Hirdetés
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
umfrider #155348 üzenetére
+1
És: lala666
Szerintem is ipari környezetbe való az a lyuktakaró. És neked van igazad a polc magassága lenne ideális, viszont egyéni preferencia és -5 fokos döntés miatt meg vagyok elégedve a magasággal. A gond csak hogy 3M szeles a nappali ágy és persze a fejed a szélére kerül fekve.
blakey: eleinte az also szekrényen volt talpokon és nagyon zavart hogy olyan alacsonyra kell “lefelé” nézni.
Egyeni preferencia de valóban túl magasra raktam
igazad van neked is ezt már inkább egy jobb tv vásárlással fogom megoldani
Koszi mindenkinek a TV ajánlást is
-
anrab
addikt
-
blakey
titán
válasz
4264adam #155339 üzenetére
Egyszerűen, rohadt magasan van az a TV, paneltől függetlenül, az ajánlások sem véletlenek és a bútorok sem véletlenül készülnek akoirában és úgy ahogy. Egy minimálisat eltérhetsz az ajánlástól, de jelenleg brutálisan eltérsz, ez egy rendelőben, váróteremben oké, otthon nagyon nem.
-
4264adam
veterán
Szia,
Köszi az ajánlást
Számomra vicces ez az elméleti vonalrajzolás, mert mindenki ismeri és a gyakorlatban kényelmetlen hosszú távon.
1: ki az aki, az ágyon nem végignyúlva fogja nézni a filmet(2-3 óra)?
2: Egész nap nagyon sokat hajtjuk a fejünket lefelé, köszönöm de én inkább a TV és monitor-t felfelé rakom hogy felfelé nézzek (~ 12-13 óra / nap)
3: A 3D dekorfalon a TV mögött 4 tiplinyomot nem egyszerű utólag eltüntetni, teljes csere nélkül. -
4264adam
veterán
válasz
rainman72 #155341 üzenetére
Szia,
KöszönömÍrtam is neked a másik topikban
"
Sziasztok!
Milyen TV-t tudtok ajánlani a meglévő VA kiváltására, rájöttem az ágyon fekve kiesek a betekintési szögből ezért érzem az IPS monitor mellett fakónak minden színvilágot. Szemből még elmegy az IPS-hez mérten.
1. Tévére szánt összeg, forintban?
- 200k (ha van ennyiért IPS), jelenlegi: Sasumg UE55TU7022KXXH
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
- Filmnézés / Digi csatornák és számitógép HDMI-n keresztül
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
- 55" jelenleg is ez van Sasumg UE55TU7022KXXH
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
- inkább nappal
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
- enyhén oldalról fekve és a TV a falon
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
- Netflix / HBO max
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
- optika és HDMI eARC a Samsung HW-A650 Soundbar számára
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
- nem kell
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
- Samsung
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
- nincs
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
- használt is, a jelenlegi Sasumg UE55TU7022KXXH akarom IPS-re cserélniJól gondolom, hogy a feljebb írt betekintési problémára 200k-ig ez lenne a választható opció : LG 55UQ8000AUB?
Felette nekem a TCL 835 tetszene (erre lehet 3 hónapot is váronm kellene), mert RTINGS tesztek alapján a beteintési szög a Samsung QLED sem elég 300k-ig
-
4264adam
veterán
-
Jocek1979
csendes tag
válasz
4264adam #155326 üzenetére
szia nekem is 7022 van mar 2 eve igaz ru szeria tehat eggyel korabbi mint a tied hat sajna erz a tv ilyen en mar elfogadtam fako semmi kontraszt a betekintesi szőge igen gyér 1 lepest lepek oldalra es mar fakulnak a szinek az eddigi legrosszabb tv amit vettem de mar beletörödtem nem kinlodok vele a samsung legrosszabb tv tipusa eddig meg a had adasok sem igazan szépek vele
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
Szeretném megnézni, hogy hány óra van a TV-ben. Pici pár gombos kapcsolóm van hozzá. Valaki le tudná írni, hogy ezzel hogyan kell belépni és ha beléptem utána hol kellene látnom / keresnem? -
CHIPman
nagyúr
Üdv. Samsung 32H4510 TV nem tud cast funkciót? Screen mirroring megy, illetve a youtube videót is megnyitja a saját youtube app-jában, de konkrétan livestreamet szeretnék rá castolni 3rd party alkalmazásból, és nem találja meg a telefon úgy, mint a másik TV-hez használt Chromecastomat. Google nem sokat segített.
Köszi. -
brucka
tag
Sziasztok!
Egy haveromnak van egy ue43m5580-asa és az a probléma vele,hogy néhány hete nem indít el a netflixen egy filmet sem. Be tud lépni, keresés is megy ,de az indításnál csak pörög esetleg 25%-ig eldöcög.
Nettel nem lehet gond,mert pl hbo max simán fut,meg ha jól tudom mobil nettel is megpróbálták.
Elvileg minden alap dolgot végig zongoráztak,de semmi nem használ.
Esetleg vmi tipp? -
Celtis
veterán
válasz
-secret- #155327 üzenetére
Próbáld kihúzni a tv-t a konnektorból egy fél percre. Ha nem segít, akkor lehet, hogy a weboldalon történt valami módosítás, ami nem tetszik a tv primitív böngészőjének.
Ez valami bolti display? Megteheted, hogy veszel hozzá egy tv okosítót vagy valami mini PC-t, akár egy használt raspberry Pi-t.
-
Sziasztok!
Van egy QE55Q80B tv-m. A PC serviio forrást hozzáadom a kezdőképernyőhöz (home gomb), hogy gyorsabban el tudjam érni, az ki-bekapcsolás után már nem látszódik. Miért van ez? Vagy hogy lehet a forrásokat a lehető legkevesebb gombnyomással elérni? Ez a smart remote nagyon új nekem.
Köszi!
-
Van ez a weboldal:
https://lottoeredmeny.azurewebsites.net/egykep.html
Reggeltől nem hozza be a Samsung tv, de 2 éven keresztül ment rajta. Mi a probléma? Konfiguráljam újra az egész tv-t? Vagy van valami ami a böngészőt nullázza vagy ilyesmi?
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
TV: Sasumg UE55TU7022KXXH
Tudom, árban az egyik legolcsóbb, de van valami beállítási javaslat a következőre:
IPS monitor van HDMI-n duplikálva és ahhoz képest ez a VA minden színtartománya, halovány / fakó / tompa / kontraszt nélküli egymáshoz viszonyítva. Van a beállítások között valami megoldás amivel színhűbb tud lenni IPS-hez nézve pontosan szemből?
Vagy ez a vágyam már azt jelenti hogy a QLED-ben kell gondolkodnom és ennyire képes ez az árkategória? -
AMD Power
titán
Ez most a tuti jó ár...
-
rainman72
nagyúr
válasz
Batib #155308 üzenetére
Ok sok a betű bocsi.
Q80B 120hz direct led FALD
A Q85B 120hz szintén direct led FALD de már mini led ami egy új háttérvilágítási megoldás.A ledek száma a többszörösére nőtt.Majd megírják pontosan mennyivel
De hogy tisztán láss ha eddig volt mondjuk 100 most van több ezer,ezzel egyenes arányba nőtt a vezérelt zónák száma is akár a tízszeresére is.
Így még nagyobb fényerőt és jobb feketét tudnak.
A Samsung az oledek ellen vetette be ezeket de közben csak kijött egy oleddel is idén. -
Batib
őstag
Hali!
A QE55QN85-ös tévéről van vkinek véleménye? Ez miniledes? Képminőségben milyen szinten van?
Sajna az ujabb tévékről már elég kevés infóm van.
Esetleg egy QE55Q83 van még képben, melyik lenne jobb?
(Most adta meg magát az 55H6400-as tv-m)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Apple MacBook
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Whisky topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest