- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Belefutottam egy hibába és nem tudom a megoldást, segítséget kérnék:
Felraktam a DMORE.v3.3 (2.3.6) romot, rendben működött. Meg akartam nézni mit tud egy CM9 4.0.4-es rom, a meglévőről csináltam egy CWM mentést majd full wipe és felraktam a RemICS v1.3 (4.0.4 CM9) romot. Elég jó volt, gondoltam csinálok erről is egy CWM mentést és visszarakom az előzőt, mert maradt benne egy-két dolog amit nem mentettem ki. Rendben elkészült a mentés, megint full wipe és vissza akartam rakni az előzőt, de a restore folyamat közben megállt egy hibával. Valami system format volt, már nem emlékszem pontosan. Újraindítottam a CWM-et és ezután már a következő kép fogadott:
Mi történt? Hogyan tudom helyrehozni és legközelebb elkerülni az ilyet? Köszönöm!
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Melyik a legstabilabb ICS rom i9000-re? Létezik ilyen egyáltalán, vagy inkább a GB maradjon? Egy ismerősömnek raknám fel, de nem egy hardcore user, stabil, gyors rom kéne neki, amiben minden működik. Kösz.
Aktív témák
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Windows 11
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest