Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
Urak, a fiam telefonján a SlimKat futott, ami kb egy hete jelezte, hogy frissítés jött. Feltettem neki, azóta térerő hol volt, hol nem volt. Tegnap este besokalltam, feltettem a TWRP helyett a legutolsó 6.0.4.7 CWM-et, hogy fel tudjam tenni az aktuális CM11 nightly-t. Az gond nélkül fel is ment, természetesen térerő már abszolút nincs. CWM-ből feltettem az XXMS4 modemet, RIL-lel és a nélkül, a BVLS2-t, a BVLS4-et, az XXMS3--at, egyikkel sem látja a Telekom hálózatát. Ha valaki CM11-et használ és van normális hálózata, please mondja meg, melyik modemet használja és hogy tette azt fel, Odin-nal vagy CWM-ből.
Ha van más tipp, azt is szívesen veszem, de csak legutolsó próbálkozásként tennék fel egy három fájlos repart-os ROM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest