Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
válasz Danesz94 #47496 üzenetére
és milyen megoldást szeretnél? Vegyél egy új videókártyát, vagy vegyél egy blu-ray lejátszót, esetleg egy bd-iso kompatibilis média-lejátszót.
Ezen felül ha csak d-sub kimenet van a gépeden, akkor csak körülményes és rossz minőséget eredményező átalakítókkal lehetne valamit összehozni, de az is pénzbe kerül, szóval mindenképpen egy olcsó hdmi-s vga megvásárlása a legolcsóbb megoldás.
utána kell olvasni, de egy ilyennel lehet hogy kompatibilis a powerdvd program (ez az egyik jó alternatíva a bd iso lejátszásra): [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
Danesz94
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan gondom, hogy a BD25 illetve BD50 iso filmeket hogy tudom lejátszani a tvn Bluray lejátszó nélkül?
Van megoldás DLNA keresztül lejátszani?
Sajna a gépemen nincs hdmi csati szal az kilőve.
Köszi előre is.
Neten keresgéltem de nem találtam semmi használhatót.UT: Sokat olvastam, hogy sokaknak rosszalkodik a youtube a smart tv-n. Van mikor több órát nézek videókat és egyszer sem volt vele gond.
-
xxlongikaxx
aktív tag
Sziasztok, van valakinek tapasztalta azzal hogy a Youtube videok miert allnak meg kb 10 sec lejatszas utan? Vimeon szepen fut minden film csak youtubenal szakad meg. Szetneztem forumokon de kb mindenki csak panaszkodik, megoldast nem talaltam. Egyebkent egy 6100 as szeriam van. Elore is koszi!
-
BBéci
legenda
válasz bélanéni #47493 üzenetére
Na igen, hifire Hegel H11, vagy Cambridge Audio DacMagc Plus. Amennyiben a pénz nem számít: Ayon vagy Devialet.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz bélanéni #47491 üzenetére
Elképzelhető, hogy tök ugyanaz, csak a képen más a színe.
Sajnos egyikhez sem írják, milyen gyártmány a lelke, de biztosan nem Wolfson vagy hasonló minőség.
Arra a célra, amire Neked kell, biztosan megfelel.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz bsafran #47488 üzenetére
Attól a távirányítótól ne várj csodákat, nem Logitech Harmony.
(#47489) bélanéni
Esetleg a másik változatát is érdemes kipróbálni: [link]![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bélanéni
őstag
Sziasztok, ha esetleg vki DAC-ot szeretne venni, mert erősítőre és hangfalra szeretné kötni a gyér hangszórókkal rendelkező TV-jét optikai kimeneten keresztül, annak szívből ajánlom a következő Ebay-en rendelhető terméket: DAC
Én 3 hete rendeltem, ma érkezett meg, és tökéletesen működik. 3.200 Ft-ba kerül szállítással együtt, ugyanez a termék MO-n szállítás nélkül 10.000 Ft. Egy jobb használt erősítő és hangfal ennek sokszorosába van, úh. itt szerintem lehet jócskán spórolni.
Végülis egy UE40-ES7000-et vettem, iszonyatosan tetszik, a képe gyönyörű.
üdv
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
bsafran
csendes tag
sziasztok,
a napokban jött meg az új SMART LED TV-nk (UE46ES8000), próbálkozom beállítani a Universal Remote Control-t, sikerült is párosítani az IR Blastert és a Universal Remote Control-t is a TV-vel, valamint beállítottam, hogy az univerzális távirányító tudja irányítani a set-top-box-ot (UPC) azonban nem lehet csatornát váltani vele, csak egyet (fel-le, tehát két csatorna között lehet váltani). csak akkor bírom a következő csatornákat váltani, ha a UPC-s távirányítón mindig megnyomom a bekapcsoló gombot...
valaki tudna segíteni?
-
JoeYi
őstag
válasz Garsza #47478 üzenetére
ha még nincs rá telepítve, akkor telepítened kell a miniDLNA nevű csomagot (mármint a routerra), ennek megadhatod hogy melyik mappában keressen neked filmeket. Ha ez megvan, akkor a TV távirányító Sources listájában megfog jelenni a routerod
A telepítés menetére googlizz rá nyugodtan, rengeteg jó találatod lesz. Ha még könnyebb utat akarsz akkor a vargalex openwrt-re keress, a srác összerakott egy olyan csomagot amiben pl ez is benne van, torrent klienssel együtt
-
Zirowe
nagyúr
válasz Flashget #47479 üzenetére
Eléggé elszálltak a tv árak.
2010ben vettem egy 32ld550est 8k-ért, ami a leírt igényeknek teljesen megfelel, tavaly vett haver 75k-ért 32ld551-et, most is ezt kerestem, de már nem nagyon kapható.
Usb-n is mindent visz dts-t leszámítva.Max még egy 20k-t tudnék rádobni, de akkor már legyen nagyobb is.
Használt is szóba jöhet.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
sandró60
addikt
válasz PumpkinSeed #47481 üzenetére
Itt van egy Magyar fórumAz utlosó beirás 2011-es,de talán segit valamit Ez B-szériás tévéhez jó [link]
-
Tegla80
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
Van egy 2009-es Samsung Crystal TV-m. Azon nem tudok valami szoftverfrissítést végrehajtani, hogy USB-ről tudjon filmet lejátszani?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Flashget
félisten
válasz Zirowe #47473 üzenetére
Keret 80k.
Igények: full hd felbontás, 100-120hzNagyok az igényeid, kevés az összeg. Vagy az igényeidből engedj vagy az összeget emeld. 32EH6030 is 110K árgépen.
50Hz-es 32EH5000 kapod 80K-ért.24p, usb film lejátszás.
ehhez meg vegyél valamilyen média lejátszót vagy asztali BD lejátszót.Realme GT Master Edition
-
Garsza
veterán
Helló van egy ue40es6800 TV -m és szeretném vele elérni az usbs vinyóm ami eg TL-WDR3500 rooterbe van bedugva és OpenWRT van rajta hogy onna nézhessem a letöltött filmeket. Hogy lehet ezt megoldani?
-
kenilej
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget, tanácsot és remélhetőleg megoldást szeretnék kérni erre a csodára.
Képek és a típus is mellékelve.
Amennyiben javítható, akkor egy kedvező árat és egy kellemes határidőt is.
Üdv
Gabi -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, 32-42"-es méretben milyen tv-t tudnátok ajánlani?
Keret 80k.
Igények: full hd felbontás, 100-120hz, 24p, usb film lejátszás.
Tőlem lehet új vagy akár használt is, de lehetőleg Budapesten.Minden más nem számít.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
ronaldu98
tag
válasz nightshadow #47469 üzenetére
És ha megvenném ez megnyilvánulna valamiben?
-
senior tag
válasz ember888 #47466 üzenetére
Szia!
Szerintem itt megtalálod a válaszokat!
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
ember888
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos sok 3D-s sorstársammal karöltve lehetek ideges, ugyanis nagyon nagyon fel van ajnározva a 3D-tv, de kell hozzá blu-ray lejátszó hogy rendesen lehessen élvezni a 3D-t, rengeteg .mkv kiterjesztésű half, SBS konvertált filmet lehet leszedni a világhálóról de köze nincs a 3D-hez sajnos :/. Mivel nekem már nem telik bluray lemezre és lejátszóra, próbáltam PC-vel nézni de a videókártyám nem hdmi-s tehát megint csapda estem .
A kérdésem a következő lenne, .iso kiterjesztésű bluray discet szeretnék lejátszani a tv-n DLNA segítségével megoldható, próbálkoztam Cyberlink power dvd 12,13-al van rajta DLNA de valamiért nem indítja el a tv-n a filmeket?
Illetve ha bluray discet játszom gépen mondjuk Cyberlink power dvd xx-el megfelelő 1.4 hdmi kábellel, akkor tényleges 3D-t kapok mint ha a tv-n kiválasztott rövid 3D-s filmeket nézném vagy csak ilyen kamu képe lesz mint az SBS-nek?
Harmadik egyben utolsó kérdésem, mit éri meg venni? Valamilyen média lejátszót otthonra ami tud .iso 3D Bluray-t játszani meg sok más fájlt, vagy egy 3D Bluray lejátszót?A válaszokat köszönöm
-
farkas26
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,de már lehet volt szó róla,csak elkerülte a figyelmemet.
Samsung UE32EH5300 típusú tv-m van,hogy mi lehet az oka,hogy akkor szebb a képe az iptvének ha az analóg is be van dugva,ha kihúzom az analógot akkor meg már pixelesebb lesz az ip?"A jövő sem a régi"
-
Atesz08
tag
sziasztok!
még mindig segítséget keresek!
valaki tudna segíteni egy részletes leírással?
samsung le40c650 PVR-t szeretném aktiválni. a szervízmenübe már nem lehet bekapcsolni, nincs az a rész benne. marad a firmware downgrade. hogy tudom egyszerűen visszaállítani, vagy beadni neki, mintha sosem lett volna frissítve? és majd egy firmware letöltési linkkel is, amelyikkel még megy a PVR.
nagyon köszönöm. angolul nem tudok. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz kavarc #47457 üzenetére
Euronicsban nézz körül-hívd fel őket!
A webes árakhoz képest 30.000 mínusz volt náluk a héten. Ajándékutalvány formájában, nekem levonták az összeget a vételárból.
6100 nincs készleten csak bemutató darab, rendelés kb. 1 hét. 170k a "teli" ár.
Hívd fel őket és érdeklődj a lehetőségekről.
Ha pesti vagy esetleg a köki terminált javaslom, nagyon rendesek voltak és segítőkészek.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
senior tag
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nem kaptam 6100-ast a MM-ban.
Tudnátok ajánlani 180k-ig 40"-os Samsungot? A PVR fontos, ill. jó lenne, ha legalább valós 100Hz-es lenne.
köszönöm -
asdf74
tag
válasz minifoximaxi #47453 üzenetére
Ez usb3 ha jól látom , az ugye nem gond?
-
asdf74
tag
válasz minifoximaxi #47453 üzenetére
Hát igen az a lényeg hogy biztosan működjön, és mivel te ilyent használsz asszem ezt megveszem ha az ára "jó". Mivel nem mindent ezen akarok tárolni ezért a mérete ennek elég. A lényeg hogy menjen a tv-vel a saját lejátszóján. Mkw-k akkor gondolom okésak vele?
-
Ferko75HUN
senior tag
F6400-nál lett olyan problémám, hogy egyik napról a másikra random módon nem játsza le a youtube videókat, csak pörög a töltő karika. Eddig semmi gond nem volt , sem wifin sem kábelen.
Bejelentkeztem a saját fiókommal, hogy lejátszam a magam által összerakott listát de úgysem megy.
Találkozott vki már ilyesmivel, érdemes esetleg frissítenem?
Beüzemelésnél nem hagytam, hogy frissítést keressen, mert úgy voltam vele amíg minden oké minek.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Archttila
veterán
Kozben megtalaltam, de koszi!
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
sandró60
addikt
válasz asdf74 #47444 üzenetére
Kis idő múltán rá fogsz jönni,hogy a nagy GB-os filmekkel hamar teli lesz az 1TB.
"sati" itt olvass róla[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Sziasztok
Nem tudtok olyan oldalt, tablazatot ahol szepen ossze van szedve mit takar a pontos tipusjelzes?
UE40xxxx
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
asdf74
tag
válasz minifoximaxi #47443 üzenetére
Tehát neked ilyen van és csak bedug USB portra a tv-be és saját lejátszóval viszi a filmeket?
1 TB pont jó lenne és az + hogy nem kell neki táp!![ Szerkesztve ]
-
asdf74
tag
Köszi a segítségeteket körülnézek!!!
-
-
Batib
őstag
válasz asdf74 #47438 üzenetére
Nekem Western Digital MyPassport van kettő. 320Gb és 500Gb nincs velük gond. Azt vettem észre, hogy a saját rövid USB kábelét jobban szereti más kábelekkel volt gondom. Egyéb HDD-ről nincs tapasztalatom.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
asdf74
tag
Sziasztok ! Nekem is Samsung 40ES6100 lcd-m van, és asszonnyal most tervezünk
külső vinyót venni de nem tudjuk milyent vegyünk hogy biztosan felismerje és menjenek vele
a filmek. Van egy Silicon Power Külső Hdd-nk elég régi 4-5 éves és azt 10 másodperc alatt ledobja ahogy rákötjük. Tudnátok ajánlani külső HDD-t ami biztos megy vele? Akinek ilyen készüléke van az írjon legyen szíves, akár pü-t is. köszi előre is!! -
Batib
őstag
válasz #32577792 #47432 üzenetére
Nekem az Es6100 tv-nél semmii gondom nincs a külső HDD-vel (WD MyPassport). Csak arra kell ügyelni. hogy a HDD feliratú USB-be dugd. (nem saját tápos HDDesetén)
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Samsung UE40EH6030 készülékkel szemezek. A kérdésem az lenne, hogy a PVR funkciót sikerült valakinek már életre keltenie? Valóban működik? Kell hozzá másik távirányító?
köszönöm! -
sandró60
addikt
válasz #32577792 #47432 üzenetére
A winchester amit használsz OK.A gyenge láncszem a tv médialejátszó része,ha azt szerertnéd,hogy minden film lejátszható legyen használj külső médialejátszót.Nekem ugyan nincs ilyen külső lejátszó és mégis megvagyok elégedve a tévének a képességével.A filmeket amit esetleg "torrent"boltból vásárolsz olyanokat kell ami nem haladja meg a tv képességét
-
törölt tag
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik használnak külső HDD-t és fullhd filmet néznek rajta:
számolhatok-e akadásra ezekkel az eszközökkel?
egy a-data (seagate hdd) vinyó és ES6710S Tv -
sajtos75
tag
válasz Tegla80 #47427 üzenetére
Köszi szépen! Én is sejtettem,hogy a FW lesz a ludas. De most már meg is erősítettél. Pedig nekem még RTL Most is volt a kínálatban. Baxxa meg! Ha egyszer visszatalál amit kétlek, többé biztos nem frissítem a TVt. Bár így visszagondolva gecó módon csinálták Samuék. A Music 1 pl. nekem a 1033as fwel csak fekete képet mutatott. De közben a stream a modem szerint ment. Írtam is levelet a fejlesztőknek. Persze szóra sem méltattak. :S Miután felment a 1034es fw a Music 1 jó lett. De ugrott a Fuso. :S De most következik a levél a Samsungnak. Hol van a beígért Fuso a 2012es modellekhez? Megkapják. Az biztos! )
-
lalakov
senior tag
Ha megjelenik a kínálatban egy újabb csatorna arra külön rá kell keresnem? (a tv-ben van a kártya) Hogyan? Az esti BL meccs 3D-ben is fogható lesz UPD Direct HD előfizetés esetén.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz sajtos75 #47425 üzenetére
szia
Ha így nem megy fel "fuso",akkor sajnos valószínűleg az "új FW" teszi be neked a kaput.
Vagyunk itt páran akiknek van a fuso-n belül rtlmost és olyan is akinek nincs és akkor már olyan is akinek fuso sem lesz.
Sajnállak,de "ES" re nemtom h megy e a FW visszaállítás
itt kezd a nézelődést,"The E Series Wiki"majd linkről-linkre-forumokra és hátha meglesz .Atesz08
"The C Series Wiki", Te meg itt nézelődj.
meg "itt talán??"sajnos ,mintd2tök a "mélyvíz" témát kapta az élettől akkor
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Atesz08
tag
sziasztok. valaki tudna segíteni egy részletes leírással?
samsung le40c650 PVR-t szeretném aktiválni. a szervízmenübe már nem lehet bekapcsolni, nincs az a rész benne. marad a firmware downgrade. hogy tudom egyszerűen visszaállítani, vagy beadni neki, mintha sosem lett volna frissítve? és majd egy firmware letöltési linkkel is, amelyikkel még megy a PVR.
nagyon köszönöm. -
sajtos75
tag
Sziasztok!
Van egy ue40eh5300as tvm. 2012es modell. Van valami mód telepíteni a Fuso TVt? Mert egyszerűen az IP beírós mód nem működik. error development 002 ír. Pedig mindent jól csinálok. Ez a Smart Hub újratelepítése óta nem elérhető. Addig volt. Engedte is. De behülyült a SHUB és újra kellett "rakni" a telefonos ügyfélszolgálat javaslatára. 1034es fw van a tvn. Vki tud segíteni? Mert imádtam használni,de most,hogy eltűnt hiányzik.
-
sandró60
addikt
válasz Bull Boss #47417 üzenetére
Ezt a linket nézd meg led világitás Van egy pár ötlet.Más megoldás is van az ajánlott oldalon.Nézz körűl!
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz Bull Boss #47417 üzenetére
Nem valószínű hogy 5 voltról működő fénycsövet lehet kapni, esetleg vmi ledes fényforrást. Kínában már mindent csinálnak. Esetleg ott nézz szét. pl. itt
[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
sziasztok! Nem tudom mennyire megvalósitható amit gondolok, de szeretnék a tvm mögé elrejteni egy neont valami szép kéket és nem szeretnék nagyon kábelezgetni vele, igy az volna a legjobb, ha a tv USB-jéről kapná az áramot és kikapcsláskor a fény is elmenne. Lehetséges ez a megoldás? Létezik ilyen neon? és nem megy tőle tönkre a tv hosszú távon? Köszi előre is !
-
RWT1977
csendes tag
Sziasztok
Van nekem egy Samsung UE37D6500 LED TV amin most olyan hiba jött elő a képernyő jobb oldalától kb. 20 cmm-re függőlegesen 2 mm fekete csík látható !
Szerintetek mi lehet a gond ??
-
törölt tag
Ez érdekes, mert a tré FAQ-ja tartalmazza az én típusomat is /6710/ mégsem találom az appot.
-
mirci18
addikt
Szevasztok van egy EH5300-as tv-m.
Amire szeretnék wifit csatlakoztatni mivel alapból nincs benne.
Kérdésem hogy csak az eredeti samsungos wifi stick jó vagy másfajtát is elfogad a tv.
Mert a Samsungos elég drága akár hol néztem 8-10 e ft.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
lalakov
senior tag
válasz Black Phone #47402 üzenetére
Hogyan lehet mozgatni?
-
senior tag
válasz lalakov #47401 üzenetére
az alsó appokat ahol a youtube is van lehet mozgatni illetve törölni ami nem kell ....
Rámész arra amit szeretnél megnyomod a tools és ott lesz a mozgat
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
lalakov
senior tag
Tegnap frissült a Smart és kérdés nélkül feltette a Moziarénát(eddig is ott volt az app-ök között), kár hogy magamtól nem tettem volna fel. És le se tudom szedni. Már alapból zavar, hogy számos alkalmazástól nem tudok megszabadulni(nézi valaki pl. az Önkormányzati adásokat?), erre feltesz egy újabbat. Inkább tennék lehetővé, hogy szerkeszthessem az app-ök helyét a Smarton, mert pont a minden nap használt Youtube került a második oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kés topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest