Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
válasz bakancs446 #46697 üzenetére
Akkor ezek szerint arról nincs fogalmad, melyik széria melyik. "egy mostani samsung tv" az ES, vagy F széria, és eddig a D széria beviteli eszközeiről volt szó, az pedig a 2011-es modell. Olyat már nem találsz a MM-ban.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
MM
őstag
UE32EH5000W -ról mi a véleményetek?
Csak annyi az elvárás, hogy főleg TV nézéshez "normális" (árkategórián belül) képe legyen, esetleg le tudjon
játszani normálisan filmet USB-ről, vagy fényképeket. 3D, Smart okosságok nem érdekesek.Vagy melyik típust ajánlanátok helyette?
Azért ez, mert 90e alatt keresek falra szerelhető 32" TV-t.
-
Sparrow88
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. A "lapos" és okos TV-k világában új vagyok. Rengeteget olvasgattam utána itt a fórumon is. A tudástár nagyon hasznos volt és sokat segített. Köszönet.
Pénztárcám lehetőségeihez mérten a Samsung UE40ES6100 TV-je került hozzám a legközelebb. 2,6-3,5 m-es távolságból néznénk. Tudom, h nagyobb kellene, de ennyi fér bele...
A helyzet az, h úgy néz ki mindent modernizálnom kell. A TV adások egy műholdas Digi box-ról és egy kábeles UPC DVR--s boxról jönnek. Sajnos mindkettő csak SCART csatlakozóval rendelkezik. Szerencsére az USB-s DVD-lejátszóm rendelkezik HDMI kimenettel.
Kérdés: amíg nem tudom lecserélni a boxokat HDMI-sre, addig nagyon rossz lesz a kép minősége? Per pillanat egy 70 cm-es síkképcsöves Thomson működik, igazából semmi bajom vele lehetőségei szerint nagyon szép képet ad. SCART kábellel rosszabb vagy jobb minőség várható a jelenleginél?
Ide kapcsolódik: a DIV-X-es filmek megjelenése milyen lesz? (rosszabb? jobb?)?
Tudom, h a BOX-kat le kell cserélni, csak egyszerre nincs mindenre idő.
Ha a UPC-s BOX-ot mediacardra cserélem, a UPC-s műsorokat tudom rögzíteni evvel a TV-vel? (gondolom külső háttértárral + egy óra digitális adás mekkora helyet emészt fel? - csak, hogy ebben az esetben mekkora háttértár kellene)
A nézési távolsághoz még: attól függetlenül, hogy mondjuk 3 m-es távolságból a HD részletek "elvesznek" jól gondolom-e, hogy a kép még így is szebb lesz mint a fentebb említett régi TV-n?
Beszereznék hozzá egy megfelelő routert is. A TV és a router egy helyiségben lenne egymástól kb 5m távolságra, a router telefonokat mindenképpen és esetleg Laptopot szolgálna ki. Az asztali PC továbbra is LAN kábelen kapná a NET-et csak már a routerből. A TV-hez és ezekhez a paraméterekhez milyen routert ajánlanátok? A netem 30/3-as.
Ha jól sejtem megfelelő routerrel Windows7-es op rendszerről (gondolom XP-ről már nem) a PC-n levő akár HD filmek is akadásmentesen lejátszhatók?
Olvastam még a "szappanopera" hatásról, gondolom itt a nagyon élénk éles visító színekre gondolnak, ha jól értettem a TV képének beállítgatásával ez orvosolható?Elnézést, ha így elsőre ez így túl sok volt, de nagyon megköszönném a válaszokat és esetleges véleményeket.
ui.: Megtetszett ez a TV és most ez a 160-165 e Ft körüli ár nagyon impozánsnak tűnik. Egyébként az AV planetnél (ahol per pilanat nincs) és az AQUA-nál néztem, ezek a boltok rendben vannak?
-
torma1981
veterán
válasz bakancs446 #46684 üzenetére
Na most jobb ha csöndbe maradtál volna.
-
BBéci
legenda
Hékás! Miféle stílust engedsz meg magadnak? Állítsd már le magadat, nem a haverjaid között vagy!
Beszédültél egy napja és kioktatsz mindenkit, még a szakértőt is?
Ráadásul a valósághoz semmi köze annak, amit írtál.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kotibor
tag
-
Jovanny2
őstag
Kicsit visszavehetnél a hangnemből szerintem, nem kellene minden kommentedből sugároznia a kultúra hiányának (1 napos reggel osztasz észt Szakértőknek)...nem azért vagyunk itt, hogy osszuk egymást, hanem hogy segítsük...
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
kotibor
tag
-
kotibor
tag
Újabb smart tv-k már kezelik az egeret, billentyűt, ezek szerint a 2011-es modellek nem?
2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
blakey
titán
válasz bakancs446 #46670 üzenetére
Az ua., a beépített wifi is stick tulajdonságokkal bír. A wifi-t úgy tudod kipróbálni, hogy a tv közelében egy laptopról pl. megnézel egy filmet ha az hibátlanul megy akkor a wifi része a routernél rendben van. Nagyon gyenge a wifi ezeknél a készülékeknél, a telefonokban is jobb van, ua. a filmet a laptopok akadás nélkül viszik akár 10 méterre a routertől is, a tv kb 3,5 méterre van a routertől, egy légtérben.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kotibor
tag
Sziasztok!
UE46D6500-hoz hogy lehet egeret varázsolni, hogy ne a távval szenvedjek böngészés közben?
Köszi a segítséget!2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
vittorio7
őstag
De ez van a Samsung honlapján is.
Televíziók: Gyári garancia időtartama (hónap) 12 +12 hónap: Termékregisztrációhoz kötött, kiegészítő garancia a gyári jótálláson felül**
(UEXX6500 és annál magasabb típusszámú LED TV-k esetén + 24 hónap)
De ahogy látom már a SD és MicroSD kártya is csak 36 hónap garancia jár. Pár hónapja még 5 év volt. De némelyik termékre meg 5+5 év SD és MicroSD-nél.
[ Szerkesztve ]
-
vittorio7
őstag
kodoboy írta: 2013-04-03 +-1nap
Sziasztok!
Samsung hivatalos garancia infó! Ha esetleg még nem hallottatok volna róla:
"2013 április 15-től lép érvénybe az új garanciális feltétel, mely szerint a 2013. április 15 után vásárolt készülékekre 12 hónap teljes körű jótállást és további +12 hónap jótállást biztosítunk, hogyha a My Samsung profilon belül regisztrálja a terméket a helyes adatokkal. "
Ez az Samsung Magyarország ügyfélszolgálatától jött!
Üdv
AttilaAztán én is felhívtam a samsung ügyfélszolgálatát és megerősítették ezt.
A kérdésemre, hogy miért csökken a garancia, talán rosszabb minőségű lesz a termék, azt a választ kaptam, az hogy EU-s irányelvekhez igazítják a garanciát. Hát persze.Ezért is vettem meg a TV még április 15. előtt.
És amikor beregisztráltam simán megkaptam az 1+1 évet.
Ezután többször kerestem az ügyfélszolgálatot, és módosították 2+1 évre.
-
JoeYi
őstag
válasz orbano #46669 üzenetére
nehéz megfogalmazni, érdemes boltban megnézni két tévét egymás mellett. Folyamatosabb a kép, illetve gyorsan mozgó jeleneteknél élesebb lehet. Ha nincs mihez hasonlítani az 50Hz-eset akkor tökéletesnek tűnik, de egy 100-as mellett szerintem az emberek többségének a 100-as fele kezd húzni a szíve. Szappanopera effekt lehetséges, de egyszeri kézi beállítással elnyomható a jelenség
-
Flashget
félisten
-
bakancs446
csendes tag
-
Flashget
félisten
korábban valaki bemásolta amit a samsung ügyfélszolgálat küldött levélben.
és (bár tudom ez a pcálom már nem a kecskeméti) ők is ezt írják már:- Samsung tv-k 1+1, 1+2 év gyári garancia (néhány modell esetén 2 év - kereskedői garancia),
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
bakancs446
csendes tag
válasz blakey #46662 üzenetére
Nincs a tévébe wifi, hanem különm stick-et kellett venni hozzá és ezt dugtuk be, usb-s wifi van most benne, a másik hogy a stick lenne a gyenge vagy a router, mert nem biztos hogy a stick! A tévé gyenge láncszemet arra értettem, hogy valaki itt írta, memóriaprobléma miatt kódol hülyén a tévé a komolyabb tv-k meg jobbak ebbe
[ Szerkesztve ]
-
JoeYi
őstag
válasz sandró60 #46666 üzenetére
igen, próbáltam én is keresni a megfelelőbb szót, mert szó sincs arról hogy az 5xxx totál szar lenne. Inkább csak aki még nem vásárolt azt próbálom a 6000-es széria felé tolni.
Mindettől függetlenül teljesen egyetértek veled, hogy az 5xxx-ek is jó ár/érték arányúak, és még én se hallottam vissza ismeretségi körből, hogy bárki megbánta volna hogy ilyet vett.
-
sandró60
addikt
Elnézést,hogy közbe szólok.Amikor vetten 2-évvel ezelőtt a D5500-tévémet ezt a mondat sokszór leirták itt a fórumban idézlek"aminek rosszabb a filmélménye"Azóta is ezzel a "rossz filmélménnyel"nézem a filmeket.Nekem megfelelő és szerintem sok kisebb pénzű ember is igy van vele.Valami más szót kellene kitalálni,mert aki ide téved erre a fórumra annak lehet,hogy el megy a kedve a vásárlástól.A kis pénzű emberekre gondolok
-
JoeYi
őstag
válasz elodman #46661 üzenetére
szerintem jó az ár/érték aránya, valamint sokat jelent a 2+1 év garancia, ezért népszerű.
Ennyiért ue40es6100-at tudsz venni ami jónak mondható, illetve Samsung UE46EH5300-at, aminek rosszabb a filmélménye, mivel nem valódi 100Hz-es. Fejtágító itt
-
blakey
titán
válasz bakancs446 #46660 üzenetére
A TV-kben lévő WIFI gyenge, a lehető leggyengébb van benne és ez nem csak a Samura jellemző. A válaszom igen, ebben az esetben a TV a leggyengébb láncszem.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
elodman
aktív tag
Üdv nektek
Vajh a Samsung méltán elterjedt, v. csak a marketingjét fizettetik meg velünk?
Ha érdemes, akkor 40-46"-os méretben Full HD-ben tudtok-e javasolni főleg PC játékra TV-t?
(ami Nem 3D-s, és nem okos, és kb. 160 e.Ft alatti)thanx.
-
bakancs446
csendes tag
válasz #32577792 #46659 üzenetére
Most nehogymár a tévé legyen a gyenge láncszem! Eleve nem értelek, mert mindenhol írják hogy HD adás továbbításához legalább kell 20-30 megabit amik röpködnek mint sávszélesség egyik eszköztöl a másikra, mert ennyi kell neki, te meg 5 megabiten nézed..pff...Lanon még jó hogy menne. A lényeg hogy akkor a tévé a szar? Mert mondom Youtube alkalmazásnál ha gyengébb filmet nézünk akkor előre tölti egész a végéig a buffert és akkor nem akad, ha viszont HD megy rajta, akkor épphogy elötte jár a piros csík elött a buffer, tehát nyílvánvaló hogy nem megy annyi sávszélesség át a tévére a másik szobába amennyi kéne!
-
törölt tag
válasz bakancs446 #46658 üzenetére
van egy borzasztó szar netem - szavaiddal élve - 5/1, még szarabb routerem - tp-link g-s szabványos - egy 40ES6710 készülék, wifin a HD akadás nélkül megy, FHD már laggol rendesen, de LAN-on keresztül gond nélkül megy
-
bakancs446
csendes tag
válasz sepsi0 #46657 üzenetére
A Youtube tölthetne többet is előre, de nem tud, mert annyi nem megy mát...lehet hogy a routernek is köze van hozzá mégis hidd el...Mert ha rossz minőségű filmet játszol le, akkor a buffer szépen végigmegy lassan a végéig a filmnek, de ha HD film van, akkor alig van a piros elött a kis bufer töltés, tehát nem megy át annyi a másik szobába a router miatt. AMúgy meg 10/2-es nettel akadnia kéne..., van egy fullos routered és egy szar neted, nálam fordítva van, van egy nagyon gyors netem, de a wifi routerem kicsi és nem tud annyit átküldeni, magyarul egy ilyen komoly routerhez ami neked van, kellene egy 50 megabites net minimum a HD filmekhez. Ugyanis 20-30 megabitek röpködnek egy HD film lejátszásánál, ez kéne neki mint sávszélesség a másik szoba fele minimum...
[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
válasz bakancs446 #46656 üzenetére
18000huf a router.
Szerintem a youtube app is hibás az akadásban ami hd videóknál kb. 30 percenként egyszer.
10/2 a netem. A full hd videók wifin simán mennek!!
Hidd el a tv szofverjében van a hiba. -
bakancs446
csendes tag
válasz sepsi0 #46652 üzenetére
AAz iggen...mivan milliomos vagy? Mennyibe került a routered+ez eléggé új még..és ezzel is akadt neked Wifin keresztül a HD film mondjuk youtubeon? +Ehhez mekkora net kellene már, legalább 100 megabites UPC csomag
+Milyen memóriakezelésre gondolsz...ne már...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz bélanéni #46606 üzenetére
Én inkább levágatnám a kiálló részeket és máris ráférne
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
nylontacsko
senior tag
válasz bakancs446 #46644 üzenetére
Olvass vissza bátran.
Sokat nem is kell visszalapoznod."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Flashget
félisten
válasz bakancs446 #46650 üzenetére
Nem értelek, maga a megfogalmazásod sem értem, de mind1...semmi blueray nincs amúgy milyen 25 gb-ról írsz
tekinsd meg nem történtnek az írásom.
Realme GT Master Edition
-
sepsi0
őstag
válasz bakancs446 #46650 üzenetére
A tv memória kezelésével van a gond nem a routereddel!
Nálam ugyanezt csinálja egy tp-link wdr4300 routerrel [link] szerintem ennél jobb nem kell a tv-nek! -
BBéci
legenda
válasz bakancs446 #46638 üzenetére
Nem fárasztlak, de az egyértelmű, hogy nem fárasztottad magad az általam leírt szöveg értelmezésével.
Segítek.
Azért nem gond számomra a TV WiFi tudománya, mert kizárólag HDMI-n csatlakoztatott külső lejátszóról nézek filmeketHelyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bakancs446
csendes tag
válasz Flashget #46649 üzenetére
Nem értelek, maga a megfogalmazásod sem értem, de mind1, a lényeg hogy mindenki azt mondja hogy sokkal gyorsabb router kell, mert a nagyszobába ha apám youtube-on HD filmet néz akkor megakad a hang vagy kép néha néha vagy lefagy, mert a mostani mezei routerem 54 megabites csak és nem egy erős fajta, a 1043ND-t mondta más is, mert az már elég erős, és akkor már tutire mennie kella HD-s felbontású filmnek is a tévén youtube-on, semmi blueray nincs amúgy milyen 25 gb-ról írsz, mondom itt van a wifi a szobámban, és a nagyszobába a tévé, és apám ott netezik youtube-on HD teljes filmet kiválaszt, de megakad néha stb. ezért ajánlották az erős routert!
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz bakancs446 #46647 üzenetére
nekem N-es TP-Link 1043ND van egy szobában a tévével és lehal a youtube. Míg asztali BD lejátszón simán megy a youtube.
Nem a router a hunyó....Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz bakancs446 #46638 üzenetére
25GB-os 24p film is megy flottul? vagyis nem .mkv hanem ekte BD film, m2ts fálj kiterjesztéssel?
Realme GT Master Edition
-
bakancs446
csendes tag
Fontos kérdésem lenne, de még is mezei. Van egy 54 megabites routerem és egy 30 megabites UPC netem.
Na már most, az én szobámból a nagyszobába a samsung ledes tévére wifin keresztül megy a jel, apám HD-s filmeket akar nézni youtube-ról, van sok HD-s teljes film youtube-on, egyet kiválasztottunk és elindítottuk. Ment is kb. 15 percet aztán vagy a kép vagy a hang aadt meg vagy lefagyott, kérdés az, hogy ha gyorsabb routert veszek milyet vegyek, hogy átvigyen minél több megabitet wifin a nagyszobába, mert szerintem az a baja hogy kevés megy át és ezért akad meg néha, N-es routert? 3 Antennást?
-
Garsza
veterán
Helló az ES6800 TV -mhez szeretnék venni egy 5.1 hangfal rendszert. Nem kell űber szuper csak legyen térhangzás meg jobb legyen mint a beépített. A kerte kb 25000 HuF volna rá. Tudnátok ajánlani valamit? Vagy ha nem átirányítani a megfelelő topikba ha van ilyenre topik.
-
sepsi0
őstag
válasz nylontacsko #46643 üzenetére
Szivesen! Örülök!
Remélem a "bizgentyűd" lejátszik mindent!(#46644) bakancs446
(#46589) nylontacsko [link]
[ Szerkesztve ]
-
bakancs446
csendes tag
válasz nylontacsko #46643 üzenetére
Hát ezzel most semmit nem mondtál, nem írtad milyen router, mert a router erősségén múlik az, mennyit lő át a másik szobába a tévére amin keresztül wifin nézed a HD vagy 3d filmeket.
-
-
RudY
addikt
válasz minifoximaxi #46640 üzenetére
Nem, a TV audio beállításainál kell kiválasztani a külső hangszórót. Illetve lejátszás közben találtam olyan lehetőséget is, hogy a TV és a külső eszköz is szólhat együtt (de ezt majd otthonról tudom pontosítani). A hangerőt onnantól kezdve a csatlakoztatott eszköz kezeli, aminek érdemes távirányítóval rendelkeznie, különben elég sportos művelet lesz.
-
nismoka
addikt
válasz minifoximaxi #46640 üzenetére
Ha az optikaiba dugsz csatit az nem némitja el a tv hangszórót.
-
minifoximaxi
tag
Sziasztok! He egy optikai-analóg átalakítót csatlakoztatunk, a TV hangszóró elnémul-e automatikusan mint teszi azt a 3,5 jack csatlakoztatásakor?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S4 mini DUOS - Black Edition
-
bakancs446
csendes tag
Illetve úgy mondanám, ha youtube-on mondjuk a tévén HD-s filmet akarunk nézni, akkor egy gyengébb router nem küld át annyi megabitet ami kéne hozzá!
-
bakancs446
csendes tag
Ne fárassz már! Semmi köze a beépített lejátszónak ahhoz, hogy a wifin átküldött film akad! Arról van szó, hogy HD felbontású filmekhez nagyon erős wifi router kell, a tévé vevője meg adott ugye, vagy vett wifi usb, vagy beépített van benne, de atott, egy megoldás mondom az erős mondjuk 2 vagy 3 antennás wifi router, n szabványú, az talán átküldi a másik szobába a tévének a HD filmet úgy, hogy ne fogyjon el a sávszélesség stb. és akkor nem fog akadni!
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy pár kérdésem! Van egy Samsung UE40EH6030 tv-m,és szeretnék venni hozzá egy egyszerű házimozi rendszert (nem studiót akarok itthon csinálni,hogy beleugorjak több százezres hangtechnikába!),ezelőtt Genius 5.1-el használtam,de ha külső vinyóról használtam,akkor nem vitte át a hangot a Geniusra.Milyen hancuccot vegyek,hogy a hang átmenjen a házimozira? Eddig ezt nézegettem:[link] .Elvileg ha van a házimozin hdmi akkor ok minden és átviszi a hangot? Másik kérdésem,hogy van egy 8méteres monitor kábelem,de a tv-n nincs csatlakozó,van-e olyan átalakító,hogy monitor kábellel összekössem a tv-t?Tudom,hogy egy hdmi kábel 3500ft 10méter (persze nem a fullos minőségű)de ha meg tudom oldani akkor jó lenne.Elég ha a képet át tudnám vinni!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
RudY
addikt
válasz Flashget #46634 üzenetére
Pontosan 1 vagy két hét ennél pontosabban nem tudom (mint ahogy írtam) ugyanis elfelejtettem. 10-11 napra emlékszem, de sokat voltam a napon közben (ja, és a nejem halászta elő egyszercsak valamelyik táskájából, hogy már megint jött valami...márpedig ilyenkor ez is legalább 1 nap pluszt jelent
[ Szerkesztve ]
-
kovbal79
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek!
UE46ES6540 Led tv-t vettünk, ami egy HT-E350 házimozi szettel van összekötve. A filmeket(MKV) a tv belső lejátszójával (allshare) nézzük, külső hdd csatlakoztatással (vagyis semmi server, hálózat, egyebek..) a hangrendszer ARC módban kapja a tv-től küldött jelet HDMI-n keresztül.A probléma pedig: Filmnézés közben egy-egy pillanatra elmegy a hang (csak külső hangszórós beállítás esetén), mintha egy mute on/off gombnyomást ejtenénk, ez elég zavaró. Minden formátumnál csinálja, de csak ha a tv hangját kiküldöm egy külső perifériára. Ez előjön van mind HDMI kimeneten, mind optikai-n.... Kihívtam a szervizt, de néztek bután... :-/ Van valakinek valami ötlete? Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
-
bélanéni
őstag
Őőőő... érdekelne.
Ha jól látom van rajta optikai és RCA bemenete is.
Be tudod szerezni, mennyibe kerül?Természetesen nem a TV gagyi hangszóróján fogom nézni a filmeket, hanem veszek egy Audio Innovations Alto vagy hasonló kaliberű erősítőt, egy Dynaudio, B&W vagy Tannoy sugárzót. Az bőven elég lesz.
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
RudY
addikt
válasz Flashget #46540 üzenetére
Megoldott a digi-analóg konverter elérhetőségének stabil helye:
[Digitális-analóg audio konverter]bélanéni figyelmébe is ajánlom, a kis DAC bizti elfér még azon az állványon
[ Szerkesztve ]
-
-
Flashget
félisten
válasz mirci18 #46617 üzenetére
Az eggyik hogy adott a tv és egy telefon Nokia Lumia 800 amit DLNA kapcsolattal szeretnék összekötni.
És tegnap próbáltam összekötni a kettőt de nem ment mi kell a kapcsolathoz?
Netalán egy Wifi jel a telefonnak vagy éppen a tv-nek is?DLNA-hoz kell a router és ebben az esetben a wifis.
ezen kívűl a mobilra le kell tölteni a megfelelő alkalmazást. ha androidos lenne a telod tudnék linkelni is de sajna windows alapúhoz nem Hátha majd valaki más tud rá progit.Most van elősször lapos tv-m így nagyon meglepődtem mikor a tv fekete részeknél kockás volt a kép tehát mikor csak fekete szín volt a képernyőn.Ez normális?
Új tévét (mint egy mezei monitort) erősen javallott egy pixel hiba ellenőrzőt lefuttatni pl eizo monitor tesztelővel..
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
mirci18
addikt
Üdv a fórumozóknak
Most jött meg a Samsung UE32EH5300 tv-m így még csak az ismerkedés szintjén tartok.
De lenne pár kérdésem.
Az eggyik hogy adott a tv és egy telefon Nokia Lumia 800 amit DLNA kapcsolattal szeretnék összekötni.
És tegnap próbáltam összekötni a kettőt de nem ment mi kell a kapcsolathoz?
Netalán egy Wifi jel a telefonnak vagy éppen a tv-nek is?Másik kérdésem:
Most van elősször lapos tv-m így nagyon meglepődtem mikor a tv fekete részeknél kockás volt a kép tehát mikor csak fekete szín volt a képernyőn.Ez normális?Harmadik kérdésem egy kicsit más kategória de bízom benne tudtok választ adni.
T-home Sat tv-t vezettem be amihez hibrid tv boxot adtak a normál box helyett.
És érdekelne hogy érdemes e váltanom hdmi kábelre vagy nem hogyha nem fizettem elő hd adásokra?Negyedik kérdésem is a Sat tv-hez kapcsolódik:
Érdekelne hogy vannak e olyan csatornák vagy adások amiket a tv-ben ingyen adnak hd-ban a T-home-nál amire nem kell külön előfizetni.Válaszokat előre is köszönöm
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Tegla80
addikt
válasz Dictator^ #46600 üzenetére
szia
Itt a topic,ami neked kell.
"TV-hiba topic"
lesz válasz a kérdésedre.Sony® & PlayStation®
-
mihaly13
tag
Nem lenne okosabb a falra szerelni a tévét és már nincs láb gond.
-
bélanéni
őstag
-
bélanéni
őstag
Köszönöm a tanácsokat, de sajnos ez a szekrény már le van gyártatva.
Mivel költözés alatt állok, és be kellett bútoroznom egy komplett házat, jó ötletnek tűnt ezt is lerendezni.
Jobb sorrend lett volna egy tv vásárlás => polc készíttetés, de az élet már csak ilyen.
Mindegy meg fogom oldani, de nagyon nagyon örülnék, ha beleférne az 54,5 cm-be.Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
JoeYi
őstag
válasz bélanéni #46606 üzenetére
a fórumtársak leírása alapján ez pont kicsi nem?
Egyébként én azt javaslom, hogy ha már új szekrényt veszel, akkor olyan széles legyen legalább mint a tévé, ami 914.4 X 611.2 X 241.3 mm -ert jelent. Azért mondom, mert így elkerülhető az a roppant kellemetlen helyzet, mikor lehajolsz a tévé mellé valamiért, majd felállás közbe jól levered
Én pl az aprod.hu-n sec perc alatt találtam anno egy frankó szekrényt 4e Ft-ért, amire a 46"-os tévé csodásan elfér.
-
JoeYi
őstag
válasz nylontacsko #46589 üzenetére
ez amúgy n-es router? Ha igen, akkor a szgéped is az? Ha igen, akkor mekkora sávszéllel csatlakozik mit ír?
És végül mindettől függetlenül javaslom hogy vagy a laptopot, vagy a tévét kösd kábellel a routerra, mivel ha jól gondolom kevés a sávszélesség, mivel a videó stream kétszeresen fogja a wifi kapacitást (pc -> router, router -> tv). Lehet hogy tévedek, de egy próbát megér
-
bélanéni
őstag
válasz OutsideR #46590 üzenetére
OutsideR és Jovanny2: tengermély tisztelet!
De Urak! Nagyon nagyon pontos méret kellene, ha így állunk, UGYANIS: 54,5 cm széles a TV polc amit csináltattam. Illetve 58,5cm a teljes szélessége, de az oldallapok a teteje fölé nyúlnak, és azt szeretném ha beleférne az 54,5-be.
Mellékelek egy képet, hogy érthető legyen, gondolom a rajzon látszik hogy mi a helyzet.
A kérdésem, hogy az 54,5-be belefér-e?
Fontos lenne, és köszönöm az eddigi fáradozásokat!(ha nem fér bele, akkor vágatok az OBI-ban egy fekete színű 60x30cm-es polcot, és ráteszem a TV állványra, tehát nyilván korrigálható a dolog, de úgy nem annyira tetszene)
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Flashget
félisten
Ha jól értelmezem, akkor a samygos srácok paypalon adományt gyűjtenek, hogy venni tudjanak F szériás tévéket és majd hackelni tudják?
In SamyGO, we tried to share every tool/program and knowledge without a price and free for all.
Now, it's your payback chance.
We need F series equipment (televisions) and our fund is on negative balance right now...
So we need your donations to support F series platform, as soon as possible, at SamyGO.tv site.Please donate to our project and keep SamyGO Developers working on their hacks and help us to keep our site as free for everyone.
Thanks![ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest