-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Tud valaki segíteni minimum 300 ezres cetelem vásárlásnál esetleg holnap Media Marktban (MegaPark)?
-
Dave567
addikt
válasz
nightshadow #53995 üzenetére
Egy picit kiegészíteném, 55F6400 input lag 31ms írták külföldi oldalon.
-
gegg
tag
válasz
nightshadow #53995 üzenetére
Köszi
-
nightshadow
veterán
F6500 vs. F6400:
- CMR 400Hz (ez nem tudom, hogy gyakorlatban észrevehető az F6400 CMR 200HZ-hez képest), a 3D viszont jobb volt az elmúlt két évben 6500/6800-as készülékeken, mint 6500 alattiakban.
- szatellit tuner (DVB-S)
- Smart vezérlésben vannak extrák
- anyaghasználat igényesebb (krómezüst, szemben a fekete F6400-el)+ volt egy Samsung szervizes fórumozó, ő írta, hogy a belső alkatrészekben is van egy ugrás a 6500-től, úgy fogalmazott, hogy: "A 6500 alatti modellekben a panel alkatrész felépítése sokkal hiányosabb." Gondolom ezzel is összefügg, hogy az F6500-től már 3év gari van a készülékekre, míg az ez alattiakra csak 2 év.
input lag:
UE32F6400 30ms (avforums.com)
UE32F6400 43ms (hdtvtest.co.uk)
UE40F6400 40-43ms (hdtvtest.co.uk)
UE40F6400 33ms (trustedreviews.com)UE46F6500 33ms (trustedreviews.com)
-
gegg
tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok és 2 tv közül nem tudom, hogy melyik lenne a jobb. Főleg játékra használnám de néha néznék rajta 1-2 filmet is.
SAMSUNG UE 40 F6500
SAMSUNG UE 40 F6400
Az F6500 megér plusz 20e ft ot vagy nincs nagy különbség köztük? -
-
Tutu7030
veterán
válasz
Gstyler #53990 üzenetére
Egy minimális rendezgetést nem fogsz megúszni! Sajnos még a pc-s csatorna szerkesztővel sem lehet új csatornát hozzáadni a meglévőhöz(nekem legalább is nem jött össze).
Ha tudod, hogy melyik frekvencián van az új csatorna betéve, akkor elég csak azon a frekvencián csinálni egy keresést(újrahangolást). Igaz, hogy az itt lévő csatornák össze fognak keveredni, de legalább jó eséllyel nem az összeset kell újra rendezned, hanem csak ezt a párat.Előtte azért csinálj egy biztonsági mentést a meglévő sorrendről.
-
Gstyler
senior tag
Sziasztok! Egy ue32d4010-es samsung tv-m van. Megjelent a szolgáltató listájában egy új csatorna, amit szeretnék a tvn beállítani, de nem sikerült. Az egészet nem akarom autohangolni, mert már saját sorrendben vannak és az felborulna. Köszi!
-
Tonyk
veterán
válasz
Gsx-rr #53988 üzenetére
szerk: bocsi, nem válasz akart lenni
Van-e itt valaki F6400-al és DLNA képes nassal? (nálam zyxel nsa320).
Még mindig gondom van rengeteg mkv-nál, avinál: a hang és kép elcsúszik.
A másik két tévénken (D6500,ES7000) , ugyanazon az hálózaton semmi gond az adott filmekkel.szerk2.: Hülye vagyok! Most jut eszembe, hogy már közvetlenül a tv-re dugott hdd-vel is próbáltam. Ott is szétcsúszik.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Szaszabond #53985 üzenetére
Nálam semmi gond F6500. Pedig nem is nast ,használok csak egy routert és arra van csatlakoztatva egy külső HDD.
Ahol nem ott konfigurálási hiba lehet!
Tökéletesen ,és jól lejátszik mindent A BD50-es iso vagy abból kiszedett m2ts kvételével. De az nem a tv hibája ,hanem a DLNA szabvány nem támogatja!
-
Tutu7030
veterán
válasz
Nekem egy zyxel nsa325 hiba nélkül összedolgozik a d6570 tv-vel. Viszont a b650 már nem ilyen közreműködő. Van pár mkv, amit a b650 nem játszik le, a d6570 pedig simán viszi. (mkvinfo szerint nem látok lényegi különbséget köztük, mindegyik level4.1)
-
pikar
tag
válasz
igen e téren nekem is egy visszaesés a smart tv, de ha kibékülsz vele, meg lehet szokni.
Szóval dlna képes nassal műxik, csak a kezelése elég suta, nem hasonlít az ismetebb pc- megoldásokra. -
Szaszabond
aktív tag
Köszi, Hát ez nem túl megnyugtató. Nem igazából szeretnék küzdeni :S. Az a terv, hogy veszek egy NAS-t, meg egy TV-t és a NAS-ról fogom minden eszközzel elérni az adatokat (film, zene, képek). Végülis erre való a NAS ugyebár. De, hogy manapság ez nem olyan egyszerű arra álmaimban sem gondoltam volna. Mert ugye számítógéppel azért már évek óta működik ez a dolog.... Lehet várnom kellene a TV vásárlással a G sorozatra :S.
-
Simi2000
tag
válasz
ImpersonatoR #53978 üzenetére
A telefonodon a képernyő beállításoknál ha van olyan, hogy vezeték nélküli kijelző, akkor azt bekapcsolva küldi a képet a TV-re a mobil wifi hálózaton. A TV-n pedig az allshare/screen mirroring funkciót.bekapcsolva fogadja a mobil képét (legalább is nálam így működik)
-
A tumi
tag
Sziasztok.
FHD led tv vásárlása előtt állok. Max 55K-ig. FHD filmeket néznék rajta és tv-re használnám Ezt a két tipust néztem ki:
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue22f5000-p152641241/#priceshttp://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/philips/22pfl2908h-p151980093
A kettő közül ti melyiket ajánlanátok?
Előre is köszi a segítséget.
-
Destloler
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, van egy Samsung LE40B650T2W tv-m. A pár kérdésem:
1, Szeretnék wifi-t a tv-re, tudom hogy adapter kell hozzá de a Samsung azóta lecserélte azt a típust amivel az én tv-m kompatibilis volt (samsung wis09abgnx), a kérdésem az lenne hogy az új wifi adaterrel (samsung wis12abgnx) kompatibilis a tv-m?
2, A régi adapter (samsung wis09abgnx) kezeli a wifi 5ghz sávokat?
3, Használ-e valaki ilyen tv-t upc ci kártyával, ha igen milyen firmware verziót használ?
4, Az miért lehet hogy nem tudom a tv-m firmware-t frissiteni? - (valamiért nem ismeri fel a szoftvert)
Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
-
pikar
tag
válasz
Szaszabond #53972 üzenetére
f6800 ami =f6500 viszi a filmnézést NAS-ró (de csak upnp/dlna kiajánlással).
D-link dns320-as NAS-al elsőre nem ment, mert a Tv ugyan látta, de a kiválasztáskor olyasmit írt ki, hogy "nem található fájl". Egy nap kísérletezés eredményeképp találtam egy új fw-t és felrakás után csoda történt. Valami DLNA gyíkság lehetett a fw-ben. Amúgy a tv e-manual írja vagyon, hogy 1000 fájlál nagyobb tár esetén nem garantált a működésmég jó hogy van.
Amúgy nekem sok fájlt nem indít el a tv pl. DVD ISO rip, de a telefonról DLNA-val indítva viszi a tv. Elég gagyi a tv hagyományos kezelése. A kompatibilitás ok. de az, hogy mik a feltételei azt nem írják -
BullZeye
veterán
Cetelem kártyát lehet online használni rendelésnél? Csak mert Media Marktnál sehol se látom, hogy kérné, pedig van egy jó akció amit szeretnék megspékelni egy Cetelemmel."Online vásárlásokra nem érvényes. "
-
Synyster6661
tag
Üdv! Olyan problémám lenne, hogy a samsung ue32d5000 készüléken az all share programon keresztül játszanék le filmeket a tv-n és azt írja a tv, hogy "nem támogatott fájlformátum" UTP kábellel csatlakoztattam a tv-t a routerhez, felismerte egyből a készüléket a gép, és fordítva. Próbáltam már avi, mkv, jpeg formátumú fájlokat, de mindegyiknél ugyanaz a hibaüzenet. Mi lehet a probléma?
-
Samsung UE40ES6100 tv m van. twichtv -t szeretnek nézni rajta ha böngészőből indítom akkor csak tölti de nem indul el a videó. Máshol láttam külön twichtv appot de én hiába írom be a keresőbe nem találja. Meg egy olyan kérdésem van hogy telefonról rá lehet varázsolni a képet esetleg tv re (galaxy s3) és ha igen milyen app kell hozza?
-
Usul
tag
Sziasztok Mesterek!
Ma kiderült, hogy döglődik a TV...
Nem egy mai darab a jelenlegi így segítséget kérnék.
kb 3-4 m a távolság ahonnan nézzük.
Túl sok mindenre nem használnánk így nem kell 3d
viszont usb-s csati és arról való lejátszás az jó lenne. a "legoptimálisabb" megoldás érdekelne.Várom a javaslataitokat (olyan 150-175e ft-t körül)
Üdv
U. -
mutyi
senior tag
Nem ez lesz a gond, ugyanis most meg utp kábellel kötöttem össze a tv-t és a routert a wifi helyett és így a laptopot nem látja ami wifivel van és a pc-t meg végre látja ami utp-vel van.
Szóval ez valami érdekes hálózati probléma.
Nem is tudtam, hogy ez a Serviio ilyen okos. Honnan a fenéből ismeri fel hogy melyik a sorozat és pl. melyik sorozatban kik a szereplők?
Meta adatokat visznek fel vagy valami adatbázishoz kapcsolódik? -
vasn
tag
válasz
Szaszabond #53972 üzenetére
ES6100 TV, UTP kapcsolat D-Link dir-636L routerre csatlakoztatott winyó. A lényeg: A TV bekapcsolása után látom a routeren a winyót, látom a PC-t, a notebookot, de kb. 15-20 perc után minden eltűnik a source listából. Ha másnál ez megy, akkor az én TV-m vagy routerem a szar.
-
mutyi
senior tag
Win 7-et használok és teljesen ugyanazt a rendszert mind a két gépen.
Még annyi kiegészítés, hogy a laptopot láttak azonnal bekapcsolás után, de külön engedélyezni kellett neki a TV-t,hogy hozzáférjen a különböző tartalmakhoz.
Az asztali gép viszont utp-vel van és eleve nem is látja a gépet,nem hogy a tartalomhoz hozzáférne. -
Bilux
veterán
Nekem win 8 alatt külön kellett engedélyeznem a TV-t hogy lássa a megosztott mappáimat.
De felesleges volt mert mkv-t így nem tudok megosztani valamiért nem értem. Avi-val nincs gond. -
mutyi
senior tag
Olyan gondom van, hogy van egy Samsung 6400-as tv-m és sehogy sem sikerül összekapcsolni a pc-vel.
Időközben már újra is telepítettem a gépet, ugyanis a laptopot meg tökéletesen látja a tv.
Kipróbáltam azt is, ha nem wifin keresztül csatlakozik a laptop,hanem utp kábellel a routerhez,akkor már azt sem látja a tv.
Szóval jelenleg ott tart a dolog,hogy a tv azon eszközeimet látja,ami wifin keresztül kap hálózatot a t-home által adott cisco routerhez,ha utp-n keresztül,akkor meg semmi.
Valakinek hasonló tapasztalata? -
Tutu7030
veterán
-
vasn
tag
válasz
Tutu7030 #53961 üzenetére
Az enyém dir-636L. De nem a router a ludas, mert a TV a PC-t és notebook-ot is elveszíti egy idő után. Szóval azt mondod, hogy a TV-k bármikor csatlakoznak a routeren lévő hdd-hez?
Ja és azt nem írtam, hogy ha kikapcsolom majd vissza be a TV-t akkor megint megjelennek a forrás listában az eszközök (router, PC, notebook) aztán egy kis idő elteltével megint eltűnnek. Az üfsz-es hapi szerint ez normális. Szerintem meg nem.
-
Bilux
veterán
Ha hazamegyek megnézem neked.
Néha nekem is előfordul, hogy nem látom és várni kell egy kicsit, frissíti magát vagy mit tudom én.
De lehet router gond is nem feltétlenül tv hiba.
Az, hogy a tv nem támogatja csak 10 percet, olyan még nem láttam. Érdekes üfsz emberek vannak samsungnál. -
vasn
tag
Kösz a választ. Nem Tp-Link-et akartál írni? Bár ez lényegtelen. Azt nézd már meg nekem légyszi, hogy ha elindítod a routerre csatlakoztatott pendrive-ról a filmet, pár perc után leállítod, visszakapcsolsz TV-re és kb 1/4 óra múlva megnyomod a source gombot a távirányítón akkor is látod a listában a routeredet és ismét eltudod indítani a filmet? Előre is köszönöm.
-
Bilux
veterán
én csak a 6400 Tv-ről tudok információt adni Dlink 1043ND seggében a pendrive rajta egy 1080p 10GB-os mkv-vel és sajna közbe-közbe tölt pufferel a drága a 720-as filmekkel nincs baja.
Így marad részemről a TV bemenete ha ismeri az ntfs filerendszert.
AMit még nem próbáltam meg. De lehet a noname pendrive lassú ilyen filmekhez. -
vasn
tag
Használja vki úgy a TV-jét, hogy D-Link routerre csatlakoztatott winyóról játssza le a médiatartalmakat? Mert a Samsung magyarországi ügyfélszolgálata arról tájékoztatott, hogy a TV-m (ES6100) ezt nem támogatja. Ha bekapcsolom a TV-t és megnyomom a forrás gombot látom a routert és el is tudom indítani a róla videót, de ha átváltok TV funkcióra és kb. 1/4 óra múlva ismét a források közt keresném a routert vagy PC-t már nem látja. Magyarul bekapcsolás után nem sokkal elveszti a kapcsolatot a hálózati eszközökkel, pontosabban csak a médiákat tartalmazó forrásokat nem látja a hálózaton. Azt állította az ügyfélszolgálatos, hogy a routerről vagy NAS-ról nem lehetséges a média lejátszás és PC-ről is csak az AllShare program telepítése segítségével. Nem akarom elhinni, hogy ez tényleg normális dolog.
-
Flashget
félisten
-
csab2
veterán
válasz
allein #53945 üzenetére
Ha a TV-den van digitális hang kimenet akkor két lehetőséged van:
1. beszerzel egy olyan hangrendszert amin van digitális bemenet
2. beszerzel egy digitális-analóg konvertert, itt találsz róla infót -
-
Viki84
tag
válasz
donjohnson #53951 üzenetére
köszi
-
Viki84
tag
válasz
donjohnson #53948 üzenetére
Köszönöm
! És ehhez nem kell rootoltnak lenni a tv-nek ugye? Nem jár semmi veszéllyel, nem fog meghülyülni a tv?
-
donjohnson
addikt
válasz
Viki84 #53947 üzenetére
pc-n elindítod ezt a Sammy Widgets nevezetű programot, betallózod neki a google maps-ot.
okos tv-n pedig belépsz a develop account-ba, majd megadod a géped ip címét, amit kiírt a program, rányomsz a tv-n hogy alkalmazások szinkronizálása és leszedi magának a google maps-ot a pc-dről.
-
Viki84
tag
válasz
donjohnson #53920 üzenetére
Bocs a buta kérdésért, de ha letöltöm, hogy kell felrakni a tv-re?
-
Imifej
senior tag
Újabban a TV Youtube alkalmazása csak 720p felbontással játsza le az 1080p videókat. Régebben nem így volt. De a gépemen is hasonló a helyzet, csak a Chrome ajánlja fel de eléggé szaggat. a Youtube lehet a hunyó? Esetleg a HTML5?
-
Flashget
félisten
2D meg 3D meg 4k...ugyan..
7D-s mozi!! na az már valami! -
mutyi
senior tag
Sorry ha nem ebbe a topicba való,de érdeklődnék, hogy hol találnék valami normális leírást vagy video-t,hogyan kell működésre bírni a pc és a tv közötti tartalom megosztást.
Letöltöttem a tv-n kiírt Samsung link nevű programot, de továbbra sem látja a tv a pc-t.
Windows 7 hálózati engedélyezési probléma lehet? -
Flashget
félisten
válasz
Szaszabond #53932 üzenetére
Kompromisszumot kell kötnöd.
Tévézéshez, filmekhez F6400-tól, játékhoz F5xxx az meg a másik kettőben gyengébb.
Keress vissza a topicban számtalanszor be lettek rakva tipusoknál az inputlagok és ebben az 5xxx a jobb.
Az hogy te játszol otthon 30 percet arra elég, de komolyabb fps játékkal multiban csak szívás az F6500. -
BullZeye
veterán
válasz
Szaszabond #53932 üzenetére
Alkalmas. Szebb (vagy azonos) képű és jobb input lagos tvt nem találsz, ebben az ár szegmensben.
-
RudY
addikt
[SamyGO PVRDecoder for E/F series]egyetlen hátránya: Only for rooted Samsung TV series E and F series Updated on 24-10-2013
Természetesen a root is megoldható [[How To] Get root access on F series], ez nem egyenlő a hack-elt firmware cserével, tehát csak teljes hozzáférést engedélyez a TV lelkéhez -
btudos
nagyúr
Sziasztok,
van nekem mostmár több éve egy T27A550 típusó TV-monitorom, ami valami miatt egyik HDMI bemeneten keresztül sem ad normálisan kinéző FHD képet. Torz, elcsúszott, pixeles kép lesz az eredmény, hogyha 1080p-s felbontást szeretnék látni, miközben D-Sub-on keresztül rendben van. Több kábellel, és több géppel is próbáltam, egyikkel sem jártam sikerrel. Én szoftveres problémára gyanakszom, de nem tudom hol tudnám ellenőrizni/frissíteni a készülék szoftverét.
Előre is köszönöm, ha van valami hasznos tanácsotok a probléma megoldására
-
István 67
tag
Mi a véleményetek a samsung ue46f7080 vagy az lg 47la790v a jobb vétel?
-
Skyhigh
aktív tag
Köszönöm a válaszodat,
Ebben a topicban pont a Samsungal kapcsolatos információk érdekelnének, hogy van-e olyan aki 50Hz-en tudja képkilógás nélkül használni számítógépről, esetleg melyik driverrel, milyen konkrét beállítással?
Nem gondolom, hogy mindenki 60Hz-el hajtja... -
Flashget
félisten
válasz
muflon112 #53919 üzenetére
3D film 50GB-os lemezen kerül forgalomba...
Szóóóval lehet bonyolult a megfogalmazás, de nem kell egy 3d filmhez blue ray lejátszó?
nem kell feltétlen megoldható PC-ről is vagy médialejátszóról is, viszont kényelmi szempontok alapján egy 3D BD lejátszó + BD-RE lemez meg egy BD író a PC-be
Ja és egy 3D tv is kelleni fog mert az F5400 nem az -
Flashget
félisten
válasz
Landon #53918 üzenetére
1.
egyenlőreegyelőre
2. október 1-én a samsung viszont eladók megemelték az áraikat különböző akciók miatt. Lehet hamarosan csökkentik az áraikat, ha el is akarnak adni.
3. meg van a hátránya szürke importosoknak..pl. hiába akarod regisztráltatni 1 évet lesz csak a gari nem kapod meg a +1 vagy +2 évet. gariztatás meg 5-6 hétig is elhúzódhat. Cserébe olcsóbbak.
F6500 és F6800 ugyanaz csak külsőben tér el.
F66xx/F67xx a legjobb modellek a F6-os szérián belül a micro dimming miatt a többibe nincs. csak F7000-től. -
muflon112
újonc
Halló!
Köszönöm a sok segítséget, immáron komolyabb elgondolások vannak tv ügyileg. Sőt... apósomék elmentek ma egy újranyitási akciókkal küszködő műszakiba (lopva az ötletet és csak, hogy beelőzzenek) vettek egy samsung eh39f5400 készüléket. Sajnos hiába a noszogatás, hogy 69 évesen hova neki a smart tv... érteni se értette mi az, viszont eladó sikeresen behülyítette ahogy kell, majd hazajövet bejött hozzánk ömlengve. Persze anyósnak ki viszont komolyabb és áttételes computer vénával rendelkezik, neki bezzeg azt súgta az eladó, hogy egy sima vga-hdmi kábellel ha összeköti a gépet a tv-vel, akkor látja majd az "asztalt" ...
kérdésem vala: röhej avagy sem az ötlet?
Másik pedig, ha 3d filmet ( gondolom ha netről szedem blueray + kb 60 giga ) rádobom egy külső tárra, akkor azt a mappát kicsomagolatlan ezen új generációs tv-k lejátsszák? Szóóóval lehet bonyolult a megfogalmazás, de nem kell egy 3d filmhez blue ray lejátszó?
Köszi! -
Landon
addikt
Sziasztok,
TV vásárlás előtt állok és egyenlőre őt néztem ki: SAMSUNG UE-40F6500SS Full HD 3D LED Smart TV. Elég szimpatikus darabnak tűnik. Mit gondoltok?
Max 150-200K között lenne rá keretem. Itt meg is említenék egy másik dolgot: hogy lehet az, hogy ez a TV a Samsung márka boltban (Media Markt) 250K a különböző shopokban meg már 175K-ért hozzám vágják 2 év garival, de pl az AQUA-nál is csak 178K. A különbség az csak a bolti vs Samu gari vagy van más is mögötte? Ez a 250K vs 178K még akkor se jön ki fillérre ha a 27% ÁFA-t rászámolom. Engem sem az ÁFA csalás/szürke import/bolti gari nem zavar viszont az nagyon fontos, hogy új és bontatlan legyen tehát ne ilyen a GSM mobil shop-oknál megszokott kétes készülék legyen ami "0 perces" de már bontva volt meg csak pár napra használták stb..
Köszönöm a segítségeteket!
-
Gsx-rr
veterán
Google Maps már nem elérhető a Tv-re???
-
>Deego..
senior tag
Adott egy 32" EH5000 televízió.
DVB-T2 / C tunerrel. Mely képes fogadni CI+ is (common interface).
A kérdésem az lenne, hogy t-home SAT-tv kártyát a CI-ben használhatom koax kábellel a tv-vel összekötve?
-
BBéci
legenda
válasz
Skyhigh #53903 üzenetére
Van itt a PH!-n PC-s filmlejátszással foglalkozó topik.
Néhány tipp: használj MPC-HC vagy XBMC lejátszó szoftvert, valamint a kimenő frekvenciának minden esetben meg kell egyeznie a filmével. Tehát ha az 1080p/24, akkor 24 Hz legyen a kimenet. Ha az asztal lelóg, vagy kisebb, akkor a videókártya szoftverében (driverben) be kell állítani a képméretet, amit ATi-nál Overscan néven találsz meg. -
Chas01
tag
-
István 67
tag
Sziasztok!A kérdésem a következő mi a különbség a samsung ue46f7000-ue46f7080 között amit most az árukeresőn 320000-ért hirdetnek.Valami hasonló tv-t szeretnék venni kb ilyen áron.Köszi a válaszokat előre is ha hasonló áron tudnátok javasolni esetleg mást szivesen venném.
-
Batib
őstag
Itt van valami, de én nem probáltam, Tied a döntés.
Hivatalosan nem lehet, le van védve.
A forrást nem írtad, miről akarsz felvenni, mert csak digitális "tunerjelről" tud. -
LoSA
csendes tag
válasz
digikábeles #53904 üzenetére
Hát, hogy a másik TV-n,ahol media lejátszó van, ott is meg tudjam nézni, amit felvettem, ne csak azon a tévén, ahol felvettem!
-
Skyhigh
aktív tag
Sziasztok,
Egy Samsung UE46F6670 boldog tulaja lettem, de egyúttal szenvedek is rendesen amikor PC-re kötöm.
A PC az egy Nvidia ION+ Atom (330) + Win764bit+BSplayer+ffdshow alapú, korábban is játszottam le vele 720P-s videókat akkor nem volt gond a régi TVvel..
A helyzet a következő:
Kipróbáltam hdmi4-es (DVI), de hdmi2-es porton is (most utóbbira van kötve a PC)
Már az elején szenvedtem mire rájöttem, hogy be kell állítani a kapcsolat típusát, hogy W7 alatt PC vagy PC-DVI-re, hogy ne lódjon ki az asztal minden oldalon.
a natív felbontások közül 1920x1080p csak 60Hz-el és 59Hz-el megy.
Minden más esetben 1080p-ben 23-24-25-50Hz valamint 1080i-ben 29Hz és 30Hz az asztal minden irányban kilóg.Sajnos 59Hz-en és 60Hz-en az Mkv 720p valamint 1080p videók képe nem tiszta.
Találtam még egy beállítást 1920x1080p 70-72-75Hz ahol a kép tisztább, mkv lejátszásakor, de még nem az igazi.
Lehet ide kapcsolódik, lehet semmi köze a TV-hez, de az mkv lejátszásakor, ha van alatta srt akkor ugrál a kép, ez azt takarja, hogy egy korábbi képkocka 1-2 mp-el késöb újra bevillan.
Esetleg van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Előre is köszi a segítséget!
-
Đusty
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest