Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Hali
Van egy 6640-es tv-m és mellé sat előfizetésem a t-nél és pár digitális csatorna amit régi antennán keresztül foghatok vele. A kérdésem az lenne, hogy megoldható e az valahogy, hogy pl pendrive-ra ne csak a "földi" adókról tudjak felvenni hanem a beltérin keresztül is?
-
addikt
Sziasztok.
Mit takar a smart hub-ban az On TV fül, és ez miért nem elérhető? Csak képeken meg pár videón látni.
Egyáltalán miért csak 3 fül van, míg egyes képeken öt, On TV és mégegy. Ezeket nem lehet előhozni valahogy?
Samsung oldalán ennyit találtam csak: "On TV: 17 EU Countries"
És mégis melyek ezek az országok? És miért nem lehet ezt megtalálni sehol? :|
Áh nem húztam fel magam..5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
RudY
addikt
válasz Something_ #55681 üzenetére
Nem annyira újak, kb. június-július óta már elérhetők. Amire készült, arra tökéletesen használható Kicsit bővebben: bármelyik SMART TV elbújhat mellette/alatta, de ez érthető is, hiszen céleszköz. Ugyanakkor természetesen egy full HD médialejátszót ez sem helyettesít, ahogy a TV sem.
-
Markizmark
addikt
válasz kircsi28 #55690 üzenetére
Akkor mégiscsak mellényúltál azzal az 5 telefonnal és nem is vagy tisztában a működésével. Nem úgy van ez, hogy ráhúzzák millió hardverre ugyanazt a rendszert. Minden gyártó telepakolja a saját drivereivel és utána még optimalizálják.
Nem szeretem amikor valaki úgy fikáz valamit, hogy azt sem tudja mi az. Nekem sosem volt akadozós droidos telefonom pedig vagy 200 általam telepített app fut/futott rajtuk. Mégis mindegyik legalább olyan smooth volt mint egy iOS. De ennyit erről.[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
szlibud
tag
válasz Tegla80 #55693 üzenetére
Értem, hát remek Mondjuk biztos ettől a hétvégi átpakolgatásuktól állítódott el, de hogy miért nem lehet visszarakni?
Ja vagy most ugrott be, akkor lehet h újra kéne szerkesztenem a saját listámat?
Szuper h ezen a q...a tv-n nem lehet átállítani csak úgy hagyományosan :S -
Atomantiii
addikt
válasz szlibud #55689 üzenetére
Én most próbálkoztam vele, mióta kikapcsoltam az automatikus csatornakeresést azóta jó.
Bár most, hogy elsején berakták az m3 csatornát és a d1et úgy kicsit megvariálta az elrendezett sorrendet bár nem tudom miért, lehet a csatorna információk változtak, így újra el kellett rendeznem, de azóta megjegyezte.
-
kircsi28
aktív tag
válasz Markizmark #55688 üzenetére
Ez most nem itteni téma, de nekem volt 5 db droid telefonom, és nem a legócskábbak hanem mindig a "csúcs" kategória környékéin, mindig van gond velük.
1 szoftver van 10M hardverre, így sose lesz jó.
Ez van ezekkel az eszközökkel is. -
garf78
csendes tag
(#55674) bandigno:
Szia!
A smart problémát biztos megoldja a frissítés, Én a samu honlapjáról szedtem le a 1116-ost és azt tettem fel!
Azóta tökéletesen működik a smart és egyenlőre nem tapasztaltam semmilyen hibát a tv-vel. A külső vinyót nem tudom miért kapcsolja szét azt még nem dugtam rá mert meghalt, de gépet, stikket dugtam már rá és azzal nem volt semmilyen problémám.[ Szerkesztve ]
-
kircsi28
aktív tag
válasz Something_ #55681 üzenetére
szia!
Nekem volt, de nem vált be.
akadozott, szarakodott stb.
Nem a hardver hibája, az tényleg erős volt, az android ilyen mint tudjuk.
ez után cseréltem le inkább a B650-es tv-t egy F6500-ra.
jobban jártam úgy érzem, bár jóval többe került -
szlibud
tag
Valaki találkozott olyannal (f6740) h. gépen megszerkesztettem a csatorna sorrendet, beolvastattam, 2-3 hétig jó volt, aztán egyszercsak visszaállt az automatikusan hangoltra, és azóta hiába olvasom be pendrive-ról, beállítja, aztán fél percen belül megint visszaáll
Már reseteltem is a tv-t
Ja és mielőtt kérdeznétek az automata készenléti hangolás ki van lőve... -
Something_
őstag
Sziasztok!
Ezekről az android boxokról vélemény? Ebay-en van már 4 magos kütyü 20e-ért
-
putyu10
aktív tag
Valaki tudja hogy az F7*00-8*00-eseknél (amik dupla tuneresek) tudja azt hogy mást csatornát nézel mint amit felveszel?
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
BBéci
legenda
Pontosan a 3D az, amiben lényegesen jobb az F8000, de másban is, ami a tesztben lesz elolvasható. Színekben - műszerrel kalibrálva - nincs említésre méltó eltérés. Összességében az F8000 tetszett jobban és ha választanom kellene, egyértelműen a Samsungra szavaznék. Tavaly fordított volt a helyzet, ez számomra is meglepetés és csalódás.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bandigno
senior tag
Üdv!
Ma végre megjött a 40f6670 nekem is! Boldogság meg minden.. de két dolog hibádzik, szerencsére az egyik pont mostani téma, 1011-es szoftver esetén a Smart hub nem megy, ezt reggel frissitem és remélhetőleg menni fog! De a másik gond az, hogy külső 160 gigás vinyó (adapteres rackben) rá dugva a hdd USB portra kb 3-4 percenként lecsatlakozik! pendriveval nincs gond! Van erre vmi megoldás? Gyári lejátszó esetén volt ez. Utóbbi időben volt pár embernél ilyen gond, találtatok rá megoldást?
Thx -
Tegla80
addikt
válasz Nordik #55671 üzenetére
szia
mivel ilyen kérdés még nem volt,ezért felteszem.
áramtalanítás meg volt már??(tudom gagyi 5let,de ....)
nameg van az "exit" gombos reset (nyomod 10-15mp ig)
Hajrá,hátha...Tomeewap
véleményem szerint a tv-k be épített vagy azokhoz csatlakoztatható wifi semmire sem jó.(és még finoman is fogalmaztam )
Ezt támasztod Te is alá,a több tv-s teszteddel.
kábelt neki és nincs gondod(mint ahogy írod is,h azzal jó )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tomeewap
tag
Hali! F5300-as TV-m van, vettem hozzá wifi adaptert, de a megosztott videók indulásakor lefagy és újraindul. Lan kábelen teljesen jó ugyanaz a film. Valaki találkozott ilyennel? Másik ugyanilyen TV is lefagy egy másik adapterrel is (több is van). Köszi!
-
zsiroska
csendes tag
46col 6770 vagy6650 esetleg6640 a véleményt előre is köszönöm! és hol vegyem? hogy reggel 3 év legyen a gari
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz gameresboy #55645 üzenetére
Samsungban ebben a méretben csak 5-ös szeria van (UE42F5300), amit tiszta szívből nem merek ajánlani. Az 50Hz miatt és én személy szerint az ebben levő panelt sem tartom a legjobbnak. Esetleg nézz szét a 6-os sorozatban, pl UE40F6400
Esetleg más gyártó, de azt ne itt.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Nordik
őstag
Az mitől lehet, hogy az F5000-es TV-men nem jelenik meg kép? Eddig minden rendbe volt... Hang van.
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
válasz gameresboy #55645 üzenetére
Méret?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősömék Karácsonyra 42"-os (106 cm) LED TV-t szeretnének venni.
Full HD-sra gondoltak és max 150.000 Ft-ért. Fontosak a lejátszható formátumok is.
DVB C/T DTV Tuner legyen benne.
Tudnátok ajánlani egy típust?[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz garf78 #55643 üzenetére
Szia
Ha tényleg frankó a dolog és műxik a smart és a továbbiakban is ezt szeretnéd ,nameg elfogadsz 1 tanácsot(rám hallgatsz ),akkor most kapcsolod ki az autó FW frissítést.
Ez vonatkozik mindenkire akinél sz@r volt a dolog,de FW frissítés után helyreállt!!
(a kövi lehet megint romba dönt mindent,nameg nincs jelentősége,h mikori ha minden klafa rajta.Ezt többen megerősíthetjük innen )notorius frissítgetők....., jöhetnek a kövek
Sony® & PlayStation®
-
syler123
veterán
Nekem a Samsungosok kötötték be. Nem is néztem a hátulját szóval erről ennyit. Én jöttem rá erre, hogy ez lehet a baj. A másik meg az hogy mekkora egy marhaság ez már, de mindegy. Elég sok tv-vel volt dolgom, ilyen még sohasem volt. A csodatermék egyébként felhősödik, a d5500 bezzeg nem pedig jóval régebbi széria belépő modellje. Szégyen. Egyre romlik a minőség...
-
ERPY
őstag
válasz nightshadow #55639 üzenetére
A kereső hogy nem találta meg. Köszönöm szépen.
Akkor a 6500-as lesz a befutó, egy 20-assal kerül többe, de akkor nem éri meg ezen spórolni ezek szerint. -
-
ERPY
őstag
Sziasztok! Használtam a keresőt, de sokkal okosabb nem lettem.
2 készülék között agyalok, 55F6400 és 55F6500. Az utóbbi megéri-e a pluszt, és ha igen miért? Igazából a 400hz-et láttam meg a hangvezérlést. Az utóbbi hogy működik egyébként, mert elvileg mindkettő tudja ha jól olvastam.
Köszönöm előre is a segítséget.Ja, és INNEN rendelném. Megbízható? Rendelt már tőlük valaki?
[ Szerkesztve ]
-
zsiroska
csendes tag
Igaz hogy a 400Hz és a 600Hz közötti különbséget emberi szem nem érzékeli 6500 és 6640 között vacilálok segítsetek mik a tapasztalatok? a héten tud e valaki 10-20%-os akciókról hétvégén szokott inkább lenni valamint hol lehet olcsón falikonzolt venni?köszi a segitséget
-
Bilux
veterán
-
-
Batib
őstag
válasz Norby86 #55625 üzenetére
Hát, én sem tudok többet, de valszeg ez a F6400-ra nem jo. Talán a gyengébb proci miatt, talán másért.
Nem hiszem, hogy sokan probálkoztak itthon ilyesmivel itthon tv-re. Szerintem ne számíts sok hsz-re.
Esetleg vegyél 6100-as tv-t és a különbözetből meg egy linuxos boxot.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Norby86
őstag
Én megpróbálkoznék majd vele mert fontos lenne számomra, de én ezt a topikot már néztem, viszont itt azt írják hogy: "Works with ES7xxx/8xxx (firmwares T-ECPDEUC/T-ECPDAAC and so on) and F7xxx/8xxx (firmwares T-FXPDEUC and so on) models.
if your model/firmware contains MST (whose firmware name contains T-MST12xxxx (e.g. T-MST12DEUC)), stop reading" Tehát ez nem is említi hogy az F6400-al pl. kompatibilis e, meg azt sem tudom mi az a T-MST12xxxx firmware. F6400 típusra ilyen firmware van, vagy más? Mert nem értem melyik modellre érti.-Norbi-
-
garf78
csendes tag
-
Batib
őstag
válasz Norby86 #55611 üzenetére
"kliensként való kártyamegosztást meg lehet e oldani F6400 készülékben."
Itt írnak róla, de én nem csinálnám. Nekem ezek tul veszélyes vizek.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki szokta nézni a tv böngészőjén a www.showderklub.info oldalt?
Elindítom a videót és 10-20 mp múlva a hang akadozik vagy nincs is, a kép folyamatos.
Azért furcsa mert pl. az indavideon nincs ilyen gond.
Mint ha nem bufferolna vagy nem tudom.
40F6500 készülék
Köszi -
Norby86
őstag
válasz Something_ #55609 üzenetére
Értem, elnézve valóban jobban megéri ahogy elnézem, de sajnos pénzileg nem állunk már úgy, hogy az kifussa pénzből. 40 colosat látok csak belőle de annak az ára 150 fölött van már, nekem a 32 colos bőven elég lenne.
-Norbi-
-
garf78
csendes tag
válasz syler123 #55606 üzenetére
Kösz-kösz! Kép beállítások terén valami tapasztat, vagy amit az ember szeme jónak lát? (gondolom frissítés után megint lehet bíbelődni vele mert elvesznek a jelenlegi beállítások)
Felhősödésnek miben kéne megnyilvánulnia, mert pl az Avatart 1080-ban én kegyetlen jónak találom és a 720p-s filmek is szépek az én szememnek. -
Norby86
őstag
válasz Flashget #55608 üzenetére
Lehetséges hogy én értettem félre, de az a lényeg hogy az F6100 előtti készülékek állítólag nem képesek erre a képfrissítésre sem. Szóval ez többet tud. Viszont főleg az okos alkalmazásokkal kapcsolatos kérdés izgatna még, hogy azokkal kapcsolatban kinek mik a tapasztalatai, illetve hogy ezt a kliensként való kártyamegosztást meg lehet e oldani F6400 készülékben.
-Norbi-
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
Norby86
őstag
Sziasztok! Így karácsony előtt úgy néz ki végre lesz egy samsung led tv-m. Sokak régebbi tanácsára F sorozatból néztem ki egy még viszonylag pénztárca barát változatot, ez az 32 colos F6400. Ugyan sokan az F6100 típust mondták nekem favoritnak, de abban sajnos nincs lehetőség okos alkalmazásoknak a futtatására ahogy elnéztem és internet sincs benne. Nekem viszont szükségem lenne egy olyan alkalmazásra ami a hálózatba kötött kábel szolgáltatói kártyámat mint kliens tudja vételezni. Tehát egy oscam, vagy cccam, vagy akármilyen kliens pluginra lenne szükségem ehhez. Kérdésem hogy az F6400 típussal ezt én hogyan tudom megoldani? Illetve ebben az árkategóriában megfelelően választok e ha az F6400-ra teszem a voksom? Hisz azt olvastam és hallottam is hogy ebben valós 200 mhz-es képfrissítés van és ugye tud 3d-t meg nagyon szép a képe is. Igaz élőben még nem volt alkalmam megnézni ezt a készüléket. Az is érdekelne hogy ebben a típusban van e mód arra hogy upnp hálózatomon lévő filmeket, zenéket lejátszhassam a tv-n, akár úgy is hogy CIFS hálózatra csatlakozom?
-Norbi-
-
syler123
veterán
válasz garf78 #55602 üzenetére
Nem kapcsolgat a tv. Az a tavaly januári, már lehet nem is ugyanaz a frissítés van a felhőben. Tökéletesen működik a tv. Annyi változott, hogy mostmár megy a smart.
krx21: egy lg ugyanilyen ledeshez képest a Samsung jobban felhősödik. Főleg világos, szürkés jeleneteknél látszik, ha oldal mozgások vannak, akkor látszik nagyon. Mintha köd lenne kb
Még annyit hozzátennék, hogy a leendő vásárlók tisztában legyenek, hogy ezek a középkategóriás Samsung tévék nem sokkal jobbak a belépő kategóriánál. Szemre ugyanolyan képet ad a régebbi Samsung D5500-as tv-m, mint az f6670, csak éppen a d5500 alig felhősödik, sőt nem is látszik.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
ES7000/8000 vs F7000/8000 közötti leg lényegesebb különbség az F szériában megduplázott procimag és a szintén megduplázott DDR3 memória a jobb smart és webböngésző érdekében.
minden más ugyanaz benne![ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest