Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
Sziasztok, van itt nekem egy Samsung tv, amit 90k-ért tip top állapotban most meg tudnék szerezni garanciával, viszont annyira nem értek hozzá hogy el tudjam dönteni megéri-e. Ami elsősorban érdekes nekem hogy LED-es legyen, a panel-je jó minőségű, és vigye usb-ről az mkv filmeket.
Megéri?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
thomeef
őstag
Samsung ue42f5000 és ue42f5300 sok különbség van? Mert túl sokat filóztam és elvitték az orrom elől az 5300ast Viszont ha képileg az 5000es ugyanazt tudja, meg a beépített lejátszója is, akkor végülis nekem az is jó.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
thomeef
őstag
Hali, lehet olyan 40-42" samsung led tv-t venni újonnan, ami valódi 100hz, de nincs benne 3d és smart. Mert ezek baromira felesleges dolgok és nem szívesen adok ki plusz pénzt a semmiért.
-
thomeef
őstag
válasz nightshadow #59185 üzenetére
Az is valami, köszi Laptopra lesz kötve filmnézéshez, így is ki tudom használni a valós 100hz-et vagy így már felesleges? Csak mert úgy tudom hogy a fhd felbontás 60hz-en megy át tv-kre.
-
thomeef
őstag
válasz nightshadow #59187 üzenetére
Értem, akkor ez az F6100 jó is lesz
-
thomeef
őstag
Srácok, jól gondolom hogy jelen pillanatban nem igazán éri meg samsung tv-t venni? Mert a H-s széria utolsó darabjainak igencsak felszökkent az ára, a J-s meg még mindig elég induló áron van. Remélem karácsonyig azért lesz még áreső az új daraboknál (a 48-55"-os darabokat nézegettem, egyéb méreteknél nem néztem az árakat)
[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
válasz Flowtation #88005 üzenetére
"Esetleg nincs más ilyen minőségű készülék, de mondjuk 3d meg smart nélkül?"
Van, csak az nem Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Automobilista 2
- Ukrajnai háború
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve