- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4ndiBuild3r
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy már régóta szemezgetek egy WD My Passport 256GB USB 3.1 WDBK3E2560PSL külső SSD háttértárral, csak fontos számomra, hogy a TV készülékem is kezelje (Samsung KS7000, 2016-os kiadás).
Simán felismeri, mint egy külső HDD-t, vagy egy pendrive-ot?
Valahogy a tesztekben, és a hivatalos oldalon is mindig egy notebook mellett illusztrálják, tesztelik, nincsen leírva az egyéb kompatibilitási lehetőségek és mivel borsós az ára nem mennék lutrira.
Köszi a választ előre is!
[ Szerkesztve ]
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
warren29
tag
válasz B4ndiBuild3r #118551 üzenetére
A 3.0-át símán felismeri (KS8000) így vélhetően a 3.1-el sem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
-
lood55
tag
Sziasztok!
Idén januárban vásároltam egy Samsung 50MU6102 Tv-t.
Azonban úgy tűnik, hogy az .mkv fájlban lévő feliratokat nem látja.
Gépen az adott fájlt VLC-ben megnyitva minden felirat látható.
A lejátszás külső pendriveról megy.Tudtok erre valami megoldást, frissítés, beállítás, egyéb?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
B4ndiBuild3r
tag
válasz lood55 #118554 üzenetére
Köszi a választ!
Esetleg valaki próbált KSx00 szérián, 2TB-nál nagyobb külső HDD-t? (2,5", 5400rpm, csak a szokásos). Olvastam egy 2 éves cikket miszerint 1.5-2TB felett egyszerűen nem kezelik a smart tv-k. Ez még most is aktuális lehet?
[ Szerkesztve ]
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
stemplar07
őstag
válasz B4ndiBuild3r #118556 üzenetére
75 KS8000 Simán viszi a maxtor M3 4 TB os vinyót !! Bármelyik USB -ről
[ Szerkesztve ]
-
B4ndiBuild3r
tag
válasz stemplar07 #118557 üzenetére
Köszi! Ez nagyon jó hír.
-
lood55
tag
Szia!
Én is próbáltam a Serviiot korábban, nem jött be. Lassú volt, nem lehetett rendesen jeleneteket választani, tekerni stb. ki tudja lehet azért mert régi a gépen és lassú. Mindegy is, a lényeg az lenne, hogy enélkül működjön.
Megoldható hogy az .mkv-kba épített feliratokat lássa a TV minden egyéb PC-s mókolás nélkül? -
HookR
addikt
MU6102 és MU6122 TV-ken SD adások megjelenítése kapcsán mik a tapasztalatok?
Csak mert MM-ban próbálgattam az 55"-os méretűeket és a Digi-n az Eurosport országúti kerékpár közvetítésének SD változata ijesztően pocsék volt (csúnyán elmosott, tele kódolási anomáliával, mint a Youtube videók 240p-ben). Ez betudható a Digi szolgáltatás és az eurosport közvetítés alacsony bitrátájának, vagy tényleg ennyire vacak más szolgáltatóval és adással is?▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
mpo
veterán
válasz lood55 #118561 üzenetére
A TBBT mkv-t nem játszotta le pendrive-ról az F6400-as, mert H.264 amit tud.
A Format Factory-val átkonvertáltam az mkv-t H.264-re, mellette volt az ugyanolyan nevű felirat, a felirat színét átállítottam és feliratos film lett belőle, amit le is játszott.Ha érted, akkor már elavult.
-
Bogyi007
veterán
válasz lood55 #118561 üzenetére
Nagyon egyszerű a Serviionál ha csak sima megosztást akarsz, akkor kapcsold ki benne a dekódolást azt ne a gép csinálja.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mpo
veterán
válasz lood55 #118565 üzenetére
- TBBT The Big Bang Theory (Agymenők)
- F6400 A tévém UE40F6400
- Format Factory? Egy program (magyarul is tud) szinte korlátlanul konvertál. [link]H.264 képen a tv kézkönyvéből:
[kép]Elindítod a Serviio Console-t Delivery -> Transcoding és ott kiveszed a pipát (enable transcoding).
[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
lood55
tag
Köszi,
így már érthető.
A Format Factory kiszedi a feliratot az mkv-ból?
Konvertálás közben minőségi romlás tapasztalható?Serviio-nál kivettem a pipát, továbbra is ugyanolyan lassú. Megakad lejátszás közben egy 40GB-os mkv esetén, tekerés lassú, felirat ugyanúgy nem látszik.
-
arnicode
tag
-
tothlaj
csendes tag
Sziasztok, érdeklődöm ez a tipusú távirányító csak adott tipushoz jó, vagy több tipust is kiszolgál?
Nekem egy UE43MU6102K tv van,vajon lehet hozzá használni?Köszönöm..
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz lood55 #118567 üzenetére
Ide kell elmenned, mert kitiltanak minket:
[link]A Format Factory kiszedi a feliratot az mkv-ból?
Nem próbáltam, de minek?
Konvertálás közben minőségi romlás tapasztalható?
Nem vettem észre.
felirat ugyanúgy nem látszik.
Ez kell! név.hu.srt
A console-ban a Languages-ben alul Preferred language of subtitles
ide írd be: hu
És látszani fog a felirat.Ha érted, akkor már elavult.
-
Maddrive321
csendes tag
Sziasztok, leszűkítettek 4 készülékre a listám amiből választanék:
UE49MU6202KXXH
UE49MU6402UXXH
UE49MU6502UXXH
UE50MU6102KXXHaz lenne a kérdésem hogy mik a különbségek közöttük, és akinek van valamelyik mik a tapasztalatok, leginkább az ívelt felé hajlok de olya tvm még nem volt köszi a válaszokat
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok, tudnátok segíteni nekem, le szeretném cserélni a mostani Samsungomat (UE32J6250) egy nagyobbra. Olyan kellene ami csak FullHD-s viszont lehet rajta játszani is, mert rákötném a notit. 50" körül elég mert közel ülnék hozzá. Smart legyen, Fullhd-s, minél kisebb utánhúzás a játékokhoz, és ne 50-60hz-es legyen, szép képpel. Tudnátok valamit ajánlani ehhez? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
sanyiii84
csendes tag
Sziasztok, (előbb egy másik topicba írtam, de talán itt a Samu topicban jobb helye van)
Van nekem egy Samsung okos TV-m (UE43KU6000 a pontos típus). Nemrég költöztem új albérletbe, ahol elérhető a UPC, elő is fizettem és CI kártyát választottam hozzá.
A problémám az, hogy hiába teszem a kedvencek közé, időnként a csatornák egy része eltűnik onnan. Gondolom a UPC rendezgeti át a csatornákat folyamatosan, ezért tűnnek el. Eléggé idegesít, hogy bizonyos időközönként azzal kell eltöltenem bizonyos mennyiségű időt hogy a csatornákat rendezgetem vissza.
Más is szív ezzel akinek Samsung TV-je van? Miként lehet elérni azt hogy ne kelljen mindig újra rendezgetnem a csatornákat? -
lord_m
senior tag
Üdv!
MU6102 Tv-nél a pendrive, USB HDD leválasztása a "Vissza" gomb hatására előugró "Kilépés" megfelelő? Majd bekapcsolt TV-nél kihúzható?
Mert semmi egyebet nem találok.
-
Bogyi007
veterán
válasz lood55 #118567 üzenetére
Érdekes nálam így VEZETÉKES kapcsolattal a PC-ről a Samsung UE50MU6122-es tévém minden gond nélkül a saját lejátszójával viszi az UHD tartalmakat is...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ViG11
újonc
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni.
Rendelkezem egy Samsung 65MU8002-vel és minden filmet feliratoz amit pendrivon keresztül elindítok.
A számítógépen nem feliratozza ugyanazt a filmet amit a TV-n meg megtesz...
Tv-n állítottam, hogy kikapcsolja de nem tette, ráadásul ez nem beleégetett felirat illetve a pendrivon hozzá sincs adva semmilyen nem video file...
Tutti, hogy valamit ügyetlenkedek de mit?
Tudnátok ebben légyszíves segíteni?Köszönöm!
-
Shamat
aktív tag
válasz ViG11 #118581 üzenetére
Szia.
Ez a program fog segíteni: MKVToolNix GUI
Ezzel szoktam kiszedni az összes feliratot, mert általában a legtöbb .mkv tele van velük (illetve néhány ugye nyelv sávokkal is), és ahogy te is írtad, a TV valamiért nem képes mit kezdeni velük. Miután kiszedem belőlük, mellé teszem az .srt felirat file-t és így már minden oké. Más megoldást nem találtam erre a problémára.DEAD LIKE ME
-
Maddrive321
csendes tag
Mégegyszer megpróbálom hátha valaki válaszol, egy UE49MU6502UXXH tv szeretnék venni mi a véleményetek róla, fontos lenne mert szerdán lehet megveszem, köszi
-
PuMbA
titán
válasz Maddrive321 #118584 üzenetére
Ha sötétebb szobában nézed és számít, hogy a feketék nagyon feketék legyenek akkor vegyél UE50MU6102-t Ha viszont számít, hogy nagyon oldalról tök jól lásd a képet, akkor ezt. Íveltet nem vennék, mert 1 év múlva ugyanúgy eltűnnek, mint a 3D TV-k. Sok értelmük nincs.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz PuMbA #118585 üzenetére
+1 a UE50MU6102-re
Nem bántam meg,jó választás volt,pedig féltem plazma után,milyen lesz a képe..A normál adásokat is igen jól felskálázza,nagyon jó a fekete,semmi felhősödés,bevilágítási probléma.
Már agyon teszteltem UHD tartalmakkal is, nagyon rendben van. 157 000 volt az ára, verhetetlen ajánlat szerintem 200 000 Ft kategórián belül.Maddrive321 most 166 000 körül van az ára. 50" vs 49" szerintem nem kérdés,hogy a nagyobbat kell.
2.54 cm-rel nagyobb!
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
PuMbA
titán
válasz Maddrive321 #118586 üzenetére
Ha sötét van nálad, akkor ahogy írtam UE50MU6102 kell, mert a 6402 feketéit szürkésnek fogod látni Előbb leírtam a különbségeket. VA panel van az első kettőben, a 6400-asban meg IPS panel ezek előnyével és hátrányával együtt. VA panel feketéi feketébbek, de nagyon oldalról torzulnak valamennyire a színek, az IPS panel feketéi meg nem annyira jók és ez pont sötétben jön ki. Nappal és fényben nem igazán.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz Maddrive321 #118586 üzenetére
6102 és 6122 között képre nincs különbség a távirányító egyszerűbb a 6122-ben. Meg ott a BT kapcsolat úgy lesz ha két dolgot bekapcsolsz a Service Menüben. Viszont elvileg ezek miatt olcsóbb is. Részemről a BT egyébként sem érdekelt, a távirányítóból meg jó volt a hagyományos is.
-
belan
addikt
Helló szerintetek érdemes el cserélni egy LG b7 oled tv egy Samsung ks9500 tv-re ? Lg b7 egy hónapja vettem medimarktba 55colos ,Samsungra még másfél év gyári garancia van de viszont méret 65 col ezért gondolkodtam váltáson .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Tibe
aktív tag
-
erdol?
csendes tag
Két különdöző samsung tv-m van itthon, az óra állítás óta a műsorújság nem pontos. A helyes műsor egy órával előrébb jár. Próbáltam már mindenhogy állítani az idő beállítást, de sehogy sem jó, sem autoban sem kéziben. Ha az óra pontos akkor a műsor nem, ahhoz hogy a helyes műsort mutassa akkor egy órával előrébb kell állítanom az órát.
-
Maddrive321
csendes tag
Még jó hogy elhatároztam hogy szerdán megveszem a UE50MU6102-t, erre ma lejár az akció
-
kasee
aktív tag
Sziasztok,
Mu8002 t szeretném kalibrálni.
Ez alapján csináljam? Vagy ez nem olyan panel?https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu8000/settings
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest