- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopo82
tag
válasz
Tegla80 #53746 üzenetére
még több mint 2 év gari van rá. akkor ha azt mondom h áramkimaradás volt és utána össze vissza színek fogadtak a készülék bekapcsolásakor akkor elvileg gariba megcsinálják?
mondjuk ismerrősömnek pont haverja dolgozik Egerben a samsung márkaszervízben lehet ha ott is megjavítják gariba akkor oda kell vinnem csak
köszönöm a segítséget és a jó tanácsot. -
bandi0000
nagyúr
hali
150k körül melyik lenne a legjobb samu? 40", 3D, smart, és input lagg alacsony legyen konzol miatt
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Van egy samsung LE32C550-es Tv-m, a kérdésem az lenne, hogy mekkora az input lagja, érezhető lesz-e majd egy PS4 mellett? -
rozsi71
tag
válasz
rozsi71 #53747 üzenetére
Szerintetek ez a billentyűzet jó lehet az ebben a hsz-ben írt tv-hez?
-
digo00
tag
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy ES7000-es TV-re kötött vinyóhoz hozzá lehetne-e férni PC-vel,hogy ne kelljen lehuzogatni a vinyót a TV-ről?
Valami FTP-s megoldásra gondoltam.
A válaszotokat előre is köszönöm. -
válasz
-secret- #53778 üzenetére
csatlakozik is.
de ezt nem kell minden egyes alkalommal eljátszani.
egyszer csatlakoztatni, majd utána csak bekapcsolni.
csatlakoztatáshoz egyébként is a gombot hosszan kell nyomni és a szemüveg tetjén lévő led villogni is kezd
ha csak bekapcsolom akkor zölden világít kis időre
ennek ellenére én nem látom hogy mikor irja ki a tv hogy mennyi a szemüveg töltöttsége -
-
Markizmark
addikt
Volna egy olyan problémám, hogy a tvm egyszercsak kiírta 2 csatornára, hogy kódolt. Előfizetésem van 2 tvre,CI modulok a helyükön. Eddig semmi gond nem volt, nem babráltam semmit.
Próbáltam már mindent. A másik tv mindent visz rendesen, azokat is amikre a samu kódolt jelet ír. Gondoltam kicserélem a modulokat, de akkor is csak a samu irta ki a hibát. Gondoltam kábel hiba. Ávittem a samut abba a szobába ahol a másik tv van. De ott is ugyan ezt írta. Újra kerestettem vele az adókat , de igy már nem is találta meg a 2 "hibás" csatornát. Mentésből visszaállítottam a csatornákat. Viszont az infó jön, hogy mi megy éppen.
Mi lehet a gond?Amúgy 40" F6400
Köszi.
-
Mattey
tag
Hello!
F5300 TV-m tudja alkalmazni a mindigTV kártyás csomagját (kaptam hozzá kártyaolvasót, csak megerősítés kell.
Nem lenne mókás pénzt hiába kiszórni az ablakon.)
-
BBéci
legenda
válasz
Hapi18 #53767 üzenetére
Gondolom egyik sincs kalibrálva, ettől kezdve az összehasonlítás értelmetlen. Valamint az sem mindegy, mit nézel rajta, milyen lejátszóról, milyen felbontású és bitrátájú filmet. A DLNA-n streamelt nem mérvadó, mert nem a beépített médialejátszó képességeit akarjuk vizsgálni, hanem a TV képét.
Dupla HDMI kimenetes Blu-ray lejátszóról küldj rájuk valami kiváló minőségű transzfert - persze műszeres kalibrálás után - és akkor hasonlítsd össze a képminőségüket. Ha a C650 akkor is sokkal gyengébbnek mutatkozik, akkor hibás a készülék.
Mindkettő LCD TV!
Az, hogy a háttérvilágítás CCFL, vagy LED, nem okoz minimálisnál nagyobb különbséget. -
BBéci
legenda
válasz
torma1981 #53760 üzenetére
TV, set top box, 2 db. házimozi erősítő, sztereó erősítő, Dune, CD-játszó, Blu-ray játszó, merevlemezes DVD-felvevő, szubláda, soundbar (tesztelésre van nálam), klíma, világítás vezérlő.
(#53761) Hapi18
Szomszédom C650-ét gyakran látom, mindannyiszor elámulok a képminőségén, pedig van mihez hasonlítanom. Most F8000 van nálam tesztelésen. Ha élességben hatalmas különbséget látsz, annak valami más oka van. -
BBéci
legenda
válasz
Hapi18 #53757 üzenetére
Nem értem, miért olyan nagy probléma plusz egy távirányító. Ebben a pillanatban 13 db sorakozik a nappalim dohányzóasztalán és ameddig elférnek, nincs bajom a mennyiségükkel.
Nem kell semmit másolgatni, a médialejátszó is hálózatba köthető, viszont kép- és hangminőségben, funkcióiban, szolgáltatásaiban, kezelhetőségében fényévekkel megelőzi a tévékbe épített, vicc kategóriába tartozó "izéket".
Aki kipróbált egy külsőt, többé bottal sem piszkálja meg a beépítetteket, amik nem képesek 24 fps-es lejátszásra, ez eleve kizárja, hogy egyáltalán említésre érdemesek legyenek.
Rosszul gondoltad, mert a C650 3 éves modell és bizony tudásban messze elmarad az idei 5-ös szériába tartozó Samsungoktól. Viszont képminőségben legalább olyan jó, ha nem jobb, mint a mostaniak. -
Simi2000
tag
Sziasztok.
Vettem egy ue32f6400-as TV-t. Szeretném az androidos mobilom képét ráküldeni wifi-n keresztül. Milyen programmal lehet ezt? Köszönöm -
Hapi18
tag
Média lejátszó nálam nem Ok. Nem akarok még 1 távirányítót, nem akarom a leszedett fimet előbb átmásolni egy másik eszközre, azt ki be kapcsolgatni, pénzt költeni hogy mindez kényelmetlenebb legyen, ráadásul 3 tv-t vezérel a mostani DLNA szerverem ingyen. Vegyek 3 média lejátszót?.. stb, amikor mindent megtudok oldani 1 távirányítóról a jelelnlegi eszközeimmel is. Azt gondoltam, hogy ha az 5-ös széria tudja akkor tudja a 6-os is.
-
BBéci
legenda
-
Hapi18
tag
Sziasztok!
Vettem a szüleimnek egy samsung f5300 (EH5300w) led tv-t. Megdöbbenve tapasztaltam hogy ugyan arról a DLNA szerverről sokkal jobban teljesít mint at én samsung C650L-m. Nemcsak hogy látja az MKV-be integrált feliratokat de még váltogatni is lehet bennük, sőt a különböző nyelveket is látja.
Nincs olyan frissíés az én TV-mhez ami hasonló funkciókat támogat? hiszen az enyém 6-os sorozat ez meg csak 5-ös mégis jobban működik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest