Hirdetés
- Billentyűzet gondom van
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Steam Deck
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
Sziasztok, van itt nekem egy Samsung tv, amit 90k-ért tip top állapotban most meg tudnék szerezni garanciával, viszont annyira nem értek hozzá hogy el tudjam dönteni megéri-e. Ami elsősorban érdekes nekem hogy LED-es legyen, a panel-je jó minőségű, és vigye usb-ről az mkv filmeket.
Megéri?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Real_Necro
veterán
válasz sandró60 #48798 üzenetére
Oké, ott csak láttam, de pl egy MM elérhető távolságban van. Ha meg ezt megrendelem 800Ft-al olcsóbbért, akkor postával együtt meg lehet ugyanott tartok.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
sandró60
addikt
válasz Real_Necro #48797 üzenetére
Amit ajánlottam ott biztos láttad,hogy van 10k-alatt is.Az MM-en kivűl is van "élet"olcsóbban
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz sandró60 #48795 üzenetére
Ilyet láttam MM-ban is, csak nem olcsó, de majd beruházok egyre.
Okosteló van, de nem erre használnám.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
sandró60
addikt
válasz Real_Necro #48794 üzenetére
Egy ilyen kell neked.Nálam már 1-éve jól működik
-
Real_Necro
veterán
Nekem ez a tapicskolós dolog annyira nem szimpatikus. Az LG-nél a Magic Remote-ot ötletesebb dolognak tartom, de ízlések és pofonok. Beszélgetni megint csak nem szeretnék a tv-vel. Ellenben billentyűzetet biztosan szerzek majd be. Létezik 10eFt alatti megbízható is?
-
Real_Necro
veterán
válasz Azurooandrew #48789 üzenetére
Van olcsóbban 46" F6500: [link]
Én most tőlük rendeltem az ES6560-at szintén 46"-ban. 2 napja fel is hívtam őket telefonon, adnak magyar garilevelet, valamint mondta az eladó is, hogy be kell regisztrálni a samsungnál és 1+2év gari van a termékre.
[ Szerkesztve ]
-
Azurooandrew
tag
Érdekes árváltozások vannak az F6500-al kapcsolatban, az 50-es méret elkezdett lefele menni azonban a 46-os tartja az árát és nincs olyan csökkenésnek nyoma mint a nagyobb testvér esetében... én magam abban reménykedtem, hogy "hazai gyári garanciás" helyeken lemegy majd 230 körülire az ára hiszen az 50-es 380-as ára nekem nem fér már bele...erre 356 ezerért egy hét elteltével immáron kapható, a 46-os viszont maradt 270-en körül. Lesz itt még mozgás a nyár folyamán
Ha már itt járunk a elektrobravur webshopról mi a véleményetek? Elvileg hazai gyári garanciálisan adják a tv-ket.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Ma beszereztem egy 32F6400-as TV-t és mivel van összehasonlítási alapon, egyértelműen ki merem jelenteni, hogy jobb mint a tavalyi ES6100-as... Szebbek a gyári beállítások, kevesebb a felhősödés... Egész jó ebben a kategóriában... Szerintem ajánlott kategória...
-
lalakov
senior tag
Ismeritek ezt a programot?
TV Voice Remote
Ezzel bármilyen nyelven lehet irányítani a tv-t. Az ingyenes változatban csak 3 parancsot lehet létrehozni, a fizetősben(204Ft) bármennyit. Bár van még pár hibája, de már csak ezzel kapcsolgatom a tv-t. A tv-n ki is kapcsoltam a hangvezérlést, sokszor kapcsolt el angol nyelvű tartalom alatt, holott soha senki nem mondta ki a "Hi tv" parancsot. Parancs sorokat is létre lehet hozni, így pl. a "film" bemondásra ellépeget nekem a pendrive-on lévő tartalomig. -
Jovanny2
őstag
válasz metal01 #48777 üzenetére
Sokan használják így, de a DAC azért jobb minőséget produkál. Nekem megfelel a beépített is, de a házimozimon van optikai bemenet, úgyhogy ha nagy szükségem lenne az 5.1-re, megoldott az is. Tényleg, a harmadik megoldás ez.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
metal01
őstag
válasz Jovanny2 #48776 üzenetére
Köszi a választ!
Hmm... Na ezt nem vettem észre Így már világos.
Egyenlőre maradok a "parasztos" megoldásnál, de beszerzek majd egy DAC-ot.
Egyébként minőségileg mennyivel jobb a digitálisról analóggá alakított hang? Mert egyenlőre nem tűnik nekem vészesnek a dolog jack-rca-val sem. Szól rendesen, semmi zaj.
-
Jovanny2
őstag
válasz metal01 #48775 üzenetére
Az, hogy ha elolvasod az RCA csati fölötti szöveget, akkor megvilágosodsz. Az bemenet, nem kimenet.
Két lehetőség, az egyik a parasztos, amit írtál: fülhallgató kimenetről RCA átlakítóval, a másik egy DAC beszerzése, ami a Toslink (optikai) csati jelét átalakítja analóggá.[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
Hello!
Volna egy kérdésem. Samu 6030 TV hangját szeretném erősítőn keresztül kivezetni két hangfalra. A TV hátlapján adott az audió rca, amit összekötve az erősítővel hang nincs. Próbáltam scart átalakítóval, hogy az analóg jelről a hangot "lelopjam", de akkor sem megy. Viszont egy mezei jack-rca a füles kimeneten simán megszólaltatja a hangfalakat.
Valamint van egy UPC-s set-top-box amin szintén van audió rca. Azt összekötve az erősítővel simán megy a TV adások hangja. De ha már filmet nézek allshare-el pl. akkor csak a füles kimenet megoldással van hang.
Ennek mi lehet az oka?
Előre is thx.
-
sandró60
addikt
válasz bence188 #48773 üzenetére
Ezt nézd meg outlet boltok.Itt nem csak Samsungot árulnak
[ Szerkesztve ]
-
bence188
tag
Sziasztok!
Rokonom akar venni tv-t 32colt és usb-n játsza le az avikat. Mivel használtan olcsóbban lehet vásárolni, ezért érdeklődnék hogy melyik széria illetve melyik típustól felfele keresgéljek? Azt tudom hogy az új eh es széria sok mindent lejátszik, de az azelőtti, d-c szériánál is már van beépített lejátszó, melyik típusnál keresgéljek?
A lényeg minél olcsóbban ki akar jönni és usb-n bdripes filmneket játszon le. Válaszotokat köszönöm. -
AndrewTdi
addikt
válasz nightshadow #48765 üzenetére
hmmm... köszönöm!
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Nappaliba szeretnék Samsung LED tv-t vásárolni. 46 és 50 col között gondolkodnék, de ahogy láttam az 50-től már elég nagyot ugrik árban.
3D-hez nem ragaszkodnék, de smart funkciókhoz, wifihez igen.
Tudtok javasolni valami szériát vagy esetleg konkrét típust hogy mi felé nézelődjek: Árban 3-400K fölé nem mennék. -
prolad
addikt
Sziasztok
Mi a különbség a Samsung UE40F6400AWXXh és az UE40F6400AWXXn között?
Kutattam a neten,de nem találtam semmit.
Azért lenne fontos,mert a UPC csak az n-es TV-hez hajlandó mediacard-ot adni,a mi h-s tvnknél pedig a set top boxot erőlteti (amit jó lenne minél előbb kártyára cserélni), mert az ő nyilvántartásukban csak az n-es szerepel.
Működhet-e a kártyás megoldás a h-s tv-n is? -
Tegla80
addikt
válasz sandró60 #48760 üzenetére
szia
plussz az sem kizárt,h nem is kapcsolt ki semmit.
Csak "Net"-en,"még" nem elérhető automatán a frissítés,de a Samsung oldalról már letölthető és pen-ről megoldható a dolog.
Volt konkrét példa rá a múltkor is,mikor egy fórumtárssal így oldottuk meg a YT "akadását",h pen en frissített,mert a tv nem dobta fel,de volt mégis frissebb.Tekmen
szia
sztem az automata frissítést látod "működni".
"ilyenkor néz utána a TV-d a Net-en ,h van e újabb akármi magának"
(plusz sztem "ilyenkor küld infókat a használatról és szokásainkról", tuti "kémkednek ezzel is" )
ha kikapcsolod a "terméktámogatás,szoftverfrissítés,készenléti frissítés," menüpontban,valszeg megszűnik a jelenség.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tekmen
aktív tag
Üdv mindenki! van egy Samsung Smart 3D TV-m (UE42ES6100), és az a probléma, hogy kikapcsolt állapotban időnként bekapcsol a háttérvilágítás. Ez normális?
[ Szerkesztve ]
Tekmen
-
sandró60
addikt
válasz utgyuru #48758 üzenetére
Lehet,hogy valamikor letiltottad az automatikus frissitést és ezért nem elérhető.Akkor amit irtam marad a pendrive innen letöltheted az ujabb firmware-t.Az ne zavarjon,hogy egy más verzió számú tévénél ajánlom, jó a te tévédhez is.Letöltöd a számitógépre utána kicsomagolod egy Fat32-re formázott pendrive-re.
[ Szerkesztve ]
-
litter
tag
Sziasztok!
1db a képen látható Samsung standard CI adaptert vennék, amit a TV készülékhez tudok csatlakoztatni, így az alkamassá válik CI kártya fogadására.
TV-m típusa: UE55ES6800
Apró hibával vettem, valami szürkeimport lehetett és nagyon szeretem amúgy De váltanék lassan MindigTv-ről UPC-re Médiacarddal és csak most jött ki, h ez az adapter nem volt benne a pakkban.Meg egyáltalán csak most informálódtam h hogyan is működik ez a dolog a Samu háza táján.
Ha lenne valakinek eladó, kérem dobjon egy privátot vagy írjon a littertamas@gmail.com-ra. BP-n és környékén házhoz megyek érte. Köszönöm! -
Flashget
félisten
kiváncsi vagyok mennyit javul amajd a G széria médialejátszója.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz becsitibi #48746 üzenetére
ez így van.
nem szoktam követni smarton mi frissül csak ha véletlen belebotlok.
most is ez történt. megnyomva a smart gombot kis képen a tv adás, alatta egy kis reklám ablak. katt arra és egy Frequency appot töltött le. használja valaki ezt az appot? HBO, CNN, Twitter, Facebook stb. jelenik meg benne.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
csab2
veterán
Van itt valaki aki használja az iMediaShare progit?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
UE32EH5300 TV-m van, próbáltam volna egy szoftverfrissítést, de a menüben inaktív ezt a menüpont. Ezen most akkor nem is lehet ?
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Real_Necro #48747 üzenetére
Egyszer ment egy privát, meg a szállítás miatt ne aggódj, mivel saját maguk viszik így gyűjtőbe megy a fuvar. Én is vártam egy hetet mire megérkezett, bár Bp.-re egy kicsit szállíthatnának gyorsabban is.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Real_Necro
veterán
válasz becsitibi #48746 üzenetére
Óbudán sem egységes minőségű tudtommal a Digi hálózata, mert ugye felvásárolta a Rubicomot is, ami szintén nem volt egységes.
Közben visszaigazolták a rendelést 07.11.-re. Érdekes, hogy előtte, mikor telefonon beszéltem azt mondta 1db van pont raktáron.
-
becsitibi
senior tag
válasz Real_Necro #48745 üzenetére
Hali,itt lakom én is Óbudán,jelenleg egy 32" samu tv-n digi kábel tv van bekötve,de box nélkül használom,hát néhány SD adás tényleg gyenge minőségben jön,óriási különbség van a HD műsorok közt.
-
Real_Necro
veterán
Rendelés leadva: 46ES6560-ra.
Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Danesz94
senior tag
válasz Real_Necro #48743 üzenetére
Most már jó.
Éppen most frissült megint.
Azért köszi.... -
Danesz94
senior tag
-
Real_Necro
veterán
válasz Sza_Sa #48726 üzenetére
No fel is hívtam boltot, 1+2 év Samsung garancia van a tv-re magyar jótállási jeggyel. Telefonon félre is rakta volna az ember, csak én jobban szeretem a netes rendelést, bebiztosítva a 8 napos elállási jogot.
-
Real_Necro
veterán
Én is ebben bízom, hogy a 46" ellenére azért nem lesz élvezhetetlen az adás. Feleségem meg szeret dokumentumfilmes csatornákat nézni este, abból meg van HD is, szóval szerintem tetszeni fog neki. Bár a mérethez 30" CRT után hozzá kell majd szokni. 2,5 méterről mozi hatás lesz. Remélem nem kell majd a fejemet kapkodni.
-
BBéci
legenda
válasz Real_Necro #48732 üzenetére
Néztem már itthon 63 colos tévén analóg adást és nem volt annyira vészes, hogy amiatt a kardomba dőltem volna. A digitális SD pedig még kevésbé fogja bántani a szemedet.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Az ideális távolság és képátló arányt itt találod meg.
(#48733) Leonard
Alaphelyzetben PCM a tévék SPDIF (optikai) kimenetén megjelenő jel.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Per pill 72cm-s állványos sík képcsöves Dolby-s, stb Tv-m van.
3m-ről nézzük.Samsung Tv-t nézegetek 1 ideje. A 32" állítólag kicsi.
A 40" ideális lenne sztem. Mi lenne az ideális választás?
A 6030-ra írták, h nem az igazi. A 6100 sajnos már nem akciós,
meg felhősödésről beszélnek páran. 6300 az lenne most akcióban,
viszont a 6500-nál a Micro Dimming mennyit jelent pluszban?
Mondjuk a 6100-hoz képest képileg? Árban több az biztos.Hosszú távra lesz nagyon. Ezért nem mindegy milyen lesz.
Vegyes használatra lesz tervezve. Sok MindigTv-el és 3D Filmekkel.
Mostani Tv-nek nagyon szép a képe, ez talán a legfontosabb.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Jovanny2
őstag
válasz Real_Necro #48732 üzenetére
Nem tudok nyilatkozni kábelről, nekem műholdas volt. STB-jük a duál tuneres SD valami, HDMI nélkül, RCA, KOAX vagy SCART volt a lehetőség. Nyilván nem azonos minőség, kábel akár jó is lehet, kérdezz digikábel tulajokat. Nehogy elgondolkodj emiatt a 40"-en a 46" helyett.
-
Leonard
tag
Sziasztok!
EH6030 televízióhoz szeretnék vásárolni egy Fiio D03 D/A konvertert. Sima sztereo rendszerre szeretném a segítségével vezetni az optikai hangkimenetet, de a készülék csak a PCM formátumot ismeri. A kérdésem az lenne, hogy a televízió optikai hangkimenetelét lehet erre a PCM formátumra állítani? DTS kimenetet nem kezeli a Fiio.
Előre is köszi!
Leonard
-
Real_Necro
veterán
válasz Jovanny2 #48728 üzenetére
3. kerületben lakom, anno nem volt Rubicommal sem gond, de Digivel még szebb lett a kép. Nálunk elég problémamentes SD-n, bár most még CRT tv-n nézzük.
Annak mondjuk feleségem nem örülne, ha most a 30"-os CRT helyett lesz egy 46"-os lapos és élvezhetetlen lesz a kábeltv. Nálunk AXN, Viasat3, Viasat6 és HBO max pack megy. Egyelőre csak SD boxunk van, de tudtommal diginél nem is kell külön HD box, mert nélküle is jönni fognak az adások.
Most elvonatkoztatva a full HD-tól tényleg annyira nézhetetlen lenne a sima digitális adás? Segíthet valamit ha 46" helyett csak 40" van?„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Jovanny2
őstag
válasz digikábeles #48729 üzenetére
Kertes ház, ahol nincs kábel. Cserébe 500m-en belül van egy központ, és VDSL-lel jön a net+IPTV. Nincs gond a képminőséggel, klasszisokkal jobb, mint a Digi volt. Mi a problémád vele?
-
Game78
tag
válasz Real_Necro #48727 üzenetére
Nálunk van Digi is meg Upc is...mindkettő volt ugyanazon a Samsung Led Tv-n és khm-khm...
Digi=szarcsifoscsi
Upc=GyönyörűMondjuk a Upc az Hd-s beltérivel jön,de nem azokat hasonlítottam össze...pl: Film+,Cool jön a Digi-n a legszarabbul,Upc-n hibátlan,már amennyire Sd adástól várható.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz Real_Necro #48727 üzenetére
De, az lesz. Főleg 46"-en. Én Digiről váltottam T-home IPTV-re, nemcsak a sz@r kép miatt, hanem mert elvették a Discoveryt.
-
Real_Necro
veterán
válasz Sza_Sa #48726 üzenetére
Jaaaa, akkor ezért volt furcsa. Nem tudom miért emlékeztem arra, hogy 46" van nálad.
És akkor Electroparknál kaptál ilyet is lepecsételve?
(#48725) Frz
Digi van nálunk, egész jó minőségben jön, legalábbis korábbi Rubicomhoz képest. Remélem nem lesz annyira szörnyű a képe. 2,5 méterről néznénk a 46"-t.
[ Szerkesztve ]
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Real_Necro #48719 üzenetére
Nekem 55" van, szóval azért nagyobb. Viszont stimmel a valós és a honlapon megadott méret.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Real_Necro #48686 üzenetére
"Létezik amúgy ezekben a készülékekben valami digitális adás feljavítás? Többségében kábeltévé jönne rajtuk, meg olykor filmek, akár HD minőségben. 3D nem érdekel, smart viszont netelésre meg youtube-ra igen. Kicsit tartok tőle, hogy 2,5 méterről nézve a kábeltv adás elég rossz minőségű/nézhetetlen lesz 46"-on. Bár lehet 40 vagy 42"-on is az lenne."
Egy biztos, ha analóg a kábeladás nem fog tetszeni a kép távolságtól függetlenül.
Nekem van analóg kábel és digitális T-sat, zongorázni lehetne a különbséget.....C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
BBéci
legenda
válasz becsitibi #48721 üzenetére
Ezt állítod, vagy kérdezed?
Tudtommal a tévé kizárólag saját, beépített digitális tunerjei által vett műsorokat tudja merevlemezre rögzíteni.
[ Szerkesztve ]
-
becsitibi
senior tag
Hali!
Nem teljesen ide tartozik,DE lehet úgy felvenni a es5500-al külső hdd-re ami a tv-re van kötve,hogy a laptopon mkv fájlt játszok le,és ezt veszem föl a hdd-re.Fontos a sorrend,hisz a hdd-t a tv-hez vettem,és arra van formázva.
-
BBéci
legenda
válasz Real_Necro #48719 üzenetére
A 46 colos képátlója 117 cm, annál csak kevesebb lehet a szélessége.
-
Real_Necro
veterán
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Real_Necro #48717 üzenetére
Ha csütörtökön megjön akkor megmondom, és dobom a linket ha minden ok vele.
Az enyém gyorsan mérve 125cm széles.
Szerk: most néztem az oldalt, ott 125.64 a méret. Szóval pontos a speckó.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Sza_Sa #48714 üzenetére
Méretben mennyire reális a 106,58cm szélesség?
Szerk.: Még egy kérdés. Ha jól emlékszem írtad, hogy rendeltél hozzá másik (talán háttérvilágítós) távot. Mennyibe kerül egy ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
Sajnos egyszerűen nincs lehetőségem megnézni, nyomkodni a két kiszemelt típust. Nekem Panasonic plazmám van, ahhoz viszonyítva az általam eddig látott LCD tévék képe elég harmatos. Jelen esetben viszont a plazma nem biztos, hogy a legjobb választás lenne.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
sepsi0
őstag
Sziasztok, kicsit ráértem és keresgéltem és itt találtam még SAMSUNG UE46ES6800 tv-t.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Real_Necro #48712 üzenetére
Átadom azt az infót amit én tudok: az Es6560 micro dimminges,(itt jegyezném meg, én nem a micro dimminget kapsoltam ki, hanem a led mozgásjavítást. Az a ledeket villogatatja szemmel nem látható módon. Tehát a micro dimming és a led mozgásjavítás nem ugyanaz! ) egymagos, szénfekete kávával rendelkezik az oldalán az elmaradhatatlan átlátszó éllel ami elég vékony, saccra 3-4mm körül lehet. Az Es 6800 ezzel szemben ugyan azzal a panellal szerelt, de kétmagos proci, fekete káva fém peremmel, illetve másabb távirányítóval.
F6400 micro dimming nélkül, kétmagos proci, fejlettebb smart, biztosan butított szoftveresen és/vagy hardveresen a képért felelős része a tavalyi 65xx-hez képest."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Manipura
csendes tag
Sziasztok!
Smart tvn (es6100), hogyan tudom kikapcsolni a wifit? Vagy törölni a beállított hálózatot?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #48709 üzenetére
Csak 32"-ban találtam infót magyar oldalon, lehet mindjárt rákeresek angolra is: [link]
A logout-os leírás szerint az ES6500 széria nem dual core-os, de tud MD-t:
Ha jól tudom az F6400 dual core-os de nem tud MD-t. A LED megvilágítás technológiájáról még semmit nem tudok eltér e az E az F-től. Valaki írta, hogy jobb lett.
F-ben van új Smart, hogy miben újabb, jó kérdés, régit sem ismerem. Valahol mintha olvastam volna azt is, hogy youtube meg net akadásmentesebb lett.
Ha az ES6560 panelban megegyezik(?) az ES6800-al, akkor az F6400 mivel egyezik meg? Lehet túlbonyolítom de ezektől a megválaszolatlan kérédsektől leszek döntésképtelen.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Real_Necro #48709 üzenetére
Nem megy a képfeltöltés, de nézd mit találtam neked! Pont ilyen az enyém is, tehát tuti az oldal!
-
Real_Necro
veterán
válasz Sza_Sa #48708 üzenetére
De azért az aranymetszésre figyelj.
Amúgy kövezzetek meg de még mindig nem jöttem rá miben tér el vagy jobb az ES6560 az F6400-tól.
[ Szerkesztve ]
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Real_Necro #48707 üzenetére
Na, mivel most nincs itthon egy épkézláb fotógép, kompaktos képet fogsz kapni, annak minden jóságával együtt
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Real_Necro #48705 üzenetére
Bakker, küldök én neked fotót a 6560-ról!
Egyébként mondom sokadjára, a 65xx széria és felette prémium termék, 3 év teljes jótállással, alatta 2 év van.
Az es6800 jobb vétel lett volna, én sem tudtam venni, de nem ittam ezért ciánt.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Flashget #48701 üzenetére
Barátom akkor velem együtt te sem jeleskedsz az olvasásban: [link]
Ki is emelem:
"Keresgéltem 46" ES6800 árai után, AV Planet-nél van egy "demo", gondolom kiállított darab, aztán a többi már 260k és fölé megy.Ez biztosan nem fér bele keretbe."Elolvastam a leírásokat, korábban is meg újra is. Versenyképesnek a 46ES6560 maradt 229.900Ft-ért, vagy a 46F6400 229.890Ft-ért.
Alternatívát nem nagyon találok. Fotót a 6560-ról kértem volna, mert nem nagyon találni leírást 65xx szériában miben különbözik.
-
Flashget
félisten
válasz Real_Necro #48699 üzenetére
ES46"6800 239.900Ft (ugyan ennyi az ES6500, 6510)
ES46"6580 247.900Ft (6560-at nem találtam)
ezt írtam ugyanannyiba kerül mint amit venni akarsz..csak azt kérdeztem ha nincs akkor 46"F6400 mert majdnem azt tudja mint az ES6560 csak olcsóbbért...és azt is írtam kaptál már választ a milyen tévékre csak nem nézed...csak írszRealme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest