Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi999
csendes tag
Sziasztok elromlott valahogy a samsung I900 osomba valami és nemtudnak elérni :/ szerintetek mi segítene rajta segítségeteket előre köszönöm
-
borsodika
őstag
válasz
tmartin4 #20997 üzenetére
Phone részekről külföldi vélemény:
PUJA1= gps- very fast and strong. Phone - ok. no bugs... Wirelles - about 20% more strong
JJIA1 = the best one for me in all aspects (3G, battery, signal, gps, stability).
XBIC1 = very stable, good battery, but no 3G.
DXID1 = poor battery, slow gps compared to the others, no 3G.
ZHIE1 = very fast gps fix, stable, no 3G
PUIE1 = very fast gps fix, a little unstable and I had some bugs in band selection (GSM), I had to set the network manually because in automatic it didn't find, no 3G.Ezeket lelehet tölteni a modaco-ról ill ha google-ba rákeresel az adott phone részre akkor sok fájlmegosztós oldalt kidob.
Személy szerint vagy a PUJA1 vagy PUIE1 .
-
-
borsodika
őstag
válasz
tmartin4 #20991 üzenetére
Android félig kész állapotban van rá, windows alól indítható és mindennapi használatra alkalmatlan. Ock legfrisebb verziója közül bármelyiket felrakhatod mindenkinek más a jó. Van aki nem szereti, hogy tele van integrálva programokkal, van aki a kinézetre megy rá stb.. ezt neked kell eldöntened. OCK
Ha magyar romot szeretnél 6.5-ből akkor csak is Anzo.Laraxior:
A lényeg, hogy sikerült akkor. -
tmartin4
csendes tag
Sziasztok!
Melyik romot ajánljátok omniára? Androidot esetleg lehet-e rá tölteni? Ja és nézegettem az OCK-s romokat. Különösen tetszenek, de megszeretném kérdezni, hogy azok közül melyik a legjobb verzió. És légyszi írjatok hozzá egy linket is, mert a fórumán eléggé szét van szórva az összes rom. Előre is köszönöm! -
logarithm
őstag
Elköszönök, az aktív topik használattól.
Mostantól samsung galaxy s topikban fogok mozgolódni, de azért itt is figyelem az eseményeket.
Jó omniázást mindenkinek -
ThePlayer
tag
válasz
peti16biro #20973 üzenetére
Az melegedni is fog!omnia tipushiba!Rakjál Ock ROMot és gyorsabb lesz!Magát a procit nem lehet húzni mert passziv hütéses és megsütnéd idő elött!
Lucky066:ennél ujabb nincs és nem is lesz sajnos!
-
Lucky066
csendes tag
Valaki legfrissebb Anzo féle rom-ot tud linkelni?
-
BRIKLY
veterán
válasz
peti16biro #20969 üzenetére
nem melegszik eléggé?
-
peti16biro
csendes tag
Heló!
Az omniám processzorának sebességét szeretném fokozni hogy gyorsabb legyen a működése ebben kérek segítséget hogy mit és hogyan kell csinálni. -
dpetya88
csendes tag
Sziasztok légy szíves segítsetek az omniámra honnan tudnák leszedni játékot???
-
ThePlayer
tag
Egy WindowsMobile-t a legegyszerübb úgy csatlakoztatni a W7-hez hogy bekapcsolod az ActiveSync-et(Magyarul: Mobil eszközközpont)!Mindenféle hülyeséget csak az után érdemes telepitgetni miután összeszinkronizált.Ez általában autómatikusan történik amikor rádugod az omniádat.
-
apuc
őstag
Sziasztok!Vettem egy OmniaII-es szuper telót- szuperolcsón, de most a segítségeteket szeretném kérni.
A szinkronizálás nem megy, már ott elakadtam hogy az otthoni gépemre (Win7 home p.32b) a Samsung New photo Studió fent van- a win nem akarta engedni a telepítést a "megbízható tanusítvány hiányzik" üzenettel, de csak felengedte.
Most pedíg nem ismeri fel a kábelen a géphez csatolt PDA-mat..Van esetleg valaki aki így járt és tud rá megoldást? -
ThePlayer
tag
válasz
dpetya88 #20957 üzenetére
Válasz!: A zombik árúháza!
Legyen ennyi elég mert ez nem a "mi a cime?" topic hanem egy szakmai fórum.Nem hiszem hogy úgy szeretnél járni mint (asszem 8-10 lappal) ezelött az egyik kolega, pedig neki valamelyeset a szakmába vágott a kérdése csak éppen nem a cimben emlitett készülékkel kapcsolatban.Azóta nem irt!Biztos anyáz egy másikban
bradam: Én néhányat próbáltam már.Ock-t ajánlom vagy Wizu-t angolból.Ha rájuk húzol egy sunnysoftot egy része Magyarosodik de nem minden. tapasztalatok (nálam) azt mutatják hogy amit Magyar Rommer csinált azt 70 százalékban lehet Magyaritani Sunnyval.
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Melyik "most" a legjobb magyar omnia rom? 2 éve nem követem ezt a vonalat, és szeretném frissíteni a telefont
-
dpetya88
csendes tag
Figyu segítsetek mán egy régebbi zombis filmet keresek de nem tudom a címét csak részleteket belőle.Ha tudtok címeket írjátok mán meg??? Köszi.
-
Lucky066
csendes tag
válasz
xlikvid #20943 üzenetére
nekem is volt ilyen bajom de én ezt egy ROM frissítéssel oldottam meg!
Fel mérgelt nagyon állítgattam de semmi! Nekem most meg a windows media player nem működik ha néznék youtubon vidit! Arra tud valaki valamilyen gyógymódot?
Esetleg még egy működőképes, aránylag friss igo 8 navit valaki? Ncoron nézegettem de nem tudom melyiket szedjem!
-
xlikvid
csendes tag
nekem jó ideje nem müködik a gps az omnian! nem talal mühöld kapcsolatot.. valakinek hasonlo problema vagy ötlete ezzel kapcsoaltban?
-
Okosság
tag
Dpetya88! Sikerült már megoldani a problémát? Elindul az SRS? Az AIO-val meg ne foglalkozz, annak csak fent kell lenni a gépen!
-
BRIKLY
veterán
én ma el búcsúztam az Omniától. X8 lett helyette. igazi élmény az Omnia után.
de azért még be nézegetek ide is -
apuc
őstag
Sziasztok!Szerintetek megér 35 ezret egy független, 1.5 éves, hátulján pár karcos Omnia2-es, 8 giga, bőrtok,tartalék aksival, doboz és adatkábel, töltő, stb sok hasznos progi-IGO8, stb?
Frissített szoftverrel, még fólia is van a kijelzőjén. -
borsodika
őstag
válasz
peti16biro #20921 üzenetére
Én úgy tudom, hogy fő rendszerként nem is lehet telepíteni, csak windows alól futtatni és nagyon sok funkció nem megy rajta így mindennapi használatra alkalmatlan.
-
BRIKLY
veterán
válasz
peti16biro #20925 üzenetére
azt nem tudom. ki kell próbálni..
én már nem kísérletezek vele,mert eladom. -
Okosság
tag
-
BRIKLY
veterán
válasz
ha fel teszed kíváncsi leszek rá.
-
N_A_S
veterán
válasz
Nem fog tökéletesen működni szerintem, de erre keress rá: ANDROMNIA
szerk.: sajnos már nem él a témával foglalkozó hivatalos oldal (andromnia.net)
-
peti16biro
csendes tag
válasz
[link]Link
-
peti16biro
csendes tag
sziasztok.
Tudnátok segíteni?
Omniára akarok androidot varázsolni, lehetőleg magyarul.
Láttam egy oldalt ahol videó is van.
szerintetek meg lehet csinálni?
A lényeg hogy magyar nyelvű legyen. -
jano180
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, h a napokban véletlenül letöröltem egy mappát az omniámról. Tudtok linkelni vmi olyan programot amivel visszatudom állítani a letörölt dolgokat? -
N_A_S
veterán
-
dpetya88
csendes tag
Valaki tudna segíteni??
-
dpetya88
csendes tag
de tudsz olyan oldalt ahonnan lebírnám még tölteni és nem kell az oldalra regisztrálni??
-
dpetya88
csendes tag
de mán mindkettő email címemre megcsináltam, de semmi
-
dpetya88
csendes tag
mit csináljak??
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest