Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
junior19 #139616 üzenetére
"a film képmódból is lehet a kiemelthez hasonlót fabrikálni "
minek fabrikálni ?
ha olyat akarok, akkor nézem a kiemelt módot!
Fából vaskarikaIgaza van mpo fórumtársnak és csak ragozzátok a semmit.
Használjátok egészséggel a filmmódot,nincs ezzel semmi gond, de nem kell mindenáron ráerőltetni másokra.( gyári visszaállítás meg ilyen-olyan kalibrálgatás youtube-s képek meg videók alapján stb....röhejes ! )Nekem alapbeállításokon van a készülék( lehet hogy ez szentségtörés a számotokra ) de számomra több mint megfelelő! De mások akik látták azok is elismerően vélekedtek róla .
Mindenkinek egyénileg kéne eldönteni,hogy számára mi a jó kép fogalma,és milyen beállítással használja a ketyeréjét, és ne ti mondjátok meg a "tutit"
Nem kell háborúzni,vitatkozni,legyünk meg békében,unalmas már hogy egy-két emberke itt állandóan csak a saját egóját fényezi és ha valaki esetleg más véleményen van azt rögtön megkóstolják.Ez most nem feltétlen Neked lett címezve csak itt válaszoltam.
Remélem nem bántottam meg senkit, és ne is reagáljatok rá csak hagosan gondolkodtam.
Lehet,hogy rosszul
Béke veletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest