Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blaze13 #19036 üzenetére
Halli!
Billentyűzetnek én egy darabig a spb keyboard-ot használtam.
Jelenleg meg a Resco Keyboardot használom.
Igaz, egyik se free, de ajánlom figyelmedbe az Omniahub forumát sok okosság van benne..Az spb azért jó, mert pl tud teljes képernyős billentyűzetet is.. a resco meg nagyobb gombokkal rendelkezik.(ékezetes betűk a gombok nyomva tartásával jönnek elő..)
-
logarithm
őstag
válasz
Blaze13 #19025 üzenetére
azt hogyan sikerült ? Elmélet nem lehet csak így eltüntetni.
Szóval erre nem tudok választ adni, arra viszont igen, hogy romot merre s hogyan.
Itt találsz róla leírást is, meg romokat is, ami magyar természetesen.Amúgy annyi az egész , hogy leszeded a megfelelő és szimpatikus romot ami neked megfelel. Ajánlott xp alatt telepítened, és lehetőleg laptopon, ha elmenne az áram.
Nagyon egyszerű a téma, kikapcsolod a telefont, rádugod usbn, bekapcsolod közben elvan indítva a rom frissítő fájl beismeri és egyből egy start és csinálja is. xp esetén activesync legyen fent.
Ha valami nem egyértelmű vagy mást keresnél, akkor szerintem amit linkeltem ott minden le van írva pontosabban jobban szebben meg ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged