Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz nylontacsko #46589 üzenetére
Sok tévét teszteltem, még egyikkel sem sikerült WiFi-n 1080p filmet folyamatosan lejátszani. Számomra ez nem hátrány, mert egy külső lejátszó köröket ver a beépített bizgentyűre.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sepsi0
őstag
válasz nylontacsko #46592 üzenetére
Szia!
Pc-router utp, router-tv (ES6560) wifi= tökéletes lejátszás akadás nélkül az összes"bizgentyű" által ismert formátummal.
Nálam ez működik, igaz 5ghz-en Serviio-val![ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz nylontacsko #46592 üzenetére
szerintem az a ZTE lesz a szűk keresztmetszet, mert egy mkv fájlt reccenés nélkül kellene vinnie.
24p film amit már nem visz.Realme GT Master Edition
-
JoeYi
őstag
válasz nylontacsko #46589 üzenetére
ez amúgy n-es router? Ha igen, akkor a szgéped is az? Ha igen, akkor mekkora sávszéllel csatlakozik mit ír?
És végül mindettől függetlenül javaslom hogy vagy a laptopot, vagy a tévét kösd kábellel a routerra, mivel ha jól gondolom kevés a sávszélesség, mivel a videó stream kétszeresen fogja a wifi kapacitást (pc -> router, router -> tv). Lehet hogy tévedek, de egy próbát megér
-
bakancs446
csendes tag
válasz nylontacsko #46643 üzenetére
Hát ezzel most semmit nem mondtál, nem írtad milyen router, mert a router erősségén múlik az, mennyit lő át a másik szobába a tévére amin keresztül wifin nézed a HD vagy 3d filmeket.
-
sepsi0
őstag
válasz nylontacsko #46643 üzenetére
Szivesen! Örülök!
Remélem a "bizgentyűd" lejátszik mindent!(#46644) bakancs446
(#46589) nylontacsko [link]
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz nylontacsko #47264 üzenetére
Nem lehet, csak az evolution kit-el, ES7000, 8000 alkalmas rá.
[ Szerkesztve ]
-
Sup
tag
válasz nylontacsko #47278 üzenetére
Nekem is ez jelenik meg.
-
nylontacsko
senior tag
válasz nylontacsko #47525 üzenetére
Router restart megoldotta
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Batib
őstag
válasz nylontacsko #47825 üzenetére
Nekem Hama van, teljesen meg vagyok elégedve vele. A sticket USB hosszabbítóba dugom és kissé kivezetem a tv elé. A golyóval semmi gondom, én jobban szeretem mint a tapipadot. Nem vagyunk egyformák.
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Flashget
félisten
válasz nylontacsko #47834 üzenetére
nem szünetmentes, de én ezt használom és maxi jó.
Realme GT Master Edition
-
Jovanny2
őstag
válasz nylontacsko #47834 üzenetére
Nálam ilyesmi (MGE Ellipse 600) van 2 darab, és nagyon jók. Már vagy 5 évesek, tavaly cseréltem bennük aksikat, de még biztosan bírták volna. Egyedül az zavar, hogy áramszünetkor elkezdenek 5 mp-enként csipogni. Mondjuk ezt valahogyan ki lehet kapcsolni a management programjukkal, de az az igazság, hogy még nem voltak PC-re csatlakoztatva (USB-vel)...
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Jovanny2
őstag
válasz nylontacsko #47838 üzenetére
Nekem céges selejtezésből csurrant cseppent kicsi pénzért...
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
csab2
veterán
-
krx21
nagyúr
válasz nylontacsko #48441 üzenetére
Elvileg igen... De én még nem próbáltam...
-
Batib
őstag
válasz nylontacsko #48441 üzenetére
Azt írtad a boxok mennek tönkre, tehát akkor azzal veszed az adást, így viszont nem tudsz tv-vel rögzíteni. A t-home amugy sem engedi csak az ő boxukat így szerintem teljesen esélytelen.
Egyébként most IPTV-d (internet alapú) van vagy sat (tányéros)?[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
válasz nylontacsko #48449 üzenetére
Akkor nem tudsz a tv-vel felvenni.A tv csak dvb forrásból tud felvenni. Ez lehet -T -C -S. Tehát digitális földi cabel és satelit.
-
bluobluo75
őstag
válasz nylontacsko #48459 üzenetére
65××-ben
-
donjohnson
addikt
válasz nylontacsko #48462 üzenetére
nyilván, mert te különleges vagy.
ha megnézed, ő 2011-es táblázatot linkelt és arra válaszoltál.
D6100-ban nincs beépített wifi. ES6100-ban már van beépített wifi.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
sepsi0
őstag
válasz nylontacsko #49577 üzenetére
Szívesen!
Bár mint írtam én már nem használom és nem is akarok kampányolni a proginak, de ettől függetlenül még jó kis program...[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
válasz nylontacsko #49579 üzenetére
"de nem kaptam választ ..."
Ez előfordul, általában akkor szokott lenni, ha már az adott problémáról szó volt a fórumban és így szeretnék az újakat a kereső használatára rászoktatni....
Ezért linkelek általában én is.
Még az is előfordulhat hogy nem tudják a választ vagy van erre megfelelő topik.. -
kopez
tag
válasz nylontacsko #50483 üzenetére
Youtube ok
-
mata89
csendes tag
válasz nylontacsko #51066 üzenetére
Végre valaki, aki konkrét, valós dolgot le tudott írni és nem csak általános dolgokat mond. Ezt azért is tudom,mert konkrétan én is láttam azt a riportot amit Kolossi Péter adott ezzel a témával kapcsolatban. Természetesen a studiós felvételek mind nagyfelbontásúak, vagyis azok, amiket az RTL saját kameráival vesz fel.
-
krx21
nagyúr
válasz nylontacsko #51066 üzenetére
Kivéve ha ebbe beleszól a szolgáltató...
-
sandró60
addikt
válasz nylontacsko #51597 üzenetére
A lényeget te se érted.Sajnálom.Az se jó,hogy neked kell felkutatnod egy "eladót" azért,hogy megtudakolj valamit
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz nylontacsko #57200 üzenetére
Kösz. Elmentettem a linket a "kedvencek"-hez
-
Flashget
félisten
válasz nylontacsko #57539 üzenetére
alkohol tartalma ne legyen csak olyan tisztítóval.
lehet ilyen LCD tisztítót venni MM, euronics és társaiba 1-1,5K törlővel együtt.
de a sima nedves puha nem karcoló rongy is megfelel.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
kzkz
őstag
válasz nylontacsko #142788 üzenetére
Én HDMI elosztót javasolnék
Van egyszerű (x darab be - 1 ki), és mátrix típusú is, amikor (x darab be - y ki). Utóbbiak drágábbak. Van ami csak helyileg gombokkal kapcsolható, van távirányítós, meg még ki tudja milyen.
Van extra igény, vagy mi lenne a terv?
-
kzkz
őstag
válasz nylontacsko #142790 üzenetére
-
Celtis
veterán
válasz nylontacsko #142790 üzenetére
Ha maguk az eszközök, vagy egy részük, nincsenek mindig bekapcsolva, csak akkor amikor használod őket, akkor egy buta HDMI választó is megteszi, mert általában ezek az olcsó switchek képesek automatikusan az éppen aktív HDMI bemenetet választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?