Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borsodika
őstag
válasz
Katatonia666 #21599 üzenetére
Hard resetet csináltál? Kinti fórumon azt írják, hogy ott megoldotta az ilyen problémát.
-
Katatonia666
aktív tag
Nem hiszem el..... VODA-s szerviz ROM van rajta, benne van a Phome rész is, de ugyanazt irja ki.... Mi lehet a baj? Valami beállitás esetleg? Eddig nem csinált ilyet, már vagy 3 hónapja hozzá se nyúltam a telefonhoz, most meg, hogy fel akarok rakni egy másik ROM-ot, baszik rendesen betölteni a Phone részt.... Lehet az a hiba forrása, hogy valami driver nincs fent rendesen a gépen? (Bár akkor gondolom nem működne se az ActiveSync, se pedig maga a frissités, mert nem látná a telefont....?)
Bocsi mindenkitől a sok postért, de már nem tudom, mit csináljak...... Kezdem megunni, szerintem az utcán fog landolni a telefonom.....
Most azt irja ki magyarul a telefon, hogy "Hiányzó vagy érvénytelen SIM kártya"
Ismét egy módositás: Sikerült, meglátta a sim-et és csatlakozott is a hálózathoz. 6.1 VODAFONE szerviz ROM..... Elképzelhető, hogy a független telefonomból lett egy nem független?
-
Katatonia666
aktív tag
Kész. Kiirta, hogy "Job Done" és újra indult a telefonom, remélem sikerült megoldani a problémát....
-
Katatonia666
aktív tag
Elkezdtem felrakni egy VODAFONE szerviz ROM-ot és feltűnt valami. Amikor a Phone részhez ér, akkor keresi a COM portokat és a 3-asnál megáll.... Most betöltötte (elvileg), de amikor másik ROM-ot akartam felrakni a GP-vel, akkor ott azt irta ki, hogy Jump failed"....
-
Katatonia666
aktív tag
Most EZT próbálom meg felrakni, hátha segit, ha nem akkor nincs ötletem! :/
-
Katatonia666
aktív tag
"The SIM card is missing". Egész pontosan ezt irja ki.....
-
N_A_S
veterán
válasz
Katatonia666 #21591 üzenetére
szétROMboltad szegényt XD
-
Katatonia666
aktív tag
Új ROM esetén is ezt csinálja...... Nem találja a SIM kártyámat vagy mi, pedig reggel nagyon kellene, hogy el tudjanak érni.....
-
Katatonia666
aktív tag
Új fejlemény..... A telefonom, bármilyen Phone-t rakok rá (simán exe-t inditom el) azt irja ki, hogy "Sim card is missed".... Valaki segitsen pls
-
N_A_S
veterán
válasz
Katatonia666 #21589 üzenetére
phone-t nem kell belerakni,
asszem a telepítés előtt fel kell pakolni valami mappát a gyökér könyvtárba.ja most nélzem h ez lite, akkor nem szóltam
-
Katatonia666
aktív tag
Tudna valaki villámgyorsan segiteni most?
Fel szerettem volna rakni egy ROM-ot, nevezetesen a "Obi_Wan_Radd_Gloss_Black_M2d_Sense_Lite_05.10.10" ROM-ját. Amint elér a Phone részhez, azt irja ki, hogy "Jump failed"....
Ezzel mit lehet csinálni? Elméletileg fent van minden driver, kikapcsolt állapotban is telepitette a telót, bekapcsolt állapotban pedig rendesen kommunikál az ActiveSynce-al. (Itt megjegyzem, hogy ha a Dataconnection.exe-t elinditom, PDA-n van és ha átállitom Phone-ra, akkor kiirt valamit a telóm, hogy "ERROR", valami USB dologgal függött össze de nem jegyeztem meg.....)
Van még ébren valaki, aki tud segiteni?
Mi történik, ha nem rakok Phone-t bele?
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21586 üzenetére
ha időm engedi, akkor mindenkèppen!!
-
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21583 üzenetére
amúgy ezek a ROM-ok vannak fent jelenleg a gépemen....
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21583 üzenetére
csak 6.5 érdekel???
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
hmiron #21582 üzenetére
Nekem nemrég kb. 9 gigányi rom volt a gépemen, de ebből csak pár OCK-t és egy-két Yonn-t tartottam meg, el kellett adnom a gépet és az adatok közül csak azokat sikerült lementenem amik számomra fontosak, a többire pedig nem maradt hely.... Igazából Anzo romjaira lennék kiváncsi, ha olyan volna, azt megköszönném
De ha van másféle, ami nem Yonn és nem is OCK, az is jöhet
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21581 üzenetére
basszus én is mondom megnézem a linkeket, ha már szóba jöttek, a pdafanclub-on és tényleg nem jók..... mondjuk nekem asszem van pár darab a gépen lementve,de szerintem egyik se az amit te keresel
-
Katatonia666
aktív tag
Anzo ROM-ot honnan tudok beszerezni? Mert sajna a linkek, amik itt is és más oldalakon vannak, már nem használhatóak. Nem tudna valaki feltölteni nekem egyet, hogy kipróbálhassam?
-
-
Okosság
tag
Én Anzo 28227_PFC_HUN romját használom már kb 1,5 éve. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Gyors, stabil, nem fagy le, sokáig bírja az akku. Nem úgy mint OCK Prémium romja ami néha lefagy, zenét lehetetlen hallgatni a zenelejátszójával, néha meg annyira belassul, hogy egy percet kell várni rá. A manilla kinézet az jó lenne anzóéban is, de inkább stabil legyen.
-
sNORh
addikt
-
N_A_S
veterán
válasz
Katatonia666 #21572 üzenetére
Obi Wan Rad GTX nem jött be?
-
Katatonia666
aktív tag
Bármelyik, Android "utánzat" használhatatlan Omnián. Próbáltam vagy 3 félét, meg "rendes" Omniára kreált Android-ot is, de fika volt mind, bugos, tele hibával és a legtöbb fagyott is, na meg soknál nem használhatóak a telefon funkciók. Szerintem ne próbáld ki, mert felesleges
Viszont valóban, OCK romjainál egyenlőre nincs jobb, én is csak azért cserélem le, mert ez sem tökéletes.... Viszont még mindig ez a legstabilabb és a leggyorsabb!
-
sNORh
addikt
válasz
Katatonia666 #21568 üzenetére
lol
ez meg mi? android utánzat winre?bár jól néz ki, de kiváncsi lennék a működésére.
-
sNORh
addikt
válasz
Katatonia666 #21566 üzenetére
Ki milyen romot használ?, nekem ock Premium van fenn egy hete, de lehetne jobb is, ajánljatok valami jót, és könnyen kezelhetőt.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
Torento #21565 üzenetére
Nos, ha irtál volna PÜ-t, segitettem volna
De itt is, ha jobban aktivizálod magad
Én szinte minden nap nézem ezt a fórumot, szóval
De egyébként egyértelműen le volt irva, hogy a telefonban kell állitani, hogy lássa a cuccot és nem a PC-n
Na de sebaj, innentől kezdve irj ha valami kell és segitünk
-
Torento
tag
Óhh,na ezt még nem próbáltam...eddig csak a gépem intézőjét állítottam át...
"Bocsesz" h csak most reagálok de nem foglalkoztam a telóval mostanság.. 4-5 nap szívás egyhúzomban kicsit lemerített...pláne h a gazdája aki adta nekem már nemis használta v 2 hónapja ergo nem is olyan nagy gond ez neki sem h "kiesett" egy kis időre ez a telo mert van neki másik
Erről a telóról nem is tudtam absz semmit azért kellett ennyi időErre a fórumra meg elég ritkán írnak sajnos
más erre szakosodtott helyet meg nem is találtam...
A saját telefonomon kezdtem cserélgetni a romokat (zte) és azért adta ide a gazdája h nézzem már meg,énmeg Okéé Persze -
deamon2
csendes tag
helló!van egy samsun omniam!és dobálja a térerőt!valaki tudna segiteni h mitöl lehet?szoftver miatt lehet?mert frisités ota csinálja
-
-
vvik
csendes tag
válasz
Katatonia666 #21561 üzenetére
kössz megoldódott.
le kellett cserélnem a dialert -
hmiron
tag
válasz
dj.gabessz #21559 üzenetére
hali ITT megtalálsz mindent róla!!!
-
dj.gabessz
tag
Üdv mindenkinek ! kellene nekem egy kis segitség windows mobile 6.1 vagy 2 rendszer van a mobilomon és a 6.5-öt szeretném rátenni és nem tudom honnan induljak még sosem csináltam mobilon.
-
vvik
csendes tag
válasz
Katatonia666 #21555 üzenetére
az érdekelne , hogy hívás kezdeményezéskor át vált e portré módba fekvőből ??
-
hmiron
tag
Ez nem a kijelző hibája, amit mondsz, mivel a kijelző az egy teljesen különálló rész az érintés digitalizáló paneltől!! Ellenben a leírtak alapján tuti hogy a panel lehet oda, úgyhogy az már sajnos cserére érett
Hardveraprón amúgy pont van 1000huf- ért omnia digitizer Remélem segítettem !!
-
vvik
csendes tag
használ valaki 6,5 rom-ot fektetet módban ??
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21549 üzenetére
Szerintem is ott kell annak lennie, de nem szólok bele, azt meg, megse kérdezem inkább, hogy ugye név szerint van rendezve.......
-
Torento
tag
a Nagybetűs módszer átvitt a kalibráláson...
viszont nincs még mostsem "dataconnection.exe"
nem lát a gép ilyen filet a telón (pedig át van állítva a windows h rejtett fájl/mappák megjelenítése)Ha viszont azt a filet akarom bemásolni amit Katatonia666 küldött nekem azt írja a gépem h ott ilyen fájl már van egy... és bájtra pontosan eggyezik a mérete is... szal ottvan az csak vmié nem jeleníti meg nekem
Eddig nem írtam felül...gondoltam minek ha ott az "eredeti" - lehet hiába is írnám felül azt sem jelenítené meg utána...Szerintetek?
-
Torento
tag
válasz
Katatonia666 #21545 üzenetére
Köszönöm szépen
majd írok mire jutottam (lehet csak holnap)
-
Katatonia666
aktív tag
-
Torento
tag
Persze h a telefonon kerestem... de már írtam egyszer....
Nem értem ez eddig h NAGYBETŰVEL nevezzem meg miért nem lett leírva... nem említik sehol...persze az h "már föntebb le lett írva" az elhangzott már párszor...de az info h NAGYBETŰVEL az még nem....
Mind1 mostmár megvárom a kollegát mert úgyis romt akarok cserélni rajta -
Torento
tag
az jó lenne
nincs már más ötletem sajna....
nemértem mért nincs meg ez a file.. a leírásokból amit olvasgattam az jön le h ennek még főzött romokban is ott kell lennie /ha esetleg az lenne rajta/ mivel mindenhol azt írják h szervízrommal kezdj -
Torento
tag
válasz
Katatonia666 #21538 üzenetére
neem "sajnos" jó helyen kerestem.....
olyan nem lehetséges h valaki feltölt nekem az övéről egy másolatot és én azt bemásolom oda ahova kell?
olyan file van itt h "datakeeper.exe" de arra nem csinál semmit meg olyan h "contentsmanager.exe" erre sem reagál semmit (hiába akarom futtatni)
ez a 2 file ami leginkább hasonló (már név alapján)
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
Torento #21537 üzenetére
Véletlenül nem a számítógépen keresed a "dataconnection.exe"-t?
Mert ha igen akkor nem ott kell hanem a telefonban, ha ott akkor én kérek elnézést! (abból gondoltam, hogy azt írtad, hogy a "gép" nem látja, az nálam a PC)
Szóval telóban kell keresni a fájlkezelővel és ott elindítani.
-
Torento
tag
Igen oda "welcome.not" néven és 0 bájt a mérete....
Átállítottam az intézőt de még így sincs dataconnection.exe :SA készülék egy kiütött (eredetileg vodafonos) darab....
de fogalmam sics milyen rom lehet rajta...
mindenhol azt írják a szervízrommal kell kezdeni az a biztos...de így nemmegy....már csak az az 1 file kéne...de nincs (dataconnection.exe)
Mostmár h látja a gép a rejtett mappák/fájlokat sokkal több cucc van itt de nincs közte ami kéne :/
-
sNORh
addikt
Hali
én is i900 tulaj lettem, nemsoká frissítem ock premiumra.
rendelni akarok hozzá ebayről egy 2400-as akksit, meg új házat érintővel. Tudtok ajánlani hozzá? rendelt már valaki? bár húzós, de eredetit akarok a házból. De még így is harmad áron megkapom, mint ha itthonról vateráról venném. -
Torento
tag
-
Torento
tag
nahh lehet mégiscsak sikerül....
-
Torento
tag
válasz
hmiron #21524 üzenetére
Az a baj azt írják h tudni kell a jelenlegi romverziót mert nemmind1 meik van rajta...
ez a telefon viszont nem jut át a kalibráláson...így aztsem tudom mien rom verzió van rajta (csak amit kiír windowsmobile 6.1)
Feltettem ezt a "samsung Kies"-t de az sem írja ki a szoftververziót... nem ír oda semmit..A "Welcome.not" trükköt próbáltam...semmi...
-
hmiron
tag
válasz
csabi77ful #21522 üzenetére
na örülök neki ! az a lényeg h sikerült
Torento: www.i900.eoldal.hu/cikkek/romfrissites.html itt pontról pontra megtudsz mindent, remélem menni fog
nem nehéz ám!!
-
Torento
tag
Haly!
Ma egyik ismerősöm ideadta az omiáját (i900) h kezdjek vele valamit (nem megy át a kalibráláson)
Szeretne rá vmi újjabb romot is... nem találtam igazából semmi jó helyet ahol le lenne ennek írva a menete pontról pontra meghát a szoftver is kellene... szal minden
Még annyi h Vodás a teló...
Ha tudtok info-val linkel vagy bármivel segíteni jólenne
Üdv -
hmiron
tag
válasz
csabi77ful #21520 üzenetére
most már 1300 ft-ból is megúszhatod, ha betudod otthon szerelni, a magyar menühöz meg annyit , hogy mivel sztem nem alapból magyar menüs Rom van rajta, ezért hard resettel tuti nem lesz jó, mivel szerintem csak a magyarítást törölhette le az illető, szóval megint magyarosítani kéne, de ez az én véleményem csak
-
csabi77ful
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem,az egyik haver véletlenül kitörölt valamit a telómból,majd újraindult és azóta nincs rajt magyar manü.Azt szeretném kérdezni,hogy Hard resettel próbálkozzak,vagy mi a megoldás? Aki tud legyenszives segitsen,NAGYON SÜRGÖS LENNE!!!! Köszönöm.
-
Katatonia666
aktív tag
logarithm kolléga jót linkelt, EZ segíthet ha a ROM frissítés nem!
-
logarithm
őstag
válasz
david93.7 #21512 üzenetére
Elképzelhető, hogy ez segít : welcome.not
-
david93.7
csendes tag
Sziasztok!!! Tudna nekem valaki segiteni ?????
Samsung Omna i900-am van és kalibrálásnál nem megy tovább vissza ugrik a kalibrálásnáshoz nagyonszépen megköszöném ha valaki tudna nekem segiteni!!!
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21509 üzenetére
Még mindig nem elérhető
-
pockhome
senior tag
-
pockhome
senior tag
mindjárt csinálok egy logout-os cuccot róla
legkésőbb holnapra kész lesz!
-
hmiron
tag
válasz
Merlin1001 #21502 üzenetére
uninstall---->reinstall??
-
Merlin1001
csendes tag
Sziasztok.... Az I900.-amat próbálom meg varázsolgatni, de néhányszor nagyol elvarázsoltam csak.
... SPB Mobil Schell van rajta, de a kinézetét elcsesztem néhányszor, volt hogy sötét alapon fekete betükkel jött elő, gondolhatjátok mennyit lehetett látni a feliratokból, oszt utánna meg találjam ki, mi a cart magyaráz nékem a teló.......
Szóval a kérdés: hol tudom az ehhez tartozó dolgokat megtalálni, a keret, betük stb szinét állítani?????????????????????????
Köszönet a segítségért.............................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Tesla topik
- Marathon (2025)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Iphone 13 Pro 128gb
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest