Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
Sziasztok!
Nekem is komolyan melegszik a gép, fent a kamera körül főleg böngészés közben, játszani nem szoktam rajta, stock ics. Szerintetek aggodnom kellene? 1 hónapja lottem edigitalnal 80k . Gondolkodom hogy szervízt hivok. Alaplapcsere a megoldás? -
beast27
senior tag
Én helyedben vennék egy gyári 1650-es aksit és beadnám garaciáztatni a telót (már ha van) minden féle kamu "betegséggel" hogy minél "ujabb" legyen és eladnám a telefont. Utána pedig beizzítanám a kapcsolatokat amerikai rokonokkal (már ha van) és megkérném őket rendeljenek egy nexus-t és küldjék el postán
-
Burt1793
veterán
Én a legolcsóbb árgépen feltüntetett árhoz tartozó boltnál vettem, 9 ezer forint volt...
Szerintem megérte, mert el van szigetelve a felső rész egy vékony levegőréteggel, így sosem langyosodik fel a hátlap. Zseniális, én így adtam volna el a telót alapból!
Amikor netezek 3G-vel 1-2 órát (HSPAP), akkor sincs melegedés, míg sima aksival volt egy kicsi. (a processzornál, felül) -
Maxtreme
addikt
én is syxalag 1-ről váltottam, a 2 azért más kategória.
Ott az 512 (384mb) ram nagyon ledegradálta a rendszer sebességét.Persze így egy hét után még nem lehet messzemenő következtetést levonni a 2-vel kapcs, de eddig semmi bajom vele. (egyedül ez a homescreen lag zavart, de már megoldódott ugye)
-
t256
őstag
válasz
Burt1793 #22194 üzenetére
Akkor szerinted érdemes beruházni egy nagyobb teljesítményű eredeti aksiba? Hol érdemes megvenni? Gondolom MM kizárva. Speedshop, edigital, zug gsm üzletek?
Habár még benne van a levegőben, hogy eladom a telót. Jó volt Nekem az i9000 is, sőt jobban bejött. Valamint ki szeretnék próbálni egy nexust vagy egy HTCt.
-
Burt1793
veterán
válasz
Plazmacucci #22192 üzenetére
Nem, mert töltés közben és komolyabb igénybevételnél az is melegszik. Ha nagyon le van terhelve, akkor természetesen melegszik. Ezért van nekem nagyobb teljesítményű, ez kevésbé melegszik! :
-
lan-celot
csendes tag
Köszi mindenkinek a tanácsot!
-
-
tresh
veterán
válasz
Plazmacucci #22187 üzenetére
de ott nem az aksi melegszik
Ha tényleg az aksija melegszik akkor kuka és gyárit bele mert annak nem lesz jó vége de feltételezem hogy neki is csak a proci ahogy a többi esetbe is.. viszont 4k a gyári tuti meg ér persze 1650es
-
-
Maxtreme
addikt
válasz
Plazmacucci #22187 üzenetére
hmm akkor ezek szerint mégsem annyira megerőltető 3D-s alkalmazás az amit nézte, rajt
Bár mondjuk tény hogy nem nyomultam vele órákig.(am a Team dragon-re lestem rá)
-
N0R6I
csendes tag
Bedöglött az aksim, mit használtok/ajánlanátok ? Mindenféleképpen gyári, vagy jók az után gyártottak is ? Használ itt valaki nagyobb teljesítményű akkumulátort, és ha igen, mennyivel bír többet a telefon ?
-
-
t256
őstag
Skacok! Gondolom 90%-ban Mindenkinek eredeti aksija van. mennyire melegszik Nektek?
Nekem sajnos egy Exclusive Line márkájút adtak a telefonhoz és netezés közben tud ám melegedni. Ráadásul csak 1500 mah. -
Maxtreme
addikt
Srácok akinek még rajtam kívül homescreen lag problémája van, annak egy jó tanács, tegye fel az ss launchert.
Eddig szinte mindent kipróbáltam, de az összes homefelülettel előjött az "akadozós effektus". Ezzel viszont nagyon smooth és nagyon gyors lett az egész készülék. -
Sokka
aktív tag
Erre nem tud valaki valamit?
-
ntomi0730
senior tag
válasz
lan-celot #22134 üzenetére
Az S3 mini szerintem katasztrófa! Volt Nekem, 2. telefonként, alig vártam, hogy eladjam, sok apró dolgot nem tud! Nincs érintés visszajelzés(rezgő), a kamera szerintem gáz, nincs Gorilla Glaas, nincs fényérzékelő, 0.3 az első kamera, 4Giga a tárhely, a hangerő és a bekapcs gomb már 3. nap utn lötyögött...Az Advance ezt mind tudja, plussz 8Giga van benne, 1.3 az előlapi kamera, kapható fehér szinben is, és legalább 20.000.-rel olcsóbb mint az S3!!! Véleményem szerint S2, vagy Advance. Az S3 szerintem nőnek már nagy, de hát izlések és pofonok...
-
mivan80
aktív tag
válasz
Nyilván jobb paraméterekkel rendelkezik az S3, mint az S2, hizsen az utódja. Jobb proci, kijelző, sok új funkció, stb.
Ha jihasználja a funkciókat, és a mérete nem zavarja, szerintem vedd meg az S3-at, a formája miatt is nőiesebb, mint az S2.
Ha a méret számít, az S2 még barátibb mértű, és árú, szerintem nem hardcore, és kezdő hardcore felhasználóknak bőven jó!Amúgy kolléganőm szintén Ace-ről fejlesztett S3-ra, tetszett neki az S2-őm is, de amint kijött az S3 belészerelmesedett, be is újított egyet magának, és a legnagyobb örömmel, elégedettséggel használja.
Szóval, szerintem ha anyagilag a különbség nem téma neked, akkor bízd a leányzóra a döntést. Vidd el egy boltba, fogdossa meg, nyomkodja meg mind a kettőt, és döntsön ő.
Lehet, hogy a végén egy Note 2-t kér!
-
sbalu1
senior tag
Nem elsősorban a kinézete számít, hanem az, hogy az utángyártott töltőknél a beletett elektrónikus alkatrészeken spórolnak, az olcsó gagyi alkatrészeket teszik be és ezek képesek arra (kapcsoló üzemű tápokról beszélek), hogy úgy szálljanak el, hogy túl magas feszültséget adjanak ki magukból, ami azután magával ránthatja az egész alaplapot.Asztali PC-ék esetében is találkozhat az ember az ílyen módon tönkrement gépekkel.Normális esetben, a megfelelően méretezett és megfelelő alkatrészekkel ellátott tápok esetében, a legrosszabb esetben ha elromlik maga a tápegység, akkor automatikusan leszabályozza a kimeneti feszültségét 0 Voltra (leűl a táp) és így a táplált eszköz megmenekül a károsodástól.Ezért nem érdemes bizonytalan eredetű tápegységet, töltőt, adaptert alkalmazni.
-
Oldman2
nagyúr
Kérdés azokhoz, akik nem gyári akkut használnak...
Ki milyen típust használ és milyenek a tapasztalatai?
-
csabám
addikt
válasz
GrooveHero #22161 üzenetére
Melyik romban nincs magyar nyelv?
dagipingvin: Jogos
De olyat ki tesz fel? -
GrooveHero
addikt
-
nfsu17
veterán
ne azt nézd, hogy a kijelző mellett mennyi %-ot mutat, az nem lényeg.
az idő számít.
2 dolog lényeges, ha már ezt nézegetni akardod.
mennyit ment akkuról a teló és ez idő alatt mennyi ideig ment a kijelző.
a mellettük lévő %-ok nem azt mutatják, hogy annyival csökkent az akkuszinted. -
oba
addikt
a kijelző nagyon sokat eszik... legalábbis az akkuhasználat szerint
én azt hittem a superamoled pont hogy alig eszik valamitegy 20 perces family guy részt néztem meg azon kívül csak böngészés és FB és 3 óra 23 perc használati idővel 67% akkut megzabált
ez normális?fényerő 1/3ig lehúzva
-
nfsu17
veterán
válasz
lan-celot #22142 üzenetére
akkor kell neki az 1080p videó? RGB kijelző? 8MP kamera? = S3 mini kilőve
kell neki a 4,8" kijelző? 4magos proc? = s2 kilőveSzóval érted, ezt így messziről nem lehet eldönteni nekünk, hogy neki mi kell. De mint mondtam, mind3 teló jobb mint az Ace, ha megdobnának bármelyikkel egy ilyen után, nem lehetne egy rossz szavam se.
-
nfsu17
veterán
válasz
Ha fiú lenne (még lehet a mai kor tudománya szerint
), akkor az S2, vagy S3-at ajánlanám neki, tenyér és zsebmérettől függően. Bár nekem már az S3 sem túl férfias, de ez ízlés kérdése.
Mivel lány, ezért én személy szerint az S2-őt feketében mindenképpen férfiasnak találom neki. Fehérben még szo-szo, de látnia kéne élőben fehérben.
Én az s3 minit ajánlom neki. JB van rajta, smoothabb, mint ICS-el ez. Amúgy én is tudom, hogy nem jobb teló, de azért a lányok nem felétlenül izgulnak rá a technikai paraméterekre, nem? Amire kell egy tininek teló, azt szerintem tudja mind3, de a mini lenne a legnőiesebb.
Tud videózni, fotózni, új sw van rajta, jó kijelző, modern (nőies) külső.Általában az ember ha vesz valami helyett valami újat, akkor tudja, hogy a régi az miben tudott kevesebb az újnál.
Pl: nagyobb kijelző kell. Jobb kamera.
Autóban gondolkozva: nagyobb csomagtér, 5 ajtó, stb.Kinőtte az "Észt", de pontosan milyét is? Betelt a memkari?
-
mijos
senior tag
Valaki árulja már el, hogy az USB 3.0-ás lapom, normális kábellel ( telefon gyári usb-je ), class 6-os memkarival miért csak 1500-1800 kb-al tud másolni? Ami néha, érthetetlen okokból leugrik 500-ra is... Ha a telefon gyári memóriájára másolok, ha az sd kártyámra, ugyanilyen lassú...
-
AlmaZoli
tag
Nektek volt már olyan, hogy néha (kb. 1-2 óra) Power Amp-os zenehallgatás után "belepattogott / sercegett" vmi a zenébe? Nem óriási probléma, de azért vhol zavaró (NeatRom 4.7 van fenn). Vki tud vmi másik zenelejátszót ajánlani?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
GrooveHero #22130 üzenetére
Emailben elküldtem...
-
GrooveHero
addikt
Üdv az uraknak. A szarportoltcm doink nevű értesítési hangját keresném. Tudna valaki segíteni?
Köszi előre is -
lan-celot
csendes tag
Üdv Mindenki!
Véleményeteket kérem! A lányomnak akarok új készüléket venni. A kiszemeltek / SII; SIII; SIII mini/
Az SIII mini nőies kicsi, de a leggyengébb. SIII erős, viszonylag új, de nagy. SII normál méret, gyors, de viszonylag régi. (Nekem és a feleségemnek is SII van már több mint egy éve és teljes a megelégedés!!)
Aki ismeri a másik kettőt is az segítsen! Köszi! -
Motion_Blur
félisten
Akart soft-ot frissíteni a telefon, de nem járt sikerrel
-
Sokka
aktív tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Létezik olyan program, ami egy megadott idő intervallumon belül számolja az elküldött sms-eket?
Ugye, hogy tudjam, hogy számlazárásig hány sms-t küldtem el. Vagy minden egyes elküldött sms után tegyek egy tálba egy rizs szemet? -
válasz
rootkiller #22113 üzenetére
frissitsd kiessel. ennyi.
-
oba
addikt
válasz
busman #22114 üzenetére
https://play.google.com/store/search?q=music+player&c=apps
szerk.: amúgy nem találsz jobbat az apollonál szerintem
max valami fizetőset csak
-
bul07
nagyúr
válasz
GrooveHero #22112 üzenetére
Érdekes dologot tapasztaltam
ebay-ről rendeltem hálózati tőltőtt, mikkor rádugom tőlteni akkor megbolundol a telefon ott érzékeli a tapintást ahol nem is érek hozzá,meg ehez hasonló dolgok
Érdekes dolgok ezek -
busman
veterán
A CM10.1-be integrált Apollo sem rossz,de mégis kipróbálnék helyette valamit.
-
rootkiller
őstag
Pár napja elkezdett hisztini a telefonom (XWLSN), hogy van frissítés. Már hatszor fel akarta rakni kb de sose sikerül neki, azt írja frissítsem Kies-sel. Másnak is van ilyen hiba? Tudja valaki az okát? Köszi!
-
busman
veterán
Poweramp helyett mit?
thx. -
Sokka
aktív tag
És ha gyári független? Mivel már akkor bevette a telenoros kártyát, mikor megvettem. "Érintetlenül".
Azért volna jó tudni, mert, ha esetleg valamikor szükség lenne egy hivatalos frissítésre, akkor csak úgy ajánlja fel, ha egy eredeti pr.kódos gyári rom van rajt. Vagy nem jól tudom? -
nggabi
félisten
no more békalincselés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Autós topik
- iPhone topik
- Filmvilág
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest