Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz Khelben #49096 üzenetére
ahogy írtad: a kies egy szar + nem ide tartozik
sgs-nél ilyen feltételek voltak hogy működjön a dolog: legyen egyrészt az usb kapcsolatoknál KIES-re állítva , másrészt a gyári launcher legyen az aktív amikor rádugod!
(#49085) tariattila
nálam az 1-2% szokott lenni max.[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
tresh
veterán
válasz Khelben #48051 üzenetére
Abban az országba az adott imei számot tiltólistára teszik és kérdése hogy a többi szolgáltató hogy áll hozzá letiltja e a hálózatáról vagy sem....pl ha t-ré letiltja telot akkor panonnal se fog menni de vodával elvileg még igen..valaki írt is múltkor hogy az e52 vodával megy pannon(telenor tudom)/trével nem...mellesleg szerintem idő kérdése mikor tiltják le..
-
Tonyk
veterán
válasz Khelben #34351 üzenetére
Úgy gondolom, ha a gépnek a netét akarod megosztani ill. használni, úgy nem proxyt kéne állitgatni, hanem az átjárót és a dns-t kellene a géphez igazítani. Ergó az átjáró és a elsődleges dns a géped ip címe ( a másodlagos dns: 0.0.0.0), de ez függ min és milyen módon osztottad meg a netet.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
-
-
johnny_gold
tag
válasz Khelben #33000 üzenetére
Egyáltalán nem olyan... Konkrétan petíciókat gyűjtenek, ami nagyon is az illetékesek orra alá lesz dörgölve. Vagy szerinted az lenne a jobb, ha úgy tennék cenzúrázottá és használhatatlanná az egész internetet, hogy az emberek nagy része azt sem tudták hogy ezt tervezik? Ez egy olyan helyzet, hogy inkább álljon meg az egész internet napokra ha ezen múlik, minthogy örökre tönkretegyék az egészet, amit ma internetnek nevezünk. Mindenki írja alá, ez a legkevesebb amit megtehetünk...
[ Szerkesztve ]
-
Gabeboy74
tag
válasz Khelben #32455 üzenetére
Azért ezen kívül van még jópár:
Camera does not support scene modes
FM Radio does not work.
Phone unnecessarily gets data connection on device encryption password enter screen.
Cannot format external SD *
Sometimes duplicates listing of external SD files in the media database
Android OS battery usage display higher than normal.
Sometime wrong SMS selected for forwarding
Format internal instead of external SD when requested to format ext. SD
Transfer speed slows down when screen off
Notification power widget uncustomizable (the widget made it into the repo, but the CMSetting app didn't.) (temporary alpha build of CMSettings)
Gallery face glow FCs
Screenshot shutter sound
Camera crashes when changing resolution
TV Out using HW-decoding (probably won't be fixed)
Sim Toolkit (probably won't be fixed)
No camera focus mode setting
Back camera does record geotagging
Compass doesn't work in Google Maps v6
Regression in BUILD 14: Screen flicker while turning offMellesleg az autofényerő a onecosmics RC3-ban is hiba volt.
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
CHIPman
nagyúr
válasz Khelben #32308 üzenetére
NSTools -Market.
nggabi&Morphipapa: Ha ez a kép van, akkor odin felismeri és gond nélkül lehet flashelni minden kombináció nélkül.
johnny_gold: Azt olvastam, hogy mennek, mivel az API fejlettebb(ICS: 14, HC: 13). A DPI-st passzolom. CM9-at meg nem mostanában kell várni, CM7-ből is csak egy darab stabil volt eddig.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
DanielK
addikt
-
-
törölt tag
válasz Khelben #17595 üzenetére
Nekem ez már közel sem az első androidos telefonom. Stock ROM-ot használok. GPS tiszta terepen rendben van, de Bp-en magas épületek között pontatlan. Tény, hogy gyenge a készülékkel a vétel. Elhiszem, hogy jól navigál, ha tökéletes a rálátás. Svájcban nekem is jól muzsikált. De ha valami zavaró tényező van (magas házak) akkor elég gáz. SE Xperia jobb ugyanazon a helyen. i-telefon is. Szóval elhiszem amit mondasz, de ez nem áll meg az én kezemben tartott készüléknél. Ahogy olvasom másnak is hasonló gondjai vannak. Örülj neki, hogy nem érzékeled, én igen.
-
bulika25
csendes tag
-
paragon85
tag
válasz Khelben #15750 üzenetére
Nekem rohadt sokat eszik az igo.. Múltkor egy 6 órás út alatt sem töltötte fel 100-ra... De szerintem rém egyszerű! Próbáld ki navi nélkül, hogy mennyit tölt rá egy óra alatt, utána navival. És lám, megkapod az eredményt De nekem "gyengébben" tölt az autós töltő mint a hálózati... Sőt, bátyám rádugta az SGSII-t az autóban és a töltő nem bírta szuflával, hogy futott vagy 6 alkalmazás az igoval együtt
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
titán
válasz Khelben #15288 üzenetére
GPS fixen túl vagyok, meg JPY-t meg hónapokig használtam. Egyébként az első 1-2 hónapban tökéletes volt, de később elromlott, és lévén hogy közismert tény, hogy sorozathibás a GPS antenna érintkezője, arra gyanakodtam. Épp ezért is konstatáltam, hogy hardveres jellegű a hiba, amikor is mindegy, milyen rom van fent. De tévedhetek, szóval megnézem mit tud JVQ-val.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz Khelben #15280 üzenetére
Teljesen alkalmatlan navigációra. Gyorsan talál jelet, de ahol nem működik az A-GPS, meg az egyéb szoftveres kisegítések (mert külföldön, vagy a világ végén vagy és nincs WIFI vagy 3G), ott egy kalap szart se ér. Utcákat téveszt, a pampákon mutat, vagy egyszerűen f*ngja sincs merre jársz. Egy párezer forintos BT GPS viszont tökéletes.
Egyébként úgy használod a telefont, hogy az merőleges az útra, navigálás közben nem fordítod be magad felé?
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
gaba1
csendes tag
válasz Khelben #13766 üzenetére
Sziasztok. ne haragudjatok de én többször végig olvastam sok hozzá szólást de nekem kínai. tud valaki segíteni? Függetlennek vettem egy Galaxy S-t. most csináltam rajta egy gyári vissza állítást és lezárt. Most Pannonos. Én pedig t-s vagyok. hogy lehetne függetleníteni? esetleg megtudná valaki csinálni sürgősen mert nincs másik telóm.
KöszönömEngem megtanítottak hogy válaszoljak, de csak akinek érdemes. gaba1 felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Jadro
veterán
válasz Khelben #13766 üzenetére
Miről szóljon egy jóval több mint egyéves telefon topikja? Az alapok amit tudni kell a készülékről, kb benne vannak az első hozzászólásban + a tesztben. Túl sok újat nem lehet hozzáfűzni. A másik topikban miről írnál? Csak kíváncsiságból kérdezem.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
DanielK
addikt
válasz Khelben #13419 üzenetére
Ez a Samsung Mo. álláspontja:
"A Kies hivatalos platformnak tekinthető, mint online frissítési eszköz. Az ezzel történő frissítés nem tekinthető garancia vesztési oknak. Azonban, ha a szoftver nem hivatalos Samsung által jóváhagyott változat, az már jelentheti a garancia részleges vagy teljes elvesztését."
Az odinnal is fel lehet tenni a hivatalos romot, de jelenleg a Kiesen keresztül éred el a legfrissebb, Samsung Mo. által is, erre a régióra jóváhagyott verziót (2.2.1 - XWJS8 független). Az odinnal felrakhatod az ennél is frissebbet (2.3.4 - JVQ), de az nem elfogadott még a Samsung részéről, így a garancia elvesztése fennállhat.A Mo.-n jelenleg friss és a Samsung Mo. által is elfogadott romok: független - JS8, függő - JS7
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
válasz Khelben #13194 üzenetére
szia! phone fc meg talan mms fc valami uzenettel kapcsolatos, illetve toltore feltettem felment szazra, majd mivel rajtahagytam lement 60ra... es gps annal egyaltalan sehogy sem talalt muholdakat.
neha allitolag elhalkul a mikrofonom, metroban engem senki sem hall (blade meg i8910 jol hallhato volt ehgez kepest) , illetve ha hivnak es felveszem egy ideig nem halljuk egymast. ezek mindennel elofordultak eddig sajnos.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
JJ hunter
aktív tag
válasz Khelben #12826 üzenetére
akkor mostmár tényleg beigazolódik, h vmi hardveres hiba lesz, vmi kis csip járhatja a végét, vagy nem tudom am hozzá kell tenni, h júli 1jén volt 1 éves a telo... uh az egyéves samu gari már letelt... amire lehet, h tervezték az élettartamát
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
DanielK
addikt
válasz Khelben #11379 üzenetére
Az van rajta.
http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/samsung
Amikor ezt én is feltettem, jött ilyen is meg olyan válasz is. Valakinek csak mikrokarcok lettek rajta, azt is csak erős napfényben látja, van akinek óriási karc lett rajta, de van olyan akinek semmi baja nincs.
Én feltetettem egy Brando Ultra Clear fóliát rá. Jól szuperál. Bár van a fólián egy vékony karc, amit fehér háttérnél lehet látni. -
DanielK
addikt
válasz Khelben #11353 üzenetére
Csak ha felteszel egy külön progit pl: WidgetLocker vagy Screen Lock stb. Marketen van egy pár.
Bár én kipróbáltam egy párat, de a legjobb a gyári. Volt olyan, ahol elhúztam a lock screen-t, erre előjött a gyári és azt is el kellett húzni. Volt amelyik lassú volt. Legjobban a gyári van integrálva a rendszerbe.
[ Szerkesztve ]
-
gubacsino
aktív tag
válasz Khelben #11142 üzenetére
Most már Ok a JVP és JVQ ROM ok hozzák azt az elvárt szintet, amit tavaly szerettem volna. De 2.1en (JM5) Hát igencsak érdekes volt használni a vasat. Pontosabban, erősen kompromisszum mentes. A fözött ROMok ezen sokat javítottak Higend készülék volt.
De hát ki szeretne egy nyikorgó fékes ferrarit?
Mára ahhoz képest hogy azért a pénzért egy laptop ot is lehetett volna venni. (akkor, és nem is rosszat) Kinőtte gyermekbetegségeit az SGS. Ehhez kellet egy év. Sajnos. Tehát most már " különösen ajánlott" De nem volt ez mindig így.
Ha meg azt nézem hogy a nyílt rendszernek vannak hátrányi, az tény, de a számos előny mellet ne menjünk el! Mert a házibarkács dolgok nem csak az SGS-t de az Androidot is előrébb vihetik. Feltéve ha a gyártok oda figyelnek majd, és integrálják a jó és hasznos ötleteket.
Amúgy meg saját felelősségre, mindenki azt csinál amit akar. Eldönthet mit választ. Nekem csak Gyári ROM volt a készüléken. De ha a T-mobil ra (KIESre) várnék, lehet már rég eladtam volna. Mert nem kicsit vannak lemaradva a szolgáltatók. Most JVQ val gyors, stabil, és megfelelő üzemidőt sikerült elérni. De pár hasznos dolgot irigylek azért a custom rom októl is (circle battery,root, vodoo sound) Szóval ha lenne egy ajánlat az autódra, egy plusz ingyen szerviz, amivel ugyanannyit fogyaszt! de nagyobb lesz a teljesítménye, nemet mondanál?Sokan irigylik a problémáimat, tudom. Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttem le magam idáig, azonban ebből már nem engedek.
-
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- EA Sports WRC '23
- Sí, sielés
- További aktív témák...