- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph2012
senior tag
Nem tudtok valakit aki Samsung tv-vel vagy valami mással HD minőségben felvette az EB magyar meccseit? Érdekelne még a két norvég magyar pótselejtező és a román magyar 1-1 selejtező mérkőzés is. Átmásolnám a videókat Budapesten.
Ha kérsz érte valamit akkor megállapodhatunk.
Köszi! -
Dictator^
veterán
Hogy oldom meg, hogy a H6400 TV-hez a Wifin (routeremhez) kapcsolódott telefonok ne tudjanak automatikusan kitenni youtube videot a telefonról a tv-re?
(eszközkezelőben nincsenek benne, és nincsenek párosítva sem az alkalmazással)[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
sandró60
addikt
válasz bull84ghia #98177 üzenetére
A külső tápos vinyokat felismeri.Amit az előző hozzászólásodban irtál(exfat) azt nem ismeri fel.Ezért irtam hogy NTFS-re formázd.A pent azért ismerte,mert Fat-ra volt formázva.
-
dm1970
aktív tag
Erre én is kíváncsi vagyok.
Nekem WDR3600 van, azon van FTP és media server is, simán játssza a TV a rákötött winyóról a filmeket wifin keresztül. Vannak hibái, mert pl. az LG LA620-nál kevesebb az állítási lehetőség, pl sub vagy hangsáv választás nincs, csak az elsődleges megy. A H6400 pedig valamiért nem mindig látja a winyót bekapcsoláskor, ilyenkor a routerben le kell választani a winyót, s újra csatolni, aztán megy megint egy darabig. -
veterán
-
törölt tag
válasz sityupityu #98190 üzenetére
Nem nagyon.
-
veterán
-
törölt tag
válasz sityupityu #98187 üzenetére
Aprón, vagy Outlet-ben.
-
veterán
-
kisharo
csendes tag
Sziasztok!
Kinek mi a tapasztalata Etherneten való fájlmegosztásnak? Van egy LE32D550 (2011-es modell). A fő probléma az, hogy ugye volt egy progi az AllShare ami csak Win 7-en működik, Win 10-en nem. Szóval van-e valaki aki pl. TP-LINK routerrel használja (aminek van USB csatlakozója és mondjuk beraknék egy pendrive-ot fájl megosztás módba kapcsolva), akkor elvileg felismerné a tv. Hozzáteszem még nem próbáltam ki. -
Ármester
válasz sityupityu #98184 üzenetére
Én is hasonlóan vagyok. J6200-on szoktam CoD4-ezni pl. de nem vettem észre semmi különbséget a rendes monitoromhoz képest.
Én elhiszem, hogy van aki észreveszi ezeket, de bőven lehet játszani egy 40-50ms input lag-os TV-n.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
veterán
válasz Flashget #98182 üzenetére
Jaj, nem mond már.
Tudom, hogy mivel szoktak online játszani, igen régóta űzöm én is már.
Fps játékokkal is. A Fight Night-ot csak azért emeltem ki, mert azzal szoktam a legtöbbet játszani és annál is legalább olyan fontos az említett dolog mint egy fps-nél. Én eddig nem nagyon éreztem hátrányban magam. Ettől függetlenül lehet, hogy abban vagyok, de még nem vettem nagyon észre.
De láthatod, hogy más is hasonlóan írt erről.[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #98165 üzenetére
online 2 dolgot szoktak a legtöbben játszani.
1. valamilyen lövöldözős fps játék (RO, COD, BF stb)
2. autós szimulátor
hidd el mindkettő esetében ilyen magas inputlagnál csak vesztes lehetsz onlineban szerveren..és persze rögtön sokan kiáltanak us ilyenkor, hogy cheater mert hamarabb lelő mindig pedig nemRealme GT Master Edition
-
puskas1993
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan tévét, amit sport műsorok nézésére illetve sport játékok (fifa, nfl, rally, f1) megfelelő megjelenítésére alkalmas 48-50-es méretben?48H6400 //164e// és 48J6200 //150e// amit láttam itt a fórumon, hogy nagyon ajánlanak.
220ból vásárolnék mert számomra eddig nem volt semmivel probléma amit ott vettem. /EDDIG/ Mindig segítőkészek voltak és cserélték ami hibás volt.
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tomas9320 #98178 üzenetére
Milyen távolságról nézed majd? A Téma összefoglalót is olvastad? Vagy itt pár hszt-t, Például: (#98151)
Mert tuti jobban járnál annak az árán egy nagyobb FHD-vel: Samsung UE48J6200A, de ha nem férne el, akkor még mindig több értelme van egy 40-43"-os FHD-nek. CRT> UHD, szerintem túl nagy léptékű a váltás.[ Szerkesztve ]
-
Clever0
senior tag
válasz tomas9320 #98178 üzenetére
Ebben nincs SAT tuner, vagyis mindenképp kell box hozzá. Akkor azt kellene olyanra cserélni, amin van hdmi kimenet. Lehet, jobban jártál volna pl. egy H6500-zal, abban van DVB-T2 / C / S2 tuner, ráadásul mindegyikből kettő, ha a szat kiesik, az ingyenes földit még nézheted. (Nem tudom, hogy T-Home Sat létezik-e csak kártyás előfizetéssel, Digi és UPC kérhető úgy is.)
[ Szerkesztve ]
-
Damage
senior tag
válasz Flashget #98162 üzenetére
Nem mondom, hogy HC gamer vagyok, de 1985 óta játszom számítógépes játékokkal. Nem vettem észre, hogy annyira vészes lenne az input lag. Egyébként hogyan tudnám letesztelni itthon az input lagot (két konzol van rákötve a gépre, asztali iMac közös wi-fi hálózaton van a TV-vel)?
''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Damage
senior tag
Évjárat. "H" széria 2014-es, "J" 2015-ös típus. A H6400-as annyira jól sikerült darab, hogy nem hagyták abba a gyártását (vagy újra kezdték gyártani).
H6500-asom van, ez mindenben megegyezik a H6400-zal, de dupla tuneres. A talpa szerintem nagyon gagyi. Legalábbis 55" mellett nem tűnik nekem betonstabilnak (ehhez már adnak egy "drótot" és a TV hátulján is van egy kampónak kialakított hely, hogy kiköthesd a falhoz). Eddig nem esett hasra szerencsére!''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
tomas9320
tag
Üdv!
A mai nap folyamán rendeltem egy Samsung UE43JU6000 Tévét és az lenne a kérdésem hogy van-e valakinek tapasztalata vele? Olvastam többfajta választ is, remélem nem okoz csalódást. Illetve hogy a beltéri egységemen csak Scart és kompozit van és conax modulba szeretném tenni a kártyát gond nélkül menni fog a tv-n?Huawei P30 Pro VOG- L29
-
sandró60
addikt
válasz bull84ghia #98163 üzenetére
Lehet,hogy kevés.Próbáld meg egy "Y"usb kábellel,ha van a tévéden még egy usb-bemenet.Vagy vegyél aktiv USB-hub-ot.
Példáúl egy Ilyet
Amúgy a winchester NTFS-re van formázva?[ Szerkesztve ]
-
La Magra
tag
Sziasztok!
TV-t szeretnék vásárolni a következő paraméterekkel:
- max. 80 cm képátmérő
- Full HD
- max. 80e Ft körül
- örülnék, ha NEM lenne smart.Tudtok esetleg ilyet ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Clark78 #98166 üzenetére
"Tapasztalatokat, beállítási tanácsokat várok olyanoktól akik szintén ezen modell mellett döntöttek."
Azt a tanácsot fogod kapni, hogy kalibráltasd.
Egyébként szerintem nincs sok értelme mástól kérdezni, hogy hogyan állítsd be a tévéd. Az embereknek eltérő az ízlése, jó eséllyel nem fog tetszeni ami másnak bejön.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Clark78
tag
Sziasztok!
A tanácsok ellenére, miszerint UHD tv-t nem veszünk 50" és 300k alatt én néhány hete mégis egy 49KU6400 mellett döntöttem az 55H6400 és az 55J6200 ellenében.
236 ezerért jött szembe velem az Auchanban és nem tudtam otthagyni.
Nos, egy hónap használat után azt kell, hogy mondjam egyáltalán nem bántam meg a döntésemet. Megfelelő forrás esetében kíváló képminőséget nyújt. Persze analóg csatornák esetében kriminális.
Tapasztalatokat, beállítási tanácsokat várok olyanoktól akik szintén ezen modell mellett döntöttek.
Itt elég jókat írnak róla, már-már egy kicsit túl ömlengősen is...
http://www.s21.com/samsung-ue49ku6400.htm
Üdv, Clark -
veterán
válasz Flashget #98162 üzenetére
Szerintem is túlzás.
38 évesen még mindig játszom ráadásul elég sűrűn, de én ebből az inputlag dologból semmit sem érzékeltem sosem. Pedig pl a fight night-al még online is játszom (xbox), ahol pláne kéne, hogy észrevegyem. Biztos, hogy létezik, de én nem érzékelem. Kicsit túl van fújva ez az inputlag dolog szerintem.[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
shouryuken
senior tag
-
bull84ghia
őstag
Hello
Van egy UE40J5000AW tv itthon, az lenne a gondom hogy a pendrive-ot felismeri de a 750gb külső Hdd-t nem.
Kevés neki a táp amit kap a tv felől?Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Flashget
félisten
válasz KBL001 #98154 üzenetére
H6400-nak 44ms az inputlagja...ez mindenre jó csak játékra nem. 30ms alatt jó.
40H6500-on én próbáltam az xboxot..borzalmas inputlagja volt ahogy az a család használta. game modban is játszhatatlan volt a számomra.
mondjuk kártyajátékhoz biztos jó.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
biztos lesz aki nem ért velem egyet, de FHD tekintetében évről, évre csak gyengült a samsung ami a képi megjelenítést illeti...tehát nem jelent jobbat azért mert újabb. samuék mindent feláldoztak a smartos pr. érdekében (olcsósítás) más gyártó meg fordítva tette szebb, jobb kép cserébe gyengébb smart tartalom vagy kevesebb tartalmat lejátszó beépített média lejátszó.
nincs tökéletes...Realme GT Master Edition
-
HaZse
őstag
válasz Hangm4n #98150 üzenetére
És mi a különbség a H6400 és a J6200 között? A 3D-t leszámítva? Ennek az ABC-ben magasabb a betújele, tehát jobb képe is van?
A talpa nagyon gagyinak tűmik a H6400-ashoz képest.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
dethroner
veterán
válasz Olga80 #98152 üzenetére
Mivel a méret adott és a nézési távolság hatalmas, ne legyenek nagy elvárásaid. Valószínű, csak annyira kell neked a tv, hogy adjon fény a sötétben, szóljon valami. Szóval erre a célra jó lesz oda bármi, ami a legolcsóbban meg tudsz venni.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Willie
őstag
Sziasztok!
A H6400-hoz adott Samsung SSG-5100GB 3D szemüvegek alkalmasak a Cinema City-s 3D filmekhez?
-
KBL001
tag
üdv
szerintetek melyiket lenne értelme venni? (tv-ben hd sport és max comedy central
,amúgy pc monitor és xbox one megjelenítésre lenne használva,az esetek 90%-ban)
j6200 vagy h6400ez alapján utóbbi kicsit jobbnak tűnik
http://www.rtings.com/tv/reviews -
Péter6087
csendes tag
Sziasztok!
Samsung 32" LCD (LE32A431) színhiba.
Meg lehet-e javítani, és ha igen, mibe kerülne?
Köszönöm:
Péter -
Olga80
csendes tag
Sziasztok! 32"-os TV-re lenne szükségem (adott a hely, nem fér el nagyobb) és elég nagy a választék a 32-es Samsung-ok között. Elég messziről (3-4 m-ről) nézném - nem tudom, hogy ebben az esetben is számít a full HD vagy elég a HD ready - amúgy az adók digitálisak és van köztük HD is. Smart funkció-ból max. Youtube-ot használnám azt is csak Wifi-vel - de ez nem létkérdés. Melyiket ajánlanátok - illetve van-e amit kerüljek? Az ár - olyan 60-90 között gondoltam. Most a J5200 90 ezer a MM-ban - esetleg ő?
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Goblin12 #98149 üzenetére
Nem alaposan olvastad
ugyanis BD filmek nézéséhez nem beszélve sportról a 300 soros mozgásfelbontása miatt erősen nem ajánlott.
Ha mindenáron UHD-t akarsz akkor min. 50" 7xxx-től.
Jobban jársz FHD tv-vel amíg még kapni Samsungból..az ívelt szerintem jövőre kipusztul náluk is (Panasonic idei modelleiből már száműzte annyi évet sem élt meg mint a 3D)Mivel költözés előtt állok így nem tudom azt se megmondani, hogy hány méterről nézném a TV-t
ott a link az összefoglalóban "Nézési távolságok"
43" UHD nézési távolsága olyan 1m, hogy az UHD lényegét élvezd, amiért pénzt adnál ki. biztos ilyet akarsz? Maguk a gyártók elismerték az UHD-nek nincs értelme 50" alatt.
Samsung esetében meg kamu a 4K 6-os szériában..Realme GT Master Edition
-
Goblin12
őstag
Szia.
Én új vagyok a TV-s piacon nem is értek hozzá semmilyen szinten. Elolvastam az összefoglalót, de lehet nem alaposan, de én nem látom sehol sem azt leírva, hogy a 6-os sziáriából nem szabad UHD TV-t venni.
Hamarosan én is beszeretnék lépni a TV-s piac-ba mert kezdem unni a noti 15,6"-os képen nézni a BluRay filmeket.
Mivel költözés előtt állok így nem tudom azt se megmondani, hogy hány méterről nézném a TV-t én egy 43"-ra tippelek mármint, hogy ez lenne az ideális méret, nem a nézési távolság de azt tudom, hogy szeretnék egy UHD TV-t és a max keretem rá 700€ kb 230k HUF.
Nem tartok szert 3D-re, se a hajlított kijelzőre.
Ahogy látom ennyiért 43"-ban ő lenne a befutó: Samsung UE43KU6079 de ezt is csak keresgélés alapján, nem néztem róla tesztet vagy ilyesmit.
Szóval, eligazításnak, tanácsoknak nagyon örülnék.
[ Szerkesztve ]
-
Damage
senior tag
-
R3nts
senior tag
Sziasztok...lehet tv vásárlás előtt állok....tudom,mindkettő elfogadható,de most a MM-ban a 48"-os J6200, és a H6200 per pill ugyanolyan árban (179e) van. Melyiket ajánlanátok jobban? 3D nem szempont,csak a képminőség.
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
bul07
nagyúr
válasz Flashget #98138 üzenetére
Én flottásként most se panaszkodok, csak nagyon lusták nem tudnak belépni egy jó flottába, de gondolom párszor már körbejártad a flottás előfizetéseket
(Nekem 2650Ft/hó, 1500Ft lebeszélhető nem is tudom 8-9Ft/perc és másodperc alapon, meg 100MB-net, flottán belül ingyen, el se használom a keretemet)
Mondjuk egy DPI(és nem kell hűséget vállalni)Amúgy nekem 1év garancia smafu
Ha veszek majd telefont meg fogom rá venni a +1évet is, 3év garancia már okésAmúgy a linkelt telefonokból nem hiányzik a B20?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Okean
tag
Érdekes ez a Tizen operációs rendszer. Az ékezetes betűket kizárólag a távirányító iránygombjaival lehet előhívni. Az már csak hab a tortán, hogy az alapbeállítás ellenére minden egyes alkalommal át kell állítani angolról magyarra a virtuális billentyűzetet. Eddig minden téren visszalépésnek tűnik a nappaliban lévő H6400-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Van egy 4 éves EH6030-as TV-m...ma éjjel néztem,aztán hátatfordítva neki a számitógép elé ültem....egyszer csak arra lettem figyelmes,hogy kuka a tv,se kép se hang.... Távirányítóra nem reagál,a tv-n alul a piros led kb. 2 mp-enként felvillan....az infra jelet veszi a távtól,mert ha nyomok valamit hosszan a távon,a tv-n a piros led vibrál....mi a franc baja lehet...?Kuka?Gar már nincs.
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
lasga
csendes tag
65-ös 6400-as sokfelé kapható 450-480e ft-ért. Az egyik kolléga javasolta a UE65JU7000 típust helyette, ami viszont nem kapható. Ahogy írtam, 600-650ezerig tudok elmenni, megköszönöm, ha tudtok valamilyen konkrét típust -jobb vételt- javasolni a 6400-as helyett, márka nem igazán szempont.
-
Agyas
aktív tag
Üdv,
Van egy 40c650-es elég régi tv-m.
Eljött az ideje, hogy cseréljem.
Egy kicsit nagyobb képméretben gondolkodom, 55colra gondoltam.
Mi az ajánlott most?
Nem kell 4k,3d,ívelt...
Mire érdemes figyelni?
Amikor én vettem azt tudtuk, hogy az SQ01 az S-PVA paneles volt, ezt kerestük, ez volt a jobb -
atila4
senior tag
Sziasztok! Van egy Samsung UE40J6250 Tv-m. Amik az első hsz-ben vannak képbeállítások azok jók ehhez a tv-hez is?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
Mikeee89
senior tag
Ma láttam közelről egy Samsung UE32J5100-ast. Hozzáteszem alapbeállításon. Egy kicsit túl nagy volt a fényerő, meg nekem enyhén kékesnek tűnt a képe, de nem volt vállalhatatlan. HDMI kábellel használtuk Xbox 360-al, a GTA 5 meg a Mortal Kombat X ment rajta. Kb 1,5 méterről néztük, egész jó képet adott, részletes volt, nem volt pixeles.
Nem game módban ment tudtommal, de az említett 2 játékban nem nagyon vettem észre input lagot. Filmet nem volt időm kipróbálni rajta, de úgy gondolom, hogy akinek vékonyabb a pénztárcája, játékra tökéletesen megteszi. Egy kicsit állítgatva, pl az összefoglalóban lévő beállítások lehet még jobb lenne. M4 sport ment rajta HD-be, az is egész jónak tűnt.
Ha komolyabb tévé kell valakinek, akkor csakis J6200 vagy H6400 ha Full HD a cél, ezek alá nem érdemes adni.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
-
veterán
-
PuMbA
titán
Honnan tudod, hogy nem kapható? Amit linkeltem a szerint a Euronicsban van 55-ös OLED-et csak azért linkeltem, mert az több tekintetben szétveri a milliós LCD TV-k képminőségét is és ha közelebb tudod tenni a foteleket / székeket akkor ugyanakkora lesz, mint a 65"-os UN65KU6500: Nem, Ultra HD TV-t nem szabad venni a 6000-res sorozatból, de ez le van írva fent, a téma összefoglalóban
monti0222w: UE40J6200 vagy UE40H6400.
[ Szerkesztve ]
-
lasga
csendes tag
Most látom, hogy a UN65KU6500 590ezer ft. Érdemes lehet?
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, 2 tv típusról szeretném ha véleményeznétek, az egyik a UE40JU6570, a másik pedig a UE40J6370. Nem ragaszkodok hozzájuk, csak jó áron hozzá tudnék jutni azért kérdezem.
-
bayarena
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE40H6500SL tv-nk, és nagyon fura a kép dinamikája, mind filmek, mind reklámok alatt..olyan, mintha nem 24 fps lenne, vagy nemtudom mennyinek kéne lennie, de a lényeg hogy a mozgókép nem filmes, hanem olyan, mintha egy amatőr kamerával vették volna fel. Sajnos nem tudom jobban megfogalmazni, de nagyon idegesítő. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet ez, ill, hogy tudom átállítani?
Előre is nagyon köszi -
PuMbA
titán
Jó választás, bár ekkora méretben már nem ugyanannyira jó paneleket tesznek bele a 6000-res szériába, mint a kisebbekbe. Ha tényleg feljebb akarsz és tudsz menni, akkor UE65JU7000 vagy 55"-os LG EG910V OLED, boltbokban mindkettőt tudod csekkolni
[ Szerkesztve ]
-
lasga
csendes tag
Kedves kollégák!
Lakásátalakítás miatt kinőttük a régi 50-es Tv-t, 65-ös lenne a megfelelő méret. Nincs időm minden tesztet elolvasgatni. Ahogy látom, a SAMSUNG UE65H6400 típust többen ajánlják, számomra a fullHD felbontás megfelel. Jelenleg 450-480ezer ft körül lehet kapni. Ajánljátok? Sok üzletben már nem elérhető, kifutott... Ha érdemes mást választani, olyan 650ezerig tudok elmenni. Tudnátok javasolni olyan megbízható boltot, ahol extra garit is tudok intézni?
hálás köszönet[ Szerkesztve ]
-
Pléhlovag
csendes tag
Üdv!
Samsung UE40D5000 led tv kijelzője problémás lett.A felső 50 %-án vízszintes csíkok jöttek elő.Mi lehet a baj és mennyibe fájna?
Köszönettel:Attila
-
Imi1981
veterán
Amúgy így képeken nézve (üzletben nem figyeltem ) a samsung tévék jóval erősebben hajlítottak mint az lg tévék? Vagy csak képeken látszik úgy? Amúgy nagyon nem tetszenek és örülök hogy a 48 h6400 mellett döntöttem . Mondjuk az lg oled még hajlítva is szép .
-
törölt tag
válasz #22743424 #98101 üzenetére
Most van 43"-ban is akciós, szintén gyári garival.
etilapu Szinte ugyanaz, csak a külső más, a K6300-ben kevesebb HDMI és USB van, és drágább. Emiatt is inkább a nagyobb J6300. Nemrég néztem egy H8000-et, és szemből nem volt zavaró az íveltsége, de majd átgondolod, mert van az 55J6200 is, ami nem ívelt változat és ugyanolyan.
-
Chesterfield
őstag
válasz Pancsermeste #98102 üzenetére
köszi
-
bul07
nagyúr
válasz Flashget #98086 üzenetére
Mondjuk nekem a S2-es telefonom már több mint 3éve teszi a dolgát
Kétszer szervizeltettem, és helyszíni volt
Nem mintha baja lett volna csak cseréltettem a kijelzőt, második szerviz a garancia lejárta előtt 1hónappal volt jött a srác cserélte a dolgokat mondom neki nem lehetne házat is cserélni mert megkopott egy kicsit , egy pillanatig gondolkodott majd mondta miért ne
Így egy hónappal a garancia lejárta előtt minden cserélve volt a telefonom csak az alaplap nemÉs csak egyvalami miatt nézegetem mostanában a telefonokat mert a 1GB RAM kevés, de ez is az appok hibája mert nem tudnak többet de a méretük hónapról hónapra növekszik, jön egy frissítés és megint +3-4MB helyet foglal
Nekem a Lenovo laptopomat is normálisan szervizelték TMX-be
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
válasz sityupityu #98103 üzenetére
Ez oltári, nem is tudom, hogy ezen sírjak vagy nevessek inkább !
-
veterán
-
Pancsermeste
őstag
válasz Chesterfield #98099 üzenetére
Magyarországon nem lehet törölni, nehogy véletlenül eszedbe jusson kitörölni valamelyik "királyi csatornát"!
Más országra állítva megjelenik a törlés gomb.
Csatornalistát letöltve, SamsChannelEditor-ral tudod szerkeszteni.-= Pancsermeste® =-
-
törölt tag
Samsung UE40J5500AWXXH-tv-vel csatlakozom a samsung tévéket használó fórumtársaimhoz. Végül is ez lett a vége mivel sorra lemaradtam az akciókról, tudom nem az ajánlott kategória de 110 ezerért sikerült megvenni samsung garanciával.Nekem megfelel eddig de majd én is veszek hozzá még 2 év garit .
(#98099) Chesterfield Na igen a manuál azt írja de én is kerestem és sehogy, talán majd egy újabb firmware tudni fogja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest