Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz jozsi252 #41689 üzenetére
Mit értesz Tuner alatt? Ha a tévében lévőt, akkor felejtsd el, mert a UPC boxról kapja a jelet, tehát a belső tunernek semmi köze hozzá. Csak a felvett műsorral tapasztaltál ilyet? Csatlakoztass ugyanarra a bemenetre a beltéri helyett valami másik lejátszót!
Azt nem tudom megmondani, mi baja lehet, mert csak új és hibátlan tévéket szoktam tesztelni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
válasz ilgatto #41677 üzenetére
Minimális felhősödés van, ami még fekete háttér esetén sem zavaró, film közben pedig egyáltalán
nem látszik.pont úgy mint nálam...akkor látni csak kis felhőt ha pl. (digikábel) rádiócsatornára váltok és egy hangszoró ikon jelenik meg középen. vagy ha a source részben keresem a serviiot. szóval semmi jelentősége szerencsére.
Én a Logitech X-210-t ami a monitor mellett használok csak próbaképpen a fülhallgató kimenetére tettem amíg megnéztem a SW 4-5-6 részeit 50GB-os BD lemezekről. Hülyülni jó volt, de semmi más célt nem szolgált
és én visszamentem fw-ben 16-ig (18-al vettem) így a samygoval települt az ustream is aminek most nagy hasznát vettem amíg tart a Daytona 24H
Realme GT Master Edition
-
JoeYi
őstag
-
JoeYi
őstag
válasz nightshadow #41684 üzenetére
hmm, tényleg. Lehet idén a teljes 5-ös széria ilyen lesz, már csak abból kiindulva hogy mindenhol csak simán F5500-nak hívják
-
JoeYi
őstag
válasz jozsi252 #41689 üzenetére
mint korábban írtam, a képi beállításokban kapcsold ki a motion plus-t. Ez egy olyan technológia ami interpolációval többszörözi a képkockák számát, és szerintem a te esetedben hibásan működik. Ha ez beigazolódik hívd ki valamilyen indokkal a samsung szervizesét és majd elviszik alaplap cserére szerintem
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Adott ez a problémám katt ( 3. másodperctől képszétesés ). Na most lehoztam a konyhából a P2770HD LCD monitor - tv-t és összekötöttem a UPC beltérivel, és ott meg tökéletes a kép. A felvett műsor ami rossz az én tv-men, így elvan mosódva, az a konyhain is tökéletes. Szóval mostmár ki lehet jelenteni hogy ez az elmosódás 100%-ra a TV-m miatt van.
Szerintetek mi okozhat ilyet? Samsungot felhívtam de ott meg csak azt szajkózták hogy a UPC-vel nem okés valami, hiába mondtam hogy a másik TV-vel jó.. Én a Tunerra tudok gondolni hogy azzal nem okés valami, másra már tényleg nem tudok gondolni. Ti mit gondoltok erről a hibáról? Hiába piszkáltam a képbeállításokat nem használt semmit sem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz Qadron #41597 üzenetére
Mondasz valamit, én is 6100-at tervezek venni, igaz 46-ba.
Indok:
- plazma 2 okból nem jöhet szóba: 1. égés para (sokat menne majd elvileg notiról a TV), 2. igaz ez sokat javult már, de nagyon spórolnom kell a áram fogyasztással ezért nem vettem ccfl lcd-t se eddig
- legyen: wifi és 100hz, 3D nem érdekel, igazából nem vonz a smart sem, de már szinte nem is találok olyat, amiben mondjuk ez vagy az nincs, szóval úgy vagyok vele kicsit, hogy legyen és talán a jövőben egy eladáskor majd pont ezek megléte miatt lesz kelendőbb a portékám és persze ha már van és megtetszik akkor talán használom is (3d mondjuk esélytelen, de a smart jó lehet)
- törtem a fejem még a Philips 46PFL5007K TV-jén, nagyjából ugyan azt tudja mint a kiszemelt Samu, csak kicsit old az egész szoftveresen, pl. menü, kezelhetőség, médialejátszó...
- gondoltam még az eh6030 -ra, de több okból is kiesett: input lag, wifi hiánya, relative vastag kivitel (nekem meg a falon lenne a tv) stb... tudom miért vastagabb, de nekem jók lesznek a felhők is, majd próbálom nem észrevenni. LG felé nézve is hasonló gondom van, a wifi-t már úgy gondolom elvből nem építik ~250K ár alatti modelljeikbe, nagyobb márkákat pedig 46"-ba nem tudok megfizetni, főleg nem LED-ből.Szóval elvileg nálam is 6100 lesz, természetesen áloméktól
ui.: egyébként én sem látom értelmét, hogy 7 vagy 8-as széria felé nézelődjek, nem csak az áruk miatt
-
xigris
őstag
válasz ThuG4LifE #41685 üzenetére
Szia!
Minden mkv-ra azt írja nem támogatott fájl formátum viszont az allshare simán lejátsza mindet ilyenkor mi lehet a hiba mind 2 fent van a gépenKözben megtaláltam a megoldást a profilnál ki kellett választani a samsung c/d/e szériát és most már simán viszi
[ Szerkesztve ]
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz xigris #41682 üzenetére
De tud mkv-t, ezeket kezeli serviio:
Audio: MP3( .mp3), Windows Media Audio (.wma), AAC (.m4a), OGG (.ogg, .oga), FLAC (.flac)
Video: MPEG-1 (.mpg, .mpeg), MPEG-2 PS (.mpg, .mpeg, vob, mod), MPEG-2 TS (.ts, .m2ts), MPEG-4 (.mp4, m4v, mov), AVI (.avi, .divx), Windows Media Video (.wmv, .asf), Matroska (.mkv), Flash (.flv, .f4v), DVR-MS (.dvr, .dvr-ms), WTV (.wtv), OGG (.ogv, .ogm), 3GP (.3gp), RealVideo (.rm, .rmvb)
Image: JPEG (.jpg, .jpeg), GIF (.gif), PNG (.png), RAW (.arw, .cr2, .crw, .dng, .raf, .raw,. rw2, .mrw, .nef, .nrw, .pef, .srf, .orf)
Playlist: PLS (.pls), M3U (.m3u, .m3u8), ASX (.asx, .wax., .wrx), WPL (.wpl)Valami más lesz nálad a hiba. Próbáltál több mkv filet?
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
lacee007
csendes tag
Sziasztok!
Hossza vívódás után beszereztem egy es6100 tv-t. Elvileg a héten hozz a a futár, a kérdésem az lenne, hogy ha jól figyeltem a dolgokat, akkor a dobozban nem lesz kábel hozzá, mármint HDMI (T-home-on keresztül érkezik a cucc, tudom hogy máshol olcsóbb, de pont kapóra jött az ajánlatuk egy családon belüli előfizetés mellé...).
A kérdéshez visszakanyarodva, én egy UPC dobozt (alap digitális), valamint laptopot, ps3-at, és egy samu smart dokkolót akarok a TV-hez csatlakoztatni, persze nem egyszerre mindet, de ehhez milyen minőségű kábel szükséges, hogy ne tegye tönkre az élvezetet?
A UPC adott anno 1 m noname kábelt, az tökéletes lesz? Csak mert láttam a boltokban hogy ebből is van többezer féle, és ha már egy kisebb használtautó árát kidobtam erre a rengeteg szarra, akkor nem szeretnék ezen elcsúszni
Egyéltalán árdemes belebonyolódnom, vagy Wifin kesztül is tudok mondjuk HD felbontást varázsolni a telómról vagy a gépemről a TV-re?
Előre elnézést azoktól, akiknek ez evidens, de gondoltam a törzsközönségnek van konkrét tapasztalata, és több mint egy samu inges úriembernek a teszkóból
velem lehet üzletelni... :)
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék a serviio nem tud mkv-t lejátszani vagy valahogy nem lehet rávenni -
JoeYi
őstag
mondjuk ez erősíti az érzésemet a múltkori felhősödés témával kapcsolatban, hogy ha akarnak se tudnak felhőmentes vékony keretes/slim edge-LED tévét gyártani, ezért inkább nyomják tovább a LED mátrixos bevilágítást.
Idővel majd egyre nagyobb szögben világító LED-eket építenek be, így egyre vékonyabb lehet
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Hogy lehetne memóriát nyerni,mert pofázik a tv ha online nézek egy filmet,hogy kevés a memória és leáll Vagy "samsungék" ezt jól kitalálták ? Van egy jópár felesleges alkalmazás ami nem kellene,de persze ezeket sem lehet törölni. Valami ötlet ?
-
Hege1234
addikt
JoeYi
sandró60köszi!
-
NOX72
csendes tag
válasz sandró60 #41651 üzenetére
Nem frissítettem firmware-t, sőt szoftvert sem (menüből) ha csak nem magától megcsinálja a TV.
Semmiféle szoftveres "belepiszkálás" nem történt.
Utánaolvastam a neten angol fórumokon, nem egyedi eset ez, hanem általános jelenség. Mintha letiltaná a szoftvare magát az eszközt (HDD).
-
ilgatto
tag
válasz Flashget #41406 üzenetére
Köszi.
Úgy tűnik, hogy véget ért a már hónapok óta tartó TV keresési folyamat.
Megvettem használtan az UE32D6500-as készüléket, van még rá 2016. októberig garancia,
illetve 4 db Samsung SSG-3100GB szemüveg és egy 10 méteres HDMI kábel.Minimális felhősödés van, ami még fekete háttér esetén sem zavaró, film közben pedig egyáltalán
nem látszik.
Minden funkciója működik.
A böngészés része borzalmas, ahogy sejtettem, de szerencsére nincs is rá szükségem.
A 3D viszont meglepően jó, élvezetes.Hogyan kössem össze a TV-t a 2.1-es Logitech hangfallal, hogy a lehető legjobb minőséget kapjam?
Fülhallgató kimenetre?
Vagy RCA + átalakító Jack-re?
Van a kettő között különbség?## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
van egy samsung PS50C680-as plazma tv
és nemtudom hogy milyen szemüveg való hozzá
tudnátok segíteni ?
csináltam róla képet isitt pedig a szemüveg ami tévedésből lett vásárolva
ez eladó 0 perces! érdeklődni priviben
pack (2db) SSG-3050GB
kép rólaelőre is köszi!
-
drmotto
őstag
válasz szelidorzo #41666 üzenetére
Nem az enyém. Nekem esezembe se jutott.
Csak kolléga minden áron frissíteni akar, és ez lett volna az óvintézkedés.
De majd ez alapján megpróbálom ismét lebeszélni.Köszönöm!
-
Turbolédy
csendes tag
válasz milanakos25 #41646 üzenetére
milanakos25
Ez a tévé csak zene hallgatásra és kép nézegetésre alkalmas + mint tévé nem rossz. Nekem is van egy ilyen és teljesen elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
-
szelidorzo
aktív tag
válasz drmotto #41664 üzenetére
Van olyan TV amire bűvészkedéssel egy régit vissza lehet tenni. (Nem megfelelő eljárással féltégla is készülhet a TV-ből. CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
Jól működő TV-n ha nincs szükségünk netán csak így elérhető új funkcióra fw-t nem frissítünk!
Olyan ez mint a pilóta esete. Ép gépből, épp ésszel ember nem ugrik ki.
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
drmotto
őstag
Sziasztok.
HA egy tv firmare frissül, de butul, akkor valahogy vissza lehet tenni a korábbi verziót?
Köszi! -
Batib
őstag
Sziasztok!
Némi kis morzsa az idei tévékről.
A H modellek jóval vékonyabbak (kb 1,5 cm-rel) lesznek és több led lesz bennük . A 40 inchesben 7 sorban a 32-esben 5 soban lesznek a ledek. Egyenlőre ennyi.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
gbela
senior tag
Üdv All,
a topic újonca vagyok egy két napos UE46EH6030W egyelőre kisérletező tulajdonosa.
Főként xboxra, illetve filmezésre szánjuk, az utóbbit hálózaton keresztül.
Látja is a megosztott filmeket, le is játsza, viszont feliratot nem viszi. Felirat neve pöccre egyezik a video-val, srt formátum, több filmmel is tesztelve. USB-n még nem próbáltam, olvastam, hogy van hogy csak úgy megy, de amúgy sem szeretnék usb-re másolgatni filmeket és hordozni a másik szobába, hogy a tv megegye. Kellene vinnie Allshare-en is nem? Hol csúszok el?Másik, még zavaróbb problémám, hogy eddig egy mkv-t sem evett meg. h264-es átlag HD filmek a kedvenc n betűs oldalról.
Szóval eddig Allshare-en csak kommersz divx-es avikat sikerült, felirat nélkül lejátszani...ami nem túl bíztató.Please vki help
-
BBéci
legenda
A hangminőség rosszabb lesz, de egy PC-s szetten nehéz különbséget tenni, tehát használhatod.
Ha lesz lehetőséged, az optikai kimenetre köss valami erősítőt.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
DonMarco
aktív tag
Ha mindenképp ehez a megoldáshoz ragaszkodsz,akkor nyugodtan kösd a fejhalgató kimenetre. Az erőködő hangerejét hajtsd ki max 3/4-ig igy lesz bőven tartalék hangerőd.A tv hanját félnél többre ne tedd mert akkor már torzítást okozhat mivel túl erős jelet adna az erőkodőnek !
-
Szabi46
csendes tag
Lehet, hogy OFF ezért elnézést kérek!
UE32ES6100 TVbe ugye van Conax Kártyaolvasó. Ha nagybátyám előfizetéses kártyáját bele raknánk a tv-be akkor én is tudnám nézni itthon a saját tv-men?(Kábel TV ) Nem egy településen vagyunk, viszont kipróbálnám a saját tv-men is, hogy tudja e olvasni a kártyát.
Utána kártya nélkül is megjegyezné a csatornákat? Vagy semmi esélyem semmire?[ Szerkesztve ]
Motorola E365 - Nokia 6020i - Nokia N95 8GB - Nokia N8 - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy S4 - Samsung Galaxy S6 - Huawei p20 pro - Xiaomi 11 ultra 12/512
-
vacs
veterán
Van nekem egy 2.1-es (eredetileg PC-hez használt) hangfalszettem. Ezt kötöttem rá a tv-re ilyen scart átalakítón keresztül, ilyen kábellel. Ha a tv menüjében a hangkimenetet külső hangszóróra állítom, akkor működik rendesen (ilyenkor a tv elnémul), csak a hangerőt nem tudom állítani. A hangfalszetthez nincs távirányító. Esetleg kössem fejhallgató kimenetre ilyennel, de ott gyengébb a hang, nem ?
Mivel/hogyan kössem rá, hogy a tv távirányítójával tudjam a hangerőt állítani ?
(ui.: a kérdésem megírása előtt használtam a keresőt, de nem találtam használható információt)[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
sb
veterán
Pár kérdésem lenne TV vétel ill. csere előtt.
1. Marketing Hz versenyről felvilágosítana valaki?
40A656-om van, 100Hz. Itt ez mozgás interpolációt jelent (=szappanopera effekt+némi artifact néha), de ahogy látom mostanság ez már nem így megy.Jól értem?
100Hz: led villogtatás: tehát semmi mozgásinterpoláció. Előnye, hogy kisebb az utánhúzás. Ez látható is? A villogás nem zavaró? (kicsit CRT feeling nekem a fekete képkockák beszúrása attól függetlenül, hogy magas a freki...)
200Hz és társai: Itt már interpoláció van (plussz persze villogtatás)? Akinek van tapasztalata, mennyit változott ez az utóbbi időben?
Persze ezt Samsungokra értem, de ha valakinek van LG-s tapasztalata az is érdekelne. Ott is úgy tudom, hogy 100Hz-en talán nincs még interpoláció.2. Pár éve hiába írták rá a TV-kre, hogy 24p, attól még volt itt-ott (mikro)akadozás. Ez azóta változott valamit vagy részletes review-kat kell kutatni, hogy elkerülje az ember?
3. Látom, hogy téma volt a felhősödés is. Mennyire általános? Az én CCFL háttérvilágításomnál elég jó, nyilván a baromi keskeny dizájnú edge-lednél nehéz elkerülni, de valós tapasztalatok érdekelnének (nem flamegeneráló meggyőződések )
-
Flashget
félisten
Elég sokan használnak 2.5" portable vinyókat a tv-hez és azoknak kell az 5V USB-ről. Különben nem tudnák használni és tömegével írtak volna be, hogy nem működik a külön HDD jelzésű USB-n a vinyó.
Ezért írtam a szervízt. De az is lehet, hogy maga a vinyó nem kompatibilis a tévével valamilyen okból.Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz gukker1 #41649 üzenetére
Ami 3D-ben felezi a felbontást, nem full HD.
A topikot olvasva ezt is megtudtad volna, de ha nem nézel 3D-t, akkor bocs, nem szóltam.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gukker1
tag
Most jöttem rá a plazma kontra lcd vitát olvasva,hogy mekkora szerencsém van,hogy csak a tv-m
2011 novemberi megvásárlása után találtam rá erre a fórumra,mert elolvasva az összes
hozzászólást,inkább meg sem vettem volna De megvettem,így most van egy 46 collos 6570-es tv-m
5 év teljeskörü garival 270000-ért"WE BREAK FOR NOBODY"
-
milanakos25
csendes tag
sziasztok! most találtam a honlapot, nagyon király!! egy ki segítség kellene. kaptam egy tv-t samsung LE40B550A5W és kódszáma pedig LE40B55A5WXXH az a problémám hogy nem ismeri fel a maxell hdd-t, csak az egyszerű mezei pendrive-okat. a másik problémám h nem játsza le a filmeket, azt már sikerült megoldani a honlap segítségével. köszi szépen a segítséget !
-
Ommma
csendes tag
2 órája megy a frissítés, azaz egyszer kiugrott közben, gondoltam megnézem mi van a smart részben, erre újrakezdte. Hmmm.. kezd bosszantani.
Meg eltűntek közben a Samsung Apps melletti cuccok. Még mindig normális ami történik?
Miért nem csatolnak magyar használati utasítást? A neten sem találok. Segítsetek légyszi!
(ue40es6100)[ Szerkesztve ]
-
Sari
tag
OK! Köszi!
Igen olyan usb-re kötöm a vinyót amihez oda van írva hogy "HDD", mert hát elvileg arról menne, de nem. Ezért új házat nem akarok venni. Megpróbálom az Y-os usb kábelt. Ha nem jó akkor marad a pendrive-ra másolgatás.
Köszönöm a segítségeteket!
-
NOX72
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tavaly februárban vettem egy Samsung UE40D6500-as Smart TV-t, teljesen meg vagyok elégedve a TV-vel egyet leszámítva: december óta a filmtárolásra/nézésre használt HDD-t (Toshiba, 1,5 TB) képtelen felismerni a TV.
Sem a vinyó újraformázása, sem a nevének megváltoztatása nem segített. Ugyanez a HDD a számítógépen tökéletesen működik, sőt a kollégám TV-jén is kipróbáltuk (szintén Samsung csak nem ua. a típus) is működik.
Esetleg tudna valaki segíteni a probléma megoldásában?
-
hkari
őstag
Felhősödésre visszatérve, más nem vett észre olyat, hogy mintha nem minden filmnél lenne felhősödés? Nem teljesen értem... Meg mintha HDMI-n kevésbé lenne jelen, mint AllShare-el, pedig ugyan úgy lőttem be mind a kettőnél a beállításokat
-
localhost
Közösségépítő
Mert a TV nem ad annyi áramot, mint amennyi a winchesterednek kellene. Ezért kellene külső tápos HDD-ház, marta kkor a konnektorból kap elég áramot.
Pótmegoldás olan USB kábel használata, ami a HDD-nél egy csatlakozója van, de a "túlvégen" kettő.
Ilyenkor MINDKETTŐT be kell dugni a TV-n levő USB-be. Ez nem 100%-os megoldás, de van esély, hogy jó lesz.
PÉLDA:[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
sandró60
addikt
Nekem is van ilyen winchesterem ami nem megy az újabb EH tipusú tévém usb-n.Ehez beszereztem egy Coolink tipusú vinyó 2.5"házat amire lehet csatlakoztatni külső 5V tápot.Azért az is érdekes ugyanez a winchester a D-sorozatú tévém usbn nincs problémája.Gondolom a tv.HDD-feliratú usb-re csatlakoztatsz?Ha lehet USB-hosszabbitót ne használj,mert az se biztos az átvitelre
[ Szerkesztve ]
-
Ommma
csendes tag
válasz sandró60 #41632 üzenetére
Most, hogy ezt mondtátok, lelőttem a filmletöltésemet, gondolom akkor több jut a tv-nek.
Wifit állítottam be. Ilyen csomagom van.
A tv-n kívűl csak én használom most, kizárólag erre.[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
Igen, nekem karácsony előtt majd' fél nap volt, mire minden beállt, SMART is, feltelepíti a kötelező ikonokat, appokat, frissíti azokat.
Addig gyakorlatilag tv-t nézni lehetett egyedül, légy egy picit türelmes.... megéri.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Ommma
csendes tag
Sziasztok, egy kis iránymutatást kérnék.
Tegnap érkezett meg egy ue40es6100-as Samsung hozzánk. Kb. 15 perce megy a frissítés. Vagyis remélem megy. Appsot indítottam volna, frissítés pörög a jobb felső sarokban.
Ez így normális? -
Pool_
tag
válasz localhost #41626 üzenetére
Támogatom, jó lenne ha privátban folytatnátok a vitát mert a kutyát sem érdekli, egymást győzzétek meg ne az egész fórumot. Ha bárkit is érdekelne innen a plazma, az átmenne a plazma fórumba.
A plazmának szebbek a színei, az lcd meg kevesebbet fogyaszt és lehet nappal is használni.
Ennyi, nem tudom mit lehet ezen vitázni napok óta...[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
Nagyuraim, élhetnék egy konstruktív ötlettel?
Szeretném, ha elnapolnátok a PLAZMA VS LED VS LCD érvrengeteget.
Meggyőzni egymást úgysem tudjátok, a többiel (mi) meg érdektelenül nézzük, olvassuk.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
angol
tag
Sziasztok!
A UE40ES5500W 135e-t jó választás, ill. mi most Samuban 150-160-ig az ajánlott (40") ?
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz digikábeles #41622 üzenetére
Még azt sem merném kijelenteni, hogy szebbek a plazmák színei. Az ES8000 - eltekintve a felhősödéstől - kiemelkedően pontosra, szabványosra kalibrálható. De csak adott pontokon, mert a műszert arasznyival arrébb helyezve, teljesen más értékek adják a színhelyes állapotot, az inhomogenitás miatt. De ha ez nem állna fenn, maradna más, ami miatt nekem nem igazán tetszik.
Az pedig nem helytálló, hogy a plazmák fehér szín megjelenítésével probléma lenne. A 3-4 évvel ezelőttiekre jellemző volt, már a szokásos tavaszi termékbemutatón feltűnt és szóvátettem.(#41621) hkari
Nem tudnám elviselni, az Ambilight-tól is a falnak megyek.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Daffni2 #41618 üzenetére
Tipikusan az a hozzáállás, hogy a saját lovát dicséri, de úgy hogy a másikét rossz színben tünteti fel.
Mivel nekem nincs saját lapostévém, nem vagyok érdekelt a gyártásban sem a forgalmazásban, bármelyikről írok jót vagy rosszat, szó sem lehet részrehajlásról. Még a rábeszélés látszatát is kerülöm, csupán elmesélem a tapasztalataimat és a véleményemet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Tin
veterán
gondolod, hogy nem tudnának olyan anyagokat használni, amik elég merevek ahhoz, hogy ne melegedésre se legyenek ilyen problémák?
tudnának, csak drága lenne, és lemaradnának az árversenyben. emiatt különösen szemét, hogy még a legdrágább (óriási árréses) tévéken sem csinálják meg.
de ha belegondolsz, olcsóbb kicserélni a tévék pár %-át (mert ezt tuti beárazzák), mint kisebb árrés mellett minőségibb terméket adni.
-
JoeYi
őstag
válasz Flashget #41610 üzenetére
szerintem egyszerűen nincs rá megoldásuk, nem azért hagyják felhősen mert szarral akarják telenyomni a piacot Ugyan a tesztek amiket olvastam nem térnek ki rá, de szerintem még a legjobb ue75es9000 is felhősödhet, pedig annál aztán tényleg nem mondhatják hogy olcsón kell tömeggyártani.
Épp ezért jelenhetett meg az EH széria, nem lepődnék meg ha idén is lenne ilyesmi
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz Flashget #41610 üzenetére
Hát igen. Kezd elszaladni a ló a marketing felé, a műszaki tartalom meg sokszor háttérbe szorul. De a smarttal sem lenne semmi bajom, de ha már van, akkor csinálják rendesen. Amióta törölgették/visszarakták, aztán megint törölték az appokat, azóta be sem léptem.
Nálam most éppen sípoló magas hang zavar, ami a főpanelből jöhet. Kb olyan, mint a képcsöves TV-nél a nagyfesztrafó hangja. Normál használatnál is meghallom kb 3m-ről is és onnantól rááll a fülem és idegesít. Ma délután szerintem letesztelem az ügyfélszolgálatot.
-
utánvétel
aktív tag
válasz Flashget #41609 üzenetére
Ma napig járok hozzájuk vásárolni, mert ugye csak a protekciósok kapnak már a jófajta olcsó lemezekből...
Bár amióta "lapos"tv-m van, immár több mint másfél éve azóta nem vettem lemezt, mert az MKV nem igényli[ Szerkesztve ]
*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
BBéci
legenda
válasz looserede #41600 üzenetére
Még egy centis sincs a káva, illetve fémkeret.
(#41605) JoeYi
Variáltam a záridővel, manuális módban készültek a képek. Amin már egyáltalán látszik valami, az a 2 mp, azt tettem fel ide. Ha rövidebbel fotózom, minden töksötét, a kerete sem vehető ki.
Ez pontosan az ami a valóságban látható.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
válasz VW-Corrado #41607 üzenetére
Pont erről írtam nem olyan rég, hogy a gyártók az ilyen faszságokat lovagolják meg pr-ként meg a smartot miközben sokkal fontosabb lenne ezt a felhősödést eltüntetniük...nem inkább ugrabugráljunk a tévé elött mert az milyen mókás
Realme GT Master Edition
-
Qadron
tag
Azért téged se kell félteni, de gondolom nem is aggódsz emiatt
Az EH modellek egyáltalán nem felhősek, mellesleg nem mindenki arra gerjed, hogy ez meg az ennyire és annyira felhős, de biztos neked van igazad és inkább rád hagyom. Biztos sokan nézték meg vásárlás előtt a két típust, mint ahogy én is, de valamilyen csodás Számodra érthetetlen okból mint oly sok embertársam én is a lednél kötöttem ki. Dehát biztos mindenki h.lye és csak neked van igazad. Kivetél egy sort amibe bele tudsz kötni és arra kreálod az egész hozzászólást. Direkt írtam, hogy 40 és az alatti méret.. Te ezek szerint olvasásból érdemelsz díjazást.
Az meg hogy a led tv beég... Ezek szerint a plazmák annyira jók, hogy már később égnek be, mint az LCD-k... Nagyon foghíjas lehet a tudásom úgyhogy inkább tényleg rádhagyom, mert a szakmai tudásod előtt én is fejet hajtok (és ez most nem gúny)
Na Béke van. Majd ha valami bajom lesz a ledtv-vel majd újra felbukkanok itt a ledes topikban
[ Szerkesztve ]
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz sandró60 #41599 üzenetére
Azért lenne még hová fejlődnie a samsung mozgásvezérlésének. Nálam párszor kifagyott, majd ki is kapcsoltam, mikor másodszor játszotta el, hogy TV nézés közben megjelent a mutató, mert befogta a fejemet. Irányítani tuttam, a klikkelés még nem ment. Ha már mozgásvezérlésről beszélünk, akkor szerintem így kellene működne. Bár a leányzó is szerepelhetne ebben a demóban is.
-
JoeYi
őstag
elég jelentős. Én a sajátomon ilyen mértékű felhőt látok: [link] (mármint több képet lőttem különböző záridővel és megnéztem melyik adja vissza leginkább amit a szememmel látok. Természetesen hosszabb záridővel az fgép sokkal durvábbnak is tudja mutatni)
sajnos lutri
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest