- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
platz
csendes újonc
válasz
Flashget #101026 üzenetére
cybermanus és Top cat. Köszönöm, hogy ennyire segítőkészek itt a fórumozók, így Ti is. Ezt a folyamatot én is megcsináltam. Sajnos nem fogad el egyetlen egy fájlot sem /All file esetén/. A tömörítettet gondolom alapból nem. Kicsomagoltam és a képernyőmentés szerinti fájlokat kapta. Ezek közül egyiket sem fogadja be az editor program.
Megpróbálkozok a új progival, ha le tudom tölteni. Nekem már a "piros szerkesztésgomb" sem jelenik meg, gyakorlatikag nincs beolvasott file.
Amennyiben sikerülne beteszem a képernyő mentését.
Flashget -nek: Sajnos a szolgáltatóról nem sokat tudok, mostanában lett új szolgáltatónk. A nevük: I-TV.Zrt, kinek megbízásából a korábbi tv szolgáltatónk felügyeli a hálózatot. Az interneten megtaláltam a webhelyükön a csatornaakiosztásunkat. A lista alján azt írja, hogy analóg TV tulajdonosok bérelhetnek digitális átalakítót a TV jükhöz, valamint a mpeg4 vételi lehetőséggel rendelkező TV tulajok meg is vásárolhatják (SET TOP BOX). Az értelmezésével gondban vagyok. Sajnos nem értem el őket az ügyfélszolgálati telefonvonalukon. Nem tudom ez lényeges lehet -e? Az alábbi csoportban találtam meg a csatornakiosztásunkat: "A kábeltelevízió szolgáltatás keretében elérhető simulcast csatornakiosztások"
Ezen kívül még az analóg kiosztású táblázatok közt is megtaláltam az analóg csatornakiosztást..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Windows 11
- Kingdom Come: Deliverance II - Túl a 3 millión
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest