- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz FirstAndroid #99192 üzenetére
A sorrend!
1-felhívod a szervizt!
2-kijönnek megállapítják a hibát vagy nem
3-megpróbálják javítani
4-sikertelen kisérlet esetén fogják a tévét leviszik a szerviz kocsiba,ha befér
Neked csak telefonálni kellet -
Astery
senior tag
Ha még tart az alap Samsung garancia, akkor Samsung szerviz, ha abból már kicsúsztál, akkor az Euronics által megjelölt szerviz partnernél (gari papíron rajta van) kell jelezni. Felhívod és egyeztetsz.
[ Szerkesztve ]
-
FirstAndroid
tag
Szoftververzió:
T-MST14DEUC-2841.0 -
Bzzz
senior tag
Sziasztok! most ennek a KU6000-es modellnek mennyi is a valós képfrissítési frekvenciája? 60HZ?
Valaki nézte,hogy csatorna váltásnál mennyit kell várni?''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok. 55H6400 tv képe filmnézés közben gondolt egyet és váltott olyant, hogy mindennek narancsos-piros beütése lett. Eltűnt a szép fehér szín, új opciók jelentek meg. Gondolom frissült a szoftver, de sehogy nem tudom a korábban beállított szép színeket összehozni, pedig ugyanarra állítom vissza, mint előtte. Lehet nem csak a frissülés okozzta, hanem áramkör vagy panel baj is van?
Másik dolog: szürkén foltosodik a panel karikákban, amikor fekete kép van akkor látszik. "juronics"-ban vettem 5 év garanciakiterjesztéssel. Kinek kell szóljak, ha meg akarom nézetni? Samsung vagy Eu, be kell vinnem vagy kijönnek és javítják/viszik?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
dm1970
aktív tag
Igen ezekkel inkább a lejátszást lehet tesztelni, hogy milyen fájlokat tud lejátszani a TV-k (mplayer-k) lejátszója, de már van bővített csomag:
[link],
Ebben már van nagyobb fps-s videó is.Aki jártas a témában, ajánlhatna még hozzá videókat a szerzőnek [link], amivel lehet a mozgásfelbontást is tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
Erwinke
aktív tag
Hello! Ismerősöm vett fullos 55" os 4k samsung TV-t. Az vele a gond, h UPC-nk van. A koaxot beszúrtam a TV-be majd csatlakoztattam a kártyát. Kikerestem a csatornákat. És a csatornák nem mennek csak fekete a kép. Ha kihúzom a kártyát kiirja, h nincs CI kártya v mi a tököm. Aztán nézegettem a menüt és találtam olyat a kártya adatainál, h "hiba: d05-1 ismeretlen hiba". Kerestem google-ben de nem találtam róla semmit. Valakinek valami ötlet?! Köszönöm!
-
Agyas
aktív tag
Ha dvd-t vagy 720p filmeket néztek szoktatok beállítani élességet v. hagyjátok 0-n ahogy a kezdő hsz-ben van?
(J6200-on) -
galaxys80
veterán
válasz SunMount3r #99186 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdem. Miért jó angol szavakat beszúrni egy magyar mondatba?
Vagy törni magyar? -
Flashget
félisten
válasz ph2012 #99183 üzenetére
ez azt mutatja legutóbb mely appokat használtad, ha törlést választod akkor eltünik addig amíg nem kezded megint megnyitogatni.
netflix lényegében egy videótéka benne sok filmmel..4K-s is.
1 hónap free utána fizetős [link]
(nem tudom vannak e már magyar feliratos filmek)Realme GT Master Edition
-
ph2012
senior tag
J6200 tv-nél a menüben az összes törlése mit töröl? Erre gondolok: [link].
Másik kérdésem, hogy a Netflix menü az micsoda? Előfizetős filmnézegető?
Köszi!
-
veterán
válasz SunMount3r #99162 üzenetére
Működik a H6400-en a YT app.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #98477 üzenetére
Ahogy ígértem megirom hogy mit reagált a Samsung. Megírtam Nekik hogy mi a gondom, képekkel együtt. Most hívtak hogy egyáltalán nem elfogadható ez a felhősödés, és időpontot szeretnének egyeztetni helyszíni javításra Elvileg pénteken jönnek ki.
-
BBéci
legenda
válasz atosan #99173 üzenetére
Az is lehet, hogy a PC-s cucc hangminőségéhez passzol, nem írtál típust.
Éppen most csomagolok össze egy korábban általam tesztelt 2.1 szettet (H/K), ami laptop fejhallgató kimenetről elfogadhatóan szólt, aztán jött a csoda, amikor USB-ről vettem le a hangot egy pici DAC közbeiktatásával. Összehasonlíthatatlanul jobb hangzást kaptam.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Kriccs
tag
Szia!
Felül linkelte Flashget: tesztvideók
A magyar p2p oldalakon általános, hogy vannak sample videók a teljesek mellett, ezek letöltése nem számít bele a keretbe, így ezeket korlátlan mennyiségben tudod leszedni. Nyílt oldalaknál nincs sajna ilyen, így a svéd oldalon sem fogsz találni. Én alapvetően vittem egy rajzfilmet (Simpson), egy animációs filmet (Zootopia), egy fantasyt (Hobbit) meg egy olyan filmet, ami vélhetőleg kevesebb CGI-t tartalmaz az adott jelenetben (Revenant), valamint vittem sportot F1 és Liverpool-BVB EL-visszavágó személyében. Vittem még Vikingeket, mivel én azt szoktam nézni, ha pendriveon viszem a cuccot. Figyeltem még arra is, hogy multilang legyen a fájl, mivel a mostani TV nem tudja kezelni ezt, csak az elsődleges sávot játssza le.
Ellenőriztem még a feliratokat is, mivel a mostani a beépítetteket nem tudja megjeleníteni, csak a .srt mellékletet. Érdemes minden filmből sd-720p-1080p videókat vinni, hogy össze tudd hasonlítani az egyes jeleneteket. F1-ből 1080i-t vittem, mivel az M4 olyat ad, fociból meg 720p-t, mert digi hiányában a PL csak streamen megy. 4k videónak meg talán a Sony Tajpej tűzijátékos videóját vittem, meg egy 96 fps-es méheset, valamint egy Barca-Atleti meccset, (amiben nem tudtam tekerni). Amúgy utána megnéztem gyorsan pár vezető TV-t, amik 1 misi környékén voltak és nem dobtam le a gépszíjat tőlük a KU6000-hez képest (megjegyzem, ezeket nem állítgattam, csak az ottani beállításokat használtam). -
BBéci
legenda
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Tudnék szerezni egy 2.1-es pc hangszórót, ennek csak 3,5 mm-es jack bemenete van. Ezek a tv-k jacken keresztül is jó hangzást adnak? UE32J5500Boldog Karácsonyt
-
Kriccs
tag
válasz siposjozsef #99119 üzenetére
Bár én itt nem vagyok nagyúr, hasonló cipőben járok, mint te. Elmentem a MM-ba BP-en és megnéztem az említett LG-t, a nagytesót (a 652-est), a H6400-at és a KU6000-et. Nem szeretek kötözködni, de az itt leírt általánosságok ellenére (UHD felesleges, ha veszel, akkor sem 6xxx szériát) mérföldeket vert a KU a többire. Az LG-nek jobbak voltak a betekintési szögei (VA meg az IPS panel előnye), valamivel mélyebbek voltak a feketéi, viszont a fényereje nagyon gáz volt. Nálunk délutánig besüt a nap a nappaliba, így a neonfényben is erősen tükröződő képernyő nagyon elszomorított. A H6400 semmi extra nem volt, valamivel jobb a betekintési szöge, mint a KU-nak, de ez is láthatóan rosszabb, mint az LG-ké. Az aktív 3D egy hányadék, kb. 1 percet néztem és rendesen rosszul lettem tőle.
Aztán megnéztem a KU-t és a feketék ugyan nem voltak elég mélyek, azonban sokkal több részlet volt benne. A képe tűéles, pláne, ha 4k tartalmat nyomsz rajta. A mosódás nem volt durvább, mint az előzőeké. Néztem focit, F1-et, Philips repülős samplet, és semmi gond nem volt vele. Én hülye nem tudtam, hogy a PH-n már van összegyűjtve minden, órákat kerestem a megfelelő videókat. Nekem egy 5-6 éves UE40B7000W-s Samut kell leváltania, ami anno 300k körül volt. Egy csomó TV a kirakott tartalommal meg sem közelíti annak a minőségét, ezért is mindenképpen vigyél saját tartalmat.Ajánlom, hogy a csilli-villi képjavítókat is szedd le, mert igazából egy csomó még ront is a dolgon, pláne, ha gyors a mozgás.
-
gyeniko
őstag
Én 6 éve minden TV-met minden alkalommal frissítem (nem automatikusan, hanem felajánlja és én leokézom) és soha semmilyen bajom nem volt velük ebből eredően.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
gyeniko
őstag
Nálunk minden H6400-on megy a gyári YT app.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
S0sk4
csendes tag
Tiszteletem a fórumozóknak!
Szeretnék egy olyan dologban segítséget kérni, hogy tv-t szeretnék venni de sajnos csak 100.000 Ft-om van rá.
Ezeket a típusokat tudom megvenni ennyiért és szeretném a tanácsotokat kérni hogy mégis melyiket válasszam. A legfontosabb szempontom annyi lenne hogy ne mosódjon el a kép, már amennyire ezeknél a típusoknál lehetséges.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!
SAMSUNG T28E310EW
SAMSUNG UE32J5000AWXXH
SAMSUNG T32E310EW/EN
SAMSUNG UE32J4510AWXXH Smart
SAMSUNG UE32J4500AWXXH Smart
SAMSUNG UE32J5200AWXXH Full HD
SAMSUNG UE40J5000AWXXH
SAMSUNG UE40J5200AWXXH FULL
SAMSUNG UE40H6400AWXXH 3D
Az utóbbi 3 db kicsivel drágább de még beleférne. -
HUTCHDB
nagyúr
Milyen tv ajanlott normal hasznalatra?
Engem az uhd sima televiziozasra, es normal, tehat fhd filmek nezesere nem gyozott meg.
55F9000 volt.
Most egy 55D7000-em van, de ezzel is van gondom...
Az elobbinel a felskalazast "lattam" vagyis valami zavart, mig az utobbi kicsit felhos.
Szeretnek 65"-t a meret miatt, de nem tudom mit nezzek.
Hasznaltan van talan itt ott 65ES8000 aztan az ujabbak mar mind uhd ebben a meretben." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
SunMount3r
nagyúr
Én régebben azt olvastam itt, hogy pl. a H6400-ban sem működik már direkt a YT, amióta HTML5-re váltottak. Vagy új fw-vel frissítették?
És ehhez kapcsolódva: évek óta ment itt a huza-vona, hogy érdemes e firmware-t frissíteni, vagy csak inkább rosszabb lesz tőle a helyzet. Most mik a tapasztalatok, akik frissítettek? Érdemes lehet H6400-ra felengedni a legújabbat? (Hátha gyorsul kicsit a menu kezelés, reakció stb...?!)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
UPC-től kérd vissza az ipv4-et, valószínűleg ipv6-ba tettek és ezt még nem ismeri minden eszköz.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dropi
aktív tag
Sziasztok, azt szeretnem megkerdezni, hogy mi a velemenyetek errol a tipusrol: 50ku6000
Koszi!
GPhilips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Van egy 40H6500 tv-m az upc-s modem cserélve lett és a netet (wifi) nagyon nehezen tudtam beállítani.
A yotube nem működik betölt az alkalmazás de videót nem játszik le csak "betöltés" van.
Más alklmazás megy a neten. Felraktam a legújab issítést is!
Ismerősnél 40H6200-on megy a youtube.Ilyenkor mi van?
-
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
PuMbA
titán
válasz jozsi252 #99149 üzenetére
Ha ez csak komplex és gyors jeleneteknél fordul elő, tehát például sok fűszál, közelről hullámzó és fényt visszaverő víz vagy sok kis objektumot tartalmazó jelenet, esetleg ezekhez még jár gyors kameramozgás, akkor az normális, mert ennyi sávszélességből erre futja
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Van egy UE40H6400 tv-m, és az lenne vele a gondom hogyha a UPC-t nézem akkor néha pixelesedik a kép. A beltéri HDMI-vel van összekötve a TV-vel. Szerintetek mi okozhat ilyen pixelesedést? A kép nem fagy meg, csak egyszerűen vannak olyan részek ami pixelesedik. És az istenért sem tudok rájönni hogy melyik beállítással lehetne ezt helyrehozni.
Köszönöm!
iPhone 16 Pro Max
-
Flashget
félisten
-
AG Sheppard
csendes tag
válasz Flashget #99144 üzenetére
Ennyire kimerito valaszt nem is vartam el, csupan szerettem volna tudni, hogy valoban ugy gondolod-e, ahogyan a kollega irta. Egyszeruen reagalhattal volna ra annyival, hogy mondjuk "ugy am", vagy ilyesmi. Ennyi mar eleg lett volna, de koszonom szepen a reszletes valaszt.
Kozben orrba szajba kerestem, de mivel a C5000 mar regi modell, sehol nem talaltam infot arrol, hogy mennyi lehet a response time/motion blur. Furcsa indiai oldalak 5 ms-t, irnak, de ott nyilvan nagyon at akarjak verni az embert. Valakinek van infoja errol?
-
Flashget
félisten
válasz AG Sheppard #99143 üzenetére
De ember nem voltam itt, hogy azonnal válaszoljak.
Mások válaszoltak helyettem, amit max. ismételni tudtam volna. Ők meg ismernek innen évek óta és tudták rögtön mire gondoltam.De ha bővebb válasz kell.
samsung 5xxx (régebben ezeket hívtuk 50Hz-es tévének) az alsó kategóriát jelenti következésképp szerényebb tudással mint a 6xxx középkategória (ezeket meg valós 100Hz-nek)
csak a játék oldaláról nézve.
viszont ez a hátránya játéknál előnyt jelent a kevesebb képjavító, gyengébb elektronika és a 300 soros mozgásfelbontása miatt alacsony az input lagja vagyis 30 alatti ami jó játékhoz.
csak filmek, sportoknál.
sportoknál, akció filmeknél ez az előny hamar hátrányba fordul akadozó kép a labda nem kerek hanem tojás alakú és nem rugbyt/NFL-t nézel.
aki mind 3 dologra keres tévét annak vagy jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia és felső kategóriás tévét vesz vagy kompromisszumot köt. Játékból vesz vissza vagy filmeknél, sportoknál tudomásul veszi ez van.középkategóriás FHD tv esetében mindegyiknek magas az inputlagja játékhoz. Game modot bekapcsolva ami az összes képjavítót kiiktatja akkor is 40-43ms inputlagot mértek. Ez van akinek elég van akinek nem főleg hardcore játékosoknak online fps vagy szimulátorhoz nem jó.
40H6500 mikor sláger volt a vétele a kollégámnak ajánlottam. Vett is egyet gyönyörű a képe igaz Digi tányérosa van az ebből adodó hibákat leszámítva gyönyörű a képe. BD lejátszóról pöpec volt..viszont a xboxot rákötve maga volt a förtelem számomra. Bekapcsolva a game modot is nagyon is érzékelhető volt, hogy eltelt x idő a gamepadon megnyomott gomb és a képernyőn megjelent mozgás változása között. Ez addig elmegy amíg valaki otthon csak magában játszik nem online. vagy olyan játékot aminél nem számít a gyorsaság. De amint onlinera megy az illető ott szembesül ezzel a hibával.
Viszont ezek jánlottak filmekhez, sport események nézéséhez mint a H6400 vagy J6200Itt vannak ezek a középkategóriás UHD tévék. magamnak nem vennék, de ezeknek is viszonylag elfogadható az inputlagja és milyen érdekes 300 soros ezeknek is a mozgásfelbontása. Csak nem 50Hz-es tévék valójában?
Kiadták a HU6900-at valami 93-as inputlaggal...majd egy fw kiadással levitték 46 körülire. Kérdés itt vajon miket tiltottak le, hogy ennyire lemenjen?
Én nem vagyok hajlandó a kompromisszumra így az F6640 tv-n filmet, sportot nézek, játszani meg a P2470HD monitoron szoktam bár már azt sem, ahogy egyre öregszem mint sólyomszem 8. fia.
Téma így zárható?
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
PuMbA
titán
válasz mzsolti #99140 üzenetére
Hát ez a beállítás nagy mértékben módosítja az eredeti videót, mert majdnem csutkára van húzva a Motion Plus Ettől függetlenül jó beállítás, de a kalibrált R G B értékek minden darab TV esetén másak, szóval neked nem pontosan azt a képet adja, ami nála van
[ Szerkesztve ]
-
mzsolti
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap boldog tulaja lettem egy UE48H6400 TVnek, viszont a képe HD filmeknél engem nagyon zavart, minden film úgy nézett ki mint egy low budget Z kategóriás sorozat. Az itt leírt beállításokkal viszont tökéletes lett a kép.[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz Cyber_Bird #99131 üzenetére
Itt valami komolyabb mechanikai sérülés érhette az LCD panelt. Lehet hogy már a gyártáskor.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Cyber_Bird #99136 üzenetére
Nekem 600k-s TV-vel szórakoztak, nem hiszem, hogy az ára itt bármit számítana náluk.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Jovanny2
őstag
válasz Cyber_Bird #99134 üzenetére
Azzal jobb lenne bárkinek?
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
blakey
titán
válasz Cyber_Bird #99131 üzenetére
Ezt cserélni fogják.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Cyber_Bird
senior tag
Nos az edigitaltol vasarolt szuperakcios keszulekem sajnos pixelhibas, megpedig eleg durvan
Ha tavolrol nezed, akkor persze ez egy nagyon minimalis resze a kijelzonek,(szinte alig latszik) de azert zavaro, ha mar tudod, hogy ott van. Samsung szervizt felhivtam, azt igertek, hogy a heten felhiv tole a szerelojuk, es kijon, es ha szerintuk is hibas, akkor elviszik, (es remelhetoleg cserelik). Kivancsi vagyok, de majd megirom a torteneseket.
[ Szerkesztve ]
-
AG Sheppard
csendes tag
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Gondolom ti is megkaptátok az Adatkezelési nyilatkozós e-mail-t. Gondolom azért ilyen b@romi hosszú, hogy nehogy véletlenül bárki is elolvassa és a teljes tájékoztatás ismeretében, tudatosan dönthessen (még a "rövidített" verzió is, nehogy a teljes).
Ezt komolyan gondolják, hogy végigolvastatják az ügyfelekkel? (A bankos, biztosítós, apró betűs szerződések jutottak eszembe róla).
Aztán már az e-mail-ben is ott a heftikás megfogalmazás: Ettől függetlenül, az általunk önként vállalt jótállás érvényesítése céljából a kiterjesztett jótállás időtartamáig tovább kezelhetjük az Ön adatait, ha a személyes adataik kezeléséhez nem járult hozzá, vagy nem válaszolt felhívásunkra.
-> kvázi úgy is értelmezhető (ha visszafordítjuk), hogy ha nem járulsz hozzá az adataid kezeléséhez, akkor az is lehet, hogy kikerülsz a rendszerből és kútba vész a kiterjesztett gari. Persze gondolom ezt nem tehetik meg, épp ezért a csőbehúzós, homályos "fenyegetés". Sokan meg a kérdőjellel a homlokukon előbb kattintanak a tájékoztatós linkre, hogy hátha onnan konkrétan kiderül, hogy is van és mikor a képükbe tolják a tucatnyi oldalas szöveget, inkább simán bepipálják a nyilatkozatot.Én sem olvastam még végig, de gondolom a TV-s adatgyűjtéses hókuszpókuszról is van róla benne rész, valahol jól beágyazva. Majd átfutom, de gyanítom, hogy senki nem kötelezte őket ezen gyakorlatuk megváltoztatására, mert ugye Mo.- ilyet is simán meg lehet tenni, ki is állhatna az útjukba?! És akkor most "szépen" kérik, hogy még önként járulj is hozzá...
-
Flashget
félisten
válasz siposjozsef #99119 üzenetére
LG-nek az ips panel.miatt nincs feketeje.....nezz meg szemelyesen egy Pana DS630e is annak VA panelja van mint a H6400-nak.
Realme GT Master Edition
-
balioking
csendes tag
Ha a nagyságos Cetelem is úgy akarja, akkor jövő héttől lesz egy 6400-as 48"-os tvnk. Tegnap ugyanis egy 1978-as gyártású negyedkilós Porsche matchbox(eredeti angol) kisfiam jóvoltából nyugdíjazta az f 5500-as tv képernyőjének egy jelentős részét. Mivel tréhome-os vagyok, rendeltem is azon melegében egy 6400-ast, de sajnos ma hívtak telefonon, hogy péntek óta nem forgalmazzák a típust. Nekem pedig csak ez kell. Uhd teljesen felesleges, 3d meg smart a yt miatt viszont jól kön a gyerekeknek. Eszméletlen, hogy egy 2014 es tv még most is ilyen jó ár érték arányt képvisel. Nézegettem más készülékeket is, de ami igazán kompromisszummentes, az földi halandóknak megfizethetetlen. Ez a tv két ismerősömnél is üzemel már több mint egy éve, jól ismerem, nem fog csalódást okozni. Ráadásul mindezt 160000 körüli áron. Ha nem nyaralás után történik a baleset, akkor nem is lenne gond kifizetni egybe, most viszont várni kell még a bankra részletfizetés miatt. Addig meg elővettem a jó öreg 82-es Sanyo-t nosztalgiázni .
A Probook jó választás!
-
Bager
újonc
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a samsung tv-ből pendrivera kiexportalt csatorna lista
egy zip file. Kicsomagolás után olyan fájlok láthatók, melyek a SamsChannelEditor számára
használhatatlanok, sajnos egy sem scm kiterjesztésű fájl. A tévém Samsung UE40JU6400,
nem volt olcsó. És sajnos nem tudom az exportálást sem befolyásolni. Digi kábel tévét használok.Előre is kösz, ha valaki tud segíteni.
-
PuMbA
titán
válasz KBL001 #99113 üzenetére
KS7000 prémium kategóriás és drága TV, ott jónak kell lennie az input lagnak. Ellenben a H6400 és a J6200 input lagja 40ms, hiába kapcsolod be a game mode-ot Illetve játékokhoz nem jók a képjavítók, mert növelik az input lag-ot, ezért többnyire felesleges tisztán játékra 6000-res szériás TV-t venni, ha úgy sem tudod bekapcsolni a Motion Plus-t
(#99116) Clever0:
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
-
gyeniko
őstag
válasz KBL001 #99112 üzenetére
Már mindegy, mert éjfélkor véget ért az akció, nem vettem meg egyiket sem. Nagy volt a billegés, az asszony ráncolta a szemöldökét, ráadásul a böszme nagy TV tényleg agyonvágta volna a nappalit. Egész délután colstokkal ugráltam a nappaliban, mértem innen, mértem onnan, a gyári talp magas, ezért kiválasztottam egy fali konzolt, amely bírja a nagy súlyt, ezzel leengedhettem volna a TV-t az AV állvány fölé 2 cm-re, de végül nem mertem megvenni egyiket sem...
-
KBL001
tag
válasz gyeniko #99096 üzenetére
jelen.
vittem a kis pendrive-omat és ki is próbáltam őket 4k,1080p és SD sample-kel. (Revenant + Deadpool - 4k / Spiderman + Amazing Spiderman 2 + Zootopia - 1080p / Midnight Special - SD)
a tesztalanyok,gyári beállítás mellett :
- 49KS8000
- 49KS7000
- 55XC8505 (Sony)véleményem szerint nem ér több,mint 100al többet,mint a 7000es. én ezért is vettem inkább azt.
de,ha a 7000es sincs akcióba épp,akkor a Sony mellett döntök. ami amúgy még így is olcsóbb és egyáltalán nem maradt el nagyon durván láthatóan egyik próbánál se. -
Clever0
senior tag
válasz AG Sheppard #99110 üzenetére
Valószínűleg arra gondolt, hogy amelyik tévében kevesebb a képjavító áramkör, annak kevesebb az inputlagja is, ezért számítógéphez monitornak jó lehet.
-
Flashget
félisten
válasz siposjozsef #99108 üzenetére
teszteléshez?
penre másolni ph-s tesztvideókat és azzal megnézni a beépített lejátszót [link]
mivel ezek a tévék nem otthoni beállításokkal működnek nem adnak valós képet milyenek lennének otthon.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz siposjozsef #99104 üzenetére
az UHD modelleket U betűvel jelzik. pl. JU6500 vagy KU6500
attól mert újabb évjárat drágább és nem biztos, hogy jobb..lásd H6400 ajánlottabb volt mint bármelyik 2015-ös J széria középkategória.
a K5500 azoknak jó akik konkrétan játékhoz keresnek kijelzőt.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz SunMount3r #99105 üzenetére
nem általában, hanem mindig.
HD Ready 4xxx
alsó kategória 5xxx
közép kategória 6xxx
felső kategória 7000-tőlRealme GT Master Edition
-
SunMount3r
nagyúr
válasz siposjozsef #99104 üzenetére
A H6400-as 2014-es modell. De attól még az áráért mindig a legjobb.
A K=2016, erről szerintem még kevés a tapasztalat, de az 5XXX-as tévék általában alacsonyabb kategória, mint a 6XXX-esek.
[ Szerkesztve ]
-
siposjozsef
csendes tag
válasz Flashget #99103 üzenetére
Szia,
Koszi szépen a választ ! meg par kis kérdés ...
Az UE49K5500 is csak FHD nem ? Legalábbis a Samsung szerint [link]
Az UE48H6400 is FHD csak gondolom akkor jobb minőségű a panel benne nem? [link]
Tud valamivel tobbet egyáltalán a K5500? Vagy csak az h idei modell es emiatt drágább ?
A Samsung honlapja alapján az ilyen Spec megjelenítési tulajdonságok durvábbak... De akkor ez csak parasztvakítás? -
Flashget
félisten
válasz siposjozsef #99101 üzenetére
az 5xxx alsó kategória a 6xxx középső kategória.
ha a BD/HD filmnézés a fontos akkor ne vegyél alsó kategóriát és közép kategóriás UHD-t!
ergo a H6400 tökéletes választás.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Jovanny2
őstag
válasz Tegla80 #99100 üzenetére
Szia,
persze, FAT32, kicsomagolt firmware. Gyári visszaállítás is volt, nem változtat a helyzeten sajnos. Megpróbálok szerezni kábelt, és próbálom a One connect csatikkal. A supportnak lövése sincs, hívjam a szervizt...
Azért az USB nélkül nem lenne vicces használni...most egeret dugtam rá, és röhögve működik. "Csak" a mass storage-dzsel van baja, nem jön elő a könyvtárszerkezet. Amúgy letojnám a frissítést, de ez zavar.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
siposjozsef
csendes tag
Sziasztok,
Két tv-t neztem ki a telekom kinalatabol.. [link]
Mindenképpen kb 50es tv-t szeretnek de nem tudok valasztani két típus között... A régebbi mindenki által agyondicsert UE48H6400 (169.800 HUF) avagy az újabb UE49K5500 (189.800 HUF)
Tudnátok segíti hogy melyik lenne az ideális választás ? Igazából csak Tvre ( Telekom IPTV ) es filmnezeshez(pendrive 3.0) kellene. A Smart funkció a HBO GO miatt nagyon fontos,mar a 3D nem erdekel. A képminőség az ami számomra nagyons fontos, igaz kb 3.5m-4m a távolság amiről nézni fogom
A H6400rol nagyon sokat olvastam minden fórumon itt is , de erről a K5500rol nem találtam semmi érdemleges infót, csak a Samsunng honlapján ... De annak nem hiszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest