Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
dbalazs123
aktív tag
És oc/uv beállításaid gyárin vannak? Nem lehet, hogy egy korábbi kerneltől ott maradtak a beállítások init.d-ben vagy nstools settingsben? Menj recoverybe/advanced/és nyomj clear init.d és clear nstools settingset, utána megint állítsd be semában amiket be szeretnél netfilter etc...
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
GrooveHero
addikt
Értem, köszi. Nem is azért dugtam rá, hogy egyből frissítsen, csak mondom megnézzük mit szól a telóhoz.
Oké, ogy odin, meg néztem is, hogy hogyan kell szoftvert frssíteni vele, az első hszben lévő videnyó alapján. Csak annyira nem vágom még ezeket a kernel, meg egyéb dolgokat, hogy eszméletlen. tudsz kicsit segíteni?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Gabeboy74
tag
Vazze...
Vak voltam, most már látok. Ég és föld. Meg egyéb közhelyek. Azt kell mondjam, hogy sebességben fényévekre van az ICSSGS-től. A testreszabhatósága meg döbbenet. Hogy ezt eddig miért nem találtam meg?
Ami még nem fordult elő velem: a fiók beállítása után az összes alkalmazás, ami korábban fenn volt a telefonon automatikusan letöltődött/telepítődött.
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
( V )
veterán
XDA-n ezt írják:
If you are upgrading from an earlier build.
1. Flash the newest build in CWM.
If you have rebooted and your phone will not go past the kernel screen.
1. Boot into CWM and wipe data/factory reset and wipe cache partition.
2. Reflash the appropriate kernel.
3. Reboot.ergo igen, de ha esetleg bootloop lenne akkor viszont kell a wipe és utána reflash -> nem árt backupolni
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
bossvico
senior tag
hát ha felraktok, azt reparttal kell..., próbálkozhat pár kernellel, kb ki lehet matekozni mi lehet rajta, vagy már nem tudja hány éves a teló és ki buherálta utoljára új rommal? ginger vagy froyo van rajta?
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
bossvico
senior tag
-
-
Vic61
senior tag
Néha újraindul recovery módban, de szerintem azért, mert felraktam rá egy grafikus tweak-ot (bootanimation) amire nem reagált, lehet, nem szereti. Kamera tökéletes. Külső sd emmc-ben. Szerintem ha az alapot felrakod semmi gond nem lesz, mert ameddig fel nem raktam ezt a szart, nem volt gondom vele.
Antutu 3560 1200 Mhz-en....de a rossz kártya írás-olvasás miatt...5,4 és 8,3 MB/s!!![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Nem...csak átrakta máshová, mert sokan panaszkodtak a wifire meg a homályos ikonra.
Közben meg sokaknak tökjó volt. Én leszedtem, felraktam, és nem is lehetett a wifit bekapcsolni. Tegnap este csináltam egy teljes törlést, újra felraktam, és tényleg semmi baja, sőt, tökjól szuperál...ráadásul a Devil kernellel is simán fut...Samsung Galaxy Fold
-
D1L1ZS
őstag
-
sagit
veterán
Modemnek cm7-es kell, marketen perka fájlgyüjtőjében mind fentvan. Konvertálni nem tudsz és nem is kell. A /data partíció ext4 eleve, itt próbáltam kikapcsolni a naplózást de nem sikerült. Az ADB nem ismerte fel. Tonyk esetleg ötlet?
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Pete55555
addikt
Hmm, én sose rendszergazdaként futtattam, de még nem jött elő ilyen probléma Persze nem mondom, hogy követendő példa. Alaplapi USB portra dugtad ?
Ha nem moccan, akkor ahogy nggabi mondta, próba újra, asszem ez le is van írva, hogy előfordul h nem sikerül elsőre, bár ritka eset.Szerk: Amíg a Download mód megvan nincs mitől félj
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
nggabi
félisten
-
martin66
senior tag
BEINDULT DOWNLOADBA!!!!
Nem tudom, hogy de érdekes, milyen romot tegyek fel??
Direkt gyárit akartam, hogy ne legyen ilyen baj
[link](#26485) cselt Meg van az elméleti hiba miért volt ez a hiba, mert megcserélte a win az a-z-ig rendezést és fordítva raktam bele mindent! Már most tovább ment.
KÖSZI!!! A gyors választ!!!![ Szerkesztve ]
-
Vic61
senior tag
-
Vic61
senior tag
A 4.3-as CF-Root-ot raktad fel??? Utána a 0.5.1-es TalonDev RC1-et???
Én is JVR-en használom, és semmi baj...de van egy ötletem...felrakom Neked a JVR-es CF-Rootot: [link]Ha kész, egyből menj a recoverybe, és installáld a TalonDev-et...eltart egy darabig, várj türelmesen, az jó, ha a punci ugat...
Piwi: Még nem ástam bele magam, hogy rájöjjek, mi az a 256HP
Igen, minden kernelcsere után újra fel kell tenni...de gondolom nem cserélsz naponta kernelt...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
BoSSanCS
aktív tag
Valószínűleg más fájlrendszert stb. használ a két rom, én először feltoltam asszem egy stock romot odinból, és utána csináltam CWM-ből a visszaállítást. De valaki biztos jobban meg tudja ezt magyarázni
Szerk: ja meg linkeltek vmi scriptet, ami letisztítja a rendszert, azt is érdemes végigfuttatni.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Minden android telóval ugyanaz a helyzet legyen szó HTC csúcs telefonjáról, vagy egy olcsóbbról. Gyári rom stabil de nem elég tempós, idővel szörnyen lassul, custom rom pedig tökéletes nincs. Mindig van valami nyűgje. Közel 10 androidos telefonnal játszottam ezt eddig végig, volt benne mjnden féle. Ha ez a gond akkor gondolkozz iphone-on vagy wp7-en ez sajnos ilyen
Cyanogenmodnál ebben a moddolt stock browsreben először látom PH-n mit irok a szövegdobozba
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Remus389
veterán
gyári cm7:[link]
camera 360:[link]
most így gyorsba lőttem, és a fényviszonyok se a legjobbak, de azért mégis mintha jobb lenne a camera360, majd holnap napfényben szerintem kijön
mintha azért jobb lenne
más tud valaki CM7-hez valami jó kis lockscreent? olyant hogy amerre húzom a bigyót, aszerint belép mondjuk a zenelejátszóba, camerába..stb mint a HTC-nél
-
Remus389
veterán
na lottem par tesztkepet, nem tunik rosszabbnak, plane ugy hogy a camera app is kezelhetobb
de majd megnezem monitoron is, illetve berakom ide
az elolapi ugyan mukodik de szetesik a kep, azt amugy se hasznaltam
annyival jobb ez a cm7, megha nemileg gyengebb a foto, boven karpotol mert minden masban egyszeruen jobb, meg az opera mini is tiszta smooth, nem ugy mint gyarin hogy neha elgondolkodott gorgetesnel es gepelesnel(foleg a telefonkonyvben volt idegesito, gyakran tulporgettem mert kesett, a zenelejatszo is roccent, az alapkepernyo is, az opera mini is, itt minden ugy mukodik ahogy az ujjam parancsolja, jo erzes, ezert megeri utanajarni es felrakni)
arrol nem is beszelve hogy 5 widget is van most kirakva es nem szaggat, olyan mintha sgs2-m lenne
mar kezdtem megunni szegeny sgs-emet, de rajottem igazabol a gyari szoft rajzfilm ovodas ikonjait es laggolasat untam meg, pedig jobbfele gyari volt
nagyon orulok neki
JesterC: van megoldas, cm7-nek hivjak
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
Ahogy én észrevettem, fényviszonyokon is múlik a dolog. Ha frankó a fény, akkor normálisan vesz a kamera, rossz fényben nem a legjobb. De amugy a kamera nem az erössége, alap dolgokra használható, de mint írtam is, nem egy digikamera. A CM7en meg értelemszerüen gyengébb alapból, szintúgy a MIUI-n is, de a gyári sem sokkal jobb szerintem.
De ha ezek fontosak, akkor szerintem a gyári romoknál maradj, azokban biztosan minden frankó a kamerával.
[ Szerkesztve ]
-
TwentySix
aktív tag
Pixeleket kapcsol be csupan a (S)amoled mukodesi elve alapjan. Azok fogyasztasa meg igen csekely.
cselt: Mindenen mukodik, meg a gyari odex romon is.
Azert ugye a menujebe beleneztetek beallitani az ikonokat es az esemenyeket, mert alapbol csak 1 pixelt kapcsol?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
Bdanyy
addikt
Nekem az is elég ha bármelyik böngészővel meg tudod csinálni, hogy megnyitod a fórumot aztán mondjuk zenelejátszóban váltasz egy számot Ez sajnos nem megy nálam bezár mindent, néha a zenelejátszót is
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
lafaty80
addikt
Csak saját tapasztalat:
- csak telefonnak használva (3g, wifi, egy kis net, telefonálás) a gyári akksi teljesítményét hozza.
- használva is a telefont (első + játék, videó, zene) rosszabbul teljesít a gyárinál. Én kivettem a minap, de most visszateszem, adok neki még egy esélyt.Amúgy a galaxy s armani akksit hajkurászom, de nem találok olyat, amit a mi kedves kis országunkba is szállítanának. Érdekes, hogy szinte word wide kivéve m.o.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
vitezlejszlo
őstag
Google Calendar szinkronizal, mas semmi extra. 2G-re vissza van veve. Nyilvan ha menne a kepernyo, akkor nem lenne ennyi. Telefonalni telefonalok rajta, de pl semmilyen widget nincs kint a kijelzon. Ez most ilyen teszt uzem. A mostani lemerules utan teszek fel egy speedmod kernelt, megnezzuk mi valtozik. most amugy 43 perc beszelgetes es 23 perc kepernyo van benne masfel nap alatt.
Szolval most nem igazan hasznalom az okostelefon funkciokat de majd jon az is.
laca
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Én alapból törlöm : Autómata szoftwerfrissités, Maps, Layar, Samsung Apss és társait. Romfelrakás után ezekkel kezdem... De még vagy 10 et nyomom kifelé amiket nem használok(szanálok root explorerrel) Nekem a telomon nincs fennt egy játék sem pl, mert játék csak az asszonnyal , vagy billiárd és póker de az pc- n Sok sok játék is szív autómatikusan észrevettem. Akkor is, ha nem játszasz. Akarnak csatlakozni a szerverükhöz sztem.Tudom nem "ansroidosan" használom a telomat, és nincsenek widgetjeim(kivéve időjárás) Én telefonálok, üzenet, email, néha FB, navi. Telólént használom. Nem élek az android millionyi lehetőségével. Ja, meg foto, és video.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
nggabi
félisten
bal érintő - kötegelt művelet (már ha full verzió van fent). ha free akkor sajnos egyesével...
battag: nem lenne egyszerűbb egy usb-s tv-t venni ami filmet is lejátszik usbről? (a telóval bohóckodás helyett) pen driveot beledugod és nézed a filmet, öröm bódóttá
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest