Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
fortnight8
újonc
válasz
sandró60 #111635 üzenetére
Hello,
SmartHub menü: Források: Ott rányomok és megnyitja az eszközt, vagy Információ és megnyílik egy ablak, ahol látom, a foglalt területet stb. Ezen kívül van még csatlakoztatási útmutató... Létezik, hogy amint átlépek másik forrásba, automatikusan le is választja? -
sandró60
addikt
válasz
fortnight8 #111634 üzenetére
A Tools menüben rá klikelsz az usb bemenet lévő eszközre-elő kel jönni egy menünek ahol választhatod a biztonságos leválasztást
-
fortnight8
újonc
Sziasztok!
A következőt problémára keresek megoldást: Adott egy Samsung UE49 KU6450 tv, amire rácsatlakoztatom a Maxtor M3 külső merevlemezt 2TB. Hogyan tudom biztonságosan eltávolítani, ha az eszközök közt a tv menüjében csak az áll rendelkezésre, hogy kezdőképernyőre tűzés, vagy információ? Tehát csak úgy tudom eltávolítani, hogy kihúzom a kábelt, de gondolom ez nem túl egészséges a lemeznek.
Köszönettel várom segítségeteket, építő jellegű ötleteiteket.Üdv,
-
Onderon
senior tag
Sziasztok, elolvastam amit a keresőben találtam itt is, meg a "Milyen TV-t vegyek?" topicban is az mu6102 tévékről. A 40"-os most akciós MM-ban, van valakinek ilyen tévéje? Tényleg nem túl jó és nem igazán érdemes megvenni?
-
PuMbA
titán
válasz
- = Zk = - #111628 üzenetére
Valami olyan funkció szokott a különbség lenni, amit az emberek 1%-a használ
60Hz
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok. megint én
az 50MU6120 és az 50MU6100 között mi a bánat lehet a különbség?a 20-as gondolom "frissebb" kiadás... vagy nem...tudom...
ezekben 50 vagy 60HZ-ces panelek vannak?! tán 100?!
-
sb
veterán
válasz
korcsi #111407 üzenetére
Most tényleg nincs juddermentes 24p csak a csúcsmodelleken?
Mintha régebben láttam volna vmi ellentmondást az rtings teszteken belül vagy a hdtvtest-hez képest, de lehet, hogy félrenéztem.Gáz, ha így van. A 3D-vel eltűnt a középkategóriából a 120Hz, azzal pedig a juddermentes 24p.
Ez eléggé visszalépés a pár évvel ezelőtti közép, alsó-közép modellekhez képest. -
sz_abika
addikt
Üdv,
az mitől lehet hogy bekapcsolások között a kedvenc csatornalistából, random mód eltünögetnek csatornák (UPC)? És kb mindig más, teljesen érthetetlenül.
UE szériás, pontos modellszámot nem tudok fejből.
-
gyeniko
őstag
válasz
pw12345 #111599 üzenetére
Én sem látom lejárató videónak, bizonyára azért, mert beszélek angolul. A video egy abszolút érdekes jelenségről ír, amely nem előjeles. Könnyen lehet, hogy más gyártók készülékei sokkal több változást szenvednek el hasonó eljárástól, de a video célja szerintem annak bemutatása volt, hogy az ütődéstől 10% mértékben meg tus változni a képernyő fényessége.
Angol nyelvtudás nélkül is igen erőltetetten lehet "lejárató" videónak nevezni ezt, kb. annyira, mint egy frissen vásárolt kenyérvágó késsel a szatyrában hazafelé tartó embert "fegyveresnek". -
stefi68
addikt
Tegnap szembesültem vele hogy a YT app eltűnt a TV-ről (E-szériás).
Visszaolvasva látom nem csak én jártam így.
Nincs valami okosság mint annak idején a FUSO-nál volt? Valami manuális mókolással nem lehet visszavarázsolni? -
-cobra-
aktív tag
válasz
Celtis #111612 üzenetére
Úgy néz ki, hogy minden paraméter állítására reagál a TV.
Most sikerült kicsit jobbá tenni a gamma, fényerő, szín állítgatásával, de azért nem az igazi.
Minden esetre nagyon furcsának találom, hogy így megváltozott a képe. Egyelőre használom így, remélem nem valami elhalálozás előjele. -
Tony21
tag
Sziasztok!
Farok voltam, mert nem tiltottam le az automatikus frissítést, pár napja pedig lejött egy új firmware ... (J szériás Samu).
Tegnap mondta asszony, hogy összekeveredtek a csatornák.
Gondolom ez a jóképességű visszakapcsolta a kikapcsolt állapotban történő automatikus csatornakeresést ....
Ezzel nincs gond, letiltanám újra, de az adás menü szürke, "funkció nem elérhető".Reset, vagy kisbalta?
-
Joke21
aktív tag
Sziasztok,
még mindig vacillálok az ue55mu7052-es tv-vel kapcsolatban. Edigitálnál venném, most van 0%thm-es hitel, viszont csak az üzletben rendelhető meg, így bukom a 14 nap visszavételt. Igazából csak a véleményetek érdekelne engem, hogy így Ti megvennétek? Tudván úgy, hogy ha van rajta pixelhiba, akkor bukó, nem tudom kicseréltetni csak úgy. Vagy a samsung hány pixelhibától cseréli? Esetleg ha van lehetőségem kipróbálni az üzletben, akkor tegyem meg ott? Ti hogy járnátok el?
-
Celtis
veterán
válasz
-cobra- #111610 üzenetére
Ha csökkented a színtelítettséget vagy kontrasztot, akkor nem javult meg? Egyáltalán hatásosak ezeknek a módosításai, csinálnak valamit?
Ha a háttérvilágítás fényereje szabályozható, akkor azt kizárnám. Annak amúgy sincs köze a színtelítettséghez. Ez inkább valami képfeldolgozási mizéria.Kíváncsi lennék, hogy fekete-fehér tesztábrán is látszik-e különbség a 2 TV között.
-
gyeniko
őstag
válasz
zsintai1987 #111608 üzenetére
Az összes kábelt a "One Connect Box"-ba kell dugnod, így koax kábelt is. Ezt a doboz "AIR/CABLE feliratú koax aljzatába dugd. A One Connect Box-ot a kapott ilyen kábellel kell a TV-hez csatlakoztatni, ezt nem tudod eltéveszteni, mert elég speciális a csatlakozó formája, illetve One Connect Box feliratú aljzat is csak 1-1 van a boxon és a TV-n is.
-
-cobra-
aktív tag
válasz
Attila0 #111605 üzenetére
Szolgáltató hibát kizárhatjuk, mert egyéb forráson is jelentkezik.
Most csináltam egy összehasonlító képet a másik TVmmel (H6400) talán így jobban látszik, hogy mire gondolok. Szerintem valami hardver hiba lehet, mert mint mondtam korábban csak pár pillanatra váltott ilyenre a kép, de most már így is maradt állandóra.
UE50F6400
UE48H6400Szerintetek mi lehet, LED hiba, inverter hiba, vagy valami vezérlő?
-
Boxi88
őstag
válasz
zsintai1987 #111608 üzenetére
Ilyen TV nem létezik!
A "digi setopbox" helyett kérj a szolgáltatódtól digi smart card-ot. Egyszerűbb és jobb mint a boxos megoldás...
De ha nem fizetsz elő prémium csatornára, akkor elég csak a koaxot bedugni a tévébe (one cabel box-ba) és hangolni a csatornákat!
-
zsintai1987
tag
Üdv! Vettem egy Samsung 49ue8000 smart tvt. A problémám hogy nem tudom vele a digi setopboxon vinni a csatornát, kaptam hozzá egy "onec cabel box"-ot abba bedugtam a pc hdmit, a digi box hdmi-t. Lehet hogy a digi kábel ét kellene ebbe az egy kábeles dobozba dugni mert van rajta 3 antenna hely. Éjszakás vagyok csak gyorsan összeraktam de amikor ajánlotta akkor hiába nyomtam a csatorna váltás gombot nem csinált semmit. Ja igen érték csökken t volt a tv mert a talp elvan törve viszont semmi könyvet nem adtak hozzá csak a garancia papirjait😀
-
Celtis
veterán
válasz
bornemisza #111602 üzenetére
Szerintem egyszerűen a csatlakozóban lévő mechanikus kapcsoló kontakthibás. Én adnék neki egy kis WD-40-et és jól megjáratnám. 99%, hogy utána jó lesz.
Ha nagyon ügyes vagy, ki is forraszthatod a csatlakozót, és megpróbálhatod szétszedni és megtalálni a hiba okát.
Persze nulladik lépésben a forrasztásokat is le kell ellenőrizni.
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Van egy UE50F6400 TV-m, és az utóbbi időben néha olyat hibát tapasztaltam, hogy a képe elkezdett néha villódzni, mintha a fényerő ingadozna. A mai nap sajnos állandósult ez az állapot. A háttérfény csökkentése, dinamikus kontraszt állítása, szoftverfrissítés nem hozott javulást, a kép egyszerűen sötét és túlszaturált lett, teljesen elvesznek a részletek. Szerintetek mi okozhatja a problémát, vajon javítható-e? Csatoltam egy minta képet: [kép]
Köszi és üdv.
-
törölt tag
válasz
bornemisza #111602 üzenetére
Ehhez szakember kellene, ezért próbáld meg a javítós topikot inkább[link].
-
bornemisza
újonc
Sziasztok. Adott egy Samsung UE48H6400-as tv készülék igaz itt a fórumon nagy nagy szerencsére találtam egy törött kijelzős tv-t amit megvettem nagyon is jó áron 5.000ft-ért hála a kedves tulaj felhívott és nem is kért el horror összeget nagyon rendes volt. Kettő távirányító plussz a törött kijelzős tv talpal együtt. Már a probléma megoldótott a csere panelall de mégis hátha volna a hibás panelhez valakinek valami jó ötelete, hogyan lehetne megoldani a hibát.
A hiba az, hogy volt házimozi 3,5 jack-el összekötve majd kihúzva nem volt hang hanem maradt a fejhallgató ikon s így csak házimoziról volt hang jack-el összekötve. Ez már nem áll fent, mivel kicseréltem a panelt és így már van is hang. De szeretném azért a másik panelt is rendbe vágni.Muszáj cserélni a csatlakozót vagy az is megoldhatja ha kiforrasztom majd újra vissza? Volt néha hang ha kibedugtam a jack-csatlakkzót majd a tv-t áramtalanítottam. De ez pár napig tarrott és ismét elment a hang. Valakinek valami ötlete, hogyan tudnám megoldani a hibát? Samsung szervíz a csatlakozó cserét javasta 10-12ezerért
plussz vigyem is el 50km-re.
-
Attila0
őstag
Adott egy Samu 40J5100-as tv Sat tévé előfizetéssel! Szóval az utóbbi időben azt vettem észre hogy tévéadásoknál nagyon szürkés a kép, és az lenne a kérdésem hogy ez a tévé kezdődő hibája lehet vagy a szolgáltató küld nekem torz jelet netán a STB kezdi megadni magát? Tudom hogy az lenne jó ha más forrással is megnézném de, erre sajnos most nincs lehetőségem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP szerverek áron alul
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest