- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
zseko
veterán
Tegnap írtam, hogy kipróbálom mennyit bír az akku belépve minden általam használt (vagy inkább csak beregisztrált) online szolgáltatásba. Hát..nem bírja úgy mint szokta
igaz elég sok zenehallgatás ment. Reggel 5-kor 96%-on állt, délután ~4-re 30%-ra merült. Ráadásul a skype majdnem 2MB-os adatforgalmat is csinált ”csak úgy”, úgyhogy le is lőttem. A viber és a ChatOn nem változott semmit. Az msn-ről meg feszt ledobál a gyári IM.
A skype-on telefonálva (wifin) 39 perc beszélgetés ~13.5MB forgalmat generált, a viber-t viszont ismerős hiányában nem tudtam még kipróbálni.
(#64 ) agabe láttam már én is note-ot, hát az egy tepsi. Tetszene de túl nagy lenne a mindennapi használathoz. Ágyból netezni és/vagy filmet streamelni inkább vennék egy 7-es vagy egy 10.1-es tabot.
Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max 128GB Független/1 hónap gar./Akku 82%/p4283
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 12 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo Legion 5 15ACH6
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest