Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a Neatrom 4,8 light hoz hol találok apollo kernelt?
-
A NeatRom 4.8lite az utóbbi 2 napban 2szer fagyott ki csk az aksi kivétel segített egyszer sms iràs közben utána számgép közben hivtak és akkor .vkinek volt már hasonló?
-
A legördülő status bar-ban vagy miben
hogy tudom cserélni az appokat?
Vagy melyik romban van benne az àllitàs lehetösége? -
Kérhetnék a Neat romokhoz egy linket?
Köszönöm előre is -
kiprobáltam a pure performance-t háát az antutu 8550-et adott.
elötte meg 10160 volt... -
legyenszives valaki segiteni
tehát az uj független magyar romot odin-al bármely romra fel lehet rakni?
persze elötte full reset ugye?"Amúgy Odin + gyári magyar JB re-parttal és szűz rendszered lesz"
ezt sem értem egészen .
ezért szeretnék segitséget kérni
ja a 0-dik hsz-t sem találom .. -
most akkkor hogy is van ez ? bármelyik romot felrakhatom bármelyik után? omegának nem ugyanaz a száma :xwlsw
ami nekem van most fent : xwlss
feltehetem rá?vagy ez nem is számit? vagy most hogy is vanmá ez a francba debonyolultmárezasamudikk -
válasz
Plazmacucci #27760 üzenetére
értem de a fesszt nem lehet lejjeb vinni, ?akkor nem enné az akksit aszthittem hogy van vmi beállitási érték ami tutkó...
annó defy-vel sokat lehett igy sporolni az akkuidöt...
de akkkor itt nem húzógatja senkise ...vágom. -
a Tegrak overlock ultimate-al játszadoztam kicsit ..13000mhz re huztam és feszt nem állitottam hozzá de a többitöl elvettem 50mV-ot asszem hagyom igy vagy van vmi tuti beállitás ami mondjuk akksi kimélö...?
-
sikerült rootolni a telót
hogy tudok rá cwm recoveryt feltenni ?
igy kell?
1. - Letöltjük a szoftververziónkhoz való PhilZ kernelt (PhilZ-cwm6--*.zip fájlt)
2. - a PhilZ-cwm6--*.zip fájlt felmásoljuk a külsõ tárolóra (SD)
3. - Elindítjuk a telefont recovery módban.
4. - Kiválasztjuk a "apply update from external storage" menüt.
5.- Betallózzuk és telepítjük az imént felmásolt PhilZ-cwm6--*.zip fájlt, majd Restart.
Ezután a telefonunk rootolva lesz és a legújabb CWM 6-ot is tartalmazzha most rootoltam ki nem fog összeakaszkodni a mostani rootall??
-
e gyors láma kérdés:
ez mindeggyik JB-re jó?: Root_SuperSU.0.95.Only-signed -
a nem fogadott hivás észleléséhez mit szoktatok használni ?
megtudjátok mondani hogy melyik rom ez?
alapsáv verzioja:19100XXMS2
Bulid száma:JZ054K.19100XWLSS
Kernel verzió:3.0.31 1156082 áprilisiigy vettem a telót de sgs2 be még láma vok.
-
válasz
maggi1886076 #27580 üzenetére
hoppá nincs itthon sd karim ..nem baj majd holnap nekiugrok.
-
sikerült kideritenem hogy nem rootolt tehát gyári a rom hol tudok információhoz jutni mit és hogy érdemes csinálni vele hogy még jobb legyen?
-
és akkor a kérdések:
nem fogadott hivásjelzöként mit használtok?
hogy tudom meg hogy milyen rom van rajta? azt tudom hogy 4.1.2 csak azt szeretném tudni hogy gyári vagy custom. -
Sziaasztok ugynézki 20 perc mulva nekem is S2 esm lessz napfényben jól látszik a kijelzö? azt hallotam az IPS panel jobb? vagy mégse annyira ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest