Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dave Crank #1988 üzenetére
Nalam soncs semmilyen szoveg. Otp kartyaval. Google wallett alatt. Ha fizetek belepek a telefonba oda tartom es mar fozet is semmit nem kell csinalni.
-
válasz
N.otorious #1938 üzenetére
Nálam is szerencsére minden OK. PEdig SmartSwitchel költöztem át, és első perctől tökéletesen meg kapok mindent, erre a 3-ra messenger, gmail, whatsapp.
#1944wong kok wah
Kíváncsiságból megnéztem és nekem ez már be volt kapcsolva , pedig tuti nem én kapcsoltam be korábban. -
doksi scannelésnél a teló kamerája felajánlja a scannelési funkciót, miután lefotóztam a doskit, de utána csak képként menti el. Arra nicns leghetőség hogy PDF-be történjen a mentés és tovább tudjam külédeni ?
Playen van számtalan scanner app de mindegyik rohadt idegesítő a fép perces reklámaival. HA nem muszáj nem vennék scanner appot, oylan sűrűn nem használom. -
-
Van 2 ne zavarj uzemmodom beallitva. Egyik a 7vegere vonatkozik, masik 7koznapok. Jol van ez igy beallitva? Bar sok varriacio nincs, mert valami bekavar ugyanis hetfon valamiert a 7vegi beallitast hiszi es hogy 7:20 kor kell ebresszen ami nagyon nem oke es ugye ebbol kiindulva az oram sem rezgett a kezemen. 5let
telot mar ujrainditottam de most hetfon is ugyan ezt csinalta...
[kép]
[kép]
[kép] -
válasz
Dave Crank #1527 üzenetére
Én is voltam sokszor mind a kettő oldalon ennek is, annak is vannak jó dolgai, de valahogy én is mindig visszatértem droidra és a samu most szerintem elég jó a rendszer. Nekem a fotózással sincs különösebb problémám, amire kell ahhoz bőven elég.
-
válasz
Dave Crank #1385 üzenetére
+1 alza bőrtokra. Én először a gyarit vettem de az nem volt jó az oldalan nem volt feszes. Nah az alza viszont tökéletes ebből a szempontból és nagyed áron van a gyárihoz képest.
-
Nektek a kamera beállítás hogy van beállítva?
Camera asisstantot használ valaki? -
válasz
Dave Crank #941 üzenetére
Rcs csevegeseken belul van egy ilyen beallitas. "Automatkius ujrakuldes szoveges uzenetkent... Ezt kapcsold be es nem lesz gond ha a masik nem tudja RCS
-
válasz
Dave Crank #676 üzenetére
-
-
Hogy lehet beállítani hogy a samsung pass helyett a google passt ajánlja fel jelszó beírásnál?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külső innováció helyett szoftverfókusszal hódít a Samsung legjobbja.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G/ 1 napos/ Csak kibontott/ 2 év gari/legolcsóbb/ Ingyen posta!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB 16GB RAM!!! Dual (G998B/DS) Fantomfekete Spen+tok.
- Google Pixel 7 8/128GB Mobiltelefon
- ÚJ, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE 128GB
- Samsung Galaxy A56 5G Duál 256GB Karcmentes Állapotban!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest