Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
Aktív témák
-
-
Kevin's
senior tag
őszinte leszek én is pont ezért tettem fel a miuit mert kb azzal is ugyan annyit bír az akkum , mint a JVP vel 1 nap meg kb 2 óra és csontra le merül szal akkor már legyen gyors és merüljön 1 nap alatt ..
Megjegyzés egy barátom is miuit használ neki 2 3 napot el megy mondom kamuzol. Nézzem és tényleg .. mondom hogy csinálod ? itt jön a rafináltság esténként ki kapcsolja a telefont mondom élol én mindig be kapcsolva hagytam,de most már én is ki fogom !
na ja ... úgy volt ma el viszi a srác csak sajna utána nézett a forumon és azt olvasta hogy merül... mondom ez nem merül inkább nem vesz ilyen hát ujonc látszik .. pff sose üljetek fel az ilyen vevőknek !!
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Koga777
tag
Én is így jártam, a ginger bootloadert nem tetted fel. Olyan JVP-t keress, amiben van bootloader (a letöltött file vége _Sbl, én a GT_I9000_XXJVP_XXJVP_OXAJVP_Sbl.exe -t tettem fel) és Odinban a Phone Bootloader Update kipipálva.
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
vitezlejszlo
őstag
-
DanielK
addikt
Mo.-n még nincs 2.3.3, júliusra ígérik, de ennél pontosabbat nem írtak. Ergo, ha neked az van, akkor nem magyar a telefonod, de pl attól még lehet független. Vagy lehet, hogy utólag "függetlenítették". (ha mondjuk egy gsm boltban vetted)
Elméletileg igen, de szerintem így már ugrott a garid, mivel nem az adott régióra elfogadott romot tetted fel. Vagy éppen a szolgáltatói extrákat nem kapod meg, ha átállítod. Illetve ha átállítod és felraksz (buherálni kell még asszem a registryt is) egy olyan romot ami nem arra a régióra van és visszaállítod a régi product code-odra, akkor a Kies már nem ismeri fel a telefonodat.
Eddig így olvasgattam a fórumokon, de lehet, hogy hozzáértőbb ebben megcáfol majd...Vepe: #11564: úgy hogy más a product code, de attól még lehet a romban magyar nyelv és emiatt magyar a telefon. Minden a prodcut code-tól függ.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Így van. Ez a product code (ha jól tudom ez a neve) és ez alapján tudja a Kies vagy a szervizes, hogy milyen régióba lett gyártva/szánva a telefonod.
pl: XEH a magyarországi független, PAN a pannonos függő telefon, a VDH meg a vodás stb. de mind magyarországi
A XEU meg az angol független, VOD az angol vodás, O2U meg az orange szolgáltatói, de ezek már az angolok.Ergo van többféle független is. Régiókra szabva adják ki a telefonokat. A frissítés is ettől függ. Az enyém pl XEH, magyarországi független. Nekem ezért nem ajánl fel frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Fel lehet rakni. Van- e értelme ? Vegyes érzelmek. JVP- n egyes romokon tuti megy (nem tudom az összes GB - n megy - e ) Van aki azt mondja jobbak a képek, de kisfelbontásnál fekete. Nem működik. Vannak felesleges funciói a beállitásainak. Pl vaku Ha fel akarod rakni, a camera apk - t kell pl root explorerrel berakni a system / apk ba. Előtte szedd ki a másikat, nem mindig irja felül a másikat. (ja és ha itt beirod a keresőbe SGS 2 Camera apk akkor le is tudod tölteni) És még valami . Bezke , ha jól tudom a 4.0 ás romjába berakta, fc - zett , a 4.1 ben már nem volt benne. Jól tudom Bezkések?
Thomas : Én is voltam igy. Állitsd be az usb buggingot jelöld be.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
cozmo
őstag
Nem!
1.De alapvető érvényű hogy elötte mentést kell csinálni CWM ből (nandroiddal).
a. És ha laglix (ext4) be van kapcsolva csak lagfixet (ext4) támogató kernelt tehetsz fel.
b. És ha laglix (xy) be van kapcsolva csak lagfixet (xy) támogató kernelt tehetsz fel.
c. Na nincs lagfixed bekapcsolva akkor elvileg akármilyen kernelt felrakhatsz.Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
R2D20208
addikt
Ez az egész akksitéma sztem annyira megosztó dolog. Ki mennyit használja, hogy használja. Ha az ember egész nap nyomkodja, állandó frissitések , netezik zenével, szerintem nincs az az akksi semelyik telónál, nemcsak sgs - nél, ami le nem merülne egy nap alatt. A Wavem nagyon jol birta, de ha nyuztam lemerült egy nap alatt, amugy egy hétig elvolt. Ugyanigy az E- 51 es Nokiám is. Tehát a válaszodva visszatérve, mennyit használtad , használod? Mert ha sokat, akkor az egy nap, az meg is marad bármilyen rommal kernellel. SZVSZ.
Lefkosia is megirta kb amit én..
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
lefkosia
őstag
2 hete használom kb. a deodexed JVP-t dark core 2.7.3 kernellel. Nálam tökéletes ez a párosítás. 2 napot elmegy, bár ez attól függ, hogy mennyit "piszkálod". Amikor a kislányom kezelésbe veszi ( mesevideó, klippek ) akkor nekem is 1 napot megy, de éjszaka 8 óra alatt 2% esik, ami véleményem szerint jó.
The Truth Is Out There
-
eladogeppc
veterán
Hali !
Egy kicsit melós dolgot tudnék ajánlani.
Nekem ez után lettek jó akksi időim.LAGFIX-et kikapcs !!
Teljes Visszaállításhoz - JPF_JP4_JPP (2.2) ezt rakd fel.
Tudom, hogy melós, de megéri.
Hagyd elindulni , majd visszarakhatod a JVP-t, és utána a voodoo kernel-t lagfixel.Nekem bevált 2 nap minimum megy a készülék.
Ezt a JVP-t moddolom, de hát egy híg fos majdnem mindegyik mod.
Tisztelet a kivételnek.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
JJ hunter
aktív tag
OnIces kolléga pár hsz-szel korábban linkelt deodexed romokat
Fornetti: nekem első indításkor telt sok időbe, míg kapcsolódott a holdakra, kb max 2 perc, és fogta rendesen. 30-35 közöttiek voltak a jelek, de nemigen mászkáltak max 1-2 értéket, és 5 méterre behozott. néha felugrott 10 m-re, de visszaállt utána az 5re. detto kertvárosi környezet, felhőtlen ég. guglimap is csontra 5 méterre tett be.
szerk: Fornetti próbálj meg egy teljes formatot csinálni, és utána nézd meg. teljes format: *2767*3855# VIGYÁZZ!!! töröl minden adatot a telóról, MINDENT!!! előtte titanuim mentés vagy vmilyen mentést csinálj!!!!!
[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
lefkosia
őstag
-
lefkosia
őstag
A java appok (amiből az Androidban rengeteg van) alapból valami.jar és valami.odex fájlból állnak, a deodexednél ez a kettő a jar-ba van ömlesztve. Illetve 60MB több helyed van a app-oknak. Nem merülős, erre vártunk
PDAfanclub.com.ról
Deodex témára a pdafanclub.com-ról:
"Vannak ugye a .apk fájlok, ezekkel semmi gond sincs, mindenki tudja, hogy mire jók. Tulajdonképpen a .odex kiterjesztésű fájlok speciálisan egy-egy adott .apk fájlhoz kapcsolódnak, és az a fő feladatuk, hogy helyet takarítsanak meg a lemezen.
Ezek az "odex" fájlok a hozzájuk tartozó .apk fájl egyes részeit tartalmazzák (összegyűjtve), amelyeket a rendszer optimalizál a tényleges bebootolás előtt. Ez egyrészről gyorsítja magát a boot-folyamatot (illetve inkább a boot utáni "tétlen" állapotot), mivel egyes, nagyobb erőforrásigényű fájlok rendszerszintű részletei már előre betöltődnek (lásd. egy téma).Az odexek árnyoldala, hogy pont emiatt nehézkes ezeket a fájlokat módosítani - ugyanis egy .apk-hoz egy (vagy akár több) egyedi, meghatározott .odex is tartozik, ami ugye egy elengedhetetlen részét képezi a fő APK-nak, de mivel előre betöltődnek egy meghatározz helyre, még a fájl elindítása előtt, hiába írjuk át vagy módosítjuk magát a .apk-t, az eredeti .odex-szel vagy odex-ekkel sajnos nem fog elindulni.
A deodex az tulajdonképpen az APK-k "újracsomagolása", magyarán egyesítése a megfelelő .odex-ekkel úgy, hogy minden apró kicsi részlet egy helyen legyen. Ez történhet egy sima fájllal, de akár egy ROM-mal is: egy ROM is lehet deodexelt, ami annyit tesz, hogy az összes ROM-fájl egyesítve, összesítve van, így nyugodtan lehet azokat - hozzáértéssel - módosítani.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There
-
lefkosia
őstag
-
B.Ricsike
őstag
Hát én vágom nyugi, te fújtad fel ennyire ezt a dolgot , nem is értem hogy miért. Csak leírtam simán 1 mondatban hogy nézze meg azt is. Ennyi. Persze biztos megnézi, csak gondoltam leírom ezt is ha már ilyen téma van. Nem is értem miért pörögtél rajta .
Na de mind1, az érintett majd tudja mit kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
Mondod te, aki tulaj vagy..... De aki nem az, azt simán átvághatják, bármi lehet, és bármit mondhatnak rá. Mi van ha kis hajszálrepedés van belül a hátlapon? De akármi más is lehet, aki nem fogott még SGS-t, vagy keveset, annak bármit beadhatnak. És amugy simán leeshet ugy,hogy nincs külsö nyoma, csak belsö, pl szőnyegre vagy akármire. Sose lehet tudni, az a biztos ha jól megnyomkodja és alaposan átnézi. Nem veszít vele!
Na de végül is ezen teljesen felesleges fennakadni, a lényeg, hogy egy kicsit recseg, de az nagyon minimális. Ha nagyon recseg, akkor baj van.
[ Szerkesztve ]
-
lkereki
tag
Egyszer úgy emlékszem nekem is volt ilyen, de nem tudom már, hogy mivel állt helyre... Melyik időjárás szolgáltatót használod? Próbáld meg, hogy átállítod a másikra, hátha azzal bejön valami... Én most kipróbáltam, és elsőre nekem is vmi hasonlót írt ki, újra kikerestettem vele a helyet, és akkor már lejött rendesen az előrejelzés.
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
lkereki
tag
Amikor hosszan rányomsz a főképernyőre, kiválasztod a widgetek menüpontot, akkor megvan mind az 5 Fancy widget (F. Előrejelzés, F. Felület Kompakt, F. Home, F. Időjárás, F. Óra)? A F. Óra az csak időt és dátumot mutat, de lennie kellene még 4 másiknak...
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
-
Pete55555
addikt
Semmi baja nem lesz fólia nélkül, azért Gorilla Glass... Persze ha fosol, hogy jaj karcos lesz meg piszkos vehetsz rá fóliát, de nekem még 1 darab karc nincs rajta. 1 kis ezredmiliméternyi helyen van benne egy "karc" ahol kapott egyet szegény a biztonsági öv csatjával, de az is alig látszik, ugy kell keresni.
...Szeretem leracsniztatni...
-
B.Ricsike
őstag
Próbáld ki! Érdemes amugy, mert tényleg a legstrapább üveg van benne jelenleg, ami létezik, nem karcolódhat! Én az esetleges foltok miatt ajánlom elsösorban, akármi rámehet, akármi rácseppenhet (kávé, üdítő, olaj, ragasztó stb stb), szal inkább ez miatt érdemes szerintem.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest