Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz nrbi001 #48648 üzenetére
Nekem jó a gb is csak működjön, ne fc és ne indulgasson újra én is így vagyok vele, az ICS pár csicsán kívűl semmit se hoz szerintem(annak egy jó része téma formájában felrakható)
ha stabilitás kell a gyári ROMok a legjobbak, nagyon ritkán indulnak újra vagy ilyesmi(JW5, JW6-on nem is emlékszek ilyenre egyáltalán, CM9-en 1-2 alkalom 3 hét alatt), Tsunán már az első nap
a Nova 3 van fent egyébként azt kipróbálhatom hogy fut
jah és még annyi hogy szerintem a gyári romon ugye jobbak a driverek, a fényképező is szebb képet csinál, szerintem a zene is jobban szól, és mintha a videókaresz drivere is jobb lenne, jobban futnak a gammák mintha a képe is szebb lenne, ICS-en picit kásásabb talán
mondom abszolút elégedett vagyok ezzel a JW6-tal, de mások is [link]
azért egy CRT OFF/ON-t belerakhattak volna mondjuk, sebaj, majd utólag
[ Szerkesztve ]
-
-
Remus389
veterán
válasz nrbi001 #48644 üzenetére
nem kiemelkedő az üzemidő sajnos, a CM9 jobb volt, de egy-másfél napot kibír nálam
de nem releváns, mert:
1. függ attól milyen állapotú az akksi
2. függ mennyire van túlhajtva a proci
3. függ milyen fényerőn használodpl az én akksim másfél éve lett legyártva, viszont csak 3 hónapja használom(addig raktárba feküdt), most hogy ez mit jelent... jó allapotú az akksi mondjuk...
szóval szerintem nem jobb nem rosszabb mint a többi gyári ROM üzemidőben
lehet csinálok videót majd, hátha kedvet kaptok, teljesen iPhone szintű a sebesség, a CM9 ehhez képest laggtenger volt
( V ) bírom ezt hogy mindenki győzködi egymást, ilyen szmúsz olyan szmúsz, aztán apró mikrolaggok (néha) mindegyikbe van, csak az a kérdés ez milyen gyakori és mekkora, ez a JW6-tal igen ritka és alig észrevehető
elhiszem hogy az a Fákk ROM mindennél gyorsabb, oké... de vajon tudja-e azt a megbízhatóságot és stabilitást és bugmentességet mint a JW6? aligha
nem is beszélve a kameráról és hogy a Galaxiy S-en jól... : [link]
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz nrbi001 #48409 üzenetére
0 - erről jut eszembe: a F4k romban alap van olyan kamera app amivel külső SD-re is lehet már menteni a képeket!
(#48410) Rotor82
képnézegető - QuickPic, zene + film - MX Playerezeknek az appoknak kéne lenni
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Yany
addikt
válasz nrbi001 #48406 üzenetére
Hali skacok, köszi a sok hirtelen Gapps magyarázatot, nagyon segítőkészek vagytok.
Ezt az FM modult meg még mindig nem értem. Nálam a Spirit tökéletesen fut, de nincs bepipálva ez az opció. Biztosak vagytok benne, hogy kell neki ez?Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
blakey
titán
válasz nrbi001 #48108 üzenetére
Mindegyiket kipróbáltam, de tényleg ez egy egyszerű és mindent visz.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Linkin
senior tag
-
-
( V )
veterán
válasz nrbi001 #47999 üzenetére
Ami feltűnt,hogy piszkálások nélkül gyors,de piszok mód
elsősorban ezért szeressüka felvesz lerak zizzenés az nincs helyette egy hangjelzést ad, a vibrálás erősségét pedig - ha alap kernelen vagy - a semaphore appban tudod állítani!
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz nrbi001 #47956 üzenetére
Nálam full rendben van az aksi, legutóbbi:
Kijelző mondjuk viszonylag keveset ment (3 óra alatt kicsit), de a wifi szinte folyamatosan be volt kapcsolva nap közben.
Amit amúgy észrevettem hogy CM9-en az alap autó fényerő rosszul van beállítva és szinte mindig túl nagy fényerőn megy ami nagyon lezabálja az aksit, ha jól beállítgatja az ember, akkor érezhetően jobban bírja a használatot.
-
-
( V )
veterán
válasz nrbi001 #47862 üzenetére
nekem "csak" sima screen-off reseteket csinál. bár ez nem az app hibája..
(#47865) D1L1ZS
de el is olvastad amiketlinkeltem+ írtam hozzá?zRamot gond nélkül használhatod, de fogyasztás valamelyest megnövekszik majd, a ksm meg egy kernel process / ram optimalizáló - a wikin szépen le van írva pontosan hogyan működik.
( lényeg: "
lets system share identical memory pages amongst different processes or virtualized guests. " )[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
válasz nrbi001 #47782 üzenetére
Nem tudom, hogy a Deep Idle miért rosszalkodik egyeseknek: én a Tsuna 2.3-at feltettem, kernelhez hozzá sem nyúltam (de minek is, szárnyal a telóm, még Go Launcherrel is) és semmi baja. Jelenleg az egyetlen gondom a Lockscreen hátterének a crop-olása. Egyszerűen nem értem. QuickPic van fenn, azt használom (ami ugye alap a Tsunában), szóval nem vágom... (eddig egyetlen FC, vagy bizonytalanság nem volt a telefonon, szóval Tsuna 2.3 rula!)
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
-
( V )
veterán
-
gps2
csendes tag
válasz nrbi001 #47316 üzenetére
Be van kapcsolva, meg is jon a mail, csak a widgeten nem jelenik meg.
Miutan a widgeten ranyomtam, ahol a szam ott is van, hogy van olvasatlan levelem, akkor megynitja az alkalmazast, ahol ott van az uj level. Kilepek az alkalmazasbol, es akkor mar a widgetben is mutatja....nem igazan ertem. -
törölt tag
válasz nrbi001 #46816 üzenetére
Ez pont erre való: HaxSync - ICS Facebook Sync. Igaz, hogy fizetős (1 EUR), de az azonos célú free appoknál nagyságrendekkel jobb.
-
Remus389
veterán
-
gubacsino
aktív tag
válasz nrbi001 #45940 üzenetére
Ezt használom, mostanra már több mint egy éve. Igen drágább, de a fehér szín még mindig valóban fehér és nem sárga. Nem rég volt egy másik SGS készülék az enyém mellet amin nem volt fólia. Érzékenységben sem vettem észre különbséget. Mikro karcolást meg, erős fényben külön keresés után találtam. Szal én az 1000ft ost nem ajánlom. Már ha tovább tervezel az SGS el mint 1-2 hónap.
Ginger(hívő)mániásoknak
(Stock Ginger ugyan úgy betud halni, pláne ha piszkálják, nincs garancia, talán az arányok mások, de ez az oldal sem nyújthat teljes körű képet! Talán a samunak, és a goglénak van. De abból kiindulni, hogy panaszkodnak az ICS re vagy akármire, merő tévút. Mert ez egy szakmai fórum, hol máshol kéne, ha nem itt?)[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz nrbi001 #45715 üzenetére
a .zip kiterjesztésűt nézd és amelyiket szeretnéd: 0.72 ; 0.74 -> ezekből CMC vagy VC színprofil, azon belül normál (cm9) XL vagy BM ram. a 0.94-esnél csak CMC meg VC van mert a külböző ram beállításokat már tartalmazza és paranccsal kell átírni.
-
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
válasz nrbi001 #45542 üzenetére
radio-cm-7-ics-SGS-XDJV1-signed.zip
Devil2 letöltés
Már nincs XL verzió,egyben van a 3
Terminálból állítható,melyik kell...[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz nrbi001 #45456 üzenetére
a témázás már csak ilyen, ezért kell előtte nandbackuppolni de pl az Infinitum témák már egy ideje automatikusan csinálnak flashelhető backuppot, ha vmi nem úgy sülne el, cwmből visszarakható az eredeti.
ICS-ből ami jó szvzs:
(AOSP) CM9, Slim (nincs benne magyar) ; (AOPK) AOKP, Tsunami, Infinitum (volt)
MIUI - a macskások megmondják hogy melyik
teljes lista: [link]
GB: szerintem továbbra is a CM7.2 viszi a pálmát ill MIUI - a macskások megmondják hogy melyik
gyári alapra építkezőből is sok van (pl GamerzRom Ninja v11)
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz nrbi001 #45451 üzenetére
GB vagy ICS?
azt azért szem előtt kell tartani hogy a legtöbb főzött romnál előfordul hogy kicsit "játszani" kell míg megbízható és stabil lesz!
(#45453) haligábor
vmi skint esetleg tettél fel?
elsőre próbáld meg h cwm recovery , wipe cache , wipe dalvik és fix permissions!(#45455) tariattila
sajnos az itteni tapasztalatok sem ezt mutatják tudod, ember tervez + nagy számok törvénye + Murhpy sem alszik ha összképet nézem mindig lesz vki akinek ez vagy az jön elő, ezért mondtam hogy nincs tökéletes. nekem is pl a Tsuna 1.9.0-nél előjött a hhb és korrigálni kellett - azóta nem volt gondom.[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz nrbi001 #45447 üzenetére
idézem: " legutolsó gyári romot szeretném kérni (nem kies frissítés volna) sgs-hez ami nagyon stabil, megbízható . fontos a stabilitás " ez a JVZ a JVU-val akadnak gondok, a JW4 - JW5 szintén elmarad a JVZ mögött bármennyire is Value Pack kiszerelésben adják kétségtelen hogy öregecske (viszont abszolút időtálló!) de hát a Samutól ugye sokra már nem számíthatunk az SGS-re!
(#45450) Linkin
szöveg után enter-t nyomsz ( L alakú nyilacska ) kilép, reboot.[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz nrbi001 #45380 üzenetére
én TsunamICS 2.1.1 + Devil2 kernel + XDJV1 modemet elég jó bár nálam a wifi hiába állítottam át hogy kikapcsoljon ha alszik a teló semmi áron nem kapcsol ki
-
( V )
veterán
válasz nrbi001 #34371 üzenetére
itt az XDA-s aranybánya: [CM7/MIUI/ICS/CM9] Modems + Bootloaders(MD5)
(#34374) Onix +1
[ Szerkesztve ]
-
Onix
csendes tag
válasz nrbi001 #34367 üzenetére
Vissza az agarakkal :S
Mióta beindult a topic, követem a történéseket, láttam, ahogy az első HSZ kb 1 oldalasról 6 oldalasra hízott... tisztában vagyok minden benne leírt dologgal. A srác nem írta le világosan, hogy a "teljes törlés" alatt "wipe data/factory reset" -et, egyéb wipe-ot, vagy netán egy Odinos 3 részes friss újrarakott rom-ot ért. A kérdésem szerintem jogos. Gondoltam tényleg én vagyok hülye és megnéztem, nincs "teljes törlés" szókapcsolat az első HSZ-ben. -
dbalazs123
aktív tag
válasz nrbi001 #34303 üzenetére
Köszi a tippet, lehet csekkolom, bár annyira nem életbevágó
Nem tudjátok hogy lehet állítani a CM9 ICS memóriakezelésén? A trebuchet app drawerének első indításakor mindig szaggatva jön be. Utána ha ki be csukogatom akkor teljesen smooth. Azt is látom, hogy emellett 150 mega szabad memória szinte folyamatosan van. Ez jó, de minek ennyi? Lehet vhogy kevésbé agresszívre tenni az LMK-t? Van megoldás, hogy az app dawer elsőre is jól jöjjön be?
Jelenleg sagit leírása alapján bfq schedulert, lulzactive governort és 15%-os live OC-t használok 200/800mhz tartományban mozgó CPU speeddel, és sagit leírásához hasonló, de annál némileg moderáltabb felülfeszeléssel.
Máshol még nem éreztem szaggatást, csak az app drawerben. (Igaz tegnap este óta komolyabb grafikus igényű alkalmazásokat nem teszteltem)
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
Beppe91
aktív tag
válasz nrbi001 #34243 üzenetére
Hát nekem se jelezte, aztán beléptem neten a facebookomba(de nem biztos, hogy ez miatt), de utána megnéztem és már megjelenik a fiókok és szinkronizációnál a facebook, csak hiába nyomok rá semmi nem történik. viszont most a gmail szinkronra is hibát ir és piros a jele. Remélem helyreáll, fontos lenne nekem a facebook névjegyek, legtöbb telszámom onnnan volt.
-
nggabi
félisten
válasz nrbi001 #33326 üzenetére
itt tilos hirdetni csak lokálban lehet. és egyébként is áruló adjatok pár követ
Beppe91: jó a jvu is, az 3 fájlos. csak kell a phone fix hozzá...
(#33330) hargimalac: ha összeszámolom volt itt egy i9001 majdnem tégla, egy sgs elmászott imeiel és tegnap egy galaxy mini bootloop. tégla egy darab se
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
paloczp
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest