Ja, a felirat. Nem lehet normálisan méretet, színt, pozíciót és időzítést állítani. Hangsúlyozom: normálisan. Ha kipróbálnál mondjuk egy Mede8er lejátszót, rögtön belátnád, hogy igazuk van azoknak, akik nem kedvelik a beépítettet. Ha elromlana a Duném, inkább könyvet olvasnék, de nem vacakolnék a beépítettel.
A bolti garancia lehet jó, de vannak elrettentő példák. Haverom másfél hónap után inkább visszakérte a vételárat, mert annyi idő sem volt elegendő a javításhoz. Állítólag ausztriai szervizbe vitték, ami furcsa, mert arrafelé híresen gyorsan és pontosan dolgoznak.(#71218) tka
Kőr alakú tévét tudtommal nem gyárt a Samsung.
A téglalapnak átlója van, nem átmérője.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
A TV YouTube app-ja lejátszik full HD-t is?
-
tka
tag
Üdv!Vásárolni szeretnék a konyhámba egy tvt.21.5 esetleg kicsit nagyobb átmérővel.A kérdésem, hogy mit ajánlotok.Jó legyen a betekintési szöge meg természetesen a képe is frankó legyen.Samut szeretnék, de nyitott vagyok másra is.Előre is köszi
a női hülyeség határtalan
-
dethroner
veterán
55H6400 tulaj vagyok, 220voltból vettem. A bolt most is 3 év garanciát ad a tévére, ellentétben a regisztrálós marhaság 1+1 évével. Most majd jönnek a hozzászólások hogy de hát az nem gyári samsung garancia hanem csak bolti, fúú. Na és? Mondjon már példát valaki arra, hogy bolti garanciája volt és mennyire szarul járt! Volt ilyen? Ha igen, meséljen, kíváncsian olvasnám. Mert ellenben tudok itt olyanról, akinek beregisztrálós gyári samsung garanciája volt és mégis fogyasztóvédelemmel, szinte perrel kellett a samsung-ot fenyegetni hogy ismerje el a tévé hibáját és ne nézze folyamatosan hülyének. És mit tesz az illető aki így járt? Itt élteti továbbra is a samsung gyári garanciát és mindenkinek ezt javasolja, holott próbálták baleknak nézni. Akkor mivel jobb egy gyári garancia? Semmivel, csak lehet az e-f@szt fényezni vele, hogy ilyen van, hű de tuti.
És folyamatosan téma a tévé beépített lejátszója milyen szar, nem viszi a kadenciahelyes lejátszást, stb. Hát az igaz hogy csak pár hete van meg a tévém, de eddig bármelyik filmet néztem raja, teljesen hibamentesen játszotta le, nem volt ugrálás, szaggatás. Volt közben pause is többször, és gond nélkül folytatta. Felirat megjelenéssel sem volt semmi gond. Nem mondom hogy egy célhardver nem ad szebb képet, nem tud esetleg olyan dolgot (pl iso lejátszás) amivel a beépített nem tud mit kezdeni, de ismétlem, mkv, xvid fájlokat zökkenőmentesen játszik le. Akik fikázzák, azok közül hányan használnak H szériát? Nem lehetséges hogy a több generációval ezelőtti tévétekben szarul megy a beépített lejátszóval, de a fejlesztők az évek során dolgoztak rajta és most már megfelelő a minősége? Nem kéne általánosítani, hogy ami évekkel korábban nem ment a tévének, az most sem megy.
Az sd adásokról annyit, hogy ahány adó, annyi fajta a minőség. Pl rtl klub még tűrhető, de pl sport2 szinte a botrány kategória. Egy dvd film köröket ver a normál sd adásra. HD sport adóknál minden gyönyörű, se foci, se snooker alatt nem látni minőségproblémát.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Vhiktor
veterán
válasz Csocsesz75 #71205 üzenetére
Ne viccelj én 2 méterről kuksizom az 55-öt
48-as gondolkodás nélkülISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
PuMbA
titán
válasz Kolondrum #71208 üzenetére
5 év garival vettük mi a TV-t, szerintem érdemes így csinálni. Nálunk is volt egy Videoton TV, 30 éves, közeli villámcsapástól egyszer magától bekapcsolt 10mp-re, de semmi baja sem lett. Elpusztíthatatlan, plusz, ha SCART-ról jelet kap, akkor automatikusan bekapcsol a TV, ezt még egy 600k-s Samsung UHD TV se tudja
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
3,1m nézési távolságról sem a 40"-on, sem a 48"-on nem fogod észrevenni a különbséget a 720p és az 1080p között Itt lecsekkolhatod. Szóval spórolhatsz a vinyóhellyel
Flashget: Most jó sokan beírtuk ezt
[ Szerkesztve ]
-
ada19
senior tag
válasz Csocsesz75 #71207 üzenetére
Ha sikerül megbeszélned a feleségemmel hogy a faltól mostantól 1 méter távolságra (és nem közvetlen mellette) a nappali közepén lesz a hatalmas U alakú kanapé, tiéd a különbözet.
Mégsenem
-
Flashget
félisten
nézési távolságok
nézd meg a táblázatban 5 méterre ha FHD-t nézel mekkora tévé kell, hogy a részletgazdag megjelenítésnek értelme legyen.
Ha SD-t nézel 1-1,5 méteren belül, felér egy élve nyúzással.Realme GT Master Edition
-
válasz Flashget #71204 üzenetére
Ez a gond. Ez épp egy olyan cikk nálam amit nem cserélek minden nap. A samu monitorom már lassan 4-5 éves. CCFL-es. Megy.
Grundig - Thomson - Funai. Csak ezt a 3-at említsem amiket lelőni nem lehetett. A Grundig végelgyengülésben ment el. A funai talán ma is megy. a Thomson pár napja halt meg, sztem a tápja halt le.
Más: 32colt honnan kéne nézni? Most olyan 30cm-ről nézem mint monitort, mint tv olyan 3m-ről.
-
ada19
senior tag
Nem, én kb. 2,8m távolságra vettem 48" átlójút. Megbántam, amint lehetőségem lesz nagyobbat veszek. Persze milliószor ki lett tárgyalva, a megjelenített tartalom minőségétől/felbontásától is függ.
Mégsenem
-
Csocsesz75
őstag
Egy H6400 típusra esett a választásom.
3.1m a nézési távolságom és a 40" vagy 48" közt vacilálok. Most lehet hülyeséget kérdezek, ezen a távolságon nem romlik nagyon a kép minősége a nagyobb átmérő miatt ?
-
Vhiktor
veterán
Normális körülmények között nem látod. Sportot mindig világítás mellet néztem, sötétben nem, lehet, hogy akkor van valami.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
BBéci
legenda
Szoftverfrissítéssel még sosem javítottak médialejátszási képességen, ami egy TV esetében sosem lesz 100-as. Egyszerűen nem érdeke a gyártóknak. Arra találták ki az asztali médialejátszókat.
-
ada19
senior tag
válasz Vhiktor #71197 üzenetére
Nem pocskodniázni akarom, mert éppen kifoghattad, de elég ritka 55" méretben az olyan TV ahol foci/golfpályán esetleg snooker közben az egyszínű pályán való gyors vízszintes mozgás során ne legyen látható. A DSE pedig mondhatni szinte mindegyiken jelen van (szerencsétől függően kisebb nagyobb mértékben), adott személy ingerküszöbétől, környező fényektől, megjelenített tartalomtól és a TV egyéb beállításaítól nagyban függ.
[ Szerkesztve ]
Mégsenem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest