- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- 3D nyomtatás
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Bela52
tag
CM10 re ,lehet e , kódos resetet nyomni? A vipék mehetnek -e? Nekem is nagyon jó a aksi idő. Nem működik a Mx plájer, mp3 lejátszó . Mit javasoltok helyette?
-
Zsoó
tag
válasz
Pantal #35489 üzenetére
Nekem sem ment úgy, ha mobilra töltöttem le, de miután Pc-ről töltve áttettem a telóra akkor gond nélkül telepített.
Azóta rájöttem a hibára: Ha Operával töltöttem a telóra, akkor xar volt, de aztán újra leszedtem a Dolphin Browserrel és azzal tökéletes volt a letöltés, majd a CWM telepítés
Tehát az Opera nagy barna ilyen szempontból.Nem is értettem.
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
Feldobtam én is a Cm10-es romot,eddig Wanam 11.9 volt fent.Fel lehet valahogy tenni a Samsung gyári feladatkezelőjét?Nincs meg valakinek ?
-
tutubull
tag
Valaki tudna dobni egy LQ5 letöltőlinket? Előre is köszönöm! Ez kell a XWLPT roothoz ugye?
Köszönöm! Ez után már mehetnek akár a wipe-ok is?
-
Pantal
senior tag
Nem enged frissíteni, illetve 0806 cwm alól elkezd updatelni, aztán failed. Ez miért lehet?
-
Arcanis
aktív tag
válasz
Rotate #35475 üzenetére
Nálam sem akad egyébként a Nova, szép és jó, de valahogy Apex folyamatosabbnak érződik. (Persze lehet, hogy megszokás kérdése) Mindenesetre most megnéztem az ötféle scroll speedet, és a Fast meg a Nova sebességfokozatok egész jól néznek ki a "none" lapozási animációval (csak más értelmes effekt nincs hozzá a freeben)
Egyébként ahogy látom, Novában lehet drawerben is mappákat készíteni (de hogy hogyan?!), meg az alkalmazás megnyitási animáció is jó ötlet, plusz Apex free a drawer gridet nem engedi megváltoztatni.
Ezeken kívül úgy érzem többi helyen Apex nyer (legalábbis a 2 free verzió versenyében)
Nomeg azért az Apex "upgrade to pro" menüje rendesen lapozható és képekkel mutatja meg a pro feature-öket, míg Nova feldob egy listát, hogy ezeket tudja a Prime... Az előbbi - hogy is mondjam - nagyobb vásárlási kedvet indukál bennem.
Van itt olyan aki mindkettőt megvette?
Nomeg melyik volt előbb Apex vagy Nova? -
Goldmen75
őstag
Ezt tudtátok?
))))))
-
Pantal
senior tag
Legfrissebb cm10ben hívószám küldést ti hogyan kapcsoltátok be? Én ha a phone-ba belépek, menü gomb->settings akkor fczik az app.
-
Something_
őstag
Nah most volt itt a szervizfutár, 15 perc alatt kicserélte az egész kijelzőt és az USB-s cuccot. Most tökéletes a készülék.
Respect Samsung!
Idióta gyári szervizesek 2-3 hetet mondtak 4 helyen is... -
turika86
aktív tag
Cm10 bug eddig amit találtam... crt off csak bekapcsolt wifivel van mobilneten.. az érintő gombok világítása minden újraindításkor visszajön...(igen nekem kikapcsolva van)
de ezenkívül csak pozitívumok, smooth/battery friendly!(1nap)
-
Zsoó
tag
Képet és egyéb fájlt tudtam küldeni, csak a .apk nem megy át, pedig GB-en és ICS-en simán ment az .apk küldés. Direkt kipróbáltam. Ezek szerint JB-ben már le van tiltva. Kipróbálom mi van ha átnevezem. Anno a korai symbianon ez az átnevezés működött, de az újabbakon már nem.
-
trident1
tag
Tud valaki CM10-re olyan videolejátszót ami kompatibilis vele?
Az MXplayer nem az.
-
milanmylo
aktív tag
Írják itt cm10 telepítésénél, hogy ne olyan cwm legyen aminél ez az mmc-superbrick bug van. Feltegyem az általuk ajánlottat, vagy a chainfire féle root kernel/cwm alkalmas cm10 telepítésre?
-
messi6502
tag
válasz
ToMmY_hun #35451 üzenetére
és (#35460) znagy69:
Nah megoldódott. A következőket kell tenni, ha valakinek esetleg előjönne:
1) Új google fiók hozzáadása
2) Az új fiókkal le kell tölteni bármilyen progit
3) Onnantól jó lesz a régi is
4) Opcionálisan törlöd az újatGyerekek, ez a cukorka valami kegyetlen jó! Mindenkinek ajánlom!
ui.: Solid explorer beta fájlkezelőt ajánlom mindenkinek egy próbára, nálam váltotta a root explorert.
-
happy555
aktív tag
válasz
Rotate #35407 üzenetére
Thnx!
[Traffic monitor plus]
Ezt ismeri valaki? -
Picco
addikt
válasz
Arcanis #35456 üzenetére
apexet megvettem anno akcijosan, de mar szerintem azota hasznalom h megvan az S2-m
probalgattam en mindenfele launchert, ADW, regen acer s100-al meg a launcher pro volt a favorit.apex fizetosbe az az extra h be lehet allitani h mekkora legyen a grid, nameg a widget resize is jol jon ilyenkor
(#35458) Epsylon ezt az en telefonomnak senki sem arulta el, lehet ezert kuldem at haverom s3-jara nehany programot multheten problema nelkul
-
Epsylon
aktív tag
-
Pantal
senior tag
Hali. Gyári 4.0.4 rom alatt érdemes kernelt cserélni? Ha igen, akkor mire? Előre is köszi.
-
Arcanis
aktív tag
válasz
HardRic #35448 üzenetére
Nálam is sokkal jobb az Apex (jobb benne a smooth - Rotate kedvéért írom így : )
Nameg sem Apex-ből, sem Nová-ból nem vettem meg a fizetős verziót, viszont az Apex free bőven elég nekem:Van "tablet" lapozási animáció, lehet appot hide-olni a drawerben és van még pár egyszerű gesture is a free verzióban.
Ehhez képest a Nova free kétféle lapozási effektet nyújt (rendkívül gagyi cube, meg a card stack - ami drawerben tetszetős, de homescreenen nem - tehát marad a no effect)
A "hide apps in drawer" feature sincs benne a free-ben, és a swipe down gesture sem része az ingyenes történetnek (jegyzem meg Apex-ben ugye ezek még mindig a free szolgáltatások)(XDA-n írták, hogy a Nova Prime kevesebbet tud mint az Apex Free
- persze ez azért nem igaz)
Viszont kezdődhet az Apex VS Nova érv-csata
-
Picco
addikt
en masik S2-rol es egy desire-rol is fogadtam mar bluetoothon kepet/videot, minden okes volt.
no, az "Android OS" fogyasztasi problemamat hogy lehetne megoldani szerintetek?
clean install volt, elotte tettem 3 fileos 4.03-at es arra ment ra a cm10, kezdetektol hasznalom de kezdetektol jelen van ez a "tulfogyasztas" -
R2D20208
addikt
válasz
edgelaszlo #35450 üzenetére
+1 Nova nekem sem okés. Apex számomra is okésabb.
Aktív témák
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest