Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
zseko
veterán
Tegnap írtam, hogy kipróbálom mennyit bír az akku belépve minden általam használt (vagy inkább csak beregisztrált) online szolgáltatásba. Hát..nem bírja úgy mint szokta
igaz elég sok zenehallgatás ment. Reggel 5-kor 96%-on állt, délután ~4-re 30%-ra merült. Ráadásul a skype majdnem 2MB-os adatforgalmat is csinált ”csak úgy”, úgyhogy le is lőttem. A viber és a ChatOn nem változott semmit. Az msn-ről meg feszt ledobál a gyári IM.
A skype-on telefonálva (wifin) 39 perc beszélgetés ~13.5MB forgalmat generált, a viber-t viszont ismerős hiányában nem tudtam még kipróbálni.
(#64 ) agabe láttam már én is note-ot, hát az egy tepsi. Tetszene de túl nagy lenne a mindennapi használathoz. Ágyból netezni és/vagy filmet streamelni inkább vennék egy 7-es vagy egy 10.1-es tabot.
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest