Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz dj_real83 #40593 üzenetére
a gépet kellene összekötni az 5.1-es hangfallal. A HDMI a VGA-val ellentétben hangot is átvisz, de tapasztalatból tudom, ha a pc érzi a hang kimenetet, az lesz az elsődleges, így nem a tv, hanem a hangfal adja a hangot.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
mustad1
tag
sziasztok!
digitvm van.van valami beállítás, hogy mindig a magyar szinkron szóljon ha van?
beálltiom magyarra, de ha elkapcsolom a csatornát, majd vissza, akkor állithatom újra be.
pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
-
-
-
AttyVin
aktív tag
-
fraser 60
csendes tag
Üdv mindenkinek segítséget szeretnék kérni.Az történt hogy beköttettem IP Tv-t és azóta a samsung allshare nem találja a tv-t.Azt írja nincs csatlakoztatott eszköz.Beállítás menüben minden engedély megvan.Eddig routerem volt arról elindult minden.A tv-n van net és wifis a modem.Valami jó ötletért hálás lennék! THX előre is.
-
dj_real83
csendes tag
Hali. Lenne egy kérdésem: tv össze van kötve hdmi kábellal a géppel, a hang jön tv-n, de én azt szeretném hogy az a gép hangkártyájából jöjjön ki, mert azon van az 5.1, és mivel csak fejhalgatón tudom kivitelezni a tvből a hangot, de a rendes tv-t nem szeretném 5.1-el, azért lenne elég ha a pc-ből jönne a hang. tv:5300,vidikártya gigabyte gt220, hangkártya integrált realtech, win7-es rendszer. próbáltam már pár dolgot, esetleg valaki tudna segíteni???
-
Sir Gunar
aktív tag
Biztosan volt már szó róla, de ennyi hsz-t lehetetlen elolvasni, de inkább mondanám az időm szűkös.
A kérdés lehet-e vmi módon android apk-t telepíteni és használni ?
Az ominózus app az rtlmost lenne mivel a páromnak néha lemaradnak dolgai a felvételeiből, hát arról szokta nézni, ezért kellene. Ha vki tud segíteni és rá is ér ere légyszi ne fogja magát vissza. Köszi előre is! -
LanyUs
senior tag
válasz Csekusz #39986 üzenetére
Köszönöm, hogy leírtad őszintén a véleményed marketinget a háttérbe téve. A sok bolti eladó mind be akarja magyarázni, hogy óriási különbség van a technológiák között. Én akkor mindig megkérdezem, hogy nem az ELMÉLETI hanem a GYAKORLATBAN is érezhető különbségre lennék kíváncsi.
Éppen erre a típusra fáj a fogam, amit vettél ( nekem a képminőség a lényeg a többi extra nem kell, van telefonom amin skypeolok, stb. ). 200Hz-es Ultra clear panel azért biztosan gyönyörű képet ad, de ha annyira nem érezhető a különbség, akkor lehet ue46es6100 lesz belőle. Az ár különbség nagyon sok a kettő között.
-
sandró60
addikt
válasz mr.tamasbiro #40589 üzenetére
Erről az oldalról válogass.Sokan vásároltak az elmúlt hónapokban tőlük.Megbizhatók [link] Gyűjtsél még hozzá,hogy jobb felszereltségűt vehes
[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
Sziasztok.
Most vennék nem sokára Ledes Samsungot és az lenne a kérdésem,hogy 66cm-82cm-est vennék és fontos,hogy rá tudjak kötni egy upc set-top boxot és egy dvd-video kombót valamint laptopot is szeretnék rákötni.Szóval melyik típusokat ajánljátok és hol lehet olcsón venni?Max.80-90 ezer között van a pénztárcám.
Köszi -
sandró60
addikt
válasz sotetlovag97 #40587 üzenetére
Az adat leirás végén van három betű-idézem"1080p.Bluray.DTS.Only.x264.HuN-MWT"Tehát a kulcsa ez a három betű-MWT
[ Szerkesztve ]
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Nekem lenne egy samsung le40c530f1w típusú készülékem.
Az lenne a gond hogy letöltöttem két darab 1080p.BluRay.DTS.x264.Hun filmet.
Mindkettő mkv fájl.
Az egyiket lejátssza a másikat nem.
Az de van egy 1080p.Bluray.DTS.Only.x264.HuN-MWT amit gond nélkül lejátszik.
Mi lehet a gond?
Mindegyik 10 giga felett van szóval én nem értem.Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
oz82
senior tag
válasz AttyVin #40583 üzenetére
Már megoldottam a Samsung PC Share manager programmal, ez volt a legegyszerűbb, ezt dobta ki először a kereső,a de rákeresek a Serviio-ra is.
(A Router jól volt belőve alapból, a Tv-n indítottam egy auto keresést és kész)
Mennyvel tudhat többet a Serviio?
[ Szerkesztve ]
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
Jadro
veterán
válasz AttyVin #40583 üzenetére
Pont most próbálgatom a Serviio-t, az Allshare-t használtam eddig. Nos a Serviio egész szuper a stream nézéshez, bár kevés a tényleg értelmes és működő stream, de még keresgélek. AMi jobban bosszant, hogy sorozatnézésnél kettőből kettővel volt gondom. Az egyiknél a 720p-s MKV-ra írja, hogy nem támogatott formátum, közben az Allshare simán viszi, a másiknál ami avi meg nem passzint alá feliratot. Az allshare ugyanazt simán kezeli. Lehet hogy beállítási dolog csupán, de ha a gépemről akarok megosztani filmet, eddig az Allshare bizonyult gördülékenyebbnek.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
BBéci
legenda
Ki kell csomagolni, aztán az m2ts-t le fogja játszani.
De sokkal jobban jársz, ha külső médialejátszót használsz, mert a tévék a 24p-t (az összes HD film olyan) 60 hertzre erőltetik és az egy rakás kaki.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Tv-m: Samu UE40D6100
Napokban szereztem be egy UPC-s mediacard-ot, és nálam a kép minősége nem hozza az elvártakat. Ha meghagyom azokat a beállításokat, amiket a BOX-on használok, akkor a kép siralmas. A HD adások még csak-csak, de a többi.......... Ha viszont új beállításokat próbálok(már két napja állítgatom össze-vissza), akkor a HD-kat ki tudom hozni, tökéletesre, de a többi az igencsak homályos marad.
Van-e esetleg egy jól sikerült képbeállítás leírás valahol? -
jefte
csendes tag
Hello,
2 kérdés.
- BD 50/25 fájl típust hogy lehet lejátszani Samsung ES7000 TV-n? Próbáltam Plex-el/Serviio-val plusz megpróbáltam külső merevlemezről is és csak sok mappát mutatott, nem találtam olyat amit el lehetne indítani. A többi faszán megy, csak ez a két fájl típus nem. Hogyan tudom lejátszani kiírás nélkül?-A másik pedig, hogy van 3 hdmi csatlakozó a tv-n. Viszont különböző feliratokkal van megcímkézve, mit jelentenek ezek?
HDMI: 1. MHL, 2. ARC, 3. DVI (Ezt még vágom
1 - 2re mit lehet csatlakoztatni és miket jelenteken ezek a feliratok?
Érdekes volt, hogy a laptopot csak a dvi-n vitte át szépen, viszont a PC-t rácsatlakoztathattam bármelyikre, akkor is szépen átvitte. -
oz82
senior tag
Sziasztok!
Gyors segítég kellene!
Otthon Rákötöttem a C6000-es Led TV-t Lan Kábellel a Routerre.
Olyat szeretnék, hogy a PC vel összehangolni, azaz hálózaton keresztül filmeket lejátszani (hogy a TV lássa a gép megosztott mappáját stb.)
Olvasgatva a fórumot kell külön szerver program hozzá? Routeren (Thompson speedtouch) milyen alapbállítás kell?THX!
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
kicsibacsi
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy az ARC-os HDMI csatlakozóra rá tudok-e kötni tabletet?
-
flegos
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg olyan samsung appot ami a RAW fájlokat is felismeri?
Ha fényképezőt direktbe rákötöm tv-re csak jpg-ket látja.''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
dj_real83
csendes tag
válasz localhost #40574 üzenetére
ok. elözmény:volt egy laptopom, amin vga kimenet volt csak, meg van egy eh5300-ás tv-m, amin csak hdmi van, gondoltam olyat hogy vgaről dvi-re átalakitó csatlakozó, aztán dvi-hdmi kábel-el tv, de nem müködik, mivel vga analóg dvi pedig digitális. csak úgy működik ha vennék egy vga hdmi convertert ami 20 ezer forint környéke.ilyesmit. ezért cseréltem el egy asztali pc-re. igy teljes a kép?
-
localhost
Közösségépítő
válasz dj_real83 #40573 üzenetére
Ne terjessz félinformációkat, kérlek!
Hogyan nem ? De össze lehet kötni, csak a notebook VGA kimeneten NINCS mindenkor képjel, csak ha bekapcsolod.[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
dj_real83
csendes tag
hali. na meguntam, nem lehet összekötni a tv-t vga-s kimenettel rendelkező laptoppal,amelyik tv-n csak hdmi van szóval laptop elcserél egy hdmi-s kimenettel rendelkező pc-re. állat
[ Szerkesztve ]
-
eFeMeR74
senior tag
válasz Rebell #40570 üzenetére
Én nem is használom az allsharet (letöröltem, mert sz.r)
A Serviio messzemenőleg sokoldalúbb progi.
Mindent lejátszik mivel a PC van és nem a beépített ML használja a TV-nek
Ha valami gond van vele akkor a TE gépeden lenne a hiba mivel a Serviio azokat a Codececet ill filtereket használja ami a gépedre fel van telepítve. rakd fel ezt: FFDShowRáadásul pont a mkv filek lejátszása miatt használják - mindent visz
"Egyre elterjettebbek az LCD TV-k, és ezek között is jópár típus képes LAN-on média szerverekkel kommunikálni.
Így, ha a számítógépünkön fut egy ilyen média szerver alkalmazás, és a TV is ezen a hálózaton van, akkor a filmjeinket, zenéinket elérhetjük a TV-n is. Ezen leírásban a Serviio nevü alkalmazás telepítését írom le.
Kollégámnak nemrég szüksége volt egy ilyen alkalmazásra a Samsung TV-jéhez, és kellett egy kis idő mire összejött, jobb leírni, mert elfelejtődik Más programokkal (pl rygel, minidlna) nem jött össze az mkv és egyéb formátumok támogatása, csak ez a program hozta a tökéletes megoldást." cikk: [link][ Szerkesztve ]
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Rebell
senior tag
válasz eFeMeR74 #40569 üzenetére
, de jól tudom, hogy a Seviio-val problémák vannak, és nem játssza le az MKV kiterjesztésű fájlokat?
Adtam még 1 lehetőséget az Allsharnek, leszedtem netről még1xer , hátha javítottak időközben rajta valamit, és most minden okés megint.
Viszont, ha megint problémáim lesznek vele, akkor megy fel a Serviio.
-
Rebell
senior tag
Jó reggelt!
mondanátok nekem egy olyan programot ami hasonlít az Allshare-hez ? Tegnap óta meghülyült, és nem tudom a film mappámat megosztani a Tv-vel. Updateltem-újraraktam , de még mindig 1 rakás sz*r-
D6100as a Tv , ha ez számít.
köszönöm
-
Sir Gunar
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
2 napja vagyok tulaja egy ES5500 -nak és állandóan vacakol a nettel, nehezen csatlakozik vagy nem is, amit telepítek appot az kikapcsolom és másnapra nincsen, smarthub állandóan frissít és mindig vmi uj lesz, meg pár addigi eltűnik! Ez 72 órán belüli csere lesz, vagy ennél ez normális, esetleg vmit én állítottam be rosszul?[ Szerkesztve ]
-
fgo
tag
Fuso állandóan eltűnik a smartból miért van?
-
BBéci
legenda
válasz Stitch #40558 üzenetére
A Smart funkciókkal, melyeknek listája a gyártó honlapján olvasható.
Meddig lesznek a kínálatban? Fene tudja. Ha rajtam múlna már 3 éve nem léteznének, de kell a népnek az olcsó kategória is.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Stitch
őstag
Sziasztok!
Szerintetek a hagyományos, 50 Hz-es LED tévék meddig lesznek kaphatóak a Samsung kínálatából (5-ös széria)?
Egyébként a Smart LED-ek mivel tudnak többet?
-
BBéci
legenda
válasz Zsigi72 #40556 üzenetére
Megbeszéltük, viszont csak hétfő óta van nálam az ES8000, korábban nem volt ennyire hosszas és testközeli tapasztalatom. A fele árát sem éri meg.
A plazmákra sosem figyelek, mivel tesztkészülékek, de még soha, egyik sem égett be, pedig előfordult, hogy 4,5 hónapig használtam.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Zsigi72
aktív tag
Igen, ezt már megbeszéltük egyszer. A felhasználás mikéntje és módja miatt voltam kénytelen az LCD technológia mellett dönteni (változatlan tartalom hosszabb időn keresztül). Egyébként plazma lett volna, pontosabban lesz majd nem sokára a másik versenyző egy 50-es Panasonic személyében.
[ Szerkesztve ]
-
Zsigi72
aktív tag
-
ladlac
tag
Adott egy C650-es tévé, amire a laptopról akarok Allshare-en keresztül videót küldeni. A probléma azzal van, hogy az mkv fájlban több hangsáv is van, és csak az elsőt játssza le. Visszakeresve láttam, hogy elvileg az enterre előjön a lejátszó beállítása, de nekem semmi ilyet nem sikerült elővarázsolni. Próbálkoztam a tévén belül is hangsávot váltani, de ott sem jártam sikerrel.
Illetve azt sem tudom, hogyan lenne jobb az Allshare-ben elindítani a filmet. Van a listát módszer, amikor egyből streameli a program a tévére, meg van, hogy elindítod a lejátszót (tehát a kijelzőn is elindul a film), majd ott beállítod, hogy másik eszközön játssza inkább.
Tudnátok segíteni?
-
KisApám
addikt
válasz ghostrider20 #40540 üzenetére
Ezt rendes billentyűzettel írtad, vagy telefonról gyorsan?
(Ettől függetlenül: egy kis tiszteletet kérné(n)k az fórumba való beírásokkal kapcsolatosan, minimum követelmény az alap szintű magyar nyelvismeret és mondatközi írásjelek helyes használata a mondanivaló megértésének megkönnyítése céljából is.)[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Nekem a Samsung ES7000 web és Apps tökéletesen műxik, bejön minden, sosem tűnt el semmi.
Pár perce frissítettem is a legújabb firmware-val is, úgyhogy happy minden.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
fgo
tag
Nekem azt írja a serviio ,hogy 6 nap múlva lejár mi lehet a gond vagy van valami kód?
-
M5Norbi
őstag
válasz kicsibacsi #40545 üzenetére
Sajnos így van.
Bár mikor én ezen gondolkodtam arra jutottam hogy a TV-t úgysem hurcolom úgyhogy vettem hozzá egy pár száz forintos kábelt rádugtam a Routerre és kész.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
kicsibacsi
csendes tag
Csak a gyári Wi-Fi adapter jó hozzá!
-
BBéci
legenda
válasz Zsigi72 #40512 üzenetére
Az egy hete nálam lévő ES8000 annyira felhős, hogy élvezhetetlenek a sötét jelenetek, mert a filmen is látszik, nem csak az alsó és felső üres csíkon.
(#40519) WoodooKilla
Ezen a kalibrálás sem segít. Próbáld ki, vedd le a háttérvilágítást és a fényerőt, kontrasztot nullára, onnan emeld lassan a még éppen nézhető világosságig. Akkor is felhős lesz.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
localhost
Közösségépítő
meiket ??? [link]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
ghostrider20
tag
Halli vettem egy tv.t egy Samsung 32" FullHD UE32EH5300
azt szeretném kérdezni ,hogy kellene egy wifi adapter hozzá mást lehet használni hozzá vagy csak agyárit???
Ha mást lehet használni meiket egy két fórumon olvastam DLINK. de nem biztos
Ha valaki valamit tud róla megköszöném ha megosztja velemköszönöm előre is -
localhost
Közösségépítő
válasz szunyog199 #40535 üzenetére
Oppá mi az a Youtube alkalmazás ott ?
-
M5Norbi
őstag
Helló!
Látom egész jó kis fórum van Samu TV témában.
Nekem ugyan nincs annyira profi TV-m mint ahogy itt olvasgatom egyik másikat
De Allshare van nekem is és nagyon sokat használom.
Biztos hogy nem olyan jó mint valami extra külön médialejátszó de ingyenes és mindent átvisz a TV-re.
Amiben segítséget kérnék : lehetséges így DLNA-n a monitor képét átvinni?Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Inhouse
őstag
válasz szunyog199 #40532 üzenetére
Nem javult még meg, nekem is vacakolt délután megint...már kezdem unni...az önkormányzat TV ment, a Music1 is, de a böngésző hibaüzenettel leállt. Újratelepítés után megjavult.
Üdv Inhouse
-
szunyog199
tag
válasz szunyog199 #40531 üzenetére
Web browsert elindítva a következő hibaüzenet: Nem lehet csatlakozni a szerverhez. Próbálja később.
-
szunyog199
tag
Sziasztok!
Az előbb elindítottam a TV-n a smart hubot és meglepődve látom, hogy amik idáig voltak rajta alkalmazások eltűntek, és teljesen máshogy vannak az ikonok. Pl: PORT.hu alkalmazás ikonján a Snake játék ikonja található, a Youtube ikon helyett teljesen más van.. szol eléggé meg van kavarva. Mitől lehet ez?:S Az előbb frissített a smart hub, de utána se javult meg.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz Zsigi72 #40527 üzenetére
Több infó itt: Serviio Wiki [link]
Telepísd a legújabb 1.1 versiot (magyar nyelvű az egész) innen: serviio 1.1[link]
miután telepítetted a serviiot menj oda ahová telepitetted és a plugins mappába a legújabb pluginokat kell telepíteni
ezek olyan groovy file de ne menjünk bele.
Az itteni hozzásolásomnál van a link + egy kis leirás a youtube videok megnézéséhez : [link]A progi használatát most nem irom le mert nagyon egyszerű
A lényeg, hogy a médiagyűjtemény fülnél tudod megadni melyik mappát kivánod megosztani a gépedről valamint online forrásokat is megadhatsz.Pl: eurosport: http://esioslive2-i.akamaihd.net/hls/live/201149/AL_ESP1_INT_ENG/playlist_1800.m3u8
Megadod a forrás tipusát jelen esetben ez a élő adatfolyam (görgető menűből kiválaszt)
A youtubos leirásom pedig online rss/atom forrásEz pedig: http://www.ilive.to/channels/xxxx - Web erőforrás- a xxxx helyére kell irni amit éppen keresel pl sport, music, rss, entertainment, general,
Pl: http://www.ilive.to/channels/Entertainmentitt mégtöbb infó: [link]
itt is van leirás: [link]
Estére aki unatkozik Müködik: Hustler FullHD : http://195.245.118.40:7781/udp/239.2.2.1:1234
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Inhouse
őstag
Megőrülök már ezzel a képpel...már mindenhogy próbáltam a képarányt is, de nem segít...olyan mintha látnám a váltottsort... Ha messzebb van egy ember, nem lehet látni az arcát...bár a Digi-n a rosszabb, már kockásodik is...lehet, hogy kész lesz ez a beltéri is, mert egyre gyakrabban fogad állókép is...
Üdv Inhouse
-
Inhouse
őstag
válasz d.norberto84 #40508 üzenetére
Jó hozzá még a Hama Uzzano is, csak sajnos sehol nem lehet éppen kapni.
Üdv Inhouse
-
Zsigi72
aktív tag
válasz WoodooKilla #40519 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy nekem is a bal felső sarok, de majd megnézem.
Szerintem ezen a kalibrálás nem sokat segít. -
localhost
Közösségépítő
válasz donjohnson #40521 üzenetére
Már félórája mindenféle külföldi topicokat böngészek, hátha valaki látott olyan embert, aki...
-
localhost
Közösségépítő
1030-ról 1031-re frissült a tv-m firmware-e. Honnan tudható, hogy mi változott?
-
laca1944
csendes tag
Az INDEX kitörlése megoldódott. SAMU szerint resetelni kell a SMARTHUB felületet. Megcsináltam OK....de eltüntek az utólagos app-ok HI.
-
Tutu7030
veterán
válasz DonMarco #40513 üzenetére
Nem a tv lejátzójába kell beírnod, hanem a serviio alkalmazásba, amit a pc-n futtatsz.
Vagy megpróbálhatod a kicsomagolt netplayerB.zip-ben (netplayerB mappába csomagold ki) az /XML/videoList.xml fájlba is beírni, majd a netplayerB mappát egy pendrive gyökerébe másolva, a pendrive-t a tv-re rádugva a smart menüből elindítani az alkalmazást.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
burtione
tag
Sziasztok! tud valaki véleményt mondani erről a készülékről? SAMSUNG UE46ES5505K
Valós 100Hz? -
-
Zsigi72
aktív tag
válasz WoodooKilla #40507 üzenetére
Van rajta minimálisan, létezik sajnos, de engem nem zavar.
Megnéztem, de azóta nem keresem és így nem is veszem már észre.
Ha leülök tv-t nézni, akkor a műsorra, a tartalomra koncentrálok és nem a "felhőket" keresgetem.
Teljesen felesleges ettől paráznia bárkinek is szerintem.
Persze biztosan léteznek olyan példányok amelyeknél esetleg jobban látszódik a jelenség.
Majd dobok fel képet, ha lesz időm. -
sandró60
addikt
válasz d.norberto84 #40508 üzenetére
Ezt merem ajánlani- Logitech K400 .Nekem is ilyen van.Most ezzel irtam a hozzászólást
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz Tippmix46 #40500 üzenetére
Légyszíves mondd el, miben lenne jobb a TV, ha USB 3-as lenne. Nem kötözködöm, én VALÓBAN nem értem.
-
flegos
senior tag
válasz urbanjozsi #40478 üzenetére
A média card dobozában vagy egy mondjuk használati útmutató, annak egyik oldalán vannak ezek a számok és egyéb számok is amiket kérni fog a TV.
De biztos, hogy ország kódot kér nem hálózati azonosítót??''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
d.norberto84
csendes tag
Sziasztok,
Samsung UE40ES6800-as LED TV-mhez szeretnék vezeték-nélküli billentyűzetet.
Tudnátok tanácsot adni milyet érdemes venni?Ez milyennek számít?
Logitech Touch Keyboard K400 920-0031Köszi előre!
-
Zsigi72
aktív tag
válasz WoodooKilla #40504 üzenetére
A 7000 alatt van Evolution Kit, a 6800-nál nincs.
Én is azt mondom, hogy nézd meg a két tv-t egymás mellett (én is elkövettem ezt a hibát és 7000 vettem ).[ Szerkesztve ]
-
WoodooKilla
csendes tag
válasz #18538752 #40498 üzenetére
Azért a + 110-ért nem két magot veszel, hanem egy sokkal komolyabb panelt, + nem tudom, de emlékeim szerint ES7000 alatt nincs Evolution Kit, amiből az első most fog megjelenni, és így jó pár évig kap egy olyan hardveres támogatást is a készülék, mely biztosítja, hogy lassabb ütemben avul el a technika. Nem elhanyagolható tény.
Ha van lehetőséged, nézd meg egymás mellett a két TV-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest