- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Köszi. Médialejátszónál egy másik topikot találtam, ahol nem volt összefoglaló, így legalább már tudom, hogy mi az a CoreELEC, igaz a netflix-re itt sincs utalás.
Házimozis topik nem jutott volna eszembe, délután elolvasom. Mondjuk ha marad kérdés nem tudom mennyi értelme van oda írnom, hogy nem fogja tudni, semmi értelme, vegyél házimozit, ....de ha erre sor kerül remélem szakmai lesz.
Amúgy nem igazán értem. A Q90r [link] esetén is van front és felfelé sugárzó hangszóró, sőt még a hátsó hangfalakban is van, így a gyártó szerint 7.1.4 csatornás csak front részen nálam nem 0 és 220 cm-en helyezkedik el a hangszóró (helyi adottságok miatt) hanem ~60 és 180cm-en mivel a soundbar 120cm hosszú.
Ezek alapján azt feltételezném, hogy ha így árulja a gyártó, akkor az nem csak egy hangszórókkal agyonpakolt rúd és össze vissza jönnek ki belőle a hangok hanem van benne egy ehhez alkalmas erősítő is szóval a megfelelő tartalom esetén a megfelelő hangszórók fognak felerősödni (persze az más kérdés, hogy pl a helikopter sosem fog úgy a fejemre potyogni, mint egy a fejem fölé szerelt hangszóró esetén).
A kérdésemet valójában arra tömöríteném, hogy ha a TV nem tudja, akkor elég-e olyan médiabox ami DTS és Dolby 7.1-et támogat és a többit, vagyis az X-et és atmost megoldja a hangtechnika vagy erre dedikáltan kell pl nvidia shield TV PRO box, ahol hangsúlyozva van az X és az Atmos? délután házimozi topikból hátha kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- BenQ MW523 DLP 3D Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- LG OLED55G49LS 3 ÉV Gyári Garnciával
- Onkyo Tx-Sr508 7.1,hdmi
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest